We are hiring!

- Det er super nemt
- Super hurtigt
- God kvalitet
- Billigt

Har man egentlig behov for mere ? Man behøver ikke engang at registrere sig for at handle.. Kanon at man kan handle som gæst !

High Five

Glimrende Service!

Hurtig og venlig betjening, samt et kæmpe udvalg af varer. Ikke min sidste handel, det er helt sikkert.

bedste shop i dk

ar handlet ved dem en del gange super service og gode produkter. Og selvfølge det største udvalg i dk. Hurtig levering. Samt god pakning af pakke. Kan kun andbefales til Andre

Super betjening !

Jeg bestilte en vandpibe med ekstra slange samt hoved, og blev få minutter ringet op, eftersom de ikke havde valgte hoved i valgte farve. De fortalte mig straks at jeg kunne få samme hoved, dog i anden farve. Jeg valgte at få det andet hoved, og de behandlede straks min ordre!

Lynlevering

Jeg bestilte sent mandag aften, og havde min nye vandpibe med tilbehør onsdag morgen. Undervejs blev der endda tid til email kommunikation omkring leveringen. Det er dæleme hurtigt, og god service.
Min nye vandpibe er virkelig lækker, omend en del større end jeg havde regnet med. Måske nogle mål på piberne ville være en idé?
Klø på og få tobak ind i sortiment, det var det eneste jeg savnede.
Hvis du nogensinde skal have en vandpibe (og det skal du jo, livet bliver bare den lille smule bedre med sådan en), så køb den trygt hos Shisha.dk. Levering og service er helt i top.

Nemt og hurtigt

Super service, jeg vil helt klart handle der igen.

Shisha

Fantastisk service, kvalitet, udvalg, priser og levering.

Shisa.dk er en webshop, hvilket har et bredt og udemærket udvalg af vandpiber og diverse ting, såsom vandpibe-hoveder og tilbehør. Der er ingen tvivl om, at hjemmesiden håndteres og behandles af professionelle sælgere.

Jeg søgte efter en specifik vandpibe, hvilket jeg kun, kunne finde hos Shisha.dk. Jeg havde hverken afprøvet eller hørt om Shisha.dk før, så derfor valgte jeg, at lave en resource for at forsikre mig om at shisha.dk både var troværdig og professionel. Umiddelbart viste det sig så at shisha.dk udfra anmeldelserne og erfaringer fra andre kunder, var en virkelig troværdig og professionel webshop.

Det medførte så at jeg købte denne specifikke vandpibe, jeg var på jagt efter. Få timer efter handlen, fik jeg en opringning fra en af sælgerne, som så fortalte mig at min vandpibe var på vej, og ville være der inden for en time. Han fortalte mig så. at jeg vil få en ekstra vandpibe-slange med værdi af 180 kr med, kvit og frit. Hvis jeg ville gå ind på facebook og synees godt om deres nye side.

Indenfor den time modtog jeg så min vandpibe med den ekstra slange, hvor jeg derefter valgte at gennemtjekke vandpibens kvalitet og tilstand, da jeg er lidt af en vandpibe kending. Umiddelbart slog kvaliteten og tilstanden af vandpiben alle mine forventninger. Blev virkelig positiv overrasket over kvaliteten af vandpiben og ikke mindst servicen fra shisha.dk. Det er i hvert fald ikke sidste gang, jeg køber noget derfra.

Kan klart anbefale shisha.dk

sikker køb.

Jeg havde nogle problemer med en vandpipe jeg købte men der var intet besvær i deres ende de tilbød mig en ny og sendte den hurtigt.
Jeg har købt masser af pipe tilbehør og kul og der har aldrig været noget negativt af sætte en finger på. selv med et produkt der gik ret hurtigt i stykker vil jeg stadig give dem 5 stjerner dag servicen og udbedring af skader skete hurtigt og smerte frit, superb. og seriøst forretning.

Super.

Shisha.dk er super, god bestjening, god kunde service , stort udvalg, hurtig levering!!! Det er en rigtig fed side!!

Anbefales stærkt!

En af de bedste sider jeg har brugt til noget..
Skulle have min første vandpibe, og fandt et starter-kit til kun 129 incl, næsten alt!
Så kan stærkt anbefalle at bruge dem til fremtidige vandpibe/kul køb!
Stærke priser, stærk support!

Kan anbefales.

God handel, god service, og hurtig levering.
Den ønskede vare var ikke på lager alligevel, men fik så noget endnu bedre til samme pris i stedet - det er god service! Leveringen var tilpas hurtig, og handlen uden problemer.

Super god!

Shisa.dk har et udemærket udvalg, og overraskende gode priser!
Samt deres håndtering af diverse problemer er rigtig gode, og man føler der bliver taget hånd om ens problemer på en rigtig måde.
Det er med sikkerhed ikke sidste gang jeg handler hos Shisha.dk.

Pisse godt!

Jeg anbefaler shisha.dk ..
Jeg synes det et rigtig godt sted at handle! god service , de ringer strakts til en hvis de har et rigtig godt tilbud til en inden de sender det man har bestilt så man kan nå at få det med, derudover har de et stort udvalg til din vandpibe! så et klart et sted jeg kan anbefale!
+ at deres leveringstid er rigtig kort, så man går ikke og venter 7-10 dage på sin pakke.

kvalitet for småpenge!

Jeg kan helt stærkt anbefale siden. Jeg er en daglig ryger, og går derfor ekstrem meget op i kvaliteten på de vandpiber jeg og mine gæster skal ryge på. Jeg har købt 4 vandpiber derfra som jeg kun har været glad for. Udover det har jeg købt deres specielle is-slanger som ingen andre har, af hvad jeg ved ihvertfald. Det giver en nydelig kold røg, som gør vandpiben ekstra god. De har super god service og hurtig levering, og en ekstrem god pris i forhold til kvaliteten. Det bliver ikke sidste gang jeg handler derfra!

Go betjening.

Jeg er rigtig glad for endelig, at vi har fået en go og fair netbutik. Shihsa.dk har hurtig levering og besvarelse. De hjælper med det samme, og har lige det du skal bruge. Jeg har flere gange købt ting fra dem, og kan kun positivt anbefale dem til andre. Jeg kan godt lide at de sætte pris på kunderne, hvis ikke de har varen, skaffer de den, eller noget megen til.

Det i hvert fald ikke sidste gang jeg handler med dem.

Hilsen
En MEGET glad kunde.

Shisha

Det kunne ikke gøres bedre.

Jeg har handlet en del med shisha.dk, og må bare konstatere at det fungerer på alle måder. jeg har købt piber, slanger, hoveder, og tilbehør, og det kunne ikke være mere simpelt. har du nogle specielle ønsker, jamen så gør de hvad de kan hos shisha.dk for at hjælpe dig, både ved fremmøde, eller forsendelse. tingene bliver klaret meget hurtigt, og let. derudover vil jeg sige at deres produkter er af rigtig god kvalitet, er der fejl eller mangler, så det bare med at kontakte shisha.dk , og så ordner de tingene, det er min erfaring. så kun varme anbefalinger herfra. tak for denne gang :D

Troværdig og fuldkommen

Shisha.dk er en web-butik med mange gode vandpiber og tilbehør til samme. Det er nogle troværdige medarbejdere du har med at gøre.

Min bedste oplevelse: Jeg skulle bruge et separat piberør til min vandpibe, hvilket de ikke solgte. Jeg skrev så ind til dem og vi fandt hurtigt ud af en god deal. Det viste mig at de var flinke rare mennesker at handle med, og at de ikke havde problemer med at gå ud over det sædvanlige. Det var så at sige en femstjernet fornøjelse.

Min værste oplevelse: Til ovennævnte ordre kan det så siges at der var sket en misforståelse, og de havde sendt mig et piberør der ikke passede. Men til en fordelagtig pris og noget ekstra tilbehør var det intet problem.

Ovenstående problem er løst.
Kun ca. 2 timer efter jeg skrev denne annonce kontaktede shisha.dk mig, om vi ikke kunne finde en løsning.
Manden jeg snakkede med indrømte hurtigt at det var hans fejl, og at han ville sende mig en ny pakning, da det ville løse problemet.

Magen til fantastisk og ærlig kundeservice skal man lede meget meget meget længe efter.

Hvis det ikke var fordi at 5 stjerner var maximum, havde jeg givet 50!

Jeg kan stærkt anbefale Shisha.dk.
Ærlig. Flink. Og Kundeservice i verdensklasse.

Fuld tilfredshed

Kan ikke være mere tilfreds med Shisha-Shop.dk

Havde en skæv kolbe, som jeg fik erstattet med en ny, plus et gavekort på 200 kr.

Super god service, og lynhurtige forhandlere og lynhurtige til at hjælpe hvis man har eventuelle spørgsmål omkring deres sortiment. Stor ros til dem, mere kan jeg ikke sige!!

Christian Bakmann found this review useful

Abdu

Jeg har handlede for over 3000 kr. i vandpipper og tilbehør
Pefekt service
billig produkter samt bedste mennesker at handle med.
Med alle de ordre jeg har lagt, er det ikke penge shisha tænker på.

Ashra

Itshoppen Dk found this review useful

Is Shisha your company?