We are hiring!

Most recent review
Review company
  • Reviews (42)

Rasende hurtig levering

Bestilt sneakers mandag formiddag. modtaget tirsdag formiddag, med lækre Bornholm karameller (som mine døtre snuppede) og skøn sløjfe om æsken - og ja sneakers er som jeg forventede; topbløde skindsnekers fra ASH, uhm

Helt fantastisk service

Det var en rigtig dejlig oplevelse. Meget personlig, så man følte sig som betjent i en butik. De var små overraskelser i pakken, som lyste dagen op og man glædede sig over, at der er mennesker som også værdsætter den slags og ikke kun tænker i pris og omsætning.

Superduper!

Super netbutik. Modtog hurtigt mine nye skønne sko. Fint pakker ind og hyggeligt med en lille hilsen 😄

super god service

har handlet hos dem én gang og det var rigitg godt, fik min varer hurtigt og fik en fin seddel med i pakken og slik :)) det var en dejlig oplevelse. Vil helt klart handle hos dem igen

Shoesandbags

Jeg handler helt klart her igen!

Jeg har aldrig nogensinde været så tilfreds med et firma før. Deres kundeservice er helt i top. Havde bestilt et par sko, som jeg efter 1 dag fortrød, og skrev så til kundeservice med spørgsmålet om jeg måtte fortryde mit køb, hvilket jeg fik et svar på med det samme at jeg sagtens kunne.
Efter omkring 1 time ombestemte jeg mig, og tænkte at jeg bare kunne købe dem på hjemmesiden, da mit køb jo var annulleret, men de havde endnu ikke sat den ind på siden, så de stod som udsolgt. Jeg skrev da til kundeservice og igen fik jeg et super hurtigt svar, som når man skriver med en veninde over facebook! Har aldrig nogensinde oplevet så hurtig respons fra et firma før.
Min pakke blev pakket fint ind og blev leveret dagen efter, hvor jeg fik 2 karameller fra KaramelKompagniet og en sød personlig hilsen.
Intet andet en ros herfra!

Shoesandbags

Totalt effektiv og venlig levering, af mine drøn lækre sko......

Modtog mine sko dagen efter bestillingen,lækkert indpakket med en sød hilsen-TOP prof. :o)) -Vender helt klart tilbage....

Shoesandbags

Vil bestemt handle hos shoesandbags.dk igen :)

Hurtigt levering, flot indpakning og medfølgende mine lækre støvler var et håndskrevet brev samt et par karameller. Rigtig god shopping-oplevelse :D

Shoesandbags

Nemt, hurtigt og personligt!

Jeg er meget tilfreds med Shoesandbags.dk' service! Det gik hurtigt efter, jeg havde bestilt et nyt par af mine yndlingssandaler til de blev leveret - og så er der gratis fragt, hvilket er et stort plus!
Det eneste jeg var lidt overrasket over, er at farven på sandalerne nærmere er grå end sorte, men ellers er de ganske fine, så det går nok :)
Kan klart anbefales.

Verdensklasse service

Tænk at få en lille sød hilsen med på et lille kort..Håber din gave vil skabe glæde :-)
Sådan....
Og så var varen flot pakket ind. Det kan vi mænd sku lide, lige til at give videre til konen.
Hurtig levering bestilt tirsdag aften, leveret torsdag og fragt frit

Perfekt!

Lækre varer, super hurtig levering (Bestilte om eftermiddagen, modtog pakken næste dag) og gratis fragt.
Alt i alt PERFEKT !

Hurtig levering!

Hurtig levering, og varen levede op til forventningerne. Vil gerne handle der igen.

Shoesandbags

Kan anbefale alle at handle her. Super hurtig og god service. Pakken bliver leveret pænt pakket ind og der er virkelig kræset for kunden.

Super godt!

Vareren kom super hurtigt og der var ingen problemer! Som en ekstra kundeservice, havde de skrevet et brev i hånden om at, de håbede jeg var glad for mit produkt samt en lille gave. Rigtig sød service!

Perfekt!

Bestilte online om formiddagen og næste morgen fik jeg en sms om, at varen lå i døgnboks til mig! Altså levering under et døgn. Superskønt! Vil helt klart handle der igen!

Super nemt

Nem og overskuelig hjemmeside, fra bestilling til betaling. Dernæst super hurtig levering

Super service!

God og overskuelig hjemmeside. Spørgsmål til butikken bliver besvaret prompte, ligesom varer leveres til den lovede tid. Det er ikke sidste gang jeg benytter shoesandbags.dk.

Super service!

Kun gode ting om Shoesandbags.dk herfra. hurtig levering, et personligt kort og ingen problemer med noget. Her handler jeg helt sikkert igen. :-)

Shoesandbags

Bedømmelse af forsendelse af ASH støvler

Fantastisk hurtig forsendelse, hvor kundeservice er i højsædet :)

super

varer og levering. Alt var som det skulle være :-)
mvh inge

100% anbefalelsesværdig

Super web shop og fantastisk hurtig service ;-) En dejlig overraskelse at der lå en personlig hilsen i skoæsken. Vi ses helt sikkert igen ;-)

hurtig og god service

med en lille personlig hilsen og et lyserod bånd på pakken :))
helt fantastisk!

kanon god service

Servicen var helt i top, og havde rigtig godt kommunikation med firmaet, eftersom min ordre var udsolgt undervejs. Jeg blev betjent rigtig godt, og vil uden tvivl benytte shoesandbags.dk igen, næste gang jeg skal købe nye sko. Der lå også en lille hilsen, hvilket jo var rigtig dejligt!!

Kan KLART anbefales.

Shoesandbags

Fantastisk og hyggelig service!

Jeg bestilte nogle Shoe Biz ballerinaer, der blev leveret alle to dage efter bestilling. I skoæsken lå en personlig hilsen, hvilket jeg synes er helt fantastisk;)..
Skoene gik uheldigvis i stykker første gang, jeg tog dem på, hvorfor jeg kontakte firmaet. Jeg sendte skoene tilbage (uden kasse) fredag og modtog mandag et par spritnye sko. I kassen lå desuden en ekstra gave + endnu en personlig hilsen..

Jeg vil helt klart handle på deres side igen. Fantastisk service - har allerede fortalt vidt og bredt om den gode behandling;)

fem ud af fem stjerne

fede støvler med en fed personlig besked - det er service

Enkelt og perfekt

Stort udvalg og hurtig levering - elsker det håndskrevne postkort. Kun roser herfra.

virkelig god service

Jeg bestilte et støvler efter at set, at jeg sparede 1200.- i forhold til andre steder jeg havde set dem.Desuden fantastisk hurtig levering, og et lille personligt håndskrevet brev. Det er ikke sidste gang jeg køber noget derfra.

Ingelise

Det gik meget hurtigt og nemt. her handler jeg en anden gang.

Trygt og godt!

Jeg bestilte et par sko fra shoesandbags.dk og fik dem meget hurtigt med posten. De var desværre ikke noget for mig, så jeg returnerede dem uden problemer og fik pengene genindsat på min konto igen. Jeg kan varmt anbefale en imødekommende og god internethandel-oplevelse.

Kun godt at sige!!!

Anden gang jeg handler - god udsalgspris, hurtig levering, hurtigt svar på forespørgsel om størrelse, venlig betjening - og så en dejlig lille håndskrevet besked, så handlen er lidt mere personlig.
Der er kun GODT at sige om shoesandbags.

Thumps up gange to!

Jeg bestilte et par støvler igår og modtog dem idag. I min pakke var der vedlagt et håndskrevet brev, hvor der stod, at de håbede, jeg blev glad for de fine støvler og fik en god sommer. Et stort klap på skulderen herfra. Super sejt! Der handler jeg helt sikkert igen en anden gang - no doubt :-)

Intet at klage over!

Jeg har kun handlet på siden en enkelt gang - men jeg ved allerede nu, at det bestemt ikke bliver den sidste.
For det første er priserne virkelig gode, og for det andet modtog jeg min ordrer kun to dage efter bestilling. Vedlagt var en håndskrevet hilsen, som jeg blev vildt overrasket og rigtig glad for :-)
Jeg vil bestemt anbefale shoesandbags.dk!!!

super

første gang jeg har handlet der, men ikke sidste, super hurtigt, lækre billige sko

Shoesandbags

Fed hjemmeside, sikker service og hurtig levering

Jeg kan pådet varmeste anbefale denne netshop og jeg kommer igen!

Shoesandbags

Den bedste service og flotte støvler

Købte et par skønne støvler hos shoesandbags.dk og modtog dem dagen efter bestilling. Et fint kort var også med i æsken - hyggeligt og lidt mere personligt. Skal helt sikkert gøre mit næste sko-køb der :-)

Shoesandbags

Super service og hurtig levering!!

Jeg har købt 2 par støvler og begge levede fuldt op til forventningerne. Endvidere er der super service når man har spørgsmål til varerne og der er meget hurtig levering. En netbutik der absolut kan anbefales!!

god oplevelse

Bestilte den dejligste taske, som kom hurtigt efter bestilling, og med en sød håndskrevet hilsen. Det er helt klart en forskel fra andre steder jeg har handlet på "nettet". Så kan selv nethandel blive en smule personligt. dejligt:-)

Shoesandbags

God service, hurtig levering og flotte støvler

Købte nogle rigtig flotte støvler hos shoesandbags.dk og havde et par spørgsmål til størrelsen, som en meget venlig pige svarede på. Jeg modtog støvlerne dagen efter og de er bare perfekte :o) Der lå også et fint kort i æsken med en sød hilsen. Kan bestemt anbefales.

Fantastisk skobutik på nettet

Rigtig fin netbutik: shoesandbags.dk, med mit yndlingsmærke Jeffrey Campbell :o) Rigtig hurtig levering og sød personlig hilsen. Skal helt sikkert handle der igen.

Is Shoesandbags your company?