We are hiring!

Most recent review
Review company
  • Reviews (2,355)

hurtig reparation, god service

Alt var perfekt, kompetent vejledning

Review by confirmed purchaser

Min computer er gået yderligere i stykker

Min Macbook Pro viste sig, at have 48 bad blocks på harddisken. Dette er åbenbart "helt vildt mange" og min harddisk skulle derfor skiftes.
Dette er efter kun, at have haft den i 8 måneder.
Det betyder også, at jeg blev tilbudt, at Humac kunne prøve, at hive data ud. Men dette ville koste 1800 kr.
Jeg fik den tilbage efter, at harddisken er blevet skiftet, i sidste uge.
I weekenden oplevede jeg for første gang, at der var problemer med skærmen, men jeg fik computeren op at køre.
I går da jeg så sidder og skal bruge computeren på mit studie, hvor jeg skriver opgave, blinker skærmen og kan ikke komme op at køre.
Det betyder, at jeg nu IGEN har indleveret min computer og skal vente YDERLIGERE 3-5 hverdage før jeg kan få min computer tilbage.
Jeg må indrømme, at jeg har meget lidt tiltro til Humac lige nu.
Jeg har ikke oplevet nogen som helst problemer med skærmen før dette, kun at denne har siddet løs og er blevet strammet.
Derudover synes jeg det er sådan en tarvelig pris, at det skal koste 1800 kr. at få data hentet ud.
Jeg var heldig, at kende en computerekspert, der gad at gøre det for mig, men det er jo ikke alle, der kender sådan én og når man vælger, at købe sådan en dyr computer, så regner man virkelig ikke med, at den går i stykker efter 8 måneder.
Dertil vil jeg tilføje, at der i Humac på Åboulevarden er en medarbejder, der ærligt talt har en virkelig underlig attitude, taget i betragtning, at han står i en butik. Da han tog imod min computer i dag mumlede han og da jeg spurgte om hvad der kunne være galt, sagde han noget hen ad "det har jeg virkelig ingen idé om".
Jeg savner ærligt talt lidt respekt fra Humac over, at man vælger at købe deres dyre (og superlækre) produkter.
Jeg synes ikke dette er i orden, at jeg skal betale ekstra for, at min reperation skal komme hurtigt igennem, når jeg lige har haft den til rep.
Jeg har ikke kun en computer for sjov, jeg skal rent faktisk bruge den i min hverdag.
Øv. Jeg har ellers været RIGTIG glad for min Macbook indtil den gik i stykker..

Review by confirmed purchaser

God service og gode produkter

Humac giver mig den bedste service, jeg har oplevet. Der er en god, atmosfærisk, hyggelig stemning i butikken (jeg har haft 'stambutik' både i Århus (Fredens Torv) og KBH (Vesterbrogade)), og man bliver grundigt informeret om produkter og eventuelle alternativer.

Review by confirmed purchaser

hoppede og dansede hele vejen hjem!

2 timer efter jeg havde afleveret min macbook pro paa Vesterbbro kom der en SMS om at nu var den manglende extradel bestil og der skulle gaa 1-2 hverdage! var inde om tirsdagen og hente den! Tak for det! da jeg koebte min computer i sin tid (juni/juli '10) koebte jeg Apple Care Protection Plan og det goer jeg fremover ved alle "dyrerer" mac-produkter det er helt sikkert!

tak for hurtig fixing! vh. laurids

Altid god kundeservice.

Min iMac lød af og til som en mellemting mellem en fårekylling og en rusten cykel: men HUMAC reparerede den hurtigt og professionelt og med SMS beskeder om hvornår teknikeren begyndte fejludbedring og igen da jeg kunne hente min dejlige iMac. Ved udlevering fik jeg fin besked om hvad der var skiftet. Perfekt service.

Humac løber fra ansvar

Min søn har i april 2012 købt en mac-book pro i USA i en Apple forretning. Der er 2 års verdensomspændende garanti på laptoppen og opladeren er - som formentlig tusindvis af andre - gået i stykker lige dér hvor den tynde ledning løber ind i den hårde studs på selve opladeren. Det er sket fordi opladeren ofte - faktisk hver dag - medbringes og pakkes i taske. Det er jo en bærbar, så opladeren skal selvsagt kunne tåle at blive pakket i en taske.
Derfor er der tale om en konstruktionsfejl, og derfor skal Apple bytte opladeren eller afhjælpe problemet. Men Humac på Åboulevarden i København afviste på stedet skaden. Det er uvist af hvilken grund, men i al bortforklaringen syntes meningen at være, at fordi min søn havde viklet noget isolerende Gaffa-tape om den begyndende skade, så kunne man ikke nu påberåbe sig garantien og købeloven. Efter megen diskussion ringede ekspedienten til værkstedet og fortalte at han ville afvise kravet - så vidste værkstedet jo det - og ekspedienten forlangte først 250 kr. for at sende opladeren til undersøgelse, havde ingen låneoplader og vil nu have 599 kr. for at reparere opladeren, selvom en ny koster det samme. Det skal dog nævnes at ekspedienten frafaldt kravet om 250 kr.
Det er grove løjer at Humac på Åboulevarden kræver penge for at få en skade undersøgt, fortæller værkstedet hvorledes de skal svare, bruger en åbenbart grundløs begrundelse for at rende fra sit reparationsansvar og oven-i-købet forlanger det samme for at reparere opladeren som en ny koster. Mønsteret er tydeligt - brug ethvert kneb for at undgå at forbrugeren får sin ret efter købeloven. Må jeg minde om, at der er tale om en vare til langt over 10.000 kr. Jeg opfordrer derfor apple-forbrugere til at undgå Humac - i hvert fald den på Åboulevarden i københavn.

Hej Steven

Vi er kede af at høre at du ikke er tilfreds med den afgørelse der blev truffet i butikken da du var derinde.

Der er dog flere grunde til at vi ikke kunne imødekomme dit ønske.
For det første yder Apple ikke en to årig verdensomspændende garanti på deres produkter. Deres verdensomspændende garanti gælder i et år.
Hvad angår den to årige dækning kan det være reklamationsretten du tænker på. Den dækker dog ikke her, da din søn har købt sin maskine i USA, og han kun er dækket af den danske købelov, hvis han har købt sin maskine i Danmark eller den europæiske såfremt maskinen er købt i EU.
Vi forsøger med andre ord ikke at fratage jer, jeres ret, hvad angår købeloven. Den er slet ikke i spil her.
Du skriver ydermere at din søn har købt maskinen i April 2012, hvilket vil sige at Apples et årige garanti heller ikke er i spil. Så uanset om butiksmedarbejderen var enig med dig eller ej vedrørende den fysiske skade, så er opladeren ikke længere underlagt nogen form for garanti og vil derfor ikke kunne ombyttes uden beregning.

Hvad angår prisen på reparationen, så fremgår det af tilbuddet at der ikke er tale om en reparation af jeres oplader, men en ombytning til en ny. Derfor svarer prisen til nypris.

Såfremt du har spørgsmål til ovenstående, er du meget velkommen til at sende dem til kontakt@humac.dk.

Review by confirmed purchaser

Fantastisk service med glade medarbejdere

Humac reparerer dine ting hurtigt, og medarbejderne er altid i godt humør.

Perfect service.

Perfect service med ombytning af apple tv.

reparation

en ok service

Review by confirmed purchaser

God service og hurtig ekspedition

Indleverede iPad til rep og jeg fik den ombyttet uden problemer og på kortere tid end lovet.

Super service!!

De har virkelig været super tjekkede, hurtige og flinke :-)

God service...........!

Humac A/S

To pay 17% more (on a none Apple product) in a Humac store compare Apple store prices, is stealing.

Humac A/S is showing in many ways a way to follow Apple´s concept, and Apple´s prices.
As we decide to trust Humac for this similar prices, we don´t expect to pay 17% extra by buying a none Apple product.
By buying a Wacom Intuos tablet, the price was actually 309.dk ( +17%) more than Apple store.
This is very bad service for some trustful customers.

Review by confirmed purchaser

god nem og hurtig service

Jeg var inde med min imac, som skulle havde skiftet harddisken. De var rigtig venlige og gode til at tage sig tid til at svare på alle mine spørgsmål, samt gode til at beskrive hvad der efterfølgende ville ske og hvad jeg skulle gøre når jeg skulle gendanne fra min backup.
Jeg fik min maskine retur efter 3 dage og den virkede perfekt.

Review by confirmed purchaser

Kan ikke tænke mig at der kan ydes bedre og hurtigere service.

Humac A/S

Super hurtig reparation og super kundeservice

Jeg var super glad for den service jeg modtog i forbindelse med at jeg skulle have repareret min Macbook pro. Jeg følte mig ovenud godt behandlet af den tålmodige medarbejder i butikken på Åboulevarden. mange tak

Review by confirmed purchaser

Det spiller bare for vildt!

Jeg elsker Mac/Apple produkter. De virker unden problemer overhovedet. Det er virkelig fedt. Jeg kommer aldrig til at have andet

LYNHURTIG SERVICE

Afleverede produkt for udskiftning af hardware torsdag eftermiddag. Kunne afhente dagen efter. Oplever kun god service og hjælpsomhed i HUMAC butikken på Vesterbrogade.

Review by confirmed purchaser

Super hurtig rep på værksted i Odense.

Vi skulle have skiftet vores harddisk og det blev gjort næsten med det samme og alt virker igen som det skal.

godt arbejde

Fik computeren tilbage efter 3 dage

Super!

God kommunikation og hurtig of effektiv reparation!

SUPER GOD kundeservice

Ja, det kan være at det er lidt dyrere at købe Mac, men jeg fortryder ikke. Enorme hjælpsomme og søde medarbejdere fra Humac er klar til at løser de udfordringer der er, LIGE NU. Min iMac skulle have en ny hard disk, jeg fik at vide at det tog 5 arbejdsdage, jeg fik sms'er der fortalte mig hvor langt de var nået og efter 3 dage var min computer hjemme igen. Jeg havde en udfordring med at beskytte min computer for at kunne transportere den hjem - intet problem, de fandt på en løsning. Altid service-minded og med stort smil på læben. Det skulle alle andre forretninger lære noget af!

Review by confirmed purchaser

Fin og hurtig service ved reparation

Indleverede min Retina MacBook Pro pga. døde pixels, og fik den igen et par dage efter i perfekt stand, med ny skærm.

proff betjening

Rasmus Lindstrøm en proff medarbejder "Humac" kan være stolt - personen ved hvad service er ... og betyder for kunden

Quick skift af harddisk

Skulle have skiftet harddisk i iMac. Hurtig og kompetent modtagelse og afhentning. Jeg fik et par SMS'er i ventetiden om "Reservedel bestilt" mv., så jeg kunne følge med. Der var nu ikke meget at følge med i, da iMac'en var klar til afhentning efter 2 dage. Ikke noget Fona/ElektronikCentrets 100 års ventetid og sølle service over den oplevelse.

Review by confirmed purchaser

Hurtig venlig og effektiv service

Professionelt firma der ved hvad de taler om!

Review by confirmed purchaser

God service og hurtig levering

Rigtig god oplevelse og service.

Review by confirmed purchaser

Kunde service som for 40 år siden.

En helt fantastisk service og hurtig sag behandling af min Iphone, dette er service og helt klart noget jeg vil huske næste gang der skal indkøbes nyt. Jeg tror alle ved hvad det vil sige når ens telefon går istykker, (man er nøgen -føler man). Og netop derfor er det vigtigeste for mig at den er hurtig lavet og tilbage i min lomme.

god og hurtig service

Hurtig vudring af skaden og ombytning med det sammen. God service

Professionel og hurtig betjening

Du udviste stor interesse og faglig kunnen til at løse problemet med udskiftning af hard disk i I-mac.
Mange tak for din indsats.

TOP-prof. service hos HUMAC Vesterbro

Tog mindre end 30 min. fra ankomst til exit med en ny oplader. Min MacBook Air købt i Geneva gennemtestet og "spiller" nu igen upåklageligt.
Utrolig god, kvalificeret og høflig betjening.

Perfekt

Jeg kunne ikk få bekræftet om de havde åben den pågældende søndag. Deres hjemmeside fortæller at den afdeling har åben 1. søndag i måneden, men når man ringer får man at vide at man har ringet uden for normal åbningstid. Fik skiftet harddisk i en 27" iMac og var meget klar for ikke at gå forgæves.
Alt gik godt. God service, hurtig reparation og fin information undervejs omkring status på reparationen.
Deres priser på tilbehør er nok ikke noget jeg vil anbefale, men god service her hvor jeg skulle have skiftet en del på Apples regning.

Kan læse at andre klager over meget dyre tilbud på opgradering med flere RAM. Det "tilbud" slap jeg nok for da jeg allerede havde 12GB RAM i min iMac.

Super go service.

Havde indleveret min iMac til skift af hdd på garenti og de skulle osse lige kigge på mit dvd drev. Da jeg henter den har de skiftet det hele plus nyt LCD panel da de havde konstateret fejl på det under test. Glad for jeg havde købt ekstra garenti. Super go service

Træt af ÅGER tilbud på udskiftning af RAM

Jeg skulle have min iMac 27" til rep på Quality programmet. Har en af de modeller hvor Apple har konstateret at der kan være disk problemer. Og at disken derfor skulle skiftes UDEN beregning :o)
Så jeg afleverer min iMac til Humac. Efter to dage får jeg en SMS der beskriver at fejlen er lokaliseret, og at det vil koste 999,00 kroner!!?? Hvis jeg kke besvare inden 48 timer vil iMacen blive sendt tilbage til butikken uden at blive repareret. Da jeg senere kommer hjem og åbner mailen viser det sig at de 999,00 kroner er for udskiftning af RAM. Jeg har pt. 4GB ram i min iMac. Og og HUMAC tilbød at opgradere TIL 8 GB. Regningen lød på 8GB RAM Kingston til 999,00 kroner. Men hvad så med mine 4 GB?? Man kan sagtens sætte yderligere 4 eller 8 GB ram i selvom der stadig sidder 4gb!! Svaret fra HUMAC var at dem ville jeg da få med retur. JAMEN HVORFOR OVERHOVEDET TAGE DEM UD????? Jeg havde IKKE bedt om nye RAM kun udskiftning af disken!

Ret dårlig service!

Jeg havde efter 1 måned seriøs ghosting/burn-in på min MacBook Pro Retina.
Jeg havde den først til service 1 gang, hvor der stod ingen fejl fundet.
2. Gang jeg indleverede den, denne gang med billede dokumentation. Ja, der kom den igen tilbage med kommentaren: Ingen fejl fundet.
Apple har desværre en alt for dårlig fejlfindings standard, der underkender mange tydelige fejl. Den følger de også på Humacs værksteder.
3. Gang var lykkens gang, og skærmen blev skiftet.
Det var dog efter at jeg havde været i kontakt med forbrugerstyrelsen for at få råd og vejledning. Jeg blev nødt til at rette henvendelse til Humacs kontor i København og tale med en "højere" oppe i systemet, for at der blev taget hånd om problemet.
I alt bøvlede jeg med problemet i 5 uger, før det blev løst.
Det er bare ikke i orden!

Hej Troels

Vi er kede af at høre at du ikke er tilfreds med vores service i forbindelse med reparationen af din Macbook Pro.
Vi kan godt se at sagen ikke er afsluttet så hurtigt som man kunne ønske, og det beklager vi.
Skulle du igen få brug for vores service, vil vi naturligvis sikre at du ikke efterlades med samme oplevelse.

Udskiftning af harddisk i Imac

Fungerede professionelt og med god information.

god kundeservice

Det var en utrolig god betjening jeg fik af Simon, alt var bare 100% som det skulle være

Review by confirmed purchaser

Hos humac har jeg fått utmerket service både i Norge og Danmark (aarhus).

Min siste opplevelse hos humac har bekreftet tidligere inntrykk. Min macbook pro gikk i stykker mens jeg var i oppstart av mitt masteprosjekt i Århus. Macen er kjøpt i norge, og hvilkensomhelst annen forhandler ville sagt at jeg måtte reparere den i norge. Etter at Humac i Århus fikk se kvittering var macen fikset på under 48 timer. Imponerende!

Humac Norge var også særdeles serviceinnstilte da de i løpet av fem minutter og en telefonsamtale ordnet kvitteringen via mail.

Som bruker vil jeg alltid ha med min macbook, uavhengig av hvilket land jeg er i og varighet. Dersom noe slikt skjer er det en god trygghet for meg som bruker å vite at jeg kan få den reparert omgående. Foreslår at dere tar denne servicen videre og lager et samarbeid mellom de skandinaviske landene (og selvsagt reklamerer om det).

Takk! Mitt masterprosjekt ble reddet.

Problemet blev ikke løst

Der var problemer med batteriet på min nye macbook, og selvom den kom til reparation og jeg fik at vide, at batteriet var blevet skiftet ud, er samme problem stadig til stede. Jeg henvendte mig igen og fik en temmelig arrogant behandling hos Humac på Åboulevard. Problemet er altså ikke blevet løst selvom jeg har henvendt mig to gange. Det bliver derfor en dårlig anmeldelse herfra.