[REPLY]
Har haft kontakt med Jysk Rejsebureau flere gange, og hver gang fået rigtig god og kvalificeret vejledning. Uanset at jeg har ændret ønsker undervejs OG haft rigtig mange spørgsmål, er jeg kun blevet mødt med venlighed og tålmodighed. Samtidig er de gode til at spørge ind til forventninger og ønsker, så de bedre kan komme med et tilbud der matcher. Har netop bestilt 3 ugers ferie i Dubai og Thailand for 5 personer. Stor tak til Thomas for hans kyndige vejledning, ærlig- og tålmodighed!
Har bestilt en 6 ugers rejse igennem Jysk Rejsebureau, og har oplevet noget af den bedste kundeservice jeg nogensinde har oplevet.
Har haft en del sprøgsmål til min rejse. Og hver gang har jeg fået svar på mine mails dagen efter. Den rejsekonsulent jeg bestilte min rejse igennem har endda samlet mine rejsepapirer i én enkelt mail, og hjulpet mig med en masse ting ang. visum.
Kan varmt anbefale at bestille sin rejse igennem Marianne fra Jysk Rejsebureau.
Skal dog siges at jeg ikke har været på rejsen endnu, men hvis min rejse bliver bare halvt så god som den kundeservice jeg har oplevet, så bliver det en helt fantastik tur.
Min mand og jeg har netop været på en tur til Thailand, som Jysk Rejsebureau delvist planlagde for os - desværre. Vi har tidligere brugt bureauet og været glade for det, men denne tur betyder, at vi aldrig mere vil henvende os til dem! Vil også advare venner og bekendte.
De er alt for dyre - og dårlige, tager sig i den grad betalt - både direkte og indirekte - for deres "tjenester". Jeg kan ikke forstå, at et par ældre mennesker som min mand og jeg ikke bliver gjort opmærksom på andre hoteller i Bangkok. Vi blev indkvarteret på Guest House, et vandrehjem, der bestemt kun er beregnet til backpakkere - rædselsfuldt. Får efterfølgende bare den besked, at vi selv skulle have tjekket stedet! Hvad er det nu man betaler et bureau for? Og ville det ikke være normalt, at man fik 2-3 steder at vælge mellem? Vi havde på intet tidspunkt sagt noget om, at turen skulle være specielt billig.
Vor ankomstpakke kostede godt 1000 kroner, og da vi kom til at regne ud, hvad vi fik for disse penge, kunne vi se, at vi bl.a. havde givet 386 kroner for en taxa fra lufthavnen i Bangkok til Guest House, en ydelse som man kan få for ca 65 kroner, hvis man selv går hen til en taxa i lufthavnen! Flere af de øvrige ting, som man lovede i den såkaldte velkomstpakke, fandtes heller ikke. Så jeg kan kun råde andre til at lade være med at købe bureauets "velkomstpakke" til ågerpriser.
Udflugterne, som vi desværre også købte hjemmefra, svarede heller ikke til beskrivelserne. De taxaer og minibusser, som vi blev kørt rundt i, var nærmest livsfarlige, meget "sporty" chauffører og ingen fungerende sikkerhedsseler. Et par af guiderne på de pågældende udflugter kunne kun dårligt forståeligt engelsk, én var supergod.
Heldigvis havde vi selv planlagt den sidste uge i Thailand, så derfor havde vi også nogle positive oplevelser med hjem.
Vi er også meget, meget skuffede over den måde, vi er blevet behandlet på efterfølgende fra bureauets side. Det er naturligvis aldrig sjovt for en virksomhed, når man hører fra utilfredse kunder, men alligevel kan man vel forvente en form for imødekommenhed fra firmaet side. Man er åbentbart slet ikke interesserede i målgruppen med vor alder og vor bopæl.
I 2003 var min far og jeg et par uger i Nepal og vi følte os rigtig godt klædt på at bureauet og havde en helt fantastisk tur og god kontakt med personalet både lokalt og derhjemme. Vi var meget tilfredse også selvom der var sket en fejlkomminukation omkring nødendigvheden at et transitvisum i Delhi.
Firmaet udbyder rigtig mange eksotiske og spændende rejser og man bestemmer selv om man vil lade dem stå for det hele eller man blot ønsker udvalgte ture eller måske kun selve rejsen.
Jeg glæder mig meget til jeg skal rejse med dem igen :)
Jeg brugte jysk rejsebureau i forbindelse med et års rejse til Australien. Fra det minut man går ind af døren føler man sig velkommen og man føler virkelig de er der for at hjælpe en ikke bare at tjene penge. Der var god vejledning hele vejen igennem. De tog al den tid man behøvede, det var virkelig god service.
Jeg vil helt klart anbefale Jysk Rejsebureau!
min kammerat og jeg skal på vores livs drømmerejse til usa til januar og februar og ville bestille rejsen ved et af 3 selskaber vi fik anbefalet deriblandt jydsk rejsebureau. Selvom de ikke var de billigste valgte vi dem da de lyttede klart mest til vores behov og prismæssig var MEGET billige og gode med væsentlige ting..... bl.a fly billetter var de billigst på. vi benyttede stedet i ålborg og kan kun anbefale dem. virkelig et firma man vil benytte på sine fremtidige drømmerejser :)
Vi har brugt Jysk Rejsebureau til to rejser til USA, og har fået rigtig god vejledning og service begge gange.
Det er altid unge rejsefreaks, som arbejder der, og de har som regel rejst over det meste af verden. Hvis ikke de selv kan vejlede om der man nu skal hen, så er der helt sikkert en af kollegerne som kan.
Det koster ikke meget at bruge Jysk Rejsebureau, og det er let tjent ind igen med billigere billetter, god rådgivning, og hjælp, hvis man har brug for det. Jeg vil klart anbefale Jysk Rejsebureau til andre, der skal ud og rejse.