We are hiring!

10 Trustpilot review(s)
Most recent review
Review company
  • Reviews (10)

Ekstrem dårlig kundeservice, uvederhæftige forretningsmetoder?

Jeg bestilte for nogle dage siden en kasse Libero bleer - 4 pakker til min handicappede datter på deres hjemmeside, efter aftale med Aalborg kommune.

Faktra: modtog 1 pakke med 46 stk. pris ca. 400 kr. plus porto 65 kr. (stadard størrelse 7)

Tog kontakt med jeres kundeservice, de kunne ikke hjælpe men henviste til "afdelingen"

Talte med "afdelingen", da kunne godt se, hvorfor jeg mente at have bestilt og betalt for 4 pakker, men jeg havde jo kun "indtastet" en pakke, så den kostede jo de 400 kr. plus porto.

Fortalte at prisen i Brugsen er 90-100 kr. pr. pakke, så man skal jo være "svagt begavet" for at ville give 465 kr. hos dem for 1 pakke (når man har betalt for og bestilt 4 pakker).

Umiddelbart ikke villig til at ændre orderen, men jeg kunne jo returnere varen. Ville dog kontakte produktchefen, for at fortælle at jeres priser var meget skæve, og lovede, at give mig feedback på min henvendelse. Ville dog ikke have at jeg returnerede varen. Ville vende tilbage for 2 dage siden. Har INTET hørt.

Kan det passe, at jeg man som kunde skal være gidsel mellen deres kundeservice, "afdeling" og "produkchef", når der åbentlyst er tale om en fejl?

Jeg overvejer at gå til medierne med sagen, da sagen er urimelig, og virksomheden ikke er indstillet på at rette den åbenlyse fejl. Jeg kan selvfølgelig returnere varen, have udgiften hertil, for MÅSKE at få mine penge tilbage. Virker dog særdeles urimeligt, når virksomheden efter min bedste overbevisning har handlet uvederhæftigt

mvh Lars

Reply from

Kære Lars!
Jeg har nu sammen med vores produktchef undersøgt sagen, og har taget din kritik til efterretning. Vi kan godt se at prisen pr pakke bleer var sat alt for højt og har derfor reduceret denne, men kan dog stadig ikke matche prisen i Brugsen.
Sissel Nilsson
Kundeservicechef
Mediq Danmark

Opgradering af kundeservice

Når medigdanmark har leveringsordning med kommunen til borgere med specielle ydelser, så er det besynderligt, at medigdanmark ikke er i stand til, at opretholde kontakten via mails!

Og hvorfor skal man igennem kringlede veje, for at sende mails til dem! – Og hvis man får svar fra dem, så er det heller ikke muligt, at sende et gensvar via samme mail til dem!

Konkurrenten, MitLiv.dk by ReadMed, de tager sig tid til at svare via mails!

Via telefonen, kan man være heldig, at komme i hurtig kontakt med medigdanmark – via telefonen, kan man også møde et venligt personale.

– Men det kan ikke være meningen, at svagthørende og døve, skal tvinges til at bruge telefonen. – En bedre formidling via mails, bør være muligt.

Jeg har gennem mit arbejde på hospital altid fået en uovertruffen god service. altid villig til at hjælpe og klar med gode råd om hvilke produkter der vil passe bedst til afdelingens behov. Personalet er altid imødekommende og venlige. De har gode priser på deres varer, som jeg ikke har kunne finde billigere andre steder. alt i alt en fornøjelse at handle hos mediqdanmark;-)

Dalende kvalitet

Jeg har fået mine diabetesprodukter fra Mediqdanmark et godt stykke tid, hvor der ikke har været problemer, men kvaliteten er dalet over det sidste år: min adresse er ændret til min gamle adresse og kan ikke ændres; bestillinger forsvinder i systemet trods kvittering på modtaget bestilling; fejlmeddelelser, hvor jeg ikke kan bestille teststrimler; de svarer ikke på henvendelser via e-mail, så jeg skal hænge i telefonkø, som jeg kunne slippe for, hvis webshoppen fungerede.
Jeg håber, kvaliteten stiger til det tidligere niveau, for som det er nu, er det ikke godt nok.

de laver ikke noget............Udover at få penge af staten...:(

Jeg kan nu ikke få leveret mine diabetes produkter, fordi jeg ikke kan få dem sendt til den rigtige adresse.

Hvorfor kan man ikke ændre adressen ?

Jeg har kontaktet hermediq flere gange de sidste 2 år, men ingen respons.
De siger hver gang at de vil ændre det men det sker aldrig.

Jeg har tidligere kunne få leveret produkterne ved at angive en leverings adresse, men dette er heller ikke muligt længere.

Ubehøvlede dårlig service

Man er lidt afhængig af disse mennesker når man har diabetes, og det udnytter de.

Efter jeg havde bestilt, gik der 2 hele uge uden der skete noget, jeg kontaktede dem, en uge efter kontaktede de mig, og fortalte at jeg ikke havde bevilgning og derfor var handlen blevet annulleret.

Jeg står nu og skal købe teststrimler af dem - for mine egne penge - fordi de ikke er professionelle nok til at informere mig om, at de har annulleret min livsvigtige medicin.

Jeg fik også en opsang da jeg ringede til deres telefon support, om: Jeg skulle selv have styr på sådan noget - hun har nok ret, men en rigtig virksomhed ville nok have været professionel.

De er utrolige umoralske og hvis det ikke er ulovligt så burde det være det.

Jeg har forsøgt at køre en sag(hos politiet) på det, men det nytter intet...

uprofessionel webshop

Firmaet skriver på deres hjemmeside de har 30års erfaring med levering af produkter til sundhedssektoren. Men de har ikke særlig meget erfaring med hvordan en internethandel skal foregå smart og nemt.

De sender først varen dagen efter bestillingen, selv hvis man betillinger inden kl 12 kan man ikke være sikre på de gider sender afsted samme dag. Der står ikke noget om hvornår de vil levere, men der står de har åben til kl 16 derfor forventer man at de levere varer samme dag bestilt inden kl 16. desuden for man ikke nogen email med track and trace nummer, kun en email med bestilling.
Bestillingenssiden ligner noget fra start 90´erne og meget dårligt opbygget, dog er det nemt at bestille hvis man bare skal bruge de samme varer igen og igen.

de 2 stjerne for shoppen og leveringentiden et i lyset af at det er vigtige ting de skal levere.

Holder hvad de lover

Ingen problemer med handler her, hurtig levering og ingen problemer overhovedet.

Ok butik

ok handel, varene kommer som de skal men det er jo også kommunen der betaler :-)

Dejligt sted at handle

Jeg handler jævnligt her, da jeg er diabetiker. Jeg har aldrig haft noget at klage over. De få gange jeg har haft fat i dem over telefonen har jeg fået yderst professionel og venlig service.
Ellers har jeg klaret det meste via deres hjemmeside, som fungerer som den skal.