[REPLY]
Ved bestilling om eftermiddagen var varen fremme dagen efter. Godt pakket og i god stand. Det ville være godt hvis man på hjemmesiden kunne se hvor meget der er på lager af en given vare.
Jeg bestilte en vare hos mi-shop og dagen efter fik jeg den leveret med posten.
Det er bare super!
Mvh. Hellmuth
Jeg bestilte et stykke værktøj, som kom med posten dagen efter. Nemt, hurtigt og problemfrit.
Gunner Hede
Kruså
Det var nemt, hurtigt og en god pris
Dag til dag levering - super service! Kan anbefales til alle, og jeg vil glæde mig til at handle der igen.
Ulrike Sætre
Jeg er helt tilfreds. Prisen på varen og transporten var bedst / billigst. Leveringstiden var hurtig ... som lovet
Varer blev leveret hurtigt og præcis som bestilt. Fin service.
jeg bestilte varer på den superoverskuelige hjemmeside og allerede dagen efter modtog jeg pakken. Absolut anbefalelsesværdig handelspartner.
Hurtig levering, havde mine varer 2 dage efter bestillingen på net shoppen.
Godr tilfreds;)
bestilte en kilerem. den kom faktisk dagen før jeg havde forventet. Og så var den sendt så den bare var smidt ind i entreen og jeg skulle ikke hente den på en dum fragtcentral i Langtbortistan.
Jeg bestilte en traktor og tilbehør. Hjemmesiden var ok og konsulenten jeg spurgte til råds var meget flink. Desværre var varen udsolgt men han fandt en anden løsning, som jeg var tilfreds med. Ordren blev allerede inden for kort ekspederet (fredag eftermiddag) så jeg kunne allerede tirsdag efter modtage den første pakke. Desværre havde lageret ikke fået sendt de andre varer, så de kom i dag torsdag. Venlig behandling i telefonen og jeg kan bestemt anbefale dette - det eneste der gør at de ikke får 5 stjerner er, at et par pakker ved en fejl ikke var blevet afsendt men det var kun en dags forsinkelse (så gaven nåede frem alligevel pyha!) , men alligevel... men kan anbefales :-)
Jeg skulle købe en traktor til min søn på 4 år og fik den bedste vejledning og service over tlf fra Amba i Vejle. Både ang funktioner, valg - dejligt at der var så god service bag, når jeg ikke havde mulighed for at se varen i en butik. Tusinde tak!!!
Bestilling samt betaling fungerede helt perfekt. Varen kom allerede dagen efter
Super hurtig levering, og varen lever fuldt op til beskrivelse, så alt i alt fuld tilfreds med MI.dk
Hurtig levering med Post DK, så flexlevering respekteres
Ledte efter en fælde til husmår og fandt den hurtigt og let hos shop.mi.dk - og det var dem som havde de mest konkurrencedygtige priser - og hurtig levering.
Er fuldt tilfreds- det er ikke sidste gang jeg har handlet der.
Prisen var den laveste jeg kunne finde - incl. i Tyskland. Leveringen var utrolig hurtig og nem.
Super hurtig levering uden problemer. Prisen var halv pris af den anden billigste jeg kunne finde på nette og i flere netbutikker var prisen tre gange så høj. Virker upåklageligt. Kan kun anbefales.
Hjemme siden er til finde ud af for alle, hurtig fragt, jeg bistilte min pakke om morgenen og næste dag klokken 13:00 var den allerede kommet.
Jeg ringede til kundeservice, som undersøgte en bestemt vare for mig, og ringede tilbage. Varen kom med posten næste dag.
Dag til dag levering og hurtigt svar fra kundeservice
Alle varer var på lager, de blev sendt afsted lynhurtigt, og jeg fik dem som lovet.
(og min dreng blev meget glad for det jeg købte til ham).
Det her slår min lokale forhandler ihjel hvis han ikke opper sig!!!!!!!!
Nem og bekvem og uden vrøvl. Fin service.
Bestilte en vare i påsken og den var afsendt den første hverdag. Super flot service.
Rigtig god og MEGET proffessionel service. Dygtige og kompetente medarbejdere der yder en god service over for mig som kunde.
Hej fra Esbjerg. Skulle bruge en fødselsdagsgave til mit barnebarn, jeg var i sidste øjeblik på grund af påsken, men en venlig herre i Firmaet hjalp mig til at købe på nettet, lovede at varen skulle komme frem til 2/4. Alt klappede bare. Kan varmt anbefale firmaet til andre, SUPER god betjening , varen var i top. TJ.