We are hiring!

Most recent review
Review company
  • Reviews (17)

Review by confirmed purchaser

Hurtigt, effektivt og varen lever til forventningerne

Hurtig respons og løbende oplysninger om hvornår vi ville modtage varen, som kom få dage efter vores bestilling. Vi har nu det lækreste silkesengetøj, det er køligt når det er varmt, og varmt når det er koldt. Det giver rigtig meget velvære.

Perfekte dyner

bestilte dyner, dagen efter fik vi dem, god service. og ikke mindst pragtfulde dyner det kan godt betale sig at købe kvalitet.

Troværdig netshopping

Lækre produkter og hurtig levering. Tak:-)

Review by confirmed purchaser

Let at bestille - super hurtig levering

Jeg bestilte et lækkert lagen fra seng og bad, og havde regnet med det først kom nogle dage senere (hvor jeg vidste at jeg var hjemme hos mine forældre) derfor sendte jeg lagenet hjem til dem. Tværtimod var det hos mine forældre allerede dagen efter bestilling! Hvilket blot var bonus, da mor så havde vasket og tørret lagenet udenfor :-) super god service!

Perfekt service og produkt

Jeg er rigtig glad for mit økologiske sengetøj og jeg kunne følge varen hele vejen. Jeg kan virkelig anbefale Seng & bad.

Hej Moment.

Tusind tak for din flotte anmeldelse af Sengbad.dk

Vores økologiske sengetøj er i en kvalitet helt for sig selv, og jeg håber at du bliver tilfreds med det i mange år frem.

Alt i skønneste orden

Seng & Bad leverede særdeles hurtigt det, jeg havde bestilt. Der var også god opfølgning - man vidste hele tiden, hvor i processen man var. Jeg køber gerne her igen.

Hej Bente.

Tusind tak for din flotte bedømmelse af SengBad.dk

shop.sengbad.dk

IMOPNERENDE - hurtig og venlig betjening

Fandt torsdag ud af jeg jeg ville købe en dyne til fruen og fandt hurtigt ud af at SENG & BAD var billigst, og endnu bedre de sendte den uden beregning.

Jeg ringede for lige at tjekke om den kunne være fremme før jul, og ingen problemer.

Modtog pakke og dynen var flot pakket ind, så kan det jo ikke være bedre. Glæder mig til at få den under træet og se om fruen kan lide den.

BLOT ET LILLE ØNSKE:
I var fantastiske, med Post Danmark fik lavet god kludder i det.... så overvej lige en anden leverandør til forsendelse... blot et råd.

Hej Sune.

Tusind tak for din flotte anmeldelse af Sengbad.dk

Normalt har vi aldrig problemer med Post Danmark, og det er også derfor at vi bruger dem som vores pakkeleverandør.
Men som med alle leverandører, kan det også glippe for dem, og det var desværre tilfældet med din pakke.
Jeg er trods alt glad for at pakken nåede frem i tide, og håber da at fruen kan lide den.

God jul til dig og dine.

HEJ SENG OG BAD

JEG SYNTES I GØR DET OK JEG MODTOG MIN DYNE OG PUDE I TORSDAGS
KAI HA EN GOD JUL OG ET GODT NYTÅR
MVH Ivan Aarup Jensen
kærsangervej 104
8800 viborg

Hej Ivan.

Tusind tak for din anmeldelse og tak i lige måde :-)

Review by confirmed purchaser

Perfekt og hurtig ekspedition !

Seng & Bad er rigtig hurtige til at få ordren sendt og sender mail, hvis noget er udsolgt , ved den ene levering fik jeg en dyrere vare uden ekstra betaling - det er flot service !

Hej Hanne.

Tusind tak for din anmeldelse af sengbad.dk

En godt tilfreds kunde

Handlen gik planmæssigt uden problemer overhovedet. Hurtig ekspedition.

Hej Ester.

Mange tak for din flotte bedømmelse af sengbad.dk

Extra fyld med

Levering dagen efter bestilling. Det var super hurtigt. Desværre var kassen beskadiget i det ene hjørne, så det var godt det kun var bløde ting. Da jeg skulle tage plastikken af topmadrassen, opdagede jeg, at der var døde små insekter indenfor plastikken. Lignede mest sølvfisk. Det var ikke så lækkert!

Hej Ruth.

Det er jeg meget ked af at høre. Jeg sender dig en ny rullemadras i morgen, tirsdag. Jeg vedlægger en returseddel, så du kan returnere den anden uden omkostninger. Jeg tager "sølvfiskene" med vores leverandør.

Tak for bedømmelsen i øvrigt :-)

Super hurtig ekspedition

Super nem bestilling og varen kom allerede to dage efter! Det er dejligt, for når man har bestilt en vare, vil man jo helst have den hurtigst muligt- super

Hej Lotte.

Tusind tak for din bedømmelse af SengBad.dk.

Hurtig og præcis levering

Bestilling, betaling og levering helt efter bogen.

Hej Holst.

Tusind tak for din flotte anmeldelse af Seng og Bad.

Jakob, Seng Og Bad

Review by confirmed purchaser

Bestilling er nemt og levering er hurtig

Jeg oplevede en meget hurtig levering, som jeg var glad for :-)

Hej Tanyia.

Mange tak for din bedømmelse af SengBad.dk

Review by confirmed purchaser

Hurtigere end en fysisk butik!

Fantastiske gode produkter og ultra hurtig ekspedition og levering

Hej Anja.

Tusind tak for din flotte anmeldelse af SengBad.dk

Review by confirmed purchaser

ET STJERNESKUD (blev inspireret af de 5 ovennævnte grønne stjerner)

Jeg kan kun sige, at alt i hele processen var perfekt.

Hej Hanne.

Tusind tak for din flotte bedømmelse af Sengbad.dk.

Jakob, Seng og Bad
shop.sengbad.dk

super hurtig levering lækre produkter

har i sommervarmen bestilt en sommerdyne til min baby. Den blev leveret dagen efter. Så det er jo bare super at vi allerede kan få den i brug idag. I øvrigt virkelig lækre produkter de har på deres meget overskulige hjemmeside.