We are hiring!

Most recent review
Review company
  • Reviews (3)

Det er mistænkeligt

Modtog en mail fra dette firma, hvor der stod jeg inden for 7 dage ville modtage en pakke fra USA, jeg skulle dog lige klikke på linket for at downloade en label...
Problemet er blot.... Jeg har intet bestilt fra USA, ej heller kender jeg nogen som skulle sende mig en pakke.
Så USPS.... jeres mail rydder i min slettet post.

virkelig skidt!!

Jeg havde bestilt en pakke fra USA op til mit arbejde, da jeg vidste, at der 100% ville være en dér, til at tage imod den. Der stod på siden, at der ville gå 5-10 arbejdsdage, men da der i alt var gået 17 dage, undrede jeg mig kraftigt over, hvor min pakke var henne. Jeg gik op på mit arbejde og ledte og ledte, men intet var der. Jeg gik derefter hjem og søgte efter min pakke på track'n'trace, og så, at den åbenbart var "blevet forsøgt leveret", en tirsdag formiddag, 2 timer efter butikken var åbnet. Jeg forstod selvfølgelig intet, da jeg vidste med sikkerhed, at der havde været op til flere på arbejde den pågældende dag. Jeg gik derefter op på mit arbejde for at se efter en "forsøgt leveret"-seddel el. lign., men intet var der. Ingen af fuldtidsmedarbejderne havde modtaget eller hørt noget om min pakke. Jeg ville derfor prøve at skrive til USPS selv, men fandt hurtigt ud af, at det var så godt som umuligt. For det første skulle man hele tiden vælge, hvilket præcist sted, ens mail skulle sendes hen. Der var dog ingen steder for en mail, som jeg ville skrive. Jeg tænkte, at jeg så bare ville skrive til en tilfældig, inde for "customer service", og da jeg havde skrevet mailen, kunne den ikke sendes, med mindre jeg påførte state og zip-code på, hvor min pakke skulle sendes hen - flot når den skal til København.
Det hele endte med, at jeg gik på posthuset i hop om, at få udleveret min pakke uden nogen form for bevis på, det var min. Jeg fik den dog til sidst, men det er sidste gang jeg bestiller noget, der skal leveres med USPS!!!

Generally good experiences

Yes, there are plenty of horrible user experiences with USPS, but for me it has generally been good.
They are the shipping service to use for most items when it comes down to shipments 3 pounds or under.
These days Priority mail has consistently been 1 - 2 days and 1st class mail is 1 - 3 days.

This modern USPS is ages better than the old USPS, but as you can see from the news, USPS is still losing money due to the inefficiencies.

Is Usps your company?