[REPLY]
Fra bestilling af 6 stykker tøj og sko til levering gik en uge. Er efter min erfaring ikke blandt de bedste leveringstider - bestilte et andet sted samme uge, og der havde jeg mine varer indenfor 48 timer.
Derudover er en vare udsolgt og dermed ikke leveret, hvilket jeg først informeres om, i det øjeblik, jeg åbner pakken. Giver en utilfredsstillende kundeoplevelse.
Tøj og sko fejler intet ;-)
Bestilte for 800 kr på webshoppen. En masse billigt tøj til mine unger.
Kort tid efter modtog jeg en KÆMPE pakke med posten. Alt var perfekt, undtagen en T-shirt, som var kommet som langærmet selvom der stod kortærmet på fakturaen.
Men til 15 kr gider jeg ikke engang lave vrøvl over det :-)
Kommer helt sikkert igen!
Bedre sted findes ikke
Bedre kundeservice findes ikke
Bedre korrekspondance findes ikke
Bedre levering findes ikke
FANTASTISK STED AT HANDLE !!!!!!
Fik mine varer super hurtigt og uden problemer, der var nogle ting der var for småt, der blev straks sendt en ny varer til mig - SUPER !!!!!
Billige priser så alle kan være med og alle forældre har mulighed for at give deres børn noget nyt, jeg tænker på de svage stillet i samfundet også vil kunne shoppe her.
GENIALT KONCEPT!!!!!!!!
Kommer der igen og igen
Ikke nok med den hurtige levering og som navnet antyder billige priser så er varen i formidabel stand!
Da jeg modtager min vare ser jeg til min store fornøjelse et prismærke med prisen 450,- skønt jeg selv kun betalte 250,-
Fantastisk!
Har haft en rigtig god oplevelse og har fået en masse dejligt billigt tøj. Bestilte varerne den 12/4 og har her den 17/4 modtaget dem, det synes jeg er hutigt, når der nu var en weekend i vejen ;o)
Jeg bestilte en pakke tirsdag d. 2/4. Jeg modtog en ordrekvittering d. 3/4 og forventede at min pakke blev afsendt.
Først meget sent på aftenen d. 9/4 modtog jeg mit track and trace nr. fra PostDanmark. Med dette nr. kunne jeg se, at ShopOutlet først havde indleveret min pakke d. 9/4. Jeg modtog min pakke idag (onsdag d. 10/4) kl. 16.45 - altså på 5. arbejdsdagen!
Jeg er lidt skuffet over leveringstiden, da det er lang tid at være i tvivl, om ens varer dukker op - men da den dukkede op, var alt i pakken og intet påklageligt.
Dog har jeg bestilt 3 Carnét skjorter i Str. L. (Alle andre skjorter jeg ejer, er str. L) - disse skjorter er dog noget nærmere str. XL, især taget i betragtning af, at der står "Slim Fit", så er de meget store og posede i størrelserne.
Jeg overvejer nu, om jeg skal ombytte dem til str. M, men ved ikke om jeg orker så dårlig leveringstid igen!
(11/4) Efter en hurtig og god hjælp fra deres kundeservice, har jeg nu besluttet at lave en ombytning. Håber det går lidt hurtigere denne gang :)
Jeg bestilte varer hos dem over webshop og får sendt ordrebekræftelse og track-and-trace mail ret hurtigt. Varerne ankommer og er helt klart i den stand jeg havde forventet og måske endda lidt bedre ved nogle varer.
Der mangler en vare, så jeg skriver til dem og reklamerer over dette. Det bliver dagen efter sendt og jeg modtager mail fra Post DK, at der er en pakke undervejs fra Shopoutlet, som ankommer den dato.
Selvom varen der manglede havde en lav værdi, er der ingen problemer. Det kalder jeg service - selvom det var ærgerligt det ikke stemte første gang.
Det var en god oplevelse at handle hos shopoutlet.dk. Dejlig nem service, modtog pakken i god tid samt jeg kunne returnere uden nogen problemer. Dog var den pågældende vare ikke i den str. vi ønskede, da vi returnerede et par sko, så fik vi en mail om at pengene blev straks overført til min konto. God service i høj grad!
Har bestilt derinde fra en del gange efterhånden og kan kun sige at kvaliteten er helt okay. Der er ikke noget at komme efter.
Priserne er selvfølgeligt en stor del af grunden til at jeg handler hos Shopoutlet og der er da ofte gode tilbud at finde.
Desværre synes jeg så, at kundeservice er en smule uheldig på nogle områder.
Første gang jeg bestiller, mangler der et par ting. Jeg tænker det evt. er en fejl og skriver til kundeservice.
Får svar tilbage om, at det er udolgt (fair nok) og at det er trukket fra totaltbeløbet, hvilket det altså ikke var. Jeg sidder med den originale bestillingliste, som de selv har vedlagt, fuld pris betalt, men manden fra kundeservice ville ikke høre om det og påstod hårdnakket at sådan var det bare. Ja, ja... det er begrænset hvor meget man kan diskutere når man er syg, så jeg lod det være.
På samme tid synes jeg det er meget uheldigt, at varerne ikke altid matcher billederne. Især når man fx. bestiller baby-bodies i lyserød og så får dem i blå eller grøn. Det bliver folk jo ikke så glade for at få i gave, vel?
Portoen er sgu lidt grov men leveringen er dejlig hurtigt, ingen løftende fingre dér.
Desuden synes jeg det ville være en idé at rydde op på hjemmesiden. Det sker jo at ting bliver udsolgt, men når de har stået på siden flere måneder i træk som "vi har desværre ikke flere på lager".
Det er også helt okay, men så fjern dem fra hjemmesiden.
Med det sagt vil jeg sige, at det samlede indtryk er okay, så længe man ikke sætter forhåbningerne for højt omkring at hvad man bestiller faktisk passer til hvad man får, og man er så heldigt at man ikke skal have med kundeservice at gøre - I hvert fald ikke ham, jeg i sin tid fik fat på.
Vil i hvert fald tage chancen og bestille derfra igen da de overall er det værd (:
Jeg hentede min pakke idag, og blev noget chokeret over at jeg har betalt for varer som jeg ikke har fået leveret.
På bestillingssedlen stod der ved 2-3 af de manglende varer "eftersendes", men ingen information om HVORNÅR!
Og de andre varer der mangler står der INGENTING! Hvorfor får jeg intet at vide om hvorfor der mangler nogen varer???
Jeg vil have mine varer sendt med det samme, eller have mine penge retur!!
Hvorfor skal jeg betale for varer som I ikke leverer!! I må sgu da først hæve pengene når i har send ALLE varerne!
Har skrevet en mail til Jer, men stadig intet svar modtaget. Det er dårlig service. Som kunde forventer man at få en hurtig tilbagemelding.
Vil dog sige at de varer jeg har modtaget lever op til mine krav.
Bestilte en khaki-farvet Geographical Norway jakke, som på billedet havde en flot varm lysebrunlig farve, som jeg straks forelskede mig. Som jeg altid gør, så går jeg på google -> billeder, og søger efter modellen. Sjovt nok finder jeg intet billede af jakken med den farve som på siden, men i stedet jakker med khaki-farve/navy-farve - så jeg vidste godt, at der var stor chance for, at få en jakke som billederne på google viste, så blev ikke nær så skuffet, da den så kom med posten i en khaki-farvet version. Det er PISSE vigtigt, at billederne er i orden, da det er førstehåndsindtrykket af varen, så hjælper det jo ikke, at farven ikke er troværdig pga. af forkert belysning! Det skal rettes hurtigst muligt.
Af ros har jeg dog, at leveringen var hurtig og varen i perfekt stand. Desuden en side, der er udmærket at navigere rundt på.
Mvh,
Jakob
Jeg var derinde og ville bestille underbukser og hjemmesko til min søn, var så heldig at der var 50% og 75% på tingene så det blev 15 kr ialt. Men.... Så kom jeg til portoen! 49 kr for at sende de to ting! Så ville det løbe op i 64 kr synes godtnok det ærgerligt at det skal være så dyrt!
Bestilte en vest, prisen var super, fragten gik hurtigt og alt var som forventet med vestens kvalitet
bestilte vare hvoraf 2 af dem blev leveret i forkert størrelse. Blev lovet at få refunderet alle udgifter i forhold til ombytning, hvilket ikke er sket endnu. Modtog de ombyttede varer efter næsten 2 uger, da der var skrevet forkert adresse på. Nu var størrelsen korrekt, men den ene bluse var blevet blå, istedet for den bestilte sorte.
Skal siges at kvaliteten på varene er iorden, men der er bare for meget rod og bøvl med at få sine varer. Helt galt at der er fejl i de leveringer man får, også ved ombytning..
Jeg bestilte en flyverdragt af mærket Racoon og en vinterjakke af mærket Minymo til en rigtig god pris. Varerne blev leveret med
posten dagen efter. Børnebørnene blev rigtig glade for deres
vintertøj, og alle er rigtig tilfredse.
Jeg kan varmt anbefale alle, at handle hos Shopoutlet.dk
Erik Breinbjerg Nielsen
Grønlandsgade 21
7430 Ikast
Jeg bestilte 4 varer - 3 par sko og en pyjamas.
Jeg fik en mail hvor jeg blev spurgt om jeg ville ha' pyjamassen i en anden farve, da den bestilte var udgået. Da jeg spurgte om hvilken farve hørte jeg intet - i stedet fik jeg en pakke hvor der lå en pyjamas i verdens grimmeste farve. Ydermere var det ene par sko 2 numre større end bestilt.
Jeg skrev at jeg ville beholde skoene, da min søn kunne passe dem på et tidspunkt, men at jeg ikke ville ha' pyjamassen.
Så fik jeg en mail retur hvor der blev sagt undskyld og at de ville fremsende sko i den ønskede størrelse samt returseddel til pyjamas.
Jeg har nu mailet tilbage og skrevet at jeg IKKE skal ha' skoene som tidligere skrevet.
Efter et stykke tid blev pengene for pyjamassen tilbageført og jeg fik besked på at jeg kunne beholde pyjamassen (den er så røget til genbrug).
Vi bestilte lidt forskellige varer, og blev noget chokeret da de kom frem.
1. Regntøjet var i stykker
2. I regntøjet var der skrevet navn i, og derved tydeligt at se at det var brugt!!! og så solgt videre som nyt.
3. Vinterstøvlerne er nærmest umulige at lyne lynlåsen på
4. Vi bestilte en body til vores baby, men har fået tilsendt en hel anden.
Så ud af 5 varer er der noget galt med 4 af dem. Det er simelthen ikke godt nok!
UPDATE:
Da jeg ringer og klager, griner Nikolaj i telefonen da jeg nævner regntøjet er brugt og at nogen har skrevet navn i. Ingen undskyldning, ingen forargelse men i stedet "Det er da noget værre noget". Som om det ikke rigtig kom bag på ham.
Men de sender nye varer til os, og label så vi kan sende noget retur. Så må vi se hvordan det går. Ud fra andres meldinger er jeg ikke så optimistisk.
UPDATE 22. okt.
Efter at have kontaktet firmet, har vi nu fået en returlabel og nye varer, i stedet for de brugte. Det tog en hel uge!! Men men men, der mangler stadig en vare, som ikke er med. SÅ endnu engang må jeg jo kontakte dem, for at minde dem om endnu en fejl, så vi kan få vores varer.
Det virker som om shopoutlet ikke selv har varerne på lager, men bestiller andet sted fra og først skal have varerne hjem, før de sender til kunden - og derved giver det den laaaaange ekspeditionstid. Det er simpelthen ikke godt nok! - jo. hvis man informerer om det
Det kan godt være i skriver at lynlåsen på støvlerne kan være lidt hård. Men det er forskel på lidt hård, til stort set umuligt at lyne når barnet har støvlen på. Man gider altså ikke bruge 5-10 hver gang barnet skal have støvlen på.
Ligeledes skriver i "VI SÆLGER IKKE BRUGT SOM NYT" Det er jo så det i gør. Der er stor forskel på det første sæt og det sidste i har sendt. Det første sæt havde bla også en eller anden "midlertidig" mærke mærkat hæftet på, hvor den nyeste tilsendt, som er ny, har de originale mærkater på. Ergo må shopoutlet allerede der have fiflet med varerne, eller fået en klokke til at ringe. Og ikke nok med der står navn i sættet, så er det også gået i stykker. Det er bare ikke godt nok! Og det er jo ikke bare én fejl, det er flere forskellige fejl i laver.
UPDATE 27. okt
Nu gik flyverdragten i stykker efter kun en uges brug.
Den forkerte sparkedragt som blev leveret er sendt retur, men de har ikke den bestilte på lager. Så mon det var derfor de bare sendte en anden tilfældig til os?
Vi orker ikke mere. Nu bliver det hele sendt retur, og vi vil have vores penge tilbage. Forløbet og kvaliteten af tøjet er simpelthen for ringe!!!!
Aldrig Aldrig mere køb herfra.
Bestilte en trøje, som viste sig at være for lille. 2 gange sendte de mig en større (da jeg skulle mere end ét nummer op åbenbart), inden jeg overhovedet havde sendt noget retur. Og som bonus fik jeg (uden problemer - skulle bare maile mit ordrenummer til dem, sagde ham i telefonen) trøjen 25 kr. billigere, da jeg så, den var faldet i pris, siden jeg købte den første. Pengene var sat ind på min konto en time efter, jeg sendte mailen.
De er super venlige, når man ringer til dem.
Herligt de stoler på én, så man får tingene hurtigt (og de kunne hentes meget hurtigt - GLS).
Og så svarer de meget hurtigt på mails også.
Alt i alt 10 ud af 10
- Janus
Bestilte varerne onsdag den 20/9 og mandag den 24/9 kunne jeg hente ordren i PakkeShop. Fine ting, gode priser, nemt og enkelt.
Kan bestemt kun anbefale dette sted, rigtig god service og priserne er jo super fede :)
Super fint børnetøj til meget billige penge. Service og levering helt ok, vil anbefale siden til andre:))
Jeg køber alt mit børnetøj her. God service og hurtig levering.
Kunne godt bruge nogle seje sportssko til børn :))
På gensyn
Gitte R.
Fandt siden da jeg søgte på Babytøj, og blev overrasket over de lave priser.
Min ordre blev leveret hurtigt, der var dog en enkelt ting der ikke var på lager, men blev fint informeret om det.
Det er det dårligste sted jeg har handlet. Jeg bestilte 3 vare en søndag og havde ventet noget tid, da det så blev fredag og ikke havde hørt noget måtte jeg lige ringe og høre hvor det blev af. Jeg ringer så, og får at vide at man ikke kan se min ordre pga en fejl så det hele er blandet sammen på siden(tal og bogstaver) dvs. De har ikke pakket mine vare eller lagt mærke til jeg havde bestilt? Men mit beløb var reserveret. Jeg prøver så at forklare hvad jeg havde bestilt, og får så at vide han vil sende det af sted når det var pakket. Dagen efter ringer han så for at fortælle at alle 3 ting var udsolgt! Det kan da ikke være rigtigt at man skal vente så længe at det hele er udsolgt? Men ikke nok med det så skulle jeg have pengene igen og det var straks værre. Han sagde de var sendt tilbage men ugen efter havde jeg stadig ikke fået mine penge, blev rigtig tosset og ringede til min bank, de kunne se at Shopoutlet var på vej til at trække mine penge til dem selv, selvom de havde "annulleret" ordren. Så måtte ringe ufattelig mange gange til Shopoutlet for at få dem til at sende et screenshut(for de kan ikke finde ud af at faxe) af annulleringen til mig som min bank så kunne få så du kunne give mig beløbet igen. Alt det tog næsten 2 uger. Det er simpelthen ikke iorden! Rigtig skod sted. Anbefaler slet ikke til nogen og har fortalt det videre til venner som heller ikke skal handle der. Useriøs hjemmeside.
Super hurtig levering. Bestilte til middag tirsdag og havde varerne onsdag :-) Super tilfreds og vil helt sikkert bestille derfra igen :-)
Syntes der går længe fra at man bestiller og modtager en ordrekvitering til at man høre om hvornår det sendes..
Har f.eks bestilt noget i søndags og har intet hørt siden bortset fra den ordrekvitering .. i det tilfælde kunne man godt bruge en order status som mange andre e-butikker. Da man ellers som kunde godt tænke i vente tiden.... hmm får jeg det jeg har bestilt eller har de glemt mig?
Men ellers er det en super side og kan da varmt anbefaldes
super service, der var desværre udsolgt af noget af det jeg havde bestilt, men butikken kom selv med andre forslag til vare jeg kunne få istedet for. og efter en tlf-samtale fandt de ud af en god løsning jeg blev rigtig glad for. super at de gider og gøre lidt ekstra for at kunden kan blive glad, istedet for bare at lade handlen gå tilbage. shopoutlet.dk kan varmt anbefales. hilsen A. Christensen.
Har kun gode erfaringer med shopoutlet, super gode priser og hurtig levering. Kommer helt sikker til at handle der igen.
Jeg kan kun komme med ros.
Leveringen var hurtig og servicen ekseptionelt god!
Kan kun anbefale ShopOutlet, og folk kan roligt benytte sig af hjemmesiden.
Bliver nød til at give en anmeldelse til, da jeg synes Shopoutlet er det bedste sted og handle børnetøj.... Gode priser og gode mærker, Pippi er jeg rigtig glad for til min lille dreng og har købt en masse til min datter også. Og har købt bukser og bluser herinde til min kærestes søn, og det passer perfekt. Har også købt tøj til min kæreste og da jeg havde et spørgsmål omkring str. fik jeg svar med det samme. Venter ikke mere end 2 dage på det jeg bestiller. Har der været fejler eller mangler, er det blevet rettede med det samme.
SUPER GOD SIDE, KAN JEG KLART ANBEFALE TIL ALLE.
Hvis man ikke går efter specifikke mærker. Handler meget her, men man skal lige være OBS på, at nogle af tingene kan fås billigere andre steder.
Hjemmesiden var nem og overskuelig, og det var let at finde rundt og finde de ting jeg skulle bruge. Leveringen gik hurtigere end ventet, så jeg er meget tilfreds.
Majbritt Sylvest Grantzau found this review useful
jeg er blevet behandlet på den mest korrekte måde
Majbritt Sylvest Grantzau found this review useful
har handlet her flere gange, ofte efter gode tilbud. Har fået det jeg har bestildt. Skulle der være sneget sig en lille fejl ind, rettes den hurtigt af venlig betjening pr Tlf. Kikker helt sikker ind i shoppen næste gang vi mangler regntøj, gumistøvler, nattøj, eller bukser og trøjer. :)
Majbritt Sylvest Grantzau found this review useful
Det var effektivt og let at afgive ordrer og der gik kun få dage, før jeg fik mine varer som alle var tilfredsstillende. Det er ikke sidste gang, at jeg bestiller varer via shopoutlet.
Majbritt Sylvest Grantzau and Michael Nielsen found this review useful
Overskuelig hjemmeside med masser af gode tilbud! Da jeg bestilte ankom tøjet efter 2 dage - super hurtig levering og alt tøjet var pakket i plast og i ufattelig god kvalitet prisen taget i betragtning :-) Det er ikke sidste gang vi benytter os af deres tilbud!
Majbritt Sylvest Grantzau and Michael Nielsen found this review useful
Har handlet hos shopoutlet flere gange. Det er en god og overskuelig hjemmeside, men man får ikke besked hvis de ikke kan levere en vare. En enkelt gang købte vi lidt ekstra for at slippe for at betale for fragt. Da pakken så kom var der to af tingene de ikke havde på lager, så disse var ikke med. Da beløbet nu var lavere end først antaget skulle vi betale fragt alligevel.
Har også oplevet at der blev leveret en forkert vare. Købte drengetøj og alligevel havde der sneget sig lyserøde gamasher med.
Tøj i fornuftig og god kvalitet, leverancedygtighed og overskuelig hjemmeside.
Rigtig god e-butik, billigt tøj og god kvalitet og hurtig levering og frem for at god kunderservice.Har kun posetivt at sige.....