We are hiring!

Most recent review
Review company
  • Reviews (383)
SmartBuyGlasses Danmark

God pris, overskuelig status over levering, levering til tiden i perfekt kvalitet

Købte et par RayBan solbriller og da jeg bruger briller, skulle der styrke i. Vejledningen på hjemmesiden var god og nem at følge og prisen var meget god (933 kr inkl alt).
Status mail kom hurtigt og jeg kunne løbende følge min ordre på hjemmesiden og efterfølgende fragten på fedex hjemmeside (link var i status mail).
Brillerne blev leveret til tiden og styrken passer perfekt... :)

NOT SOOO SMARTBYEGLASSES

Lovende begyndelse, hurtige til at trække pengene, elendig opfølgning, flere løfter om andre solbriller med procenter, da de bestilte ikke kunne leveres, det kunne de næste så heller ikke, så hvad med at starte forfra med de første solbriller, som jo i øvrigt ikke blev leveret mere...og så havde man ikke hørt fra mig, da jeg bad om pengene retur, sjovt for jeg havde en mail der sagde noget andet...NEJ kan på ingen måde skrive noget positivt.....fik de oprindeligt bestilte briller, på under 1 uge, fra et firma på amazon.uk og kampen uden solbriller med smartbyeglasses tog ca. 15 uger, så tænk jer rigtigt om inden I bestiller....

SmartBuyGlasses Danmark

MEGET ringe leveringstid og overholder ikke lovede leveringstid

SBG lover 5-11 hverdages leveringstid på deres produkter (briller uden styrke). Jeg venter nu på 17 hverdag, dog med en mail om at de nu er på vej fra Hong Kong... Det er simpelthen for ringe og ville aldrig have valgt at købe her, på trods af prisen, hvis jeg havde kendt denne lange leveringstid - sommeren er jo slut inden jeg modtager dem.

SBG kan jeg ikke anbefale til nogen, medmindre de er ligeglade med leveringstiden samt hvilken leveringstid SBG lover...

SmartBuyGlasses Danmark

det er satme ikke godt nok

det startede med at jeg bestilte nogle sol briller inde på deres hjemme side så fik jeg en mail dagen efter hvor det stod det var i orden og de vil sende den så begyndte det bare at gå ned af bakke... det er nok den værste internet handels side jeg nogen side har oplevet jeg tror jeg har snakket med 5 mennesker i deres kunde servis og jeg er blevet lovet 2 gange at de vil sende mine solbriller inde for 24-48 timer ( jeg har det på skrift jeg har over vejet at melde dem for kontrakt brud som nok også snart vil ske)
da de ikke havde de solbriller jeg bestilte ville de sende nogle andre jeg selv måtte vælge og så vil jeg få 5% rabat. jeg skrev bare de skulle smede de nye briller og glemme de 5% da det er lige meget med de 50 kr eller hvad det nu blev til. det er bare ikke godt nok, især ikke når man kan vente op til en uge på et svar i skulle satme skamme jer. i bruger undskyldningen at i har travlt hvis i har så travlt så ansæt flere folk men det kan da ikke passe at alle andre internet sider jeg har handlet på kan svare inden for 24 timer
men nu står jeg bare og tænker på om jeg skal gå den juridiske vej så de kan lære at man skal tage sig sammen og ikke bare love noget

har dog fået af vide at de vil sende mine briller i morgen den 17 men nu når jeg læset alt det på trustpilot blev jeg sku så sur

hilsen
en meget utilfreds kunde

SmartBuyGlasses Danmark

EKSTREMT ringe service på trods af løfte om god kundeservice!!!

Har virkelig fortrudt, at jeg handlede hos SmartBuyGlasses! På trods af lovning om gode returregler og hurtig kundeservice er det endnu ikke lykkes mig at komme igennem til en medarbejder hos kundeservice, som skal give en returadresse (og nu vi er ved det; hvorfor står den ikke bare på hjemmesiden???). Er kommet til at købe de forkerte solbriller til en gave og har derfor brug for at få dem retur hurtigst muligt. Det er enormt frustrerende, at man ikke kan komme igennem til nogen overhovedet og at der ikke findes et tlf. nummer til nogen! Jeg handler ALDRIG hos SmartBuyGlasses igen og føler nu, at jeg har smidt 1000.- direkte ud af vinduet!

SmartBuyGlasses Danmark

Dårlig kundeservice, ved udgået varer

Jeg bestilte et bare Ray Ban i starten af maj og venter stadig på mine briller, pengene er blevet trukket fra min konto.
Nu kan jeg så se, at mine briller er udgået og der står at jeg ville blive kontaktet af Kundeservice, men det er ikke sket og vente stadig på at pengene bliver refunderet.
Hold jer væk fra siden, i bliver snydt.

venter stadig ...

jamen jeg bestilte i starten af maj, 918 kroner blev trukket for over en måned siden - tror det var 14 maj og jeg har fået at vide at det i meget sjældne tilfælde sker forsinkelser. Og de har beklaget at jeg ikke har fået besked på dette inden for 24 timer efter at jeg har spurgt om hvor solbrillerne blev af..... Så kom ikke her og vær utilfreds med noget i har bestilt inden for de sidste 10 dage. Jeg ved ikke længere om solbrillerne kommer, eller jeg får en røver om nogle uge om at varen er udgået og om jeg vil bestille en anden model eller pengene retur. Vi må vente og se...

Useriøst fuskerfirma!!!!!!!

BRUG IKKE SMARTBUYGLASSES!!!!!!!

Den 6/6 trak de penge fra min konto og så gik jeg selvfølgelig udfra solbrillerne var afsendt! Det var ikke tilfældet og rent faktisk kan de først afsende dem om 1-4 uger har jeg fået mail på nu. Den 10/6 skrev jeg at det var uacceptabelt og at de skulle tilbageføre mine penge ASAP og annullere min ordre. Idag har jeg fået samme standard mail hvor der bare er ændret navn på den person der skriver til mig? De reagerer altså overhovedet ikke på min annulering men siger bare igen at de er i restordre og at jeg sagtens kan annullere ordren, men åbenbart ikke??

I MÅ IKKE HANDLE MED DETTE "FIRMA", DET ER TOTALT AMATØRAGTIGT!!!!

Stian Nørsterud found this review useful

Kære Morten,

Tak for din feedback.

Vi gør opmærksom på at det normalt tager os 1-3 uger at behandle alle ordrer, da vi er nødt til at få de fleste af brillerne fra vores italienske leverandør først. Vi har også hurtig levering sektion. Ethvert par fra denne sektion vil blive afsendt inden for 24-48 timer (hvis recept linser er bestilt, tllægges yderligere nogle dage).

Vedrørende vores kundeservice team, vil jeg videregive denne feedback til det ansvarlige team og sørge for, at de e-mails vil blive besvaret i henhold til situationen.

Jeg har kontrolleret korrespondancen, og vi har svaret dine e-mails, og også annulleret din ordre. Som nævnt, kan det tage 2-4 arbejdsdage for banken at tilbageføre pengene.
Du er velkommen til at kontakte os på servicemanager@smartbuyglasses.dk hvis refunderingsbevis er nødvendigt for at undersøge med banken, og også hvis du har yderligere spørgsmål.

VIRKELIG DÅRLIG SERVICE!!!

Jeg havde købt et par RayBan solbriller hos SmartBuyGlasses som jeg gerne ville returnere da de var for store til mig. Jeg skrev at jeg gerne ville returnere dem og de svarede at de skulle sendes til Tyskland, og jeg skulle skrive til dem hvis jeg gerne have adressen som de skulle sendes til. Jeg sendte en mail hvor jeg skrev jeg gerne ville have adressen, men jeg fik ALDRIG noget svar. Jeg skrev mailen inden for de 14 dage som man skal. Men tilsidst opgav jeg, håber på at i henvender jer til mig, så jeg kan få lov at returnere mit produkt og dermed kan give jer en bedre omtale!

Stian Nørsterud found this review useful

Kære Mathias,

Tak for din henvendelse.

Jeg er ked af at høre, at brillerne ikke passede ordentligt på dig. Du er mere end velkommen til at returnere dem til ombytning eller refundering.

Jeg har undersøgt korrespondancen, og vi har ikke modtaget nogen e-mails for nyligt, medmindre du har sendt fra en anden e-mail-adresse end den, du har angivet ordren. Vores kundeservice har netop kontaktet dig for at afklare situationen, ser vi frem til at høre fra dig.

Du kan altid kontakte os på servicemanager@smartbuyglassed.dk

SmartBuyGlasses
SmartBuyGlasses Danmark

For SMART for ulovligt og for utroværdigt - HANDL ALDRIG HOS SMARTBUYGLASSES!

Den 5. juni bestilte jeg nogle dyre solbriller som gave. Den 6. juni fik jeg en bekræftelse på min bestilling. Så blev der tavst - meget tavst.

Den 10. juni fik jeg kolde fødder, efter at have læst om manges dårlige oplevelser med SMARTBUYGLASSES. Derfor skrev jeg straks til kundeservice og annullerede ordren.

Svaret var, at der dagen efter den 11. juni, blev hævet det fulde beløb - næsten kr. 2.000,- på min konto - uden at ordrestatussen ændrede sig fra det meget lodne: Produktet du har bestilt befinder sig hos mærkets distributør.

Jeg skrev straks og lovede bål og brand, hvis jeg ikke blev kontaktet, og pointerede at de havde forbrudt sig mod markedsføringslovens § 1 om god markedsføringsskik.

Dags dato, 12 juni, har jeg endnu ikke hør fra kundeservice - er stadig kr. 2.000 fattigere - og kan i øvrigt stadigt følge mit ordrenummer og her konstatere at: Produktet du har bestilt befinder sig hos mærkets distributør. ...

Troværdigt eller ulovligt - bedøm selv.......

Kære Thomas,

Tak for din feedback og forespørgsel.

Vi gør opmærksom på at SmartBuyGlasses er en del af SmartBuyGlasses Optical Group, en af verdens førende online designer briller detailhandlere med operationer i Europa, USA og Asien. Vi har været i branchen siden 2006, og siden da har vi serviceret over 100 lande med et af de største udvalg af designer briller i verden.

Bemærk også, at vi annoncerer 1-3 uger for afsendelse af dette produkt fra det tidspunkt du har bestilt din varen, men under 10 dage er gået. Vi har helt sikkert ikke til hensigt at holde på dine penge uden at levere bestilte vare.

Jeg er ked af at høre, at du ikke har modtaget svar inden for 24 timer. Da vi er i sommersæsonen er email henvendelser steget drastisk. Vi arbejder allerede på forbedringer for at give en bedre og hurtigere service. Jeg vil sørge for, at vores kundeservice team vil følge op på din sag ASAP.

Lad mig vide, hvis yderligere hjælp er nødvendig på servicemanager@smartbuyglasses.dk

SmartBuyGlasses Danmark

Kan man regne med at få sine ting?

Jeg bestilte tirsdag d. 4 juni et par Ray Ban model RB4147. Og et par dage efter trak de pengene, men kan ingen steder se om de er blevet sendt. Der står bare godkendt og under behandling, når jeg sporer pakken. Hvad betyder det? At de snart bliver sendt? Og hvorfor trækker i pengene, før de er sendt? Tænk, hvis de slet ikke bliver sendt. Så skal man bøvle med, at få pengene retur..
- Ved ikke om man kan regne med firmaet eller om det bare er svindel med fake solbriller, som ligner de rigtige på en prik?!

Hurtig betjening

Super hurtig betjening samt en god pris for solbriller. Dog en anelse bøvlet, at gennemskue procedure for levering.

Tilfreds

Jeg er godt tilfreds med mit køb af: Wiley X Valor Polarized-CHVAL4-66og leveringstiden var til at leve med :o)

Dårlig forretningsmoral

Min kone bestilte et par solbriller og gennemførte betalingen med mit Dankort.
Efter et par dage modtager jeg en e-mail, hvor de fortæller at der er tale om en "mistænkelig" transaktion. De beder om at der fremsendes identifikation eller at der betales med Paypal istedet.
Så lang så godt.
Så opdager jeg at de rent faktisk har trukket pengene på vores konto. Dette uden at have afsendt brillerne - Det er simpelthen dårlig forretningsmoral.
Jeg beder dem derefter om at annullere ordren og straks tilbageføre pengene.
Dette tager yderlige et antal dage - Men de kom trods alt.
Jeg vil fraråde alle at handle med SmartBuyGlasses, indtil de retter op på deres tvivlsomme forretnings metoder.

PS!
Hos seriøse firmaer kan man komme i kontakt med dem pr. telefon - Kan i finde et telefonnummer? Jeg kan ikke.

13/6 2013
Synd at SmartBuyGlasses ikke forholder sig til kritikken omkring deres ulovlige praksis med at trække beløb fra kunden, inden afsendelse af varen!!!
Og nej - Returneringen af min penge blev ikke behandlet som ønsket - SKODFIRMA

Kære Kim,
Tak for din feedback.

Meget høj procentdel af sager bliver markeret som højrisiko sager, og vi er yderst forsigtige og tage dette meget alvorligt (det kan blandt andet ske, når der er forskelle mellem fakturerings-og leverings-adressen), det er derfor vi nogle gange beder om ID bevis. Denne proces er for at beskytte kundens kreditkortoplysninger og sikkerheden i online køb. Til din information, kan du altid bruge PayPal, hvis du ikke ønsker at sende dokumentation, eller annullere ordren og få fuld refundering.

Grundet et stigende antal emails, er vores kundeserviceteam koncentreret på håndtering af email henvendelser i øjeblikket, så vi har måttet fjerne hotline i øjeblikket.

Som nævnt blev refunderingen behandlet som ønsket. Lad os vide, hvis yderligere hjælp er nødvendig. Du kan kontakte os på servicemanager@smartbuyglasses.dk

SmartBuyGlasses Danmark

Hurtig levering - knap så hurtig kundeservice

Solbrillerne kom med hurtigt til den aftalte pris. Brillerne blev leveret fra Hongkong
Desværre var det den forkerte model.
Først efter et par henvendelser til kundeservice blev returneringsproceduren sat igang.
Det tog knap en måned fra første henvendelse til jeg havde den rigtige model i hånden.

Leveret indenfor estimeret tid

Leveret indenfor aftalt tid - fint

Perfekt!

Bestilte et par original Wayfarers med styrke og modtog dem efter ca. 1½ uge. Ægte vare og super hurtig forsendelse! kan klart anbefalde at købe herfra! :)

Alt for langsom!

På deres side lover de hurtig levering, samt inde i deres ordresystem. Dette passer ikke! Jeg har ventet 2 uger på mine solbriller, som stod til levering på 1-3 dage, og de er stadig ikke afsendt endnu.
Det er simpelthen for dårligt!

Kære Sigurd,

Tak for din feedback.

Vi gør opmærksom på at det tager 1-3 uger at afsende en vare, som er anført på vores hjemmeside. Din ordre er under behandling, vi gør vores bedste for at opfylde inden for oplyste tidsramme. Hvis forsinkelser indtræffer, vil vores kundeservice kontakte dig med det samme for at løse problemet.

Du er velkommen til at kontakte vores kundeservice for at få svar på dine forventninger og bekymringer.

Good Deal

Bought a pair of RayBans, good quality and good price. My girlfriend loved them.

Superb

Forløb som det skulle, hurtig levering og god service præcis som kunne forventes.

Hurtig og god service

Bestilte et par ray ban i gave til min kæreste en fredag, de blev afsendt mandag og kom frem onsdag morgen. Det gik nemt og hurtigt. Vil absolut bruge dem igen og anbefale dem til andre (har jeg allerede gjort)...

Kan kun anbefales!

Jeg købte et par Marc By Marc Jacobs til en rigtig god pris, der var hurtig og god kontakt og jeg kunne følge med i hvad der skete.
Jeg synes også at det gik hurigt selvom brillen skulle hentes hos selve producenten.
Skal helt klart handle her igen.

Billigt og ok levering

købte et par ray ban solbriller til 800 kr, og sparede vel omkring 500-600 kr. Det tog godt nok næsten 3 uger at få dem leveret, men det var jo også, hvad der stod på siden. Hvis man vil spare nogle penge og kan overleve med den leveringstid er det helt sikkert en side man skal prøve!

Review by confirmed purchaser

Super hurtig levering, store besparelser.

Jeg fik mine briller i løbet af 2 dage uden problemer. Jeg har sparet mange penge og fået mærkevarer.

Godt og billigt

Bestilte rayban wayfarernfor 700kr (normal pris er 1200-1500) på en søndag og fik dem tirsdag. Og brillerne er skide gode

Review by confirmed purchaser

Kvaliteten i top, til en lav pris.

Købte et par RayBan solbriller, troede først de var fake i forhold til hvad de egentlig kostede. Efter ca. En uge modtog jeg dem gratis med posten, fra Hong kong. Jeg var meget skeptisk omkring kvaliteten på brillen når de nu kom netop der fra. Fandt så ud af de dog er ægte. Så i forhold til prisen og selvom det tager måske en uges ventetid, er det, det hele værd. Glad og tilfreds kunde her fra :-)

Review by confirmed purchaser

God service og god pris!

Jeg købte et par Ray-Ban Wayfarer, er hundrede procent tilfredse med dem og kunne godt købe derfra igen. Leveringstiden var lidt lang, men var jeg også opsat på da det ikke var et "hurtig leverings" produkt. Husk at tjek det inden i bestiller. Ventede 1 1/2 - 2 uger før jeg fik mine, men var opsat på det.

God oplevelse trods forvirring

Svartiden på mails er generelt ret lang. Derudover opstod der forvirring omkring solbriller der ikke var på lager og som senere kom på lager.
Men det var overordnet en god oplevelse da medarbejderne var både flinke og hjælpsomme (når svaret kom) og de har desuden rigtig gode priser.

Fantastisk hurtig levering

Jeg er super tilfreds med hjemmesiden, og handlen virkede bare. Så jeg kan varmt anbefale, at handle hos SmartBuyGlasses.

SmartBuyGlasses Danmark

Køb INTET her!!! GØR DET ALDRIG!!!

Jeg har købt et par Gucci solbriller hos SmartBuyGlasses, som jeg gerne vil returnere, da de desværre er for store til mig, men det er desværre umuligt!
Først bliver solbrillerne sendt fra Hong Kong efter en meget lang leveringstid - er disse solbriller overhovedet ægte eller er der mon tale om en kopi?
For at returnere solbrillerne skal jeg kontakte kundeservice hos SmartBuyGlasses for at få et såkaldt RMA-nummer (returneringsnummer). Får at vide i en automatisk mail fra kundeservice, at jeg vil modtage et sådant efter senest 24 timer, men har efter flere dage INTET hørt!
Hvis ikke alle punkter i SmartBuyGlasses' returneringspolitik er overholdt kan jeg ikke returnere solbrillerne og da jeg ikke kan få et returneringsnummer, hvad så....??? Solbrillerne skal iøvrigt returneres til en adresse i Tyskland....

Kære Froken,

Tak for din feedback og forespørgsel.

Jeg er ked af at høre, at glassene ikke levede op til dine forventninger. Som nævnt, kan du returnere dem til ombytning eller refundering. Med hensyn til tidsrammen for at returnere dem, kan du stadigvæk returnere dem i perfekt stand, da du har kontaktet os inden for 14 dage. Grundet den store mængde af henvendelser på nuværende tidspunkt, som resultat af sommersæsonen, har der været nogle forsinkelser på vores responstid, men vi er opmærksomme på situationen, og arbejder på forbedringer for at give en bedre og hurtigere service.

Da vi har været i branchen siden 2006 har vi leveret tusindvis af ordrer rundt omkring i verden, og arbejder altid kun med pålidelige leverandører for at levere de bedste kvalitetsbriller til rimelige priser. SmartBuyGlasses garanterer, at alle briller er 100% ægte. Vi har flere logistiske faciliteter rundt omkring i verden placeret i Hong Kong, Tyskland og USA. Vi har afsendt produkter til over 100 lande siden 2006. Vi vil sende dit produkt fra en af disse 3 steder, afhængigt af blandt andet hvor produktet er indkøbt og hurtighed af levering. Vores mål er at få produktet til dig på den hurtigste og mest effektive måde.
Jeg har også tjekket korrespondance og vores kundeservice team har allerede givet alle de nødvendige oplysninger til at returnere brillerne. Du bedes lade os vide, hvis yderligere hjælp er nødvendig på servicemanager@smartbuyglasses.dk

hurtigste levering nogensinde!

På hjemmesiden stod der levering 1-2 dage, og jeg fik min vare efter en dag. Endnu en grund for at købe på nettet. Det med at ikke købe over nettet, fordi det tager for lang tid er fortid.

Problemfrit

Det gik nemt og hurtigt med bestillingen af mine solbriller. Der gik en uge fra jeg bestilte dem til jeg modtog dem. Hele forløbet var problemfrit.

SmartBuyGlasses Danmark

Trækker penge ulovligt. Uendelig levering. Ingen kundeservice.

Jeg bestilte et par Persol solbriller d. 15. Juni. Dagen efter gik ordren igennem og pengene blev trukket på min konto 16. Juni. Nu mere end 14 dage senere kan jeg se via ordresporing, at brillerne stadig er "bekræftet på lager" men ikke sendt.

Brillerne stod til "hurtig levering" indenfor maks 3 dage, men de kom aldrig og "hurtig levering" er fjernet fra siden. Jeg har ikke fået nogen information om, hvornår jeg kan få mine briller.

Jeg vil gøre alle opmærksom på, at deres praksis er ulovlig. De trækker pengene fra ens konto så snart ordren er modtaget, men derefter kan der gå lang tid før varen bliver sendt. (Hvem ved om den nogensinde bliver). Det er klart i strid med markedsføringsloven § 1 at trække penge før en vare er afsendt. Jeg opfordrer alle til at klage over dette, så deres lovbrud kan blive stoppet.

Elsebeth found this review useful

Kære Hiva,

Tak for din feedback.

Først vil jeg gerne undskylde over forsinkelsen på din ordre. Grundet højsæsonen, kan nogle mærker og modeller blive forsinket på grund af den høje popularitet / eksklusivitet. Så snart vi får en bekræftelse fra vores leverandører, tager vores kundeserviceteam kontakt til kunden for at forsøge at løse problemet med det samme, kunden har til enhver tid mulighed for at vente, ændre eller annullere ordren.
Vi gør opmærksom på at SmartBuyGlasses har været i branchen siden 2006 og serviceret mere end 100 lande; vi har med garanti ikke til hensigt at holde dine penge uden at levere de bestilte varer.

Jeg har undersøgt korrespondancen og kan se at vores kundeservicemedarbejdere allerede har kontaktet dig for at informere om den seneste status, du velkommen til at returnere vores e-mail til enhver tid.
Du kan altid kontakte os på servicemanager@smartbuyglasses.dk

Lang leveringstid fra Hong Kong

Jeg er egentlig tilfreds med mit køb, men jeg synes at leveringstid var for lang i forhold til det der stod på siden. Brillerne kom helt fra Hong Kong.

Dårlig service!

Jeg bestilte et par Raybans d.17/05 og fik først at vide efter omkring en uge at mine briller var i restordre, derefter bad jeg dem sende mine penge retur og de har ikke svaret endnu. Jeg synes at Smartbuyglasses har noget nær den mest uprofessionelle kundebehandling jeg længe har set. De trak pengene fra mit kort samme dag som min bestilling gik igennem, hvilket er dybt ulovligt.

Hej Gustav,

Jeg er rigtig ked af, at du ikke modtog dine solbriller, og forstår udmærket din frustration. Vi gør naturligvis alt hvad vi kan for at afsende bestillinger indenfor de anviste 1-3 uger, men fra tid til anden bliver en bestemt model så populær, at vi ikke kan skaffe den hos nogen af vores leverandører. I sådanne tilfælde er vi således nødt til at vente på en ny produktonsrunde.

Vi beklager naturligvis sådanne tilfælde meget, hvorfor vores kundeservice team altid vil kontakte kunder som dig med en række løsningsmuligheder.

Jeg har tjekket korrespondance loggen, og kan se at en kundeservicemedarbejder har besvaret dig, og sørget for at annullere din ordre og refundere dine penge.

Hvis du har flere spørgsmål er du velkommen til at kontakte os på servicemanager@smartbuyglasses.dk

SmartBuyGlasses Danmark

Fantastisk fra ende til anden

Jeg bestilte solbrillerne sent mandag aften og kunne tirsdag se, at nu var de i transit i Hong Kong. Torsdag morgen så jeg på nettet, at de nu via Frankrig var ankommet til Kastrup. Midt på formiddagen torsdag blev jeg ringet på af en chauffør fra Fedex, der nu holdt på min adresse. Da jeg ikke var hjemme blev pakken afleveret hos min genbo. Jeg er super tilfreds med købet, prisen, servicen og leveringen.

Pris-fusk! Tak for told!

Jeg bestilte et par solbriller sidste år. Det viste sig de blev sendt fra Hong Kong, så da jeg modtog dem, så fulgte der en ekstra regning med (told)!! Det fremgår på ingen måde af hjemmesiden, at man skal være opmærksom på det!
Det giver en ugennemsigtig pris! Det er klart man kan sælge solbriller til hvad der virker til nedsat pris, når kunderne selv skal betale told-regningen til sidst!!

Kære Anne,

Tak for tilbagemeldingen!

Jeg kan forsikre dig om, at der ikke er tale om pris-fusk. Vi vil altid tilbagebetale eventuel told, hvis du blot scanner eller tager et billede af regningen og sender den til kundeservice.

Vi har lagre i både Tyskland, Italien, USA og vores hovedlager i Hong Kong, og vi sender produktet alt efter, hvor det er på lager. Dette resulterer i under 1% af tilfældene i en ekstra told-afgift, som vi altid vil refundere kunden.

Så hvis du sender en scanning af regningen til kundeservice på kundeservice@smartbuyglasses.dk vil de løse problemet hurtigst muligt, så du kan få dine penge refunderet.

Håber du bliver rigtig glad for solbrillerne!

Hurtig service

Bestilling og levering levede fuldt ud op til min forventninger. Brillerne er bare for fede:-)

Super godt

Jeg har købt to par Ray Ban solbriller, af to gange. Jeg har begge gange modtaget dem få dage senere.

Lige efter bogen.

For dårligt...

Bestilte et par solbriller fra TOD's den 1. maj. Der stod 'in stock' og der gik da heller ikke mere end et par dage, før jeg fik en bekræftelse på at brillerne var på lager hos distributøren og ville være klar til afsendelse når som helst.

Herefter skete der ligesom intet og den 13. maj sendte jeg en forespørgsel afsted angående hvornår jeg ville kunne forvente at få brillerne leveret. Denne forespørgsel blev besvaret den 16. maj, hvor jeg blev meddelt følgende:

your item has been confirmed by our supplier and is scheduled to arrive at our distribution center by the beginning next week. Once we receive your item, we will dispatch to your shipping address via express Courier.

Igår den 28. maj, altså 4 uger efter jeg bestilte brillerne, valgte jeg så at annullere ordren.

Må indrømme, at jeg - specielt efter at have læst andre anmeldelser på trustpilot - er i tvivl om hvorvidt smartbuyglasses overhovedet ville være i stand til at fremtrylle de briller jeg bestilte.

Virkelig dårlig service!!!

Hej Lise,

Jeg er ked af at høre du ikke modtog din ordre. Normalt ville det ikke have været et større problem at skaffe dine solbriller, men vi havde fra slutningen af april og indtil midten af maj en række problemer med leverandører. Stort set alle solbrillemærker produceres af et begrænset antal producenter i Italien, hvorfor produktionsproblemer hos bare én eller to producenter påvirker vores leveringsmuligheder for en lang række mærker betydeligt. Det er yderst beklageligt, at det er gået udover kunder som dig, hvor det har været svært at give en præcis leveringshorisont. Vi har netop modtaget et kæmpe parti lagervarer, hvilket jeg tager som et klart tegn på at produktionen er oppe på fuld kraft hos vores leverandører igen. Vil du sikre dig at et produkt sendes omgående, bør du vælge ét markeret med ”Hurtig Levering”, da disse er på lager, og derfor kan sendes indenfor 24 timer.

Jeg kan se din ordre er blevet annulleret og dine penge returneret. Hvis du har andre spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte os på servicemanager@smartbuyglasses.dk