[REPLY]
Det tager lidt lang tid at få ekspederet, men uden problemer. Den sidste stjerne får i når ekspeditionstiden kommer ned.
Min ekspedition varede ca. 3 uger fra jeg sendte telefonen til jeg fik at vide pengene var sendt.
Helt igennem gennemført. Kunne sikkert have fået mere for at sælge mobilerne selv, men her er jeg fri for at oprette annoncer, gå på posthuset osv.
Dog 4 stjerner da betalingen tog sin tid.
Jeg havde sendt min mobil, til smartdrop. Beskrev at den ikke virkede, flækkede
skærm, osv. Jeg kunne få 126,- for den. Så tænkte tjaa, det er bedre end den ligger i skuffen.
Nu har jeg ventet i en hel måned, på min betaling. Og får "Status: Problem" Jeg har prøvet at skrive til dem, men de har ikke svaret. Jeg vil nu prøve at ringe til dem, på mandag, og se hvad de siger så. Men jeg tror sgu ikke, at jeg får den at se igen.
Jeg havde købt en ny iPhone 4S, og da jeg bruger Onfone lod jeg mig friste af en mulighed for at få et hæderligt beløb for telefonen, ved at konvertere til gavekort til Onfone, dette skete 12.06.2012 ...
Det startede med at de rykkede for fremsendelsen allerede inden jeg havde modtaget forsendelsesetiketten, herefter var responsen med modsat fortegn. Hvilket i dag (18.07.2012) er resulteret i at de har accepteret at sende den retur ... Det mener de så iøvrigt tager 7-8 arbejdsdage!!??
Jeg angav at telefonen (iPhone 4, 16GB) var pæn, men med tegn på brug (de kalder det "god" stand), dette gav de kr. 1425,00 for, som jeg fik 100% ekstra oveni ved at lave gavekort til Onfone, altså i alt kr. 2.850,00, hvilket er en ok markedspris. Meeeeen uden yderligere begrundelse (andet end henvisning til de ting jeg accepterede ved indsendelse), så reducerede de beløbet til kr. 348,50 (lugter af, at folk nok accepterer, når de nu har sendt den ind?)!!!!??? Trods flere rykkere om uddybning, så svarede de aldrig på hvordan den så dramatisk kunne falde i værdi!!??
Jeg kan trods den iøvrigt gode idé, absolut ikke anbefale smartdrop!!
Allan Nielsen found this review useful
Har efterhånden solgt 6 enheder til smartdrop.dk.
Alt i alt har det altid gået lige efter planen. Sender altid uden forsikring og det har der slet ikke været nogen problemer med.
Det mest positive er, at de endda vil give penge, selvom enheden ikke virker eller er beskadiget.
Jeg benytter helt sikkert smartdrop.dk næste gang jeg skal af med en nyere mobil eller ipod.
Emma K found this review useful
Super koncept, jeg har bare aldrig modtaget jeres pakkelabel. Jeg ringede efter en uge til jer, og fik fortalt at den ville komme inden for et på dage, men den kom ikke. Jeg har nu valgt at benytte dropnshop.dk.
Her er historien ridset op kort:
5. September - Jeg opretter mig som bruger på smartdrop.dk og vælger at sælge min Iphone 3GS 32GB for 1080 kr minus forsikret fragt (koster 20 kr) Ialt 1060 kr
7. September - Modtager et brev med bekræftelse på handlen og en returlabel til at sende telefonen til Smartdrop med track'n'trace
Jeg slutter telefonen til min computer og nulstiller den, så ingen private data er på den.
8. September - sender telefonen ind til Smartdrop med den medsendte label
10. September - Telefonen er modtaget ved Smartdrop, og der er kvitteret for modtagelse
12. September - Modtager en mail med bekræftelse på at de har modtaget telefonen
25. September - Undrer mig over at der ikke er sket mere, og kontrollerer lige status på smartdrop.dk - annulleret står der
Sender en mail til dem for at høre hvem der har annulleret og hvorfor
27. September - Får svar fra smartdrop: "Årsagen til, at ordren står angivet som annulleret skyldes, at vi ikke har været i stand til at tænde enheden, hvorfor vi har været nødsaget til at sende telefonen retur til dig.
Dette skyldes, at vi ikke kan kontrollere enhedens IMEI-nummer, når den ikke kan kontrolleres på vores systemer.
Jeg beklager selvfølgelig den manglende information herom. "
Det var da sært, men fair nok, så er det jo bare at vente på at den kommer med posten...
30. September - Har ikke modtaget noget, og mailer til dem igen for at få trackingnummeret.
4. Oktober - " Hej Nils,
Tusind tak for din mail.
Trackingnummeret til din forsendelse er følgende: 983024562787
Pakken er sendt med GLS.
Jeg håber dette kunne svare på din henvendelse, ellers er du selvfølgelig velkommen til at kontakte os igen. "
Jeg går med det samme ind på GLS's hjemmmeside og trykker på tracking.
Såvidt jeg kan se så er min telefon blevet sendt til en MR. ARTHUR i England...?!?
13. Oktober - Svar fra Smartdrop:
Hej Nils,
Jeg beklager først og fremmest den alt for lange ventetid, hvilket skyldes stor travlhed i vores procescenter.
Jeg har nu bedt om en opdatering på forsendelsen hurtigst muligt og så snart jeg får nyt info vedrørende din ordre, vil du blive kontaktet hurtigst muligt.
I tilfælde af du har spørgsmål i mellemtiden er du mere end velkommen til at kontakte os igen."
Gad vide om jeg nogensinde ser min telefon igen, eller mine penge ;-(
Smartdrop får 1 stjerne for ideen, men 40 dages behandlingstid - uden at der er nogen løsning, det er ikke iorden
Og så får de 1 stjerne for at svare mig tilbage, det er trods alt ikke alle kunde"service"centre der magter det...
Spændende hvad det ender med...
OPDATERING D. 18 Oktober:
Jeg har nu fået min mobil retur, hentede den på posthuset idag.
Den var helt løbet tør for strøm, så det er klart at den ikke kunne startes. Sluttede den til lader og fik den startet op, ville sætte den til Itunes og opdatere til nyeste software-version.
For at opdatere den, skal der først sættes simkort i, da jeg vil gøre det, opdager jeg at simkort-holderen mangler helt...
Har lige mailet til smartdrop for at få den eftersendt, så må vi se hvor lang tid der går før jeg har en komplet telefon igen
Allan Nielsen found this review useful
Hjælpsom kundeservice. Dog er Smartdrop ufattelig langsom til at komme med updates på hvad der sker i flowet og så er de meget gode til at glemme at informere om netop de ting, jeg bør få af vide. Og så synes jeg det er noget mærkeligt noget, at samarbejdet med Onfone er holdt op. Jeg synes også det er rigtig skod, at man SKAL kontakte kundeservice for at annullere en ordre i tilfælde af, at have valgt en forkert telefon, fortrudt køb el.lign. Det bør kunne klares på sin egen Smartdrop profil.
Forløbet gik fint. Været i kontakt to gange med kundeservice som svarede hurtigt og korrekt (i dag en sjældenhed ved de fleste firmaer). Modtog dog først forsendelseskuverten efter udløb af deres købstilbud. Hvorfor vurderingen kun havner på fire stjerner. Købsprisen på min brugte telefon er siden gået op, hvilket jeg ikke havde forudset.
Du slipper for private tosser der altid ringer på annoncer, falske bud på dine online auktioner eller kværulanter der altid mener noget er billigere, bedre eller anderledes end forventet. Smartdrop beskytter dig mod disse og giver dig pengene til tiden.
Thomas Andersen found this review useful
Jeg har indsendt to mobiler, og én som var i super kvalitet, og en som jeg selv anså som den dårligste kvalitet jvf deres beskrivelser heraf. Jeg valgte at betale 20 kr for at sende som erhvervspakke da jeg på den måde jo er dækket skulle telefonerne "forsvinde" undervejs. Ingen problemer overhovedet, og jeg fik endda vurderet den ene telefon til mere end hvad jeg selv havde anmeldt den som, så fik faktisk flere penge end forventet.
Hurtig og effektiv service, og til dem som har haft problemer med "postdanmark", betal nu de skide 20 kr og vær på den sikre siden
Lars Petersen, Thomas Andersen and Emma K found this review useful
Sendte 2 mobiler i deres fremsendte kuvert. Blev efter 1 md kontaktet pr mail og fik at vide at de kun havde modtaget 1 telefon. Fusk! de mente at jeg skulle kontakte Post Danmark med henblik på erstatning, men i og med at de havde modtaget pakken uden indsigelser til emballage, så var der ingen dækning. Send gerne jeres telefoner til dem, men forvent ikke bealing.
Allan Nielsen found this review useful
Sender en telefon til dem. Efter 1 uge står den som modtaget. Så skriver de til mig at de har modtaget en tom kuvert. Svare tilbage at hvorfor fanden skulle jeg sende en tom kuvert. Mobilen havde en værdi af 4k fra ny.
Så en meget stor advarsel her fra. LAD VÆRE MED AT BRUGE DEM. De siger at din mobil ikke er modtaget og at "nogen" har åbnet din kuvert og taget din mobil.
Man kan do nemt hørre dette er løgn.
SÆLG DIN MOBIL PRIVAT!
Allan Nielsen found this review useful
Vil lige beskrive mit forløb, da jeg skulle sælge min iPhone 3G til smart drop for ca. 500 kr.
Foretager salget på deres hjemmeside d. 30/5 (mener jeg) og modtager få dage efter konvolutten til min telefon - Så det er helt fint.
Putter konvolutten i postkassen d. 01/06.
Modtager en bekræftelse på at den er modtage d. 06/06
Venter troligt de 2 uger reklamen, hjemmesiden mv. siger der kan gå før at pengene er på min konto, men der sker ikke noget i de 2 uger.
Går derfor ind på hjemmesiden, logger ind for at tjekke status. Lige pludselig har jeg en ekstra telefon under mine salg (En Acer DX900 eller noget i den dur) hvor der står 0 kr. Har dog stadig min iPhone til de ca. 500 kr, så jeg gør ikke yderligere og afventer blot lidt mere.
Da der i ugen efterfølgende ikke sker noget prøver jeg at kontakte SmartDrops kundeservice der fortæller mig at det er en velkendt fejl med denne fejlregistrering og den er skyld i jeg ikke får min penge. Personen fortæller mig dog at den er sendt videre og jeg burde have min penge ugen efter.
Jeg venter troligt igen ca. 2 uger, uden der sker noget. Ringer så igen og hører hvordan det står til med min ordre. Igen bliver jeg stillet over for denne kendte fejl mht. fejlregistrering men det burde nu kunne løses. Jeg væbner mig med lidt mere tålmodighed.
2 uger senere er der så endnu ikke sket noget og jeg forsøger at ringe igen. Her får jeg fat i en kundeservice der siger at det ser ud til at pengene burde være overtørt, hvortil jeg svare at jeg ikke har modtaget noget på min konto. Personen siger så at de vil prøve at lave en genoverførsel.
Jeg får dagen efter en bekræftelse på overførslen, og har d.d. modtaget pengene på min konto.
Så 2 uger blev hurtigt til 2 måneder.
Dog har jeg givet 3 stjerne fordi jeg synes konceptet er rigtig fint. Min ordre gik trods alt igennem til sidst. SmartDrops kundeservice var rigtig flinke og det lød til at de prøvede at gøre alt hvad de kunne for at hjælpe mig.
Håber blot at jeg har været en uheldig, ud af mange gode, ordre hos SmartDrop grundet denne fejlregistrering.
Super nemt og enkelt at bruge.
Fik en god sum penge for mine gamle mobiler, der ellers bare ville have ligget i skuffen og samlet støv. Havde pengene på min konto inden for 1 uge.
Kan varmt anbefale smartdrop
Thomas Andersen found this review useful
Til dem der piver over priserne de giver: "så lad dog være med at bruge dem". De giver jer et tilbud for jeres telefon, som i kan tage imod, eller lade være. det har ingenting at gøre med at de "snyder jer". Der er ingen der tvinger jer til at bruge dem.
Har selv solgt 2X SE X10, som jeg fik lidt over 800 for pr stk, så det synes jeg nu er ganske acceptabelt. Nem måde med at de sender en frankeret kuvert, men jeg tror det er en god idé at vælge at sende som pakke, da der så er større sikkerhed for at telefonen kommer sikkert frem. Alt i alt ser jeg et nemt alternativ til at sælge telefonen privat, og det skal de have 5 stjerner for.
Lars Petersen and Thomas Andersen found this review useful
Herligt at man kan få en fair pris for sin brugte mobil.
Nemt enkelt og hurtigt!
Lars Petersen and Thomas Andersen found this review useful