[REPLY]
Hej
Jeg er generelt godt tilfreds med at handle på SmartGuy.dk, og køber både til mig selv, min datter og min kæreste. Jeg synes dog at man er lidt sløv ift. behandling af retursendinger, når man skal have penge tilbage; det kunne jeg godt tænke mig kom til at gå lidt hurtigere.
På glædelig genshoppiong :o)
Vibeke
Super god service og hurtig levering.
hanler helt sikkert hos jer i gen
Blev sendt med det samme.
Skoene passer jeg i længden, men de er ret smalle i forhold til andre sko. Det kunne man måske skrive på sitet.
Bestilte tøj+sko og havde det dagen efter. Det er go stil.
Siden er lidt uoverskuelig så det er svært at finde inspiration, men ved man hvad man skal have er den super!
Hurtig levering - alt fungerede som forventet
Man bestiller, de sender efter mindre et døgn. Eneste minus er PostDK.
God og hurtig levering. Meget nem hjemmeside, og rimelige priser.
Den bestilte vare kom hurtigt
Alt var som du skulle være
Det virker til at være let at bytte
Godt link i en mail med rabatkupon. Det var nemt at finde varen og gennemføre transaktionen. Varen ankom dagen efter.
Jeg købte for rimelig mange penge tøj, og fik det rimelig hurtigt, så dén del var god. Så hvis alt går godt fra start, er jeg sikker på at det er en fornøjelse. Det var desværre ikke hvad der skete for mig. Det ene par bukser var i en forkert størrelse (altså en anden størrelse end jeg havde bestilt), og så var der et andet par bukser hvor jeg gerne ville have en størrelse mindre. Derfor sendte jeg de to par bukser tilbage samme dag som jeg modtog dem. 3 dage senere fik jeg en e-mail med bekræftelse at de havde modtaget dem. Der går hele 8 dage før de sender den nye pakke (hvordan kan det tage 8 dage at finde 2 par bukser i en anden størrelse?), og den har jeg så lige modtaget idag. De har kun sendt mig det ene par bukser, og skriver i en mail at de har givet mig pengene tilbage hvis der er nogle af varerne som de ikke havde på lager. Jeg havde betalt med Paypal, så jeg gik ind og kiggede (overførsler med Paypal kan ses med det samme), og der var ingen penge retur. Jeg kiggede så på hjemmesiden og det så ud til at de har de andre bukser på lager. Da jeg prøvede at ringe til dem, måtte jeg give op efter at have siddet i 40 minutter kø, hvoraf jeg var "den første i køen" i 25 minutter. Jeg ved stadig ikke hvad der sker med de sidste par bukser.
Alt forløbet tilfredsstillende uden problemer..
handler tit hos smart***.dk og har aldrig haft problemer.
fantastisk god hjemmeside, kan se tøjet fra alle vinkler + zoom, og endda catwalk!
det er nok en stor del af grunden til at jeg handler der tit.
og så lige det kæmpe udvalg!
nogen gange kunne de godt være lidt hurtigere med levering, men de får stadig 5 stjerner fra mig.
Købte lidt blandede klude for i omegnen af 500 kr og kan kun melde om fuld tilfredshed.
Billigt, nemt, hurtigt, forsvarligt/pænt indpakket, produkt i høj kvalitet. Generelt bare iorden.
Som altid ingen problemer eller dikkedarer når der handles på Smartguy.dk
Pakken kom som lovet inden for tre dage og jeg fik daglig en sms om, hvor langt i processen pakken var. God service.
Bestilte og 2 dage after havde jeg den vare som jeg havde bestilt
Som altid en fornøjelse, Hurtig fragtfri levering, retur label og tøj af forventet kvalitet.
Er super tilfreds. Har handlet flere gane i netbutikken og der er aldrig sket den mindste fejl.
Har købt 2 par badeshorts. Hurtig levering. Nemt, hurtigt og billigt.
super hjemmeside der er helt suveren og en meget hurtig levering af købte varer
Jeg købte et par sko, som blev sendt samme dag. Jeg blev jævnligt opdateret over sms, og det hele gik, som den slags skal.
Har flere gange handlet med båse SmartGuy - SmartGirl- SmartKid_og SmartSport og det har altid virket optimalt også i de situationer hvor jeg skulle have ændret str eller andet virkede returdelen og fint, jeg er også tilfreds med den hurtige ekspeditionstid :o)
Ole P.
Alt fungerer - hurtig levering og aldrig problemer i forbindelse med returnering.