We are hiring!

Review company
  • Reviews (2,338)

Meget tilfreds :-)

Review by confirmed purchaser

Nem bestilling, god kommunikation, hurtig levering

Jeg havde fik behov for at ændre ordre, kort efter at denne var givet. Det var nemt at komme i kontakt med Spartoo, der hurtigt annullerede indgivede ordre, så en ny og korrigeret kunne oprettes. Så selv da forløbet, forløbet fra min side krævede ændringer, håndterede Spartoo dette effektivt. Og varene blev hurtigt leveret.

elendigt!!!

jeg har købt sko, nærmere clogs til mit arbejde.'
de kom i en ødelagt kasse,
var møjbeskidte som var de fundet på øverste hylde i en gammel garage
jeg kalgede på mail, men har intet hørt. det er 2 uger siden!!!
det tror jeg nu heller ikke jeg kommer til .
jeg køber aldrig noget der igen

Reply from spartoo.dk

Hej Line,

Jeg beklager, at du har modtaget nogle varer, som ikke lever op til vores kvalitetsniveau, og misforståelsen omkring kommunikationen, der gjorde, at du ikke så vores svar på din henvendelse.

Jeg håber, at den kompensation, vi har tilbudt dig, er tilfredsstillende, og at du har mod på at handle hos os igen.

Spartoo.dk

Review by confirmed purchaser

Perfekt, fik mine sko. Dog er der lang leveringstid, men tilgengæld er den gratis!

Alt gik som det var beskrevet i deres leveringspolitikker. Dog modtog jeg først mailen med tracking nummeret på pakken, den samme dag som den blev leveret.

Review by confirmed purchaser

Super god service.. Hurtig levering.

Nemt at bestille - samt hurtig levering..

For små sko

Meget venlig og hjælpsom betjening. Modtog nogle sko som var for små og valgte derfor at returnere dem. Jeg skrev i retur forespørgelsen at det var pga størrelse og at jeg derfor ønskede penege retur da næste størrelse nok ville være for stor. Blev kontaktet af Spartoo som skrev at det ikke var noget problem at prøve næste størrelse og at jeg selvfølgelig også bare kunne returnere disse hvis de blev for store.
Eneste at kritisere var updateringen om hvor skoen var henne. Fik en mail sidst på dagen om at skoen var på posthuset. Dette var det første jeg hørte efter at skoen var afsendt fra Frankrig, da jeg ikke kunne spore den før jeg fik et tracking nummer som først kom samtidig med bekræstelsen om at skoen var på posthuset.

Review by confirmed purchaser

Super service og hurtig levering!

Super service og hurtig levering!

Fuld tilfredshed. Igen.

Jeg har handlet hos Spartoo flere gange,og kan kun anbefale andre at gøre det samme.
Søde,hjælpsomme medarbejdere og god service.

Utrolig service!

Jeg købte et par Converse hos Spartoo som jeg længe ikke havde kunne finde i min størrelse med mindre jeg ville give 700 kr for dem, og her havde de dem i min størrelse og kun til 555 kr, så jeg skyndte mig at bestille dem. Der er utrolig hurtig fragt de kom efter en uge selvom de kom fra Frankrig og jeg blev hele tiden holdt opdateret med hvor de var, det syntes jeg er super rart og god service er glad for jeg handlede der og kan stærkt anbefale det.

Review by confirmed purchaser

Perfekt levering og kvalitet !

En super nem og overskuelig portal som gav et godt overblik og
en nem bestilling.
Tracking af pakke virkede ikke - Post Danmark leverede pakken dagen før Spartoo
sendte en mail med tracking og leveringstidspunkt !

Review by confirmed purchaser

Det er en god side med en fantastisk service.

ikke helt tilfreds

Bestiller et par sko d. 04/5. På hjemmesiden står der at den er "normal" i størrelsen, så de anbefaler at man køber den størrelse man normalt bruger. D 6/5 får jeg en mail fra dem om at jeg indenfor 4 dage, får et tracking nr, så jeg kan følge mig pakken - som åbenbart kommer fra Frankring?.
Først 8 dage senere får jeg en mail fra dem med et tracking nr.
Synes det er ALLLLLLT for lang leveringstid. Det kan ikke passer at det skal tage knap 11/2 uge for at få sin bestilling. Og selvfølgelig nu hvor de endelig er kommet, så er størrelsen for stor, selvom jeg fulgte deres anbefaling! Så nu kan jeg jo sende dem retur igen.
Ikke den bedste oplevelse.

Reply from spartoo.dk

Hej Camilla,

Jeg beklager, hvis vores normale leveringstid på 5-7 hverdage ikke var tilstrækkelig tydelig, da du foretog din bestilling.

Størrelsesanbefalingerne på vores side er dannet ud fra vores returstatistik alt efter om vores kunder generelt har byttet til en større eller mindre størrelse, så den er desværre ikke altid helt nøjagtig. Det er blandt andet derfor vi tilbyder dig, at kunne bytte skoene uden omkostninger for dig.

Spartoo.dk

Review by confirmed purchaser

god og value for money site

Jeg har handlet en del med spartoo og vi har aldrig haft problemer. Skoene er der som regel indenfor 4 dage og jvis de skal byttes er det intet problem, vi optjener også rigtig gode points og rabatter som hele vores hustand har glæde af. Fynboen.

Review by confirmed purchaser

God indpakning - godt udvalg ...

.... Men alt for lang leveringstid.

Review by confirmed purchaser

Alt for lang tids levering - ellers iorden...

Lang leveringstid tid hvilket man ikke forventer ved net handel. Ellers fin handel.

nemt

det er enkelt og nemt at handle med spartoo, det er en super dejlig service man får. deter ikke sidste gang jjeg handler med dem. super tilfreds kunde.

God service!

Købte sko til min søn og mig selv. Lidt lang leveringstid, da de skulle komme helt fra Frankrig, men under hele forløbet fik vi løbende mails om hvor langt de var. Sønnikes sko var desværre for små og måtte byttes. Ingen problemer der - nemt at gøre via hjemmeside og udskrivning af blanket. Og de nye sko kom helt efter planen - igen med samme informationsniveau! Vi handler helt sikkert hos Spartoo igen! :-)

Review by confirmed purchaser

gode priser, fin hjemme side.

Fik varen billigere en jeg har set mange andre steder og ingen problemer overhoved ved levering eller under købet.

Perfekt!

Kæmpe stort udvalg & fornuftige priser. Vender helt klart tilbage igen & igen :-)

Den er god nok

Den er god og det nemt at hale den fra net og du får den Hurtigt

Review by confirmed purchaser

God service, men misvisende beskrivelser af varerne

God service ved kontakt, semi hurtig levering. De annoncerer længere leveringstid. Billeder og beskrivelser passer ikke helt med den faktiske vare

Forkerte sko??

Jeg fik pakken 2 uger efter jeg bestilte, det gik meget hurtigere end forventet.
Men da jeg åbnede pakken, var det ikke du sko jeg havde bestilt, de var et nummer for store, anden model, dem jeg bestilte var blå/sorte og dem jeg fik var lilla/pink... Men stadig samme mærke (new balance)
Jeg valgte ikke at sende den tilbage, da jeg fandt skoene pæne, og mine andre sko var godt og grundigt ødelagte/brugte.

virkeligt billigt!!!

Flot og enkel hjemmeside, som er nemt tilgængelig. Gode priser på et stort udvalg af gode mærker. Bestilte sko som kom 4 hverdage senere.
For 5 stjerner skal jeg have prøver returneringsproceduren og have leveret gratis til døren.

For mange emails

Leveringen gik fint, men de 6 email der bad mig lave en anmeldelse på trustpilot var ret irriterende.

En fornøjelse.

Har handlet her tre gange nu og vil helt klart gøre det igen.... -det taler vist for seg selv !

Review by confirmed purchaser

Godt, men dårlig information om leveringssted.

Gode informationer om varens leveringsvej, men ingen informationer om hvor pakken blev leveret, kun at det var til nærmeste pakkeshop, hvilke det ikke var.

OK men lang leveringstid

Jeg fandt et par Le Coq Sportif sneakers, som ikke var til at opstøve andre steder. Der stod på hjemmesiden, det kunne tage mellem 5-10 tage, og det tog også 10 dage før jeg fik mine sko. Det er sådan set det eneste der er galt med den netbutik. 10 dage er ret længe at vente, når nu man er blevet vant til fra dag til dag levering. Men ellers en fin butik med et meget stort udvalg.

Varekøb uden problemer

Bestilte et par sko som blev leveret uden problemer af nogen slags. Er meget tilfreds.

Nemt at handle

Intet at klage over i forhold til betjeningen.
Ville bare ønske at Spartoo var Dansk

problemfrit

Hurtigt og nemt.

Review by confirmed purchaser

Undgå et fod-WATERLOO, jeg handler hos Spartoo.......

Altid gode tilbud, så du har råd til sko til enhver lejlighed,- og ingen problemer med evt. returnering.

godt!

rigtig godt, det eneste minus er at leveringstiden er lidt lang.

For lang leverings tid.

Var godt tilfreds med varen, som jeg modtog. Men leverings tiden gør, at jeg ikke bestiller noget derfra mere. Det er simpelthen for lang tid, at vente på en vare. Var ved kun at give 2 stjerner, og der var meget overvejelse til den 3. stjerne.

Review by confirmed purchaser

Kan anbefales, det er ikke sidste gang jeg handler her , meget god service

Review by confirmed purchaser

Her fandt vi de fedeste snekkers til den laveste pris.

Hos Spartoo fandt vi de sko vi ledte efter ti næsten halv pris. Vi måtte vente lidt længere end der stod, på pakken. Men ellers har alt levet op til forventningerne. Har allerede været inde og finde andre sko der skal bestilles.

Perfekt

Super god service, hurtig levering

Review by confirmed purchaser

Gode priser men laaaaaang leveringstid!

Gode priser med leveringen er godt nok lang, så hvis du mangler sko inden for en uge så skal du nok være lidt opmærksom.

Nemt, hurtigt og billigt

Rigtig god hjemmeside med sko for en hver smag!

Review by confirmed purchaser

Super nemt at handle hos Spartoo

Der' skal du købe dine sko, de er billigere end i butikkerne