We are hiring!

Most recent review
Review company
  • Reviews (64)

meget rart sted

spændende automater,nogle gange er der også spænding for at se hvad gevinsten kan løbe op på

Fin side

Hvor man kan spille hjemmefra, mangler bare de sidste automater :)

Rigtig godt initiativ

Her er alle de automater som man kender fra diverse spillesteder.

Jeg ser frem til, at I tilbyder flere titler hen ad vejen.

Fortsæt det gode initiativ :-)

Spillehallen.dk

Godt, Ærligt sted at spille online.

Spillehallen.dk er et godt sted at spille diverse spil om penge; Og de har en rigtig god support så hjælpen er nær hvis der er noget man er i tvivl om; De svare meget hurtigt !!
En god ting ved spillehallen.dk er også at man selv bestemmer om man vil spille for 25 ører, 1 kroner eller 5 kroner.

Jeg har spillet meget på deres hjemmeside, og når jeg når det beløb som jeg har sat mig i hovedet, stopper jeg, går til kassen om beder om udbetaling, og ca.3 hverdage efter står pengene på min konto. :)

Spillehallen.dk

En fantastisk oplevelse at spille online, og slippe for røgen i en spillehal.

Min oplevelse er kun positiv. Der er ingen "lag" når man spiller, og har man brug for hjælp er deres support helt i top.

Ærgerligt at man ikke endnu kan bruge dankort, men det ved jeg at der arbejdes på, så det kommer nok snart.

Der er altid fornyelse i form af nye maskiner, som man kender det fra de virkelige spillehaller.

Spillehallen.dk

Visionær side med få fejl

Kan klart anbefale spillehallen.dk det er den eneste side, med de automater vi kender fra de fysiske spillehaller. Dog bør udbetalingsprocenten som minimum justeres op, så den er på højde med automaterne i de fysiske haller. Eneste minus for mig personligt, er de 60 Jp som jeg fik på en 5kr's og kun ramte 3, men det er jo vilkårene :)

Spillehallen.dk

God ide - men med alvorlige mangler

Spillehallen.dk er en ok oplevelse hvis du gerne vil spille på sjove spilleautomater - der svarer til dem der er i spillehallerne. Ideen er fremragende - du kan sidde hjemme og klare dit spilleri - og se fjernsyn samtidig med. Men der er flere men'en i løsningen.

For det første koster det penge at indbetale penge på din konto. 25 kr skal du slippe for at få lov til at sætte 1000 kr ind på din konto. Det virker ganske urimeligt. Der er ikke mange forretninger, hvor man skal betale for at betale om man så må sige.

For det andet er der udbetalingsprocenten. 80 %. Det er meget lavt i forhold til de fysiske spillehaller, der ofte opererer med 88 % og det er meget lavt i forhold til de online-spillesteder, der opererer med de "kedelige" automater, uden mulighed for at bygge op til spil etc.

Og for det tredje er der udviklingstakten. På hjemmesiden gives der oplysninger om hvornår den ene og den anden nye maskine er klar. Det bliver aldrig overholdt. Halve års forsinkelser på nye tiltag er standarden.

Så alt i alt en god ide i en dårlig udførelse. Håber de får bedre styr på butikken.

Michael Vesterlyng found this review useful

Anbefales

Spillehallen er en god side, hvis man spøger om noget får man svar hurtigt, det er kanon service, personligt syntes jeg det er den bedste spilleside der findes, har længe ventet på sådan en side, og endelig er den her, så hvad mere kan man ønske sig, med så god service, det er også det der gør siden så god, plus alle de forskellige tiltag der kommer hele tiden, så kun ros herfra, kan varmt anbefales-- så 5 stjerner herfra..

Frank Pedersen found this review useful

Jeg vil godt advare folk om at spille på spillehallen.dk

Når i spiller i lang tid på en maskinen i spillehallen.dk og i langt om lange for jackpot, så sker det mest uheldige der kan sker at et vindun popper op du har mistede forbindelse til deres server og nød til at logge ind igen og hvad sker der, der er fejl i deres system jackpoten er væk og man sidder der og total frustreret over mistede jackpot og hvad man skal gøre.
Så for man kikket på deres forside og man kan klage hvis der er opstået fejl på deres maskiner og det gør jeg med det samme og nu er jeg jo nok den gamle dags type der tror på hvad folk skriver!!!!

Vi tage din klage meget alvorlig i spillehallen.dk og inden for 3 dage er der en afgørelse, men den komme ikke, og jeg må så rykke igen og igen før der sker noget i sagen.

Og da afgørelse så kommer VI KAN IKKE SE AT DU HAR HAFT JACKPOT OG VI AFVISER SAGEN OG DEN ER DERMED LUKKET.

Også sidder man der og kikker på deres svar og fuldstændig uforstående over for det.

Jeg så selv med mine egne øjne at jeg fik jackpot også bliver man nærmest gjort til grin og fremstillet som om man er fuld af løgn i spillehallen.dk

Deres kommentarer deres system er 100 procent fejlfri og det laver ikke fejl.

Jeg er sku imponeret der er første gang, at jeg har mødt et system der ikke laver fejl. Man vil heller nedgøre sine kunder og betragte dem som løgner ind man vil ankende at deres kunder har ret, når de siger at de mistede en jackpot.

Det eneste de tænker her i spillehallen.dk er at skrave penge til sig og ligeglad.

Preben Eilif Løvbjerg Jensen found this review useful

Super spilleside.

Rigtig flot behandling efter min maskine gik ned og jeg mistede min JP. Hurtigt svar og afklaring af mit problem. Flot stor ros til jer der arbejder hos spillehallen. Den flotte behandling gør at jeg forsat spiller og gerne roser jer til venner og bekendte.

Frank Pedersen found this review useful

Spillehallen.dk

Dejlig spillested hvor alt virker optimalt :) (ikke så godt mere)

Syntes spillehallen.dk er et godt sted at spille, maskinerne lever op til det man er bekendt med i spillehallerne rundt om i danmark, siden er bygget godt op, det er nemt at finde de ting man skal bruge, har endnu ikke oplevet nogen fejl i spillene, jeg giver 4 stjerner, for som man siger er der altid plads til nye tiltag.
Mvh. Frank Pedersen

Ny mening om spillehallen.dk
------------------------------------------

Vil sig at jeg nu giver spillhallen.dk 2 stjerner, og ikke 4 som før, de har haft mange uheldig supportsager den seneste tid, syntes ikke man lytter til sine kunder mere.

Spillehallen.dk

spil nu ikke her kan ikke anbefalde det.

hej [Name removed]
nu er det bare galt igen har brugt mit nøglekort op på 3 dag nu blev jeg smidt af igen og igen og igen
og nu kan jeg ikke spille på den tornado og 2 mount everest som jeg har brugt mange penge på og som nu stod rigtig godt.
toranado nr 374 ....mount evereset. nr 121 og 133
m.v.h poul john pape
Hej [Name removed]
Vi ser med stor alvor pe din henvendelse og skal bruge nogle oplysninger for at kunne behandle sagen:
1: Hvad er dit alias?
2: Dato og tid da fejlen skete.
3: Mette du logge pe spillehallen.dk igen?
4: Mistede du nogen maskiner?
Hvis ja, hvilken automatmodel og -nummer var det?
Var maskinen i spil, eller havde den nogle sfrlige opsparinger, vi skal tage hensyn til?
5: Beskriv fejlen i detaljer.
6: Hvilken browser bruger du?
mine svar:
1: polle1244
2: Dato 8/12/2012 mellem Kl 16.15 til 16.40
3: Ja er blevet smidt af mange gange og lige der blev jeg smidt af to gange i rap
4: Ja 3 stk Automat : Tornado nr. 374 med 6 stk lys nudge.Automat Mounteverest nr 121 og nr 133 der manglede 1 konge i hver maskine og med 4-6 lys nudge
5: Fejlen opster ner jeg vil kigge pe andre maskiner som meske kunne vfre interasant at spille pe se ger siden ned og bliver helt hvid i det jeg ger ind pe maskinen (det sker ikke altid men er sket cirka mellem 20 til 35 gange siden jeg blev oprettet den 5 december.
6: Browser internet explorer.
7: Jeg har snart spillet 2 dage pe de maskiner og det har kostet mange penge (Det kan i sikkert ogse se i jeres system)
hej poul
Som jeg kan se med dine maskiner, se har du mistet dem pga. inaktivitet. Det betyder at de er blevet frigivet pga. du ikke har spillet pe den i en time.
Ikke at jeg ikke tror på at din maskine gik ned, men at du derefter har haft en time til at logge ind på den igen.
Din maskine var først i en andens hænder en time efter dit sidste trfk.
mine svar:
hej [Name removed]
ja det kunne.jeg måske men jeg har jo brugt mit nøglekort efter jeg har skulle logge se mange gang ind.
efter at bliver smidt ud hele tiden.
svar:
Det eneste vi kan gøre i sådan en sag er at sende dig et link hvor du kan købe en lille nøgle så du aldrig løber tør igen.
[External link removed]

mine svar så skal i da ikke havde en side som denne hvis den ikke kan køre ordenligt
så jeg miste 3 maskine som jeg havde brugt 8000 kr på
jeg vil ikke anbefalde det sted.tro ikke de har fået deres side op rigtig at køre endnu siden man bliver smidt af mens man spille hele tiden.
m.v.h polle

For lav udbetalings %

Sitet er fedt nok, spiller også derinde, meeen synes nu en % på 80 absolut er for lav, specielt når man tænker på hvor højt de er i de virkelige spillehaller som jo har en del flere løbende udgifter end Spillehallen.dk har, så kan ikke forstå de skal ligge helt dernede..
Ved godt der har været opstarts udgifter som først skal ind, inden der er lidt til ferien, meen, håber så bare på at når de så når b.e.p. at % så bliver sat op, det ku være totalt AWESOME!

Hanne Frederiksmose and Michael Vesterlyng found this review useful

Spillehallen.dk

Gevinstprocent på 10% eller hvad?

Virker helt umuligt bare at få et par frugter. Har endnu ikk mødt et eneste spil endnu og kommer heller ikke til det da jeg ikke indbetaler 1 kr. mere til dem. Ta' hellere ned i din lokale spillehal!

Hanne Frederiksmose found this review useful

ikke tilfreds

Jeg har brugt ca. 15.000,00kr. På deres maskiner uden held!!!!!!!!!!!!!!! Jeg har fået 2x20 jp"................jep 15.000,00kr. 2x20 jp som gav 800 og 2x1000 kredit..........
Det lyder som en joke, men den er god nok. Det kan godt være jeg har ramt nogle maskiner der lige har givet jp, men alligevel.....................
Hvis du har lyst til at spille, men ikke har nogen forventninger om at vinde noget, så er maskinerne fine nok til at få tiden til at gå med, men hvis du også vil have chancen for at vinde noget, så find en spillehal/kiosk hvor tilbagebetalingen er meget bedre..........
Jeg er ikke bitter over ikke at have vundet noget, (har tabt mange penge på "rigtige" maskiner gennem tiden) men det er da sjover at spille hvis maskinerne giver nogle spil og spænding ;-)

Hanne Frederiksmose and Preben Eilif Løvbjerg Jensen found this review useful

Spillehallen.dk

SÆTTER ALDRIG MINE BEN DER IGEN !!!!!

Hej

til alle jer derude der overvejer eller spiller på spillehallen.dk LAD for gud skyld vær med det........ det er ikke andet end ren penge maskine.

Jeg sad igår på en apache som jeg brugt 1000 kr på og få 3 skide appelsiner,samme aften sad jeg på en Mount Everest hvor jeg fik 2 x 3 liner i 50 spil var inde i super spil og fik ikke en eneste jackpot !!! HVAD SKER DER LIGE FOR DET TROEDE SIMPELTHEN AT DET VAR LØGN !!!! jeg havde så også spil 2 tilgode og det gav heller ikke en noget !!!

En bekendt som jeg kender havde siddet på en apache i over 5 timer uden at den gav noget som helst, da hun så endelig får superspil kommer der en fejl op på skærmen og siden lukker ned !!!
Det viser sig så at de havde valgt at lukke siden ned på grund af opdateringer...... men den besked har de så valgt at ligge ind under NYHEDER hvilket jeg ikke lige kan se at den passer derind!! sådan en vigtig detalje skulle bare komme frem med det samme på deres forside når folk logger ind !!

De tjener jo penge nok ,men har oveni købet den frækhed at vælge at tage et gebyr på 2.50 kr hver gang man indsætter 100 kr det er sgu for meget !!!

alt i alt så hold jer fra den side det er kun ren Svindel !!!!!!

Hanne Frederiksmose found this review useful

DET VIRKER SKU.....;o)

Har brugt rigtig mange penge og tid i de danske spillerhaller, Så hvor er det dog fantstisk at man nu kan lave lidt praktisk ved siden af imens man hygger med at spille på de danske spillemaskiner som vi kender fra de utalrige spillehaller...
Har ikke haft nogen problemer med sitet, og de tekniske problemer jeg måtte have haft er straks blevet taget serriøst af kundeservice og responstiden har været kort og brugbar.
Der er de betalingsmuligheder man som kunde har behov for, men man syntes vel altid man betaler et gebyr for meget ;O)

Kan varmt anbefale at få sine spillelyster indfriet på spillehallen.dk

GOD FORNØJELSE.

Endelig ! Danske spillemaskiner på internettet

Danske spillemaskiner er meget forskellige fra spillemaskiner man ellers finder på internettet, og casinoer generelt iøvrigt. Forskellen ligger først og fremmest i de mange sjove featurespil, og de er helt unikke på det område, og der er helt klart et kæmpe potentiale på det internationale internet spillemarked.
Som spilleglad men fornuftig spiller har jeg igennem de sidste 10 år jævnligt spillet på de fleste internetcasinoer danskere kan og må spille på. Den betydelig større tilbagebetaling man finder på disse internetcasinoer, og det at man kunne variere sit bet som man har lyst, har gjort at jeg praktisk talt helt har fravalgt danske spillemaskiner i spillerhaller,spille klubber, kiosker, på bakken med mere. Hvilket jeg ellers havde dyrket en del før den tid

Det er en helt anden oplevelse at stå i en spillehal, med andre spillere og rigtige spillemaskiner, og jeg kan da godt savne den oplevelse, samværet med de andre spillere og ikke mindst de helt unikke danske spillemaskiner fra bla. CG

For tyve år siden da internettet virkelig slog igennem snakkede jeg med min gode ven som jeg tit spillede på maskiner med om hvor fantastisk det ville være hvis man kunne spille på disse maskiner på internettet. Der skulle gå 20 år før det skete, alt for længe før noget der var helt åbenlyst blev en realitet.

Det var derfor med stor spænding jeg loggede ind på spillehallen for første gang. Jeg fandt straks kassen. Til min skuffelse var der KUN en indbetailngsmulighed, visa-dankort/mastercard. Da jeg helst vil holde min privatøkonomi adskilt fra min spilleøkonomi, og det i øvrigt ikke synes det vedrør min bank hvilke spilletransaktioner jeg foretager, bruger jeg webwallets som neteller og moneybooker til mine spilleaktiviteter på nettet. Det var desværre ikke en mulighed hos spillehallen.dk, derfor måtte jeg modvilligt ty til dankortet.
Spilleoplevelsen levede helt op til forventningerne, og det var faktisk ret sjovt selv om jeg ikke havde det store held.Det var meget positivt at se på hvor mange måder det mindede om en rigtig spillehal. Man kunne reservere maskiner og se på de andre spillere spille, begge ting et stort plus for den samlede oplevelse og noget man ikke finder på andre internetcasinoer.

Ved nærmere eftersyn så jeg at tilbagebetalingen på maskinerne var 80% ( eller sagt på en anden måde i tager et gebyr på 20% af omsætningen). I en radius af 500 meter fra min bolig her i københavn findes mere end 5 spillehaller med de helt samme maskiner i tilbyder. Men her tilbyder de en tilbagebetaling på 84-88 %. Ser jeg på et internetcasino som betsafe der har dansk spillelicens som jer ,tilbyder de en tilbagebetaling på 96% på deres spillemaskiner.

Med andre ord er jeres gebyr 42% højere end en fysisk spillehal ( der skal leje maskinerne, betale husleje, varme mm.), og 400% højere end et internet casino under helt samme konkurrenceforhold som jer. Jeg får altså noget mindre for pengene hos jer.

SAMLET OPLEVELSE: Længe ventet og dejligt at opdage at man endelige kan spille de sjove danske spillemaskiner på internettet. Spilleoplevelsen levede helt op til forventningerne, Jeg savner dog nogle spillemaskiner der er mindre aggressive, som f.eks klondike eller highway, og gerne med fælles toptavle. Det skuffede mig at jeres tilbagebetaling er så lav, i burde kunne give en noget bedre tilbagebetaling , da i har langt mindre udgifter end en rigtig spillehal med rigtige maskiner, og en tilbagebetaling der var mere på niveau med jeres konkurrenter på internettet. Jeres tilbagebetaling er for lav, og indbetalingsmulighederne for få til det bliver et sted jeg vil komme tit. Hvis jeres tilbagebetaling kommer op på et rimelig niveau ( mindst 88%!), og i får flere indbetalingsmuligheder, er der stor chance for at jeg vil blive fast kunde hos jer :).

Hanne Frederiksmose, Kim V Hansen and Michael Vesterlyng found this review useful

Tak for dit indlæg.

Hvis du har nogle spørgsmål som du gerne vil have besvaret, så er du meget velkommen til at kontakte; kundecenter@spillehallen.dk

Vores firmapolitik tillader ikke at deltage i debatter på trustpilot.dk

Føler sig snydt

Jeg spiller en del på maskiner online og dette sted kommer jeg aldrig tilbage til. Man sidder tilbage med en følelse af, at maskinerne aldrig giver gevinst.......de rammer simpelthen aldrig noget.

Kedeligt at sidde og glo på en maskine i 20 min, som ikke engang kan
producerer 3 appelsiner på stribe.

Kan anbefale [link] eller [link] casino. De har over 100 spilleautomater og en tilbagebetalingsprocent, som er langt højere.
Der kan man i det mindste prøve at få gevinster og komme i bonus-spil.

Held og lykke derude.

Total fed hjemmeside!!

Som at sidde derhjemme , men stadig i en rigtig spillehal. Rart det er de rigtige maskiner og ikke kopier.
Glæder mig til orient ekspressen kommer !

Ligesom i en "rigtig" spillehal

Jeg har været derinde og spille 4-5 gange første gang vandt jeg 40 jackpot for 400 kr. spillet.. gav mig ca. 1500 kr. de andre gange tapte jeg lidt og vandt lidt småbeløb... Nu her til aften scorede jeg 60 JP på Mount Everest i et superspil som gav mig 10000 kredit ca. (2500 kr.) så jeg synes sgu det virker ok... Det er trods alt kontroleret af spil myndigheden.. tror nu nok de har styr på sagerne... Tak for spillehallen.dk, bruger den ikke så meget men når jeg gør hygger jeg mig...

Spillehallen.dk

Super godt sted at spille

Man kan sagtens tabe en del, men kan også vinde gode gevinster

det er ligesom at spille i spillehallen, og så er maskinerne som de rigtige

Glem det

Efter at have spillet på 6 maskiner som kun kunne ramme 4 nudge mindst 5 gange i træk, og linjer på display spil hvor man ikke kunne få noget som helst, 17 træk med linjer og fik hele 2 6ere totalt....robot maskine for folk der ikke kender den, en maskine på 4-5000 træk uden terminal spil, og når man får spillet selv med 6+ spilnudge kan maskinerne stadigvæk sørge for man ikke kan få den man mangler, det er nok sket en ca 6 gange i dag så pas meget på der inde, der er muligt at vinde også pæne gevinster men man skal være virkelig heldig ikke at rende ind i en maskine som bare rammer alt ved siden af, med 6 maskiner ville jeg tro bare en ville kunne rammer noget men nej, så tænk jer om før i spillet for alt for meget.

Ja må rettet det til 1 stjerne, robot masikner som rammer nudge 9 ud af 10 gange, er bare ikke godt nok og selv med 9 nudge og 3 linjer kan man ikke få noget som helst, og hvis man er så heldig at få 50 linje spil og endda få display spil som normalt er =60jp ude i den virkelige verden skal man ikke regne med det hos spillehallen, jeg kunne kun lige klare at få super spil hvilket så ramte 10 gange på 100 og bonus.
jeg spiller en hel hel del og det virker bare alt for svært om det er fordi de er helt nede i 80% ved jeg ikke men en robot er ikke en hård maskine den giver tit 20jp, nu har jeg så haft omkring 15 super spil i træk uden en jp....har også prøvet 50 linje spil med et display spil på 18 træk, og aligevel kunne man kun lave 20jp, tror aldrig jeg har prøvet det før i den virkelige verden, har så også lige prøvet en robot med 70 3 linjer, 4 køre ture i robo spil uden den rammer nudge, men den gav en direkte nudge, men selv med linjer kan den sørge for man ikke kan lave 3 enes...tror denne lange forklaring skulle give mening til folk der kender til spillehaller, jeg siger ikke det er helt umuligt at vinde der inde men efter min mening er det en hel del lettere i rigtige spillerhaller med en del størrere udbetalings % en de 80% der er på spillehallen.dk

Prøvde lige at besøge dem igen, og ja intet nyt, prøvede 3 robotter og 1 red baron, 1000kr+ i hver og robotterne gav masser af nudge som altid, 1 terminal spil som havde 6 lys nudge, men som det plejer at være hos spillehallen, for man så bare ingen terninger i de først 7 træk, så man ikke har mulighed for at lave noget, på red baron ramte den hele 2 spil på de 1000kr well 5 hvis man tæller symbol spillet som et spil...
og de 2 normale spil var propel spillet = 0 gevinst, og et medalje spil som ramte forbi alt selv med 4 nøgler.

Så her er mit råd, hold jer væk langt væk, man kan virkelig mærke den meget lave udbetalings % meget få gevinster og meget få fetures i forhold til rigtige spillehaller der har fra 86-92% i udbetaling.

Christian found this review useful

Kære Michael

Mange tak for din feedback.

Når en spilleautomat har en udbetalingsprocent på 80% betyder det ikke at du modtager 80 kr. retur lige så snart du har spillet for 100 kr. Der kan være store udsving i udbetalingerne på den korte bane, men på den lange bane vil alle automaterne ramme udbetalingsprocenten. Derfor kan man opleve, at automaterne betaler meget lidt og giver meget få spil, når de er ved at køre ind igen efter en større gevinst.

Der er også forskel på, hvor ”hård” en automatmodel er. Selvom to modeller som eksempelvis Mount Everest og Apache begge har en udbetalingsprocent på 80%, vil man opleve, at de er meget forskellige at spille på. En Apache er det vi kalder en blød automat, som statistisk set har mange spil og flere mindre jackpots end eksempelvis Mount Everest, som kan ”køre ind” i rigtigt lang tid for derefter at give flere større jackpots i træk.

Vi håber at det gav et indblik i hvordan vores automater fungerer. Hvis der er andet vi kan hjælpe med, så tøv endelig ikke med at kontakte os på kundecenter@spillehallen.dk

Spillehallen.dk kundeservice
Spillehallen.dk

Kundeservice og min bare røv!!

Update 07/08-2012

Havde sagt til mig selv, jeg aldrig vil sætte penge ind igen, men blev fristet til at prøve igen! Denne gang troede jeg det vil gå bedre end sidst og det så osse sådan ud.. Jeg spiller på mount everest maskinen, får superspil hvor den smider mig 60 JP og derefter 40 JP, det vil sige 100 JP i samme superspil! Jeg går så i gang med at spille mit superspil, har 400 kredit da de 60 JP går i gang, jeg er nede på ca 200 kredit inden den første røde bar kommer, hvor den giver 1000 kredit.. Ja kort og godt, så får jeg 6000 kredit på ALLE mine 100 JP på maskinen! Aldrig har jeg set eller prøvet noget så dårligt.. Hold jer væk fra spillehallen.dk
Det er jo ikke normalt man får rød bar 6 gange på 100 JP spil hvor de 2 er gratis, så vil det sige 4 gange på 100 tryk, det er satme flot må man sige..

VIL SIGE TIL ALLE, DER OVERVEJER AT SPILLE DER INDE, LAD ENDELIG VÆR MED DET.. I GÅR HAVDE JEG SAT VED DEN SAMME MASKINE I FLERE TIMER OG SMIDT FLERE TUSIND KRONER I DEN, DER KOMMER SÅ EN INTERNET FEJL VED SPILLEHALLEN.DK OG MIN MASKINE GÅR NED, DE FÅR LØST PROBLEMET PÅ EN LILLE TIME OG DA DERES HJEMMESIDE VIRKER IGEN ER MIN MASKINE VÆK.. DE HAR INGEN KUNDESERVICE MAN KAN RINGE TIL, DER STÅR PÅ HJEMMESIDEN DE HAR EN ONLINE MAIL, MAN KAN SKRIVE TIL SOM JEG OSSE GJORDE I GÅR AFTENS DA DE HAVDE PROBLEMER MED DERES SIDE OG HAR STADIG IKKE FÅET NOGET SVAR FRA DEM. DET SKAL LIGE SIGES, DET VAR IKKE KUN MIG DET GIK UDOVER I GÅR AFTES, DET GIK UDOVER ALLE DER SPILLET I GÅR AFTES DE MISTET DERES MASKINER.. SÅ FOR GUDS SKYLD HOLD JER LANG VÆK FRA SPILLEHALLEN.DK DER ER IKKE STYR PÅ EN SKID DER INDE.. FEJL PÅ HJEMMESIDEN, MAN KAN IKKE FÅ KONTANT MED KUNDESERVICE OG DERES MASKINER BETALTER IKKE 80% SOM DET FREMGÅR AF HJEMMESIDEN DET ER HELT SIKKERT.. JEG MISTET NOK 3000-5000 KR I GÅR PGA. DERES FEJL... HOLD JER LAAAAAAANGT VÆK FRA DEM!! LIGE EN TING MERE, DER VAR EN MASSE FOLK DER GIK IND PÅ DERES FACEBOOKSIDE http://www.facebook.com/spillehallen.dk HVOR DE SKREV, DET VAR FOR DÅRLIGT OSV. AT DERES SIDE GIK NED OG DE VILLE HAVE DERES PENGE TILBAGE, NU KAN JEG SE, SPILLEHALLEN.DK HAR VÆRET INDE PÅ DERES FACEBOOKSIDE OG SLETTE ALLE DE KOMMENTAR FOLK SKREV IGÅR, FORDI DE MISTET DERES MASKINER OG FLERE TUSIND KRONER! RIGTIG PROFESSIONELT AF SPILLEHALLEN.DK MÅ MAN SIGE...