[REPLY]
Gik ind på siden. Skrev det jeg søgte, sådan. købte det og et par dage senere var det på posthuset.
Dog grunden til at det ikke blev 5 stjerner er fordi Sportzoo kun har en base i jylland. Få en på Sjælland :)
Det var let at finde, hvad jeg ledte efter. Jeg havde varen 2 dage efter bestilling. :-)
Jeg bestilte nemt og billigt skoene hos sport zoo og fik dem leveret to arbejdsdage efter. Blev hele tiden opdateret med mails mht min leverance. Super god oplevelse. Jeg husker i hvert fald denne hjemmeside til næste gang:)
Lidt kedelig hjemmeside, men gode priser og fik ordren hurtigt
Super hurtig levering, god pris - handler gerne hos Jer igen!
Lækre gode mærker og et stort udvalg, men lidt ærgerligt enkelte vare er udsolgt. Hurtig levering gør hele oplevelsen af handlen rigtigt god!
Som sagt god service og hutig levering. Og produktet lever fuldt ud op til forventning.... Købte H2O badesandaler af to omgange!
Fin hjemmeside - varen kom allerede efter to dage
Jeg bestilte et par løbesko fredag og fik dem leveret næste hverdag, så det kunne umuligt have gået hurtigere. Skoene jeg bestilte var dog for små og jeg har lige sent dem retur med den medfølgende returlabel.
Jeg vil give en bedømmelse af hvordan sportzoo håndtere min returnering når sportzoo får færdiggjort min returnering, men indtil videre får de 5 stjerner fra mig.
Edit: Dagen efter jeg sendte min vare retur modtog jeg en mail fra SportZoo om at de havde modtaget min retur vare, så jeg er meget tilfreds med hvor effektiv og hurtigt SportZoo håndterer returnering af varer. 5 store stjerner fra mig!
SportZoo.dk har en meget overskuelig hjemmeside, Info er let at finde. Når først der er bestilt holder de opdateret undervejs. Ikke mindst er forsendelsestiden ekstremt kort.
Min ordre blev ekspederet hurtig og,rigtig
Tak for jeres god service..min bestilling kom kun ind i to dage..
Super vare....Rigtig hurtig forsendelse. Kan varmt anbefales af mig..
Fin hjemmeside, mangler dog en søgefunktion på størrelse.
Fint med valgfri levering og gode priser.
Fremragende handel, ingen problemer og hurtig levering
Det var nemt og enkelt og kom til tiden.
Jeg købte sko til mine drenge hos SportZoo.dk. Det var hurtigt og nemt - og billigere end jeg andre steder, jeg havde set skoene. Det bliver ikke sidste gang, jeg handler der...
Kan varmt anbefales. Varen kom i løbet af 2 dage. Den skulle byttes til en anden størrelse og blev sendt af sted med retursedlen. Der gik kun nogle få dage så modtog jeg den nye vare. Prisen var rigtig fin -50% :)
Min vare blev sendt afsted samme dag, som jeg bestilte den - jeg modtog den dagen efter. Det er god og effektiv service!
Der var intet bøvl med noget som helst, bestiller gerne derfra igen.
Jeg fik mine nye sko dagen efter jeg bestilte dem. En anden varer jeg bestilte var desværre udsolgt, istedet fik jeg tre tilsvarende! Jeg er en meget glad og tilfreds kunde. :)
Jeg oplevede ingen problemer og er yderst tilfreds
Kan varmt anbefale at handle hos jer. I er hurtige, og jeg fik en rigtig god service da jeg ringede til jer. Tak for et godt sted at handle trygt.