[REPLY]
Har du prøvet Stig P?? De har de fede varer.. Super god stil.. Når du har fundet alt det du ønsker dig.. Er det nemt at betale.. Og hurtig levering.. Jeg havde det 2-3 dage efter jeg bestilte det en aften kl. 22.. Perfekt..!! :)
I really really loved the neckless, the quality is amazing and it is really pretty! I would recommend for sure!
Mine sko ankom allerede dagen efter jeg havde bestilt dem. Nem og overskuelig hjemmeside. Ingen kvaler herfra!
Jeg kan kun anbefale andre at købe på Stig P online - varerne bliver leveret meget hurtigt.
Varen lå der allerede dagen efter jeg havde bestilt den, super service
Har været rigtig godt at handle i Stig P . Hurtig levering, fri fragt . Og så sørgede de for at få en vare hjem fra en butik der ikke var på webshoppen . Så super service . :)
Imponeret over at varen blev leveret dagen efter jeg bestilte. Tak.
Jeg bestiller en ring online og skriver i kommentarfeltet at det er en gave. To dage efter har jeg pakken i postkassen og den er rigtig flot pakket ind. Hurtig service og lige det ekstra. 5 stjerner fordi det var helt perfekt
Jeg kunne ikke finde Stig P's fysiske butik herinde på TP, men går ud fra, at det er samme virksomhed.
Jeg plejer at være OK StigP-fan (selvom jeg synes der sortiment er lidt vagt) men jeg har haft så dårlig en oplevelse derinde, at jeg ALDRIG sætter mine fødder der igen.
Jeg købte i julen en trøje til 899 kr. der havde en underlig facon hvorfor jeg med vilje vaskede den ved 15 grader så den passede perfekt. Jeg har gået med den ca. 5-6 gange da jeg opdagede at syningen i højre side var gået op. Da jeg altid gemmer mine bonner, gik jeg ind i Stig P mhp. at reklamere.
Da jeg ligger trøjen på disken får jeg at vide at "Den er jo vasket helt forkert - mindst ved 90 grader. Hvad har du dog gjort ved den" osv. osv. i den mest anklagende tone. Dernæst beskylder ekspedienten mig for at have lavet hullerne selv og begynder at give flere bud på hvordan jeg kunne have gjort det. Til sidst bliver jeg sur, da det MÅ være en fabrikationsfejl, og siger at enten giver hun mig pengene tilbage eller får den repareret (den rettighed har man heldigvis som forbruger!). Hun sukker og siger ja det må hun vel efter flere anklager, og siger så til mig, at det er en meget stor tjeneste af hende at hun gør det (hvilket det ikke er - hun er selvfølgelig forpligtet til det som forhandler).
Da hun ringer for at meddele at min trøje er klar til afhentning siger hun på tlf. svaren: "Så er din trøje klar til afhentning (pause) ja den der er vasket helt forkert" HVAD?! Ej men det er simpelthen den dårligste service jeg nogensinde har fået, og da jeg selv har arbejdet i butik i mange år ved jeg, at man ALDRIG anklager kunden!
NB! Det skal lige siges, at jeg med sikkerhed ved at det ikke kan skyldes vasken, at syningen er gået op.
Jeg vil aldrig anbefale denne butik til andre.
Jeg vil til en hver tid igen handle på Stigp-hjemmesiden. Jeg oplevede ingen problemer :-)
Hurtig betjening, hurtig levering, professionel kundeservice. Jeg har kun tilfredse erfaringer med stigp.dk.
Stigp.dk leverer rigtig hurtigt!
Kan helt klart anbefale det.
Jeg er vældig tilfreds med udvalget i net butikken. Fin kommunikation og en super hurtig betjening :-)
Lækkert tøj leveret hurtigt til døren - det kan da ikke være bedre.
Jeg bestiller en halskæde på nettet til min søster, men da den kommer frem, er den i stykker. Vi kontakter derfor Stig P, hvor vi blot får at vide, at vi skal sende den retur på egen regning! I sender os en kæde, der er i stykker, og så skal vi betale for at sende den retur - hvordan hænger det sammen?
Jeg købte et par super fede sneakers på Stig P's online shop. Det er en nem og overskuelig shop med så mange fede varer. Der var også fri levering hvilket også er et mega plus. Derudover kom der en mail med min ordre, hvor der også stod navn på, hvem der behandlede min ordre - det var en tryghed. Alt i alt er jeg rigtig tilfreds og vil helt klart anbefale Stig P til andre.
Kan klart anbefales at du handler hos Stig P på nettet.
Stig P er klart anbefalelsesværdig, her finder man altid det lækreste tøj, de sejeste sko mm. Servicen er i top både i butikken og webshoppen.
Fik mine bestilte varet hurtigt og i fin indpakning, rigtig god oplevelse!
Det er da ærgerligt at jeg ikke kan gennemføre mon handel på nettet. Nu har jeg udfyldt det hele 2 eller 3 gange og den skriver at den ikke vil acceptere min mailadresse. Jeg vil altså bare købe nu. Jeg ringer derind, men tænk på hvis de mister kunder ved det bøvl. Jeg siger det til dem.
Jeg fik min vare ved at ringe og fortalte om problemet. Hun var rigtig sød og hjælpsom, hende hos Stig P
Fin og overskuelig hjemmeside, problemfri betaling og levering.
Der er ikke så meget andet at sige end at StigP er et sikkert sted at handle, med super hurtig levering!
Alt i alt en rigtig god oplevelse at handle hos Stig P :-)
Som det første. Jeres hjemmeside er super nem og overskuelig. Hvilket er dejligt! Jeg bestilte min halskæde sent mandag aften og havde den allerede onsdag eftermiddag. :-) så virkelig hurtig levering! Kun positiv herfra. :-)
Bestilte en sweater, der var besværet af at Post Danmarks registreringssystem var gået ned. Fik ekstra hjælp og sweateren kom frem til tiden. Jeg anbefaler klart butikken, som også er hurtige til at behandle returnerede varer.
Godt sted at handle,hurtig leverance ,nydelig indpakning.Hjemmesiden er nem at komme rundt i .
At handle hos Stig P var en rigtig god oplevelse. Min ordre blev hurtigt ekspederet, og en særlig ekstra service var, at varende blev ekstra sat ned dagen efter min bestilling, og denne rabat faldt mig til gode. Kan anbefale varmt at handle gennem Stig P´s netshop!
Fin service, hurtig levering, super produkt
Bestilte varen kl. 16 og fik den leveret næste dag kl. 9, uden tvivl den bedste service jeg længe har oplevet!
Jeg mødte ingen problemer i min ordre og levering fra StigP. Kan klart anbefales.