[REPLY]
Total skod service der på ingen måde tænker på deres gæster...
Står i kø kl. 00.00 hvor de promoverer med 100,- entre inden 00.30... Der er ingen mennesker i køen til betaling kl. 00.15 og alligevel trækker vagterne den til kl. 00.35 så alle i vores fødselsdags selskab får lov at betale 200,- kr. per snude... PISSE frækt og uforskammet...
Men fred være med det, vi var stadig opsat på at få en god aften og betalte dobbelt op for at komme ind... Næste større issue var at indgangen til diskoteket var SÅÅ crowded af folk, som skulle ind og ud samt hente og aflevere deres jakker, at vi først var rigtig inde på dansegulvet lidt over ét tiden om natten - EN HALV TIME efter vi havde betalt... Det er fand'me for sløvt...
Ikke nok med trækken af tiden i indgangen samt den mega lange kø i indgangen grundet underbemandet personale, så løber Sukkerbageren KRAFT EDME tør for AL slags sprut kl. 2.00 - EN TIME efter vores selskab havde fundet sig til rette. Det eneste man kunne var at betale OVEN I den fri bar vi havde betalt for, for at få Malibu og Juice som åbenbart IKKE var inkluderet i den fri bar... I stedet for at give det gratis - det er fand'me ikke gæsternes ansvar hvorvidt der ikke er købt nok sprut ind, når der reklameres med fri bar hele natten og alligevel endte vi med at betale for vores drikkevarer et par timer frem indtil der kom sprut i baren igen...
ALT i ALT en elendig service... Jeg sætter aldrig mine fødder det sted igen, på trods af at jeg for et par år siden var stamkunde og ganske tilfreds... Men jeres koncept har satme ændret sig... Vor herre bevares!
Vi havde glædet os til den julefrokost den 7 dec i sukkerbageriet. Glædet os til god mad og hyggeligt selkab. Vi blev mødt af en stank af bræk - de sidste gæster var lukket ud 30 min inden vi skulle ind - man kan jo ikke gøre rent efter 100 mennesker på så kort tid! Til gengæld var der så mørkt at man ikke rigtig kunne se hvad der stod på de små tallerkender der skulle forestille en buffet! Maden var under al kritik - men turde dårlgit spise noget af det. Vi blev lovet en lounge - men fik et lille lokale der lignende et skur - iskoldt! Klam, og meget skuffende oplevelse - og helt sikkert ikke noget for voksne mennesker med almindelig lugtesans- føj føj føj!
Jeg besøgte sukkerbageren en weekend og betale for at få min jakke i deres garderobe. Da jeg skal hjem og går til garderoben for at få min jakke udleveret, er den der ikke - altså er den blevet stjålet derfra, hvilket jo sådan set ikke burde kunne lade sig gøre et sted, hvor der burde være styr på tingene. Ejeren lovede mig guld og grønne skove om erstatning, hvis den ikke dukkede op, da de jo er ansvarlige for de jakker, der hænger i deres garderobe.
Jeg har efterfølgende været i løbende kontakt med ejeren, hvor jeg har sendt et billede af min garderobe billet, som bevis, og beskrevet min jakke nøje. Det er et par uger siden nu og har ikke så meget som hørt en lyd fra ham. Jeg har ikke lyst til at komme der igen, og hvis det skulle hænde, tror jeg, jeg lader min jakke blive derhjemme, så er jeg da sikker på, jeg ser den igen.
Generelt utrolig dårlig og uansvarlig service!!
Nick Rene Jensen found this review useful
Bliver afvist på den dårligste begrundelse ever, og den virker næsten rasistisk.
Nick Rene Jensen found this review useful
der er altid super fed musik, proppet med mennesker og god stemning. har endnu ikke været der, hvor der har været den mindste smule optrapning til slagsmål etc. dejligt med en rygerrum med super nice musik ved siden af. gode priser på drinks, men jeres bartendere er ikke så service minded. garderobe-pigerne er utrolig langsomme, især når man skal hente sin jakke.
FEDT med tebirkes til lukketid :'D
I lørdags, havde jeg bestilt bord på Sukkerbageren, for at fejre min fødselsdag. Hele besøget var en totalt fiasko.
Det starter med at vi bliver opkrævet indgang, som jeg er fuldstændig overbevist om, at jeg er blevet lovet denne gratis over telefonen, da jeg reserverede bordet ( dette mener Sukkerbageren ikke ).
For det andet, så henviser de os til et bord, hvor der maks kan sidde 5 personer, til trods for at jeg har købt et bord med plads til mig og 9 venner.
Da jeg efterfølgende retter henvendelse til sukkerbageren, får jeg at vide at vi er for store til at sidde der, og at der kun kan sidde 10 mennesker, af normal størrelse ( Vi er hverken overvægtige, bodybuildere eller andre mennesker, som må betragtes som værende af "unormal" størrelse ! )
Har aldrig oplevet så dårlig service, og besøger ikke stedet igen.
Vi oplevede at garderobedrengen havde forvekslet nogle numre, så det ikke var muligt at få fat i en ønsket jakke. Heldigvis var der en behjælpelig dørmand der tog hånd om sagen og hjælp os med at finde jakken, men vi var nød til at vente ca. 40 minutter før der skete noget som helst. Jeg respektere at der er et regelsæt med hensyn til udlevering af jakker, og jeg respektere at de havde meget at se til. Men garderobedrengen ville ikke engang vedkende sig fejlen - hvis bare han havde været lidt mere behjælpelig!
Vi kom der da var fri bar, så der var selvfølgelig overbefolket. Da vi stod i kø til at få en drink oplevede vi flere gange at folk skubbede, sprang over eller blev sure på en når man ikke kunne flytte sig, af frygt for at miste sin plads i køen, så de kunne komme forbi. Det sker selvfølgelig altid de steder hvor der er fri bar, men det var så intenst at det blev ubehageligt. Det er selvfølgelig ikke natklubbens skyld, men det vil virke afskrækkende for nogen!
For at sige noget godt, så er fri bar et godt koncept når man er studerende, og min mening er bare én ud af mange! Men vi, os der var af sted, blev enige om at Sukkerbageren kun er ét besøg værd.
Matilde Spaabæk Andersen and Nick Rene Jensen found this review useful