We are hiring!

Most recent review
Review company
  • Reviews (35)
Super-Smoke.com

phillip fra super-smoke.com hvor er du????

jeg bestilte rygevæske 5x5mg i forskellige smagsvarianter igennem rygeshop.dk der er det jeres firma der udbyder de væsker..jeg intastede mine konto oplysninger og trykkede betaling... og så skete der ingenting... så nu ved jeg ikke om i har modtaget min bestilling eller om mine oplysninger nu kan misbruges... og så har jeg brugt mindst 2 timer på at finde en kundeservice til jer og det her var hvad jeg kunne finde hvor man måske kunne få nogle svar på mit spørgsmål... hilsen christina villefrance

Dårlig service

Da jeg modtager min pakke mangler jeg halvdelen af de mundstykker jeg har bestilt samt en faktura. Det ene mundstykke er defekt ved levering, det er umuligt at få damp ud af og bundstykket er faldt af 2 gange ved forsøget (spild af juice.....) Jeg har kontaktet firmaet for at få mine penge tilbage for de varer jeg ikke har modtaget ,samt fortalt at den ene er defekt. Jeg har nu skrevet flere mails med firmaet, hvor jeg har bedt om at få mine penge tilbage, hvilket de har ignoreret. Men fokuserer på jeg skal have nogle andre mundstykker i stedet. Nu er det andet mundstykke også defekt og juicen render ud af, så jeg tør ikke bruge dem mere.
Der er nu gået 14 dage, uden at jeg har modtaget mine penge eller en beklagelse for dette. Min faktura har jeg heller ikke modtaget endnu.

JEG KAN IKKE ANBEFALE SUPER-SMOKE.COM,

Mvh

Line

Super-Smoke.com

Perfekt - 2 måneder og 3 dage nu :-)

Kunne stoppe allerede den første dag, og har slet ikke lyst til at ryge rigtige cigaretter igen. Og magen til super service skal man da også lede længe efter. De er proaktive, dygtige, kompetente og yderst behagelige i deres kundeomgang!

De fik 6 stjerner af mig hvis muligt!!!!

mvh

Peder Lorentzen
Roskilde

Hipp hurra för E-cigaretter

Bewställde startpaketet den 30 september, Snabb leverans efter några dagar. Har rökt i 40 år ca 1 paket om dagen. Är nu nere i 5-7 cigaretter per dag med hjälp av Supersmoke. Fick problem med batterierna och mailade om det till Supersmoke. Fick svar efter någon timme - får nya batterier och laddare. Det kallar jag verklig service!!! TACK Supersmoke.

super produkt.

Startede 1 okt og allerede 6 okt blev jeg helt røgfri.Har slet ikke lyst eller behov for rigtige cigaretter. Skønt ikke at have behovet hængende over hovedet. Har prøvet flere typer men blev træt og irriteret af , at skulle påfylde væske . Denne type er nem at have med at gøre. Havde problemer med mit ene batteri fra startparken. Skrev en mail og fik hurtig og venlig respons samt erstattet batteriet. Det er god service og får firmaet til at virke troværdigt. Godt sted og produkt. Vil klart anbefale det til andre. Hilsen Kirsten

Super-Smoke.com

Bra service och bra produkter

Efter lite postkrångel skickades varorna med ilfart, uppföljning via mail så att jag säkert fått paketet och ecigaretterna håller vad dom lovar. Så jag kan varmt
rekommendera super smoke och deras produkter

Har halvveret mit røgforbrug

virker godt men giver ikke den mæthedsfornemmelse som en rigtig smøg giver men har da halvveret røgforbruget, så efter ferien håber jeg at jeg så kan sætte røgforbruget længere ned

Hej Jan

Tak for din fine anmeldelse - det er super flot at du allerede har halveret dit røgforbrug og jeg er sikker på at du efter sommeren får det endnu længere ned og til sidst en dag stopper.

ganske godt produkt

Jeg har bestilt fra supersmoke, den såkaldte start pakke. Jeg syntes til at starte med at produktet var et fejlkøb, og ønskede straks at bytte dette, dog efter at jeg har givet det en chance, og skiftet et filter, som jeg tror der har været en fejl på, så er produktet ganske godt.
Jeg er rigtig glad for den nu, og bruger den hele tiden, og er allerede efter en uge nede på 1-3 alm cigaretter om dagen. Jeg er glad for produktet, og syntes kundeservicen er helt i top. Ros her fra.

Og til resten af folket held og lykke med nedbringelsen/stopningen af rygning.

Hej Hans
Tak for din fine anmeldelse. Jeg er glad for at du fik produktet til at virke - en gang i mellem er man uheldig med det filter man vælger, men så er det godt at du gav det en ekstra chance. Hvis bare alle gjorde som dig ville der være færre rygere i dag :-)
Hvis du skriver til vores mail kundeservice@super-smoke.com kan vi give dig en rabatkode svarende til det ødelagte filter sådan at du ikke "bliver snydt" for et filter.

Spild af penge

Det smager af ingen ting, spild i mine 600 kr. Der kan komme r'g, hold da helt op.... Svindel og humbug...

Hej Lasse
Jeg ved ikke helt hvad du har forventet, men vores produkt har hjulpet rigtig mange mennesker til at nedsætte deres cigaretforbrug eller helt stoppe rygning, så jeg er ked at du føler dine penge er spildt.

Måske er der en fejl på det filter el. batteru du har prøvet, eller også skal man måske lige vende sig til den? Jeg har i hvert fald sendt dig en mail hvor jeg prøver at beskrive hvad du kan gøre.

Hvis ikke du vil give det en chance er du velkommen til at returnere produktet og få pengene igen - adressen står i mailen.

Ikke helt overbevisende...

Har modtaget min introduktionspakke fra Super-Smoke.

Jeg tror desværre ikke, at det er metoden og hjælp til mit rygestop.

Smagen er for langt fra virkelighedens tobak - får en underlig form for kriller i halsen og en meget syntetisk smag i munden.

Tyngden på Super-smoken gør ligeså, at det ikke føles nær " den ægte vare."

Dårlig oplevelse

Hurtig levering, men dårlig oplevelse af cigaretten, man skal virkelig have super kræfter til at suge dampen ind, jeg kan næsten ikke få vejret når jeg suger dampen ind, så jeg returnere det desværre på mandag. Jeg glædede mig ellers meget til at jeg kunne ryge min ny cigar men uden held:(

Godt produkt

Har godt nok ikke prøvet andre mærker, men det her virker for mig.
Kan lide dampen der giver følelsen af røg.
Den smager ikke af tobak, så hvis man søger det, så er det nok ikke det her man skal vælge.

Elsker at man kan vælge mellem hvid og sorte batterier, samt mellem de kendte gul-orange filter eller sorte filter.

det mest negative jegkan finde på at sige, er at den er ret tung og derfor svær at sidde med, som en "normal" smøg, men det går dog også... trods alt.

Er generelt tilfreds og kører nu på tredie genkøb af filter :)

Hej Regina

Tak for din fine og meget nuancerede anmeldelse.
Mange gange held og lykke med dit rygestop.

Review by confirmed purchaser

Den kan blive min bedste ven.

Jeg synes allerede at den viker ok, selvom jeg først lige ha fået den idag.

imponerende, narturlig E-cigaret

virkelig en god sted at handle, varen var der 2 dage efter bestillingen.

superhot

Jeg kan varmt anbefale den da den virkelig nedsætter
forbruget af cigaretter jeg er gået fra ca 30 om dagen til 3 pakker
om ugen

Hurtig og effektiv

Det bestilte blev leveret allerede to dage senere og lever fuldstændig op til forventningerne.

god service

Kun ros fra mig til Trustpilot

Review by confirmed purchaser

Godt produkt og god service.

De bestilte varer kom dagen efter bestillingen på hjemmesiden. Det ene batterirør virkede desværre ikke. Skrev en mail. Fik rimeligt hurtigt svar og fik et nyt "rør" tilsendt dagen efter. Dette virker upåklageligt.
Så bestemt god service.

Super hurtig ekspedition

Super hurtig ekspedition samt ombytning af varer.
Meget tilfreds med forløbet.

Super dårlig kvalitet!

Der kommer forsvindende lidt damp gennem filtret. Fornemmelsen af at ryge, er derfor ikke god. Der mangler dekleration omkring nikotinmængden, hvilket er en alvorlig mangel.

Hej Susanne

Hvis du føler der kommer meget lidt røg ud er der enten noget i vejen med filteret, batteriet eller din sugeteknik da vores produkt normalt producerer masser af røg.
Hvis du skriver en mail til kundeservice@super-smoke.com vil jeg gerne se på hvad der kan være i vejen.

Jeg er ked af at du har overset når vi skriver produktet ikke indeholder nikotin. Man kan dog godt bruge det til rygestop alligevel - se f.eks. http://super-smoke.com/da/content/8-rygestop-stop-rygning

Husk også at vi giver ekstra returret hvilket betyder at du kan returnere produktet og kun betale for de filtre du har brugt - se http://super-smoke.com/da/content/10-returpolitik (men jeg håber at du vil give det en chance og skrive til os først).

overraskende

Fedt. jeg bestilte bare og dagen efter havde jeg varen. Kan det næsten blive bedre ? utrolig nem brugevejledning og havde ikke regnet med at alt var pakket i små æsker.

Review by confirmed purchaser

Jeg kan kun rose firmaet for hurtig leverance.

Jeg har nu nydt min "nye cigaret" med tilfredshed, tænker dog stadig på en rigtig cigaret, men har undladt at købe.
Ligeledes er det godt, der er 2 batterier med, man sidder pludselig med en E-cigaret, som går ud, så er det bare at skifte batteri og lade det andet op, så jeg er tilfreds med produktet.

Morten Steffensen
Aalborg

Hej Morten

Tak for din fine anmeldelse.
Jeg håber du hænger i med rygestoppet og ønsker dig mange gange held og lykke.

Det er OK supergodt

Stryg dine "gamle" cigaretter og gå over til en sundere måde at ryge på - og du fortryder det ikke.

Virker

Modtog min startpakke d. 11/2-2012 kl. 10.30.
Slukkede min foreløbige sidste cigaret d. 11/2-2011 kl. ca. 10.00

Hej Per
Tak for den fine anmeldelse og STORT tillykke med dit rygestop.

Sugeeffekt

Er svær at suge i og har problemer med at filtrene ligger i æsken og er fugtige og det bliver ikke bedre, når de anvendes. Ikke godt.

Hej Anne

Vi har rigtignok haft lidt problemer med at nogle filtre har ligget og blevet lidt fugtige i pakken. Når man har brugt e-cigaretten i lidt tid kan den også blive lidt sværere at suge i - prøv at tag forstøveren ud og pust i den, det burde hjælpe lidt.

Du kan også prøve vores nye filtre som har indbygget forstøver. De er "2. generation", og er netop lavet for at afhjælpe problemet med at filtrene bliver våde og forstøveren bliver slidt. Jeg har sendt dig en mail med mere info.

Fortsat held og lykke med dit rygestop.

superprodukt

befriende at være ryger med eCigaretter :o)

Jeg har fortrudt

Selve bestilling og levering var ok men produktet lever ikke op til beskrivelsen, Batteriet løber tør efter 2 min, Cigaretten er sort og meget lang derfor giver det ikke føelsen af at sidde med en cigaret, Den billige start sæt fra skandi til 99 kr. er langt mere realistisk

Hej Torben.
Vores produkt er rigtignok sort som man også kan se på hjemmesiden.
Vores batterier holder til ca. 1½ times brug, hvilket er nok til en dags rygning for mange af vores kunder.
Hvis dine batterier kun holder strøm 2 min. er der selvfølgelig tale om en fejl på batteriet, så hvis du skriver til vores kundeservice bytter vi den selvfølgelig med det samme.

Husk også at du har mulighed for at returnere produktet inden for 14 dage selvom du har åbnet det - læs mere på http://ecigworld.eu/da/content/10-returpolitik

super god

har i dag modtaget min E.cig..dog er der et minus..den ene cig virker ikke..så jeg går ud fra at jeg bare kan retunere den også få en anden..eller ???
men den der virker er bare super..jeg er meget glad for pruduktet...så i dag er min første dag som ikke ryger..det skal nok gå godt...

Reply from Super-Smoke.com

Tak for den fine anmeldelse, og hvor er det dejligt det går godt med dit rygestop.
Vi fikser det selvfølgelig sådan at du får 2 cigaretter der virker - jeg kunne ikke komme igennem på telefonen men har lige sendt en mail i stedet.

Super-Smoke.com

Super produkt og lynhurtig ekspedition

Fantastisk produkt. Er sikker på, at den får mig til at holde op med at ryge.

Reply from Super-Smoke.com

Tak for den fine anmeldelse, og mange gange held og lykke med dit rygestop.

Super-Smoke.com

Servicen er ok men kvaliteten ikke

Jeg er ikke tilfreds med produktet. Batterie`s opladning, rækker kun i ca. 1,5 time. Nikotin opfyldning er ikke god, idet nikotinen kan løbe i store dråber ind i munden, det er ubehageligt. Jeg er også udtilfreds med deres afregning. Det var et ubrugeligt produkt, alligevel beregner ecigworld 200,-kr for anvendelse. Havde produktet været i orden, så havde jeg beholdt det. Det er beklageligt. Jeg sendte produktet retur.

Hej Rolf

Batteriets levetid er ganske rigtigt 1,5 times rygning, hvilket er standard for den model vi sælger. Derfor kommer alle vores startpakker også med et ekstra batteri så selv dem som ryger meget på den kan brugen den en hel dag.

Vi har testet det returnerede produkt, og har haft svært ved at genskabe fejlen. Det kan være du måske ikke har brugt og opbevaret cigaretten vandret, da det godt kan få væsken til at løbe "nedaf" og ind i munden?

Vi har ikke blevet gjort opmærksom på eventuelle fejl eller misforståelser inden produktet blev sendt retur, og har således ikke haft mulighed for at rette dem.
Vi har måttet kassere varer for 799 da batterier, opladere og resterende filtre var gennemsyret af lugt fra tobaksrøg og derfor ikke kan bruges som udstillingsmodel.
Alligevel har vi kun opkrævet svarende til én forstøver og 2 pakker filtre (mindre end hvad der er brugt).
De resterende 572 er sendt retur, og er vores kompensation for din dårlige oplevelse. Det synes vi er rimeligt.

Det ville have været dejligt hvis du havde kontaktet os med det samme så vi sammen kunne finde og udbedre fejlen, hvad enten det var i produktet eller brugen. Når det ikke er sket synes vi det er rimeligt at kompensere næsten 600 kr. for et produkt vi efterfølgende må kassere pga. røglugt.

Jeg er ked af at du har haft en dårlig oplevelse, og jeg håber at du en dag vender tilbage til den elektroniske cigaret, hvad enten der er her eller hos et andet firma. Når først man vender sig til den er den guld værd.

Super-Smoke.com

Bedste service jeg har oplevet

Jeg har købt en E-cigaret fra eCigworld.eu, det var meget nemt og brugervenligt og jeg har modtaget min E-cigaret efter 3 dage, jeg blev informeret om alt jeg havde brug for før købet og efter jeg har modtaget produktet er jeg SUPER tilfreds, kvaliteten er super go og overordnet er jeg tilfreds med hele købsprocessen :)

Jeg vil anbefale siden til alle mine venner, for det er noget jeg med glæde vil dele mht min oplevelse

Super-Smoke.com

God erstatning for rigtige cigaretter

Godt sted at handle, nem hjemmeside, hurtig levering og en yderst behagelig service, havde et problem med en forstøver og skrev en mail og fik hurtigt en tilbagemelding om at der var 2 nye forstøver på vej.
Kan kun anbefale dette nye firma.
Jeg har nu været røgfri i 1.5 måned og det er dejligt.
Dejligt at være røgfri efter 40 på cigaretten.

Super rygestop...

Som storryger var jeg meget skeptisk med hensyn til rygestop. Men jeg besluttede at finde en E cigaret..Jeg synes helt sikkert at ecigworld.eu har den mest professionelle hjemmeside..De 3 forskellige smagsvarianter er gode, og de holder strøm i lang tid og lader hurtigt..
Jeg har ikke røget i 14 dage, hvilket aldrig er sket før...jeg vil til hver en tid foreslå alle at prøve dette produkt..hvis ikke for at stoppe, så for at halvere forbruget eller bare at prøve....Alle jeg har haft på besøg har jeg lige overtalt til at prøve et sug..alle syns det var en go ide..tror sku min søster køber en....jeg er sikker på jeg skal være x ryger...
Takker for et super let rygestop..

Super-Smoke.com

Rigtig godt sted at handle.

Jeg kan kun sige godt om eCigworld.eu. Din ordre bliver hurtig sendt, og der er ikke noget at klage over. Jeg er meget tilfreds. Jeg har nu ikke røget i 2 måneder, kun med hjælp af min eCigaret, og så selvfølge min viljestyrke. Jeg vil til enhver tid anbefale eCigworld til venner der vil stoppe med at ryge.

Bedste alternativ til dato

Jeg har prøvet mange forskellige alternativer til en god cigaret, også en almindelig e-cigaret. Men den længere e-smøg (størrelse som en kuglepen) er genial. Røgen er meget tættere, og for første gang føler jeg, at den virkelig erstatter en smøg. Jeg bruger den faktisk hele dagen på arbejdet, og jeg er så tryg ved den nu, at jeg slet ikke tager cigaretter med på arbejdet. Den dag jeg beslutter at stoppe helt med at ryge, så er jeg sikker på, at den bliver min tro følgesvend :o)
Tak for et rigtig god produkt.