[REPLY]
Jeg anbefaler gerne at du handler der jeg har kun ros til firmaet .
Da jeg sammenlignede hjemmesider til den strømforsyning, jeg manglede, var Superprice den billigste. Jeg havde ikke hørt om dem før, men valgte alligevel at give dem en chance.... Hjemmesiden virkede udmærket og jeg bestilte. Få dage efter kom pakken med posten. Alt var som aftalt og uden problemer.
Jens N., Odense
Hurtig levering, fragt okay,emballage okay, indhold fair pris
Jeg har købt to lækre mobilcovers til en meget billig pris.Super hurtig levering. Bestemt ikke sidste gang jeg handler hos Superprice.
Eneste minus, jeg fik ingen mail som kvittering for bestillingen, men det er nu en biting :-)
Det var en nem handel med meget hurtigt levering! Rigtig god oplevelse!
Har handlet her flere gange og fået god service hver gang. :-)
Super hurtig service. Og billig pris både på vare og levering. Savnede dog bekræftigelsesmail efter bestilling men det ændrer ikke på et senere køb.
Super fin service, men opladeren fungerede ikke
Kan helt klart anbefales! Ingen problemer overhovedet, levering på 1 dag!
God entydig vejledning online , så der ikke var tvivl om hvilken vare man skulle ha.
det hele fungerer
mh
Lars Lindø
Jeg vil varmt anbefale dig at handle med Superprice. De leverer hurtigt, og sikkert.
Supereffektivt. Bestilte tirsdag, modtog varerne onsdag.
Vi bestilte vores ting en lørdag formiddag og havde dem torsdag på grund af at betalingen skete via bankoverførsel, så det gik bare så hurtigt som muligt på den betingelse. Mit eneste ønske kunne være at man også kan benytte Debit Mastercard på hjemmesiden, så ville handlen gå endnu hurtigere.
Kan anbefales til andre, god service. Hurtig levering.
Bestilte varen om aftenen, og 40 timer senere lå den i postkassen.
Meget tilfreds hentede selv varen for at spare tid
Jeg kan efter bedste overbevisning ikke finde noget at " brokke" mig over.
Her kan du roligt shoppe - varerne kommer uden du behøver at hoppe !
Jeg har købt en strømforsyning til min xbox 360, men den er ikke kommet endnu. Det synes jeg er lidt for dårligt, da der står 1-2 dags levering. Nu er det så femte dag, og har stadigvæk ikke fået den.
du kan roligt handle her, det betyder hurtig levering og en god pris :)
super hurtig levering , handler sikkert der igen hvis jeg for brug andre vare.
Jeg syntes det var en nem måde at handle på og jeg gør det igen.
DE HAR GODE PRODUKTER - ER SUPERTILFREDS - PRISEN ER FIN OG SERVICEN ER HELT I TOP HURTIG HURTIG HURTIG;)
Hurtigt levering, men manglede ordrer information. Var i tvivl om ordreren var gået igennem.
Hurtig levering, god hjemmeside og i det hele taget en god oplevelse
Hurtig, effektiv og korrekt levering. Varene leveret dagen efter bestilling.
ovverskulig hjemmeside, gode priser. Kan anbefales
Som sådan en perfekt handel kunne dog godt have brugt lidt mere info. Efter at have afgivet ordren på deres hjemmeside, fik jeg ikke nogen bekræftelse eller andet på mail som man normalt gør ved internethandel.
Det gjorde at jeg rent faktisk var i tvivl om at handlen var gået igennem. Det var den dog og pakken ankom et par dage efter med rette indhold
Har idag modtaget mit første køb hos superprice. Det er kommet som planlagt og varen er upåklagelig. Kan kun give mine bedste anbefalinger omkring superprice. Bliver ikke sidste gang jeg handler der