[REPLY]
Har brugt det flere gange, indtil viedere uden problemer.
Dog kunne det godt tænkes der blev søgt flere tilbud op i Ringsted, Sorø og Slagelse.
Har selv tilbudt at deltage i arbejdet, dog uden slutsvar- gætter på det var svar nok..hehe
Men selve dealsne er fede og bruger det flittigt til gaver. :=)
Det har altid fungeret de gange jeg har brugt det. :)
Tør dog ikke rigtig købe ting til over 500 kr, bange for noget går galt..
har købt mange gode ting og oplevelser - og ALTID været meget godt tilfreds :-)
Købte The Dinning Room -dealen til 5 personer.
TOPklasse oplevelse. Suveræn betjening og mad. Ikke nogen "i-er-nogen-fattigrøve-med-jeres-sweatdeal" - fornemmelse fra tjenerne. Kan varmt anbefales!
Pengene bliver trukket samme dag, og først onsdag den 5 september bliver det oplyst at "deres leverandør" ikke kan levere telefonerne. I mellemtiden har jeg købt div. Samsung tilbehør, og vil ikke acceptere at telefonen ikke bliver leveret. Som kunde der har lavet en handel, hvor varen er købt og betalt, må sweetdeal skaffe telefonerne fra en anden udbyder, de er jo tilgængelige stort set alle steder, blot 1000 dyrere..
Sweetdeal prøver at løse problemet, men efter opringninger dagligt for at høre status, føler jeg ikke rigtigt at der sker noget i sagen. Derfor blot 1 stjerne, i håb om en hurtigere sagsbehandling og levering af den købte telefon..
Skulle have købt en Samsung Galaxy SIII til en super pris ved Sweetdeal.dk.
Det var jo også meget godt. Men efter at have foretaget købet - på mastercard, man ved jo aldrig.
Så kom jeg til at undre mig over at der ikke stod nogen som helst kontakt oplysninger på den partner der skulle sælge sende varen. Så måtte igang med Google. Her finder man så Yeshmedia - nyoprettet firma der ikke har nogen hjemmeside eller nogle kontaktoplysninger. Når man så ringer til Sweetdeal får man afvide at det er Best Bundles Ltd, som er leverandør af dette produkt.
Men da jeg siger at det lyder lidt mystisk lover de at undersøge sagen og ringe tilbage lidt senere. Der er nu gået en uge og JEG HAR INTET hørt.
Så prøver at google Best Bundles Ltd. og finder følgende Ejeren hedder David Alan Phillips og har tidligere haft firmaet Flash Incentives Ltd som er erklæret insolvens. Jeg anbefaler evt. interresserede i at Google firmaer HVER gang man køber noget fra (notso)SweetDeal. For de undersøger ikke deres partnere.
Men så er det jo godt at det er Sweetdeal der står med alt ansvaret - så går ud fra at der ligger en Galaxy SIII i min postkasse på fredag... NOT...
Hvis folk har noget at indvende mod dette indlæg synes jeg at man skal se/gense kontant fra tirsdag d. 4/9 2012 på dr.dk.
----
efter kommentar fra SweetDeal.dk d. 6/9-2012
Det ændre jo stadig ikke ved at i forsøger at undgå at stå til ansvar overfor forbrugerne ved at sige at alle problemer med handlen og produktet skal man tage med jeres partner. Det er jo direkte i strid med loven. Ydermere så hævede i pengene på kundernes kort på trods af at i havde oplyst at jeres partner først ville sende varen inden for 10 hverdage - det er også ulovligt. I må først hæve pengene på kundens kort når varen er afsendt. Ja i må gerne reservere pengene men I må ikke hæve pengene ved kunden.
Sweetdeal har afgivet et tilbud. Og er faktisk bundet til at finden en anden partner til at levere pågældende produkt til udbudte pris.
Gert Brandsborg Sørensen, Heine K and Tina found this review useful
Køber gennem sweetdeal den 13/8 en USB stick til kr. 99,00 + porto 39,00. Jeg har i dag så bestilt den ovennævnte USB stick hos udbyderen af denne sweetdeal (MYsecurityCenter) - og undrer mig da de kun beder om kr. 29,00 i porto.. men ellers ser alt ok ud. Jeg betaler, og afventer min ordrebekræftelse/faktura som vil blive tilsendt til min mail med det samme.
Da jeg åbner denne, er der trukket kr. 87,00 - da jeg har tegnet et abonnement!? på PC rensning til kr. 39,00 samt et MYTuneUp til kr. 19,00.... JEG HAR INTET AF DETTE BESTILT! - Vær opmærksom hvis i påtænker at gøre brug af dette tilbud.. Ringede med det samme til sweetdeal og gjorde opmærksom på dette, men et hurtigt svar om at "det kunne de da ikke hjælpe med" - da det ikke var hos dem jeg havde købt varen...... = total fralæggelse af ansvar.. en "sweet deal" kan være knap så sweet... pas på!
Jeg ovenud glad da jeg så man kunne købe en Derma babypakke fra To-door til 99 kr + fragt. Jeg stod lige og skulle bruge sådan en pakke. Jeg havde nøje læst betingelserne på dealen, for at være sikker på at jeg ikke blev taget ved næsen (for det gør man ofte ved deals hvis man ikke læser det med småt), og de skrev at denne deal kunne leveres til HELE Danmark. Det var kun hvis man ville have flere produkter fra To Door, at man skulle sørge for at man boede i Storkøbenhavn. Det skulle jeg dog ikke og købte derfor dealen i god tro.
Fra 14 dage siden, da jeg så skulle ind og have min deal tilsendt, kan jeg ikke vælge Esbjerg, hvor jeg kommer bor, og kan derfor ikke få min deal tilsendt (som lovet).
Jeg ringer derfor til sweetdeal for at høre hvad der er galt og hvad jeg skal gøre. Jeg får af vide at de godt kan se problemet, at de ikke forstår hvorfor jeg ikke kan vælge Esbjerg, at de vil undersøge sagen nærmere og vende tilbage til mig på mail eller telefon inden for et par dage.
Da der var gået en uge og jeg stadig intet har hørt (og jeg stadig skal bruge de produkter), skriver jeg en mail til dem for at sige at jeg gerne vil have mine penge tilbage (man har vel returret som med alle andre køb), da jeg jo skal bruge produkterne og derfor selv er nød til at gå ud købe dem - hvilket nu vil sige jeg ikke længere har brug for den deal. IGEN hører jeg intet til det. Og ja jeg har tjekket min spam indbakke!!!
Jeg kan så nu yderligere se herinde på TRUSTPIOLET at man ikke bare får sine penge tilbage, men at man får dem ind på en SKIDE konto hos sweetdeal. Dvs at jeg nu får penge stående ude på en konto jeg rent faktisk ikke vil have, og at det oveni koster 10% i administrationsgebyr!!! Hvad fanden er det for noget!!!
Nu er der gået yderligere en uge og jeg har igen igen ringet over til dem for at skulle forklare sagen endnu en gang. Jeg er igen blevet lovet at jeg ville blive kontaktet hurtigst muligt. Jeg spurgte endda hvornår jeg ca. ville få svar, og fik af vide at det nok ville blive på mail senere i dag.... Jeg er SÅ utilfreds.
Sweetdeal har fra starten ikke haft en skid styr på deres leverandør, og det er vel deres ansvar, at det de skriver på DERES annoncen, bliver overholdt. Hvis de skriver denne deal kan leveres til HELE danmark, så har de tydeligvis ikke tjekket To Doors betingelser eller hjemmeside. SÅ DET BURDE VÆRE SWEETDEALS ANSVAR OG JEG BURDE FÅ MINE PENGE RETUR. (jeg ved nemlig sweetdeal ofte fraskriver sig alt ansvar ved at give leverandøren af produkterne skylden hvis varen mangler - men lige netop denne sag burde sweetdeal have undersøgt tingene inden de lavede annoncen)
Jeg har valgt at skrive herinde, da jeg endnu engang ikke gider sidde og vente i 14 dage på et svar. Jeg er garanteret ikke den eneste der sidder i samme situation. Så nu burde de reagere og få fingeren ud..... Magen til dårlig kundeservice....
Jeg har et par gange købt deals igennem sweetdeal, og har ikke noget at klage over, det har fungeret upåklageligt. :)
Jeg købte den 11. april en deal for at få pudset familiens vinduer. Vi plejer at benytte en vinduespudser hvert forår for at få vasket vinterens snavs ordentligt af, så selvom det ikke var en imponerende deal, så tænkte jeg at det var nemt og hurtigt at booke en aftale på nettet, og det tiltalte mig. Berlingske Media, som ejer sweetdeal, trak da også mine penge straks - og jeg gik samme dag på den nævnte hjemmeside og meldte mig til bestemte pudse-dage.
En måned senere havde jeg intet hørt. En henvendelse til Berlingske Media/sweetdeal henviste mig til at kontakte vinduespudseren. Denne praksis oponerede jeg straks på - for jeg har ikke købt noget hos en vinduespudser. Jeg har købt noget hos Berlingske Media, som da også står som modtager af mine penge.
Alligevel begyndte jeg så en ørkenvandring af opringninger og mails til det pågældende firma. Én gang fik jeg telefonisk kontakt med løfte om en konkret aftale senere samme eftermiddag - hvor han så igen ikke svarede på telefonen. Så var min grænse sådan set nået, og jeg kontaktede påny Berlingske Media/sweetdeal - denne gang pr. mail. Jeg fik mail retur, hvor man undskyldte med at vindues-pudse-firmaet havde travlt. Jeg skrev tilbage, at det var jeg sådan set ligeglad med; at jeg i endnu højere grad, end da jeg købte dealen havde brug for at få pudset mine vinduer, og at jeg ønskede at annullere handlen. Jeg fik igen en mail, som denne gang tilbød mig en sweetdealkonto, dog minus 10% i administrationsgebyr?!?! Jeg skrev tilbage, at jeg ikke kunne acceptere hverken administrationsgebyr eller den nævnte konto. Jeg har på alle punkter opfyldt min del af en aftale om en handel, og det vil jeg ikke betale ekstra for. Så fik jeg en ny mail, hvor administrationsgebyret ikke længere skal betales?!?! Jeg skal tilsyneladende fortsat belemres med en konto, som jeg absolut ikke ønsker. Jeg vil ganske enkelt have mine penge retur.
MINE PENGE - fordi jeg faktisk ikke har fået nogen vare eller service leveret, og det derfor stadig må betragtes som MINE PENGE!
I skrivende stund er det den 4. august, og jeg har stadig intet hørt fra hverken vinduespudser eller sweetdeal/Berlingske Media.På dette tidspunkt har jeg for længst truffet andre pudse-aftaler, og her kommer mine pointer: Når jeg køber mælk i Føtex, og mælken er sur, så skal jeg gå til Føtex for at reklamere. Jeg skal ikke kontakte Arla eller andre. Det er Føtex´ ansvar, for det er dem som har solgt mig varen, og deres navn der står på regningen. Når sweetdeal/Berlingske Media sælger mig en ydelse, som ganske tydeligt og helt uden tvivl ikke leveres inden for det, som Forbrugerklagenævnet kalder rimelig tid, så er det stærkt odiøst og ubegribelig ringe kundeservice ikke at tilbyde mig mine penge retur. Det mellemværende som eventuelt er mellem sweetdeal og deres leverandører kan aldrig være mit problem. Det må afgøres mellem dem. Som forbruger kommer man imidlertid gevaldigt i klemme i sådan en aftale, som den jeg desværre er kommet til at indgå i. For jeg har ikke været opmærksom på, at der i praksis ikke er sat en ramme for, hvornår jeg kunne forvente at få mine vinduer pudset - dvs at det behov for en forårspudsning, som var det dealen blev solgt på - i virkeligheden bygger på at man får dem pudset når det passer sweetdeals leverandør og ikke når jeg som kunde har brug for det. Jeg vil stadig have mine penge retur.....og jeg vil absolut ikke have en konto, som forpligter mig til flere sweet-deals! Så pas rigtigt godt på aftalerne - en sweetdeal kan meget vel ende med at være meget mere sur, end du troede.
Har benyttet Sweetdeal flere gange og alle gange med fuld tilfredshed. Benytter gerne konceptet igen når det rette bud melder sig.
Siden er overskuelig og nem at bruge.. Hvis man får problemer, er sweetdeal ofte hurtige til at reagere og hjælper en langt hen ad vejen.
Jeg købte deal til fodpleje ved sweetdeal, og henvendte mig efter køb da det viste sig, at udbyderen ikke kunne levere det jeg havde købt - der var ingen ledige tider før 4 mdr, senere, og der ville dealen være udløbet. Jf. Sweetdeal er det bare ærgerligt, de betragter sig kun som annoncør og tager ikke ansvar for sælgere der sætter ting på sweetdela, som de ikke kan levere. Jeg har drøftet sagen med sweetdeal, idet jeg ikke ser dem som annoncører alene, når de også formidler betaling, men ingen hjælp at hende. Jeg har købt en deal der ikke kan leveres, og det er der ingen der tager ansvar for.
Svar til Sweetdeal :
Synes det meget, meget trist, at jeg skal denne vej, før der tilbydes at gøre noget i forhold til forhandler. Hvorfor fik jeg ikke dette tilbud i den dialog der var med Sweetdeal, da det gik op for mig jeg havde købt et ubrugeligt produkt?
Når I sælger et ubrugeligt produkt burde jeg kunne få mine penge tilbage. Jeg har ikke tillid til Sweetdeal, og de mange lunkne anmeldelser herinde gør ikke dette bedre - jeg kan jo se der er tale om en gennemgående, tilbagevendende og generelt problem.. Jeg ønsker ikke at bruge Sweetdeal igen, men alene jeres konkurrenter, som jeg har haft meget positive oplevelser med. Jeg har derfor ikke brug for en konto hos jer, men mine penge tilbage!
Ann Dorte Ahrenskjær found this review useful
Sweetdeal er nok den største deal hjemmeside, og yder utrolig gode deals end alle de andre. Køber forsat herinde, lækkert! :)
Jeg har købt flere tilbud på Sweetdeal og er super tilfreds. Husk at læse "det med småt" med hensyn til leveringstid osv så er der intet at tage fejl af.
Fantastisk koncept og altid gode tilbud i Århus.
Jeg har købt flere Deals og været rigtig godt tilfreds, men Hotel Vægtergården har ikke været nogen god oplevelse.
Jeg har forsøgt at ringe til hotellet adskillige gange på alle tidspunkter af dagen i flere dage for at bestille bord, som dealen foreskriver, men telefonsvareren opgiver en mailadresse- Når man så bestiller pr mail kommer der svar, ALT OPTAGET, selv om bestillingen er foretaget 3 uger før vil ville bruge den.
Efter henvendelse til Sweetdeal er hele beløbet overført til min Sweetdeal konto,
Flot af Sweetdeal, dårligt af Hotel Vægtergården
Købte en sweet deal til en klipning af værdi på DKK 550 til halv pris og det synes jeg var helt fantastisk i øjeblikket.
Da jeg bestiller tid, finder jeg ud af at når man -som jeg -har købt en sweet deal kun får ½ times klip mod den normale 1 time (som ville koste mig DKK 550). Jeg synes faktisk at det er falsk markedsføring.
L. Nielsen, Ida Julie, Loni Nedergaard-Larsen, Joanna Zatopek and Elsebeth found this review useful
Jeg har købt op til flere deal´s og altid fået hvad jeg har købt. En gang var firmaet gået konkurs inden jeg fik indløst dealen, men ca. 10 dage efter var beløbet indsat på min konto. Det virker, kan kun anbefales;-)
Nemt at betjene - god kundeservice! Man kan ringe til dem og kan rent faktisk tale med en medarbejder som løser, hvad man end måtte have problemer med. Rigtig mange gode besparelser!
Jeg benytter mig faktisk tit af "dagens sweetdeal", man kan spare masser af penge ved at købe varerne på denne måde :-)
har købt en del deal hos firmaet og aldrig oplevet problemer med disse.
Så jeg kan ikke genkende de problemer andre har haft med kundeservice.
Har normalt haft gode oplevelser med handel på nettet, dette var ikke en af dem, fik aldrig svar på hvornår den cirka ville komme (over en uge senere en ventet) og så kom varen endelig på den forkerte adresse hvilket er meget problematisk når man ikke har bil og der kommer 2 meget store kasser, leverandøren vidste intet og der stod ingen sted noget om at de skulle et andet sted hen.
Derimod var pengene trukket fra kontoen længe før hvilket virker uetisk og uprofessionelt i forhold til andre steder jeg har handlet, vil næppe benytte Sweetdeal igen, begik en fejl ved ikke at checke Trustpilot først.
Købte 10 deals til Taverna Familia i Esbjerg og brugte i første omgang 3. Fik serveret et kyllingespyd og 2 kødboller samt lidt tzatsiki og pommes frites, som skulle forestille at have en værdi af 139,- kr, hvilket afgjort ikke stemmer med udbudet på menukortet. Ville have pengene for de øvrige 7 tilbage, da jeg ikke havde fået det jeg havde betalt for. Det kunne jeg ikke få. I stedet blev jeg tilbudt at få dealene annuleret og pengene sat ind på men sweetdeal konto. Dette er stadig ikke sket efter en måned, og de svarer ikke på mail. Føler mig røvrendt, både af Taverna Familia og Sweetdeal!!!
Har også købt en deal til et klippekort på Underground. Da jeg ville indløse kortet, var dealen på mystisk vis annuleret!! Jeg blev vred og skældte højlydt ud, og Underground lovede at undersøge sagen. Næste dag kunne jeg hente klippekortet. Hvordan fejlen er opstået, og hvordan den blev løst ved jeg af gode grunde ikke, men jeg ved, at service og imødekommenhed på Underground var helt i top, fem af de flotte stjerner til Underground.
Har ikke det, der ligner tillid til Sweetdeal.
Tina found this review useful
Købte tapas til fougaz i torvehallerne -iflg dealen ku man ikke bestille bord men sku blot møde i "god tid" og min 1 time før lukketid.
Vi forsøgte i god tid 3 timer før lukketid -fl dage i træk -vi ku ikke få bord og vi ku ikke få lov at få maden med os.......pengene er allesammen tabt
-jeg køber ALDRIG mere en Sweetdeal (andre dels gir størstedelen
Af pengene tilbage)
I øvrigt så er Fougaz også gået glip af en potentiel storkunde der gør alle sine indkøb i torvehallerne til daglig.
Jeg har benyttet mig jævnligt af sweetdeal siden det kom frem og har kun haft positive oplevelser. Ingen problemer med at få pengene retur ved fortrudt køb og super service, meget hurtig reaktion på mails. Er mere end tilfreds og vil fortsat benytte de fordelagtige tilbud.
Jeg har altid været rigtig glad for de tilbud jeg har købt hos Sweetdeal.dk
Det har været fine oplevelser og så længe man husker at læse det med småt omkring hvornår tingene kan bruges og indenfor hvilken tidsramme osv. så går det nok alt sammen.
Jeg kan kun klage over en ting, det er ikke altid at de firmaer sweetdeal laver aftaler med er så gode til at leverer den varer man har bestilt.
Restauranter & oplevelser er nemme at få brugt og de leverer (ifølge min oplevelse) altid det der bliver lovet.
Men produkter man kan bestille via shops på nettet, fx. infurn.dk/.com de har nogen gange rigtig dårlig service og er lang tid om at leverer, så når man får trukket pengene for dealen og ikke har sit produkt 1-2 måneder efter bestillingen er det ikke så smart.
Nadia Angelica Lambaa found this review useful
Andre firmaer som er udbyder af gode deals giver penge tilbage når man ikke når at bruge sin deal. Men hos Sweetdeal er der intet at gøre, det den der har udbudt dealen der får betalingen. Og mange gange har du kort tid at bruge dealen på. Jeg har fraskrevet mig Sweetdeal. Der er bestemt ikke den service som andre kan tilbyde. Sweetdeal kunne som minimum sætte det ubrugte beløb ind på en konto hos sweetdeal, hvor man så kan bruge det på et nyt køb.
Jeg har igennem to år benyttet mig af sweetdeals favorable tilbud, både hvad angår super restauranter til billige penge, og værdibeviser til fede special forretninger.
Jeg har fornylig benyttet mig af Sweetdeals kundeservice i forbindelse med et kursusudbud, hvor udbyderen ikke kunne gennemføre kurset grundet andre omstændigheder. Jeg fik valgtet at deltage i et andet kursus, eller at få pengene tilbage.
Jeg kontaktede Sweetdeals kundeservice, og få dage efter var beløbet ført tilbage til mit dankort.
Jeg har kun de varmeste anbefalinger, både hvad angår høj kvalitet i udbudet af deals, samt den bagved liggende kundeservice!
Jeg har købt værdibeviser hos sweatdeal.dk - og har kun været tilfreds - jeg sparede over 600 kr, på noget jeg skulle have haft ligemeget hvad.
Venter på flere gode deals til mig :)
Jeg har gode erfaringer med sweetdeal, både som kunde og som annoncør.
Jeg fik mange nye kunder til min klinik, ved at lave tilbud på sweetdeal.
Jeg har også selv købt gode deals der flere gange. Modtaget og benyttet værdibeviserne uden problemer.
Desværre er Sweetdeal totalt ligeglade med sine kunder når de først har fået pengene for et bevis. Brug andre udbydere hvor man får næsten alle sine penge igen på en konto hvis man glemmer at benytte sine beviser.
Jeg købte i januar sidste år et tilbud på pedicure og manicure hos Seven Pearls Clinic med 1 års gyldighed. Da jeg ringede og ville bestille tid i starten af januar, fik jeg fat i en telefonsvarer der meddelte at klinikken var lukket p.g.a. skybruddet i juni måned.
Jeg kontaktede derefter Sweetdeal, der ikke vil give mig mine penge tilbage, men sætte dem ind på en konto. Dette er jeg ikke interesseret i, da deres tilbud i lang tid ikke har været interessante nok.... Gennem en længere mailkorrespondace får jeg ligeledes at vide, at SD afregner med udbyderen efter 2 uger, så derfor har de ikke mine penge stående. Sjovt nok har en del udbydere meddelt, at de ikke får penge før de har indløst produktet.
Jeg vil stadig gerne have mine penge retur, da jeg har betalt for en ydelse, det ikke er muligt at få.
Det er ihvert tilfælde ikke hos SD vi lægger vores penge igen. Der er helt anden service hos f.ex. Downtown.
Jeg købte tilbage i midten af december måned et værdibevis på et hotelophold for to, igennem sweetdeal. Idéen var at det skulle være en julegave. Jeg modtog imidlertid ikke værdibeviset inden deres berømte "24 timer efter udløb". Derfor skrev jeg en mail til dem, den 21. december. Siden da har de kørt i ring med spørgsmål, som er de samme hver gang, og som der er blevet svaret på 100 gange. Endvidere er det en ny "konsulent" hver gang, som svare fuldstændig i vest når resten af samtalen har været i øst. Nu siger de så at de ikke kan finde transaktionen, og bedte mig sende et referencenummer fra overførslen. Både nummer og screenshot fra netbank er sendt, svaret var: Kære Steffan. Tak for din mail. Vi kan desværre ikke finde noget under dine informationer.
Jeg er snart færdig som erhvervsjurist, og har tænkt mig at henstille sagen for retten. Har andre lign. oplevelser er de meget velkommen til at kontakte mig.
ved bestilling af tilbud den 15. december 2011 ved Cafe Mandela blev betalingen trukket fra min konto den 16.12, det er hurtig ekspedition, men levering af anvisningen er i dag den 9.januar endnu ikkekke modtaget på trods af en mail, der erindre om tilbuddet.
Tage Andersen