[REPLY]
...næste gang jeg skal handle højttalere eller andet hifi.
Jeg har lige købt et par dejlige Chario højttalere efter grundigt at have undersøgt sortimentet.
Jeg fik lov at låne flere modeller med hjem mod at lægge et beløb, men der var også tid til i ro og mag at høre højttalere i et rum i butikken.
Som hifi-begynder var det rart på den måde at få pejlet sig ind på den lyd, som lige nøjagtigt passer mig, også takket være den kompetente og tålmodige vejledning undervejs.
Jeg ville egentlig have henvendt mig i butikken for at få vejledning, men jeg kunne ikke lige finde tid og valgte derfor at bestille varen på nettet (en D/A converter). Da varen var bestilt og på vej, var der alligevel et par tvivlsspørgsmål, som jeg gerne ville have afklaret, og jeg skrev derfor en mail til Tape Connection. Jeg fik hurtigt svar og korrespondancen fortsatte over 3-4 mails, og jeg endte med en oplevelse af en særdeles kompetent vejledning. I øvrigt blev varen leveret allerede dagen efter.
Så herfra er der kun roser til en super kundebetjening og hurtig levering!
Det er første gang jeg handler i TapeConnection - men afgjort ikke sidste, her har jeg oplevet objective medarbejdere der ved hvad de arbejder med - befriende...
Jeg bestilte en pick-up online og bestilte uden problemer.
Leveret dagen efter i min postkasse og den virker uden problemer.
Alt i alt en god oplevelse.
Stort udvalg, gode priser, høj ekspertise til at vejlede. Og så kom varerne (højtalerne) i fin stabil indpakning tirsdag, bestilte lørdag efterrmiddag.
No issues, kan varmt anbefale.
Der var lidt bøvl med forkert adresse, men det fik jeg ændret med en enkelt opringning. Påtænker helt klart at handle lidt ekstra hifi tilbehør i løbet af i år.
De har et bredt udvalg af kvalitetsprodukter og så er de til at handle med, tager sig tid til at teste udstyret hvis man kigger forbi butikken og så har de nogle gode service funktioner på plads ift. betaling og levering.
Glem FONA, Elgiganten og alle de andre dårlige butikker. Gå til Tape Connection - det kan kun anbefales!
Kristian Meller found this review useful
har efterhånden bestilt, lidt af hvert og altid med god service og vejledning.
bestilte den anden dag 3 sæt signalkabler og havde dem dagen efter.! hurtigt nemt og bekvemt.!
Kristian Meller found this review useful
Jeg var i januar 2012 igennem en længere proces mht. at finde de rette højttalere.
Ad flere omgange var jeg i Tape Connection for at lytte til højttalere og modtage rådgivning, før jeg traf mit valg, og jeg følte mig helt tryg ved at snakke med Otto og Claus. Man kan hurtigt fornemme, at de virkelig har styr på tingene, og samtidig er de høflige og venlige. Det har været en fornøjelse, at komme i Tape Connection.
Nå, men altså, valget faldt på en demomodel af deres Dynaudio Excite x32, som jeg fik en god pris på. Da de ikke havde den originale emballage længere, og jeg ikke selv var i stand til at hente dem med bil, tilbød Claus at han da lige kunne køre op til mit hjem i Randers med dem efter lukketid dagen efter.
Som sagt, så gjort. Højttalerne ankom sikkert og trygt, og jeg har været utrolig glad for dem lige siden, jeg fik sat dem til herhjemme.
Alt i alt: Supergod service! Tak for det, folkens :) Jeg handler meget gerne hos jer en anden gang.
Kristian Meller found this review useful
Jeg har handlet med Tape Connection flere gange. Min erfaring er efterhånden, at jeg lige så godt kan løbe ud til postkassen, så snart jeg har trykket på Bestil-knappen.
God service, god vejledning og hurtig respons. Det er opskriften på den helt rigtige webbutik, og den følger TC.
Kristian Meller found this review useful
Jeg købte en rega 1 hos tape.... og den kom dagen efter og det var faktisk efter kl 13 jeg bestilte... Jeg er fuld tilfreds og varen var meget fint pakket ind og så fik jeg endda hele deres katolog med , top karaktere herfra guys and chicks handel bare her perfekt kunde betjening.
Jeg skulle købe en bryllupsgave hastigt, så ringede og hørte om leveringstider. Jeg fik at vide hvordan det plejede at være med PostDK, og pakken kom frem som fortalt.
Jeg har ikke en finger at sætte på det. Det var en god handel, derfor 5 stjerner.
Jeg har ved flere lejligheder haft behov for nye ht., og hver gang har jeg handlet hos TC efter at jeg et par gange har været i Århus og lyttet. Har købt 2 sæt BX2 og 1 sæt RX2 plus det løse.
Når jeg har handlet over nettet, er det altid gået lynhurtigt og fragtfrit!!
Super tilfreds.
Bestilte en ny Musical-Fidelity V-DAC II hos TapeConnection. Den ankom dagen efter! Super produkt. Men desværre stod SPDIF(COAX)-indgangen af efter nogle dage.
Kontaktede Tapeconnection, som straks sende en mail, med portobetalt label, så jeg nemt (og gratis) kunne returnere den defekte DAC. Jeg sendte pakken retur lørdag og modtog en NY V-DAC II med posten allerede onsdag.
Det kalder jeg super service. Jeg er en meget tilfreds kunde.
Købte en pladespiller jeg længe havde kigget på. Fik telefonisk support, da jeg ikke kunne få armen indstillet korrekt, men det lykkedes til sidst.
Alle mine fremtidige hifi-køb kommer til at foregå her. Jeg er målløs over så højt et serviceniveau, det er virkelig et trygt og behageligt sted at handle.
Har handlet hos Tapeconnection og med Otto i 10 år. Eftersom jeg bor i Kbh. har jeg fået sendt varerne m post. Fragt og retur gratis.Saglig og kollosalt vidende. Aldrig nogen følelse af pres. Kunden altid i centrum. Kan varmt anbefales.
tom (jeg er ikke i famile m. Otto)
Har deltaget i flere demo-arrangementer for hifi og projektorer, hvor faglighed altid er af meget høj kvalitet.
Har efter lytning af Dynaudio Xeo 3 ønsket mig dem i gave, og min kone har gennemført købet. Hun afskyr sådanne hifi/av-butikker, men gik fra butikken med en fremragende købsoplevelse takket være butikkens personale - der endda fulgte købet helt til bilens bagagerum.
Fremragende forretning.
Bestilte Focal Spirit One hovedtelefoner hos Tapeconnection, og jeg modtog dem med posten dagen efter. Prisen var rigtig god, også i forhold til udlandet. Denne gang bestilte jeg bare på hjemmesiden, men det er rart at vi stadig har seriøse hifi-forhandlere tilbage der kan vejlede kompetent.
Hvis der var en halv stjerne ekstra havde de fået den også!
Bestilte bl.a. surround højtalere, som var opført som på lager. De var så ikke på lager alle sammen, men blev ringet op dagen efter bestillingen,. Jeg fik flere muligheder, og meget venlig betjening telefonisk. ventede tre uger på de sidste to højtalere.
Og der var karameller med de sidste to! :-) Tak!
Bestilte et par Monitor Audio Bronze BX2 højttalere til min lejlighed på Bornholm. 2 dage senere bankede posten på døren med pakken. Hurtigere kan man ganske enkelt ikke forvente at få sine varer leveret.
Bestillingen på hjemmesiden var også let og smertefri. Vil uden tvivl gerne handle online hos Tape Connection igen.
Lidt problemer med opdatering af hjemmesiden. Varer stod opført, som værende på lager, men manglede / var udsolgt fra leverandøren, da de blev bestilt.
Modtog mail om problemet med oplysning om forventet leverings tidspunkt, som blev overholdt. Givet en enlig svale.
Rimelige priser på kvalitetets produkter, som leveres uden opkrævning af gebyrer til NETS mv. og som desuden også er incl. gratis / fri levering.
Jeg har i de seneste år sparet op til et rigtigt godt musikanlæg. Efter lang tids søgen efter det perfekte hi-fi system hos flere forskellige butikker faldt valget på Tape Connection i Aarhus. Dejligt med en butik, hvor prisniveauet på highend hi-fi ligger på samme niveau, som eksempelvis i England. Atmosfæren er afslappet og medarbejderne ved klart hvad de snakker om. Der er ikke tale om fine fornemmelser. Formålet er klart at finde noget der passer til kundens ører og pengepung. Man er heller ikke tvunget til at have en butiksmedarbejder hængende over hovedet. Jeg bad om at sidde et par timer i sofaen og skifte mellem forskellige systemer på egen hånd, og det var selvfølgelig helt i orden.
Efter at have lyttet til nogle CD'er på forskellige systemer, faldt valget på et Musical Fidelity anlæg.
Anlægget blev bestilt, og efter lidt tids spændt venten ringede Claus fra butikken og sagde, at kasserne var ankommet og klar til afhentning. Opstillet i stuen opdagede jeg en mislyd fra den ene højttalers basenhed. Jeg ringede til butikken, og dagen efter kom der en tekniker fra Dynaudio hjem til mit hus med en ny enhed og skiftede den på stedet.
Efter nogen tids lytning blev jeg opmærksom på en brummen fra effektforstærkeren. Jeg ringede til Claus, som sagde, at jeg skulle komme ind med den, så den kunne komme tilbage til fabrikken. I mellemtiden kunne jeg låne butikkens egen forstærker, så jeg ikke skulle undvære musikken. En ny forstærker ankom fra fabrikken, men opstillet i stuen havde den desværre samme problem, som den første.
Stadig uden at kny sendte Tape Connection også denne model tilbage til fabrikken. Her ville andre butikker, måske have holdt lidt igen, men ikke Tape Connection. Denne gang sikrede de sig, at producenten i England testlyttede og kontrollerede en ny forstærker, for at være 100% sikker på, at den var i orden inden de sendte den afsted.
Nu har jeg fået den nye effektforstærker koblet til, og alt er i sin skønneste orden. Jeg har den bedste vellyd i stuen uden nogen form for brum eller mislyd. Claus har tilbudt, at en af medarbejderne i butikken kunne kigge forbi og sikre sig, at anlægget er opstillet på bedst mulig vis.
Alt i alt har jeg sat supermeget pris på Tape Connection og deres medarbejdere. Jeg kunne selvfølgelig godt have ønsket at den første effektforstærker var 100% i orden, men det kan Tape Connection jo ikke gøre for. Eneste problem er mit musikbudget, som har taget et drastisk spring i opadgående retning, men jeg har ikke et sekund fortrudt mit køb hos Tape Connection og anbefaler alle at vælge denne butik til deres hi-fi indkøb.
Philip
Tape connection tog sig tid til at sætte sig ind i mine behov og rådgav mig derefter. Det er god service.
Min oplevelse af Tapeconnections hjemmeside og levering er rigtig god. Det er nemt og overskueligt at bestille og varene er i god kvalitet.
Har også købt varer i selve butikken, som har været en fornøjekse og super gode produkter og service :)
Mikkel
Jeg har flere gange bestilt fra Tape Connection og har hver gang været mere end tilfreds. Varen er kommet allerede dagen efter, og har været til min fulde tilfredshed. Jeg har et par gange ringet for at stille opklarende spørgsmål efter handlen var overstået, og har hver gang fået udførlig rådgivning, -også selv om jeg allerede havde handlet. Sidst modtog jeg eksempelvis en længere email, efter at jeg havde henvendt mig telefonisk med et lidt kryptisk spørgsmål, som sælgeren lige ville undersøge, før han ville svare. Sådan skal det være.
Har handlet flere gange hos Tapeconnection, og de har altid leveret hurtigt og præcist - aldrig nogen problemer!
Jeg har købt en V-Dac II og kan kun tilslutte mig til de andre på tråden.
God og hurtig levering, god butik alt kører fint.
Tape Connection levede op til alt, hvad jeg kunne drømme om som kunde. Jeg købte spikes, og inden købet fik jeg god vejledning over mail om størrelsen, der ikke var på lager her kort inden jul.
Der var ikke reelt håb om, at de kunne nå mig, fordi jeg var sent ude ift at det ikke var lagervare, men TC klarede det jo alligevel. De nåede frem, og alt var perfekt.
Jeg blev faktisk imponeret.
Jeg kunne ikke drømme om at handle andre steder end hos Tape Connection, hvis de har det produkt jeg vil have. Jeg har altid fået den bedste rådgivning og service, og det er tydeligt at de foretrækker at anbefale det bedste produkt til den enkelte kunde, frem for det produkt de tjener bedst på.
Butikken holder et kompetence- og serviceniveau langt, langt ud over det sædvanlige.
Jeg har prøvet flere sæt højtalere og flere DACs og jeg ført lange samtaler om mine hifi-ønsker. Altid har personalet været 100 % tålmodig, interesseret og engageret og uhyre kompetence.
Det er en butik i særklasse.
Butikken byder på en god kombination af kvalitetsprodukter og kompetent betjening. Har handlet hos Tape Connection i Aarhus gennem flere år og altid været tilfreds med deres priser såvel som service. Anbefaling herfra!