We are hiring!

Most recent review
Review company
  • Reviews (9)
tbski.dk

Team Benns er ligeglade..

Vi, min søn og jeg, valgte at bruge team Benns, da vi skulle på ski ferie i støtten, Sverige, i uge 5. Da vi kom frem, blev vi bare sat af på en parkeringsplads, uden noget Info hvor vi skulle hen, i brevet stod at vi skulle henvende os i receptionen. Men hvor var den?? Vi fandt den dog og fik checket, og derefter gik det skævt,vi fik af vide, vi skulle 2 km baglæns gennem sneen med bagage. Team Benns havde ikke bestilt ski og ski støvler til os, men takket være flinke svenskere, fik vi det dog klaret det. Men de fraråde os at rejse med dem mere, og de sagde i receptionen at de nok ikke ville se team Benns i støtten mere. Vi blev heller ikke informeret om afgangstidspunktet, ang bussen til Danmark. Så jeg ringede til team Benns, for at høre, og de sagde der kørte to busser, kl 17 og 19, men de åbenbart glemt den 3. bus der kørte kl 20, og det var vores. Jeg sagde at jeg synes det var for ringe service, men team Benns fralagde sig al ansvar, og smurte den af på deres bus selskab og støtten, jeg nævnte at det var for ringe og jeg nævnte også at chaufføren på busser sad, og talte i telefon mens han kørte, , hvorefter deres kundeservicechef hidser sig så meget op og svine os til. Jeg lagde på, det er mit liv for kort til. Team Benns frarådes. Skisport stedet, lovede mig at hvis jeg ville komme tilbage næste år, ville de hjælpe mig med rejsen istedet for. Det gjorde at jeg bestilte tur til næste på stedet, købt og betalt uden om team Benns, hvilket gjorde rejsen endnu billigere.

en gang Team Benns og aldrig mere

Først jager i 17 unge mennesker fra Sønderborg til Nyborg for at stå på bussen selv om bussen kommer her fra Sønderborg, så går turen tilbage til Jylland, på vej til færgen i Frederikshavn, løber bussen tør for diesel, der er styr på sagerne, vi når heldigvis færgen i sidste øjeblik.
vel ankommen til indre fjell søndag formiddag, nu har turen også kun taget 25 timer, krak siger 12 timer. Hytterne er for små til det antal mennesker i har sagt der kan være i dem.
Torsdag morgen skal vi være ude af hytterne kl 10. pisterne lukker kl 17 men afrejsen er først kl 21, hvad skal den unødvendige ventetid være godt for?
i det hele har det været en rigtig dårlig planlagt tur fra jeres side af, i burde give os alle en økonomisk kompensation

Skiferie til Lofer

Har lige været på skiferie i uge 5 i Lofer Østrig.
Team Benn ski guider var super søde og hjælpsomme.
Hotel Hubertus og maden var perfekt .
Gør det meget gerne igen :-)

Erik Jeppesen

tbski.dk

Bestemt levet op til vores forventninger

Vi har rejst til Livigno med Team Benns i uge 4 2012, og det virkelig en fornøjelse.

1) Flinke chauffører
2) Godt informeret under hele rejsen
3) En særlig cadeaux til vores destinationschef *Niklas*, og *Michelle*, der var vores guider. De var gode til at informere os om rejsens forløb, sørgede for at vi kom med til de rigtige arrangementer, fin pistevisning, udadvendte og gode til at snakke med alle rejsende.
- yderst kompetente guider, de fortjener en særlig ros!!!

Skiferie Livigno

Vi havde en rigtig god ferie til Livigno i uge 8 - 2011 med Team Benns

Fint rejseselskab

Har rejst med team benns et par gange på skiferie. Service hænger sammen med deres priser så alt i alt har jeg været glad for dem.

Men som med mange andre selskaber, så er der altid en rejseleder der skiller sig mindre positivt ud. Men det er nok vanskeligt helt at undgå!

Saalbach uge 9 med tvivlsomme guider

Vi var 5 personer i Saalbach på skiferie, og alt var som det skulle være, da vi kom derned med liftkort, værelser osv. Men resten af ugen blev vi mødt af unge mennesker med tømmermænd, som var så åbenlyse, at de skulle være blevet hjemme. Det var et irritationsmoment, når de ved morgenmaden kom hen og smalltalkede med os for at høre hvordan vi havde sovet osv. De er jo ligeglade og vi var ikke interesserede i disse samtaler. Vi skal nok selv tage kontakt til dem, hvis vi har brug for hjælp. Den værste oplevelse var alligevel da vi skulle betale for vores liftkort. Vi spurgte i god tid på 2. dagen, hvordan dette skulle foregå og guiden vi snakkede med sagde, at han ville komme med en transportabel dankortterminal. Vi mindede ham efterfølgende om det hver dag, men han havde den ikke med, før den sidste dag. Da det så endelig lykkedes at få betalt bad vi om en kvittering. "Øhhh.. kvittering..? Ja, selvfølgelig..!" stammede guiden og kom derefter med en kæk kommentar om, at den lavede han da bare lige! Så gik han forvirret rundt i nogle minutter og ledte efter et stykke papir, hvorefter han kom ned til os med en serviet og begyndte at skrive på den. Så vi fik altså hans underskrift på en serviet som garanti for, at vi havde lagt omkring 7000,-(!!) kroner hos Team Benns! Det er bare IKKE godt nok og på INGEN måde proffessionelt!!!!

Totalt mangel på kommunikation

Vi var en gruppe fra universitetet, der havde bestilt skiferie sammen. Vi havde booket en bustur til Idre Fjäll med overnatning i to sammenhængende hytter og havde også bestilt skileje og liftkort igennem Team Benns.

Indtil dagen for afgang var alt sådan set fint og vi havde også fået en rimelig pris på turen. På turen op igennem Sverige kører vores bus desværre galt og ender i grøften tidligt om morgenen. Alle i bussen (vores selskab plus en institution med voksne og børn) er naturligvis meget chokerede, men umiddelbart er ingen kommet noget til. Chaufføren vælger dog at forlade bussen uden at sikre sig at alle er ok og uden at informere om hvad der skal ske. Han står i ca. 1 time ude på vejen imens vi sidder i uvidenhed inde i bussen (der står fuldstændig skævt, så det er svært at sidde på sæderne). Efter 1,5 time nærmest hvisker chaufføren til de forreste passagerer at der kommer en anden bus og henter os og at han så følger efter med vores bagage når han er blevet trukket fri. Denne besked må de så give videre ned igennem bussen.

Da vi ankommer til Idre Fjäll er vores guide ikke informeret om at vi har været kørt galt på vejen og undrer sig blot over at vi ankommer senere end normalt. Hun gør heller ikke noget særligt for at sikre sig, at alle er i god behold.

Den sidste dag har vi på ski, men skal være ude af hytterne om morgenen. En i vores selskab er kommet til skade i løbet af ugen og kan ikke gå op til informationen hvor vi skal hentes af bussen, men guiden har umiddelbart ikke nogen løsning på hvordan hun kan blive transporteret derop. Er det måske ikke det man har en guide til?

For at sætte prikken over i'et er det samme chauffør i samme bus, der skal køre os hjem til Danmark igen. Behøver jeg sige, at der ikke var mange, der fik sovet den nat?

Da vi var kommet hjem igen tog vi naturligvis kontakt til Team Benns og påpegede alt dette. Deres reaktion var at tilbyde os et rejsegavekort til fremtidige rejser hos dem på et par tusinde kroner. Eftersom der her er tale om en grupperejse er det ikke en kompensation vi på nogen måde kan bruge til noget, da vi aldrig skal ud at rejse sammen igen. Derudover er det heller ikke et selskab nogen af os ville vælge en anden gang!

Elena Pascale Krogsgaard found this review useful

Team Fantastic

Jeg har været i Bad Gastein med Team Benns og det fungerede upåklageligt ! Bus derned og hjem var rigtig behageligt og hotellet var også efter forventningerne. Derudover blev der arrangeret events for gæsterne.