We are hiring!

Most recent review
Review company
  • Reviews (76)
telegiganten.dk

Super service og de holder hvad de lover

Jeg kan varmt anbefale dette firma, super service, de overholder tiden og er søde og imødekommende.

Perfekt opfølgning på garantireparation

I oktober 2012 købte jeg Samsung Galaxy S3 hos Telegiganten uden problemer. I Januar sendte jeg telefonen til garantireparation, da display fejlede. Hr. Hamid hos Telegiganten bekræftede skriftligt, at telefonen var modtaget hos Dem uden hardwarefejl. Samsungs garantireparatør påstod efterfølgende, at de havde modtaget tel. med flere brud på skærmen, og afviste deres garantiforpligtigelse. Jeg var helt uforstående, men Hr. Hamid beroligede med, at jeg ville blive holdt skadesløs for en skade, som ikke kunne relateres til mig, han ville gå videre til Post Danmark med problemet. Jeg har i dag modtaget min telf. omkostningsfrit retur, 100% i orden, i h. til garantibestemmelserne. Jeg kan varmt anbefale Telegiganten, som til fulde har givet mig hvad jeg forventede, og lidt til!
Ole Klausen

Perfekt

Perfekt handel,enestående kundeservice

Hej Bjarne

Tak for din venlige anmeldelse. God fornøjelse med din nye telefon

Mvh Telegiganten.dk

Telegiganten i Næstved

Telegiganten i Næstved er uden tvivl det bedste sted i Næstved og få lavet sin mobil/tablet/pc. Tror aldrig nogensinde at jeg har fået så god service som man får når man er der inde. Og så er det også hurtigt og billigt, men stadig sikkert og godt. Der er et steed mellem 1-3 dages vente tid, så det gør det jo bare endnu bedre.

Hej Jonas

Tak for din anmeldelse, og vi er glade for at vi kunne hjælpe dig med din iPad

Mvh

Billig og hurtig

Ingen problemer: Billigste pris på den valgte smart phone og hurtig levering, hvad mere kan man ønske sig?

Hurtigt og smertefrit

Varen kom hurtigt og var som beskrevet, ingen problemer.

Reply from telegiganten.dk

Mange tak for den venlige anmeldelse.

God fornøjelse med telefonen

God service hos Telegiganten.dk

Da jeg ved et køb hos Telegiganten.dk havde nogle spørgsmål omkring min vare, fik jeg et hurtigt og meget klart svar tilbage via mail. Det er rigtig god service!

Review by confirmed purchaser

Levering og service ok, men.....

Telefonen ankom som forventet og alt fungerede.
Æsken var plomberet om forventet.
Da jeg tændte telefonen var den installeret med tysk sprog og den sparsomme manual var også på tysk.
Jeg ved godt at det bare skulle ændres til Dansk, men der skulle lige arbejdes noget med internet osv. før vi fandt ud af hvordan. Derfor kun 4 stjerner.

Service i top!

Service er i top - Billige produkter - Hurtig lervering

Bestilte en galaxy s3 og den kom få dage efter, og fik hurtige svar på mine spørgsmål som jeg sendte via mail til telegigantens kundeservice.
Det er ikke nogen dårlige oplevelser fra min side af :-)

er super ærlig

kommer til tiden

som forventet

det var som det skulle være

Hej Carsten

Vi takker dig for den dejlige anmeldelse, og håber du får en god fornøjelse med dit nye produkt. Skulle der opstå spørgsmål omkring det, er du mere end velkommen til at kontakte os.

Vi håber at det vil blive til 5 stjerner på et tidspunkt :)

Alt stemte

Overskuelig hjemmeside med gode priser, varen var på lager og blev afsendt umiddelbart med track'n'trace. Der har (heldigvis) ikke været behov for at teste reklamationsbehandlingen.

telegiganten.dk

Varen var der ikke længere, men fint håndteret.

Jeg bestilte en vare om morgenen, alt fungerede tilsyneladende fint. Efter nogle timer bliver jeg dog ringet op: Det jeg havde bestilt var desværre ikke på lager længere. Pga. juletravlhed var den blevet udsolgt inden de havde fået opdateret lager-status. Min ordre blev således annulleret (og der blev selvfølgelig ikke trukket nogle penge). Det er selvfølgelig lidt træls at handlen ikke gik igennem, men på den anden side er der ikke så meget andet at gøre når de reelt ikke har varen længere. Jeg synes at det var meget fin og god service at de ringede relativt hurtigt og gjorde opmærksom på hvordan det forholdt sig.

Hej Peter

Det korrekt at du havde bestilt et produkt vi desværre ikke havde på lager mere. Det er en fejl og vi beklager meget for det. Dog har vi også som fortalt pr telefon, lige haft weekend, og vi kan først se vores lager om mandagen. Mobilen blev også bestilt hvor der var mest juletravlt. Så desværre kunne vi ikke ændre lagerstatussen før om mandagen. Vi beklager meget og håber du har fundet den et andet sted.

p.s Vi er glade for at du har ændret din anmeldelse en lille smule, dog havde vi håber på en stjerne mere, efter at vi fik kontaktet dig hurtigt og ærligt.

Varen kom som aftalt

Umiddelbart ganske fint

Leveringen tog kun få dage, og der kommer mange mails om status på ordren.

Review by confirmed purchaser

Helt iorden. Dog manual på polsk??! :)

Det gik hurigt og nemt. Men den medfølgende manual var på polsk...

Hurtig levering meeennnn

Når man bestiller varer hos Telegiganten.dk burde man kunne være sikker på at de oplysninger der står på den faktura som man har betalt INDEN leveringen også er identiske med virkeligheden.
Jeg bestilte en IPhone hos Telegiganten.dk og betalte med mit VISA-kort. Jeg fik selvfølgelig fremsendt en fakturakvittering hvor leveringsmåden er angivet. Her står der højt og tydeligt at varen leveres med Post Danmark - hvilket betød at jeg kunne afhente varen på nærmeste posthus. Herligt.
Torsdag kommer jeg hjem fra arbejde og opdager til min forbavselse at TNT har været og forsøgt at aflevere en pakke til mig fra Telegiganten.dk - hvilket selvfølgelig ikke kunne lade sig gøkre da jeg ikke var hjemme.
Efterfølgende var jeg - for at gøjre en lang historie kort - nødt til at tage en dag fri fra arbejde for at kunne være hjemme til en ny levering. Telegiganten.dk syntes ikke der var noget mærkeligt i at den leveringsmåde de skriver på fakturaen (åbenbart en standardtekst som man ikke skal regne for noget) er anderledes en den faktiske leveringsmåde... så der va ingen hjælp at hente. TNT så intet odiøst i at deres online-genleveringssystem ikke fungerede.
IPhonen kom til at koste ca. 2000,- kr mere en den var bestilt til.

Hej Sigurd

Vi beklager at det tog lidt længere tid end normalt. Dog giver du os en halv dårlig anmeldelse for noget som vi faktisk ikke rigtig kan gøre noget for, da TNT ikke er os men et fragtfirma. Derfor er det desværre ærgerligt at det skal gå udover os. Vi har som også fortalt der i telefonen, valgt ikke at sende flere med TNT.

Så derfor havde jeg håbet lidt på at det vi aftalte i telefonen efter hvad jeg forstod at du vil kigge på anmeldelsen igen og gøre den bedre :)

Vi håber i hvertfald at du er glad for din nye telefon og vores service.

Review by confirmed purchaser

Ikke tilfreds med service -> rettelse

Jeg er blevet kontaktet efter at have skrevet min andmeldese. Hvor vi fik snakket frem og tilbage om det der var sket. De var kede af at der var sket en fejl. Jeg er glad for at blive ringet op, hvor der bliver sagt at det selvfølgelg ikke var meningen osv :-)

Review by confirmed purchaser

Billig, simpel og tilfredsstillende.

Billigst på den telefon jeg skulle bruge, Samsung Galaxy S3. Havde den på lager til hurtig levering. Modtog telefonen rimelig hurtigt og i uåbnet emballage.
Jeg har intet skidt at sige om den handel.

Super

Nem overskuelig hjemmeside og hurtig levering uden problemer.

FORRETNING DER ER VÆRD AT ANBEFALE

RAR OG VENLIG BETJENING . BESTILTE EN VARE SØNDAG AFTEN, TIRSDAG FORMIDDAG AFLEVEREDE POSTEN PAKKEN TIL MIG.

Nem og hurtig

Bestilte en mobil. Den var der allerede efter et pr. Dage... SUPER :)

Review by confirmed purchaser

Korrekt vare, men sjusket levering

På hjemmesiden indtastes fakturerings- og leveringsadresse. I bunden er der en opsumering, hvor der er byttet rundt på de to. Efterfølgende får jeg en mail med korrekt leveringsadresse (min arbejdsplads), men da pakken afleveres er det af en postmand, som dukker op på min privat adresse.

Varen var dog korrekt og leveret til tiden, men sjuskeri omkring levering skal der strammes gevaldigt op på.

---
Opfølgning:
Jeg har nu fået flere henvendelser fra Telegiganten omkring ovenstående anmeldelse. Spørgsmålet er, skal en anmeldelse laves på baggrund af den faktisk oplevelse, eller også på baggrund af eventuelle forbedringer en virksomhed laver?

Min oplevelse var til de afgivne tre stjerner, da leveringsadresser skal være i orden.
Hvis alt omkring levering er fikset, så er det en 5'er og god vind til Telegiganten.
Jeg tror derfor, at med den store fokus Telegiganten vitterligt har udvist, så må jeg rykke den til fire stjerner.

Hej Jan

Tak for din anmeldelse
Vi beklager rigtig mange gange fejlen og kan godt se at der desværre var blevet ændret på adressefelterne på hjemmesiden. Som vi også fortalte over telefonen, så skyldes det at vi er i gang med at få et nyt system og design op at køre, og derfor har der været lidt kludre i det, som dog nu er rettet korrekt.

Vi ønsker dig en rigtig god fornøjelse med din nye telefon.

Review by confirmed purchaser

Fantastisk service - og proaktiv problemløsning

Jeg købte først én telefon hos Telegiganten, men ændrede mening kort efter bestilling. Jeg kontaktede dem, fik cancelleret ordren, og købte en ny. Herefter kontaktede de mig direkte, fordi det valgte tilbehør ikke passede til mobilen. Pakken ankom hurtigt, servicen var god og alting spillede perfekt.

Jeg har haft problemer med telefonen, men de har reageret proaktivt ifht løsning af dette. Mere og hurtigere end ventet. Og jeg har lige modtaget en ny telefon til erstatning af den forrige, der ikke fungerede.

Opfølgning: Jeg er vist desværre mere uheldig en gennemsnittet, for min nye telefon (nr 2) er også gået i stykker. Jeg satser dog på, at telegiganten igen hjælper mig hurtigt - og håber at jeg bare har været ualmindeligt uheldig.

Hej Martin

Mange tak for din anmeldelse. Det er godt at læse at vi fik klaret det på en proaktivt og hurtigt måde. Det glæder os at du er en tilfreds kunde hos os.

FANTASTISK

Rigtig god service, vi fik telefonen med posten dagen efter den var bestilt :)

Hej Joanna

En FANTASTISK dejlig anmeldelse at få tusind tak for det.

Hurtigt og effektivt ;o)

Jeg bestilte en telefon torsdag, og fik den leveret fredag. Det kan ikke gøres bedre.

Hej Anders og Pia

Mange tak for jeres anmeldelse som varme os her i den kolde tid :)

I må have en rigtig god fornøjelse med jeres nye mobiltelefoner

Review by confirmed purchaser

God feedback på order og order håndtering

Har fået en god oplevelse ved at handle på denne side , kan varmt anbefales.

Hej Jens Peter

Vi takker dig for den gode oplevelse vi har haft med dig som en kunde.
Vi forsøger altid at svare hurtigt og godt på et hvert spørgsmål vi bliver stillet.

God fornøjelse med dit nye produkt

Med Venlig Hilsen Telegiganten.dk

Review by confirmed purchaser

Bestilte en mobil og det 100% smertefrit med betalingen og leveringen!

Ingen problemer

Telefonen blev leveret et par dage efter bestilling, og alt har fungeret upåklageligt indtil videre. Jeg måtte finde en dansk manual på nettet, men bortset fra det og en enkelt episode hvor skærmen 'frøs', er jeg meget tilfreds.

Hej Anne

Tak for din anmeldelse. Ja de har gjort det nemt for en hver kunde at finde den elektronisk. Som skrevet på vores hjemmeside, så er det nok for at spare omkostninger fra producenten.

Hurtig ekspedition

Købte til afhentning, men butikken var ved at flytte. Fik derfor tilsendt mobilen og havde den allerede næste dag - Flot!
Gav egentlig kun 4 stjerne...der skal jo være plads til forbedring (fx. at man skriver på sin hjemmeside at man er ved at flytte :-) ) Så den sidste stjerne gives for de mange gode svar, du giver til os der anmelder, det vidner om en oprigtig lyst til være perfekt!

Opdatering:

Super tak J.M. Petersen
Det virkelig vigtigt at vi lytter til kundernes ris og ros omkring vores hjemmeside, produkterne, butikken osv. Så det godt du fortæller os hvad der mangler. Faktisk har vi allerede sat vores webudvikler til at lægger en slide op med at vi flytter. Det gik så stærkt med flytningen at vi ikke har kunnet nå at få det lagt ind endnu. Det Beklager vi mange gange. Hvis der ellers skulle være spørgsmål omkring produktet er du velkommen til at ringe til os eller sende os en mail

Hej J.M Petersen

Mange tak for den dejlige anmeldelse. Det helt korrekt at vi har skiftet adresse.
Butikken befinder sig nu helt i centrum.
Jeg håber du bliver glad for dit nye produkt og vi får den sidste stjerne på et tidspunkt

God weekend

M.Hamidsen

Hurtigt og billigt

hurtig og effektiv betjening

Dagen efter jeg havde bestilt min nye smartphone og cover til samme, blev jeg ringet op af telegiganten. Coveret var udsolgt, så de kunne ikke sende det så hurtigt som først lovet. Da jeg havde fået mobilen, mailede jeg et spørgsmål til telegiganten. Samme aften fik jeg venligt og brugbart svar på mailen. Fin service

Review by confirmed purchaser

Hurtig bestilling og hurtig levering!

Har kun positivt at sige... Man bestiller, betaler og får sin vare dagen efter. 5 stjerner fra mig :-)

God direkte handel

Man får det man mener at man har løbt tiæ tiden.

Telegiganten på polsk!

Hej, jeg har egentlig været godt tilfreds med at handle med Telegiganten. Det var nemt at bestille og betale, og leveringsfristen blev overholdt. Kun på eet væsentligt punkt var jeg ikke helt tilfreds:
Den lille instruktion i, hvordan man kommer igang, var udelukkende på polsk, og da jeg så fik telefonen startet op, var også sproget på telefonen polsk. Det var ikke svært at lave om, men alligevel!!
Efter min første bedømmelse af kundeoplevelsen, er jeg blevet kontaktet af firmaet, som har sendt mig et link til en dansk brugsanvisning og givet mig en fyldestgørende forklaring. Jeg takker for en god og hurtig reaktion

Hej Kim

Mange tak for din ærlige anmeldelse. Korrekt som du skriver, så kom den på pols.
Som også fortalt skyldes det at markedsprisen er markant billige i nogle andre Europæiske lande. Det gøre også at der desværre ikke altid kommer en dansk brugervejledning med. Producenterne ønsker at spare penge og derfor lægger de alle brugervejledninger ud for hvert enkelt model. Tænk hvis de skulle producere lommeformat brugervejledninger ud til hver enkelt model. Det vil koste dem dyrt og skade miljøet meget.

God fornøjelse med din nye mobil

Kundeservice: M.Hamidsen

Serviceminded og hurtige

Iphone leveret to dage efter bestilling. Det servicevæksted der blev henvist til var ikke behjælpelig med reparation eller ombytning af defekt tilbehør til den købte iPhone. Efter kontakt til Telegiganten blev der uden tøven fremsendt nyt tilbehør.

Review by confirmed purchaser

God service og hurtig levering

Telegiganten er en god leverandør. Der går ikke lang tid fra bestillings datoen, til at man modtager sine produkter, der er blevet bestilt. Du får en god hjælp, når du ringer ind angående spørgsmål.

Hej Kunde

Mange tak for din anmeldelse, hvis varen er på lager og den bliver bestilt tidligt, har vi dag til dag levering

God fornøjelse med din nye mobil

Review by confirmed purchaser

Alt i orden.... helt perfekt

Det hele fingerede bare uden problemer, hurtig levering mv.

Hej Michael

Tak for din positive anmeldelse. Vi håber du bliver glad for din nye mobil

Hurtig levering.

Fin service og hurtig levering, men varen svarede ikke helt til det afbillede produkt, men den er til at leve med!

fin service

ingen problemer