[REPLY]
Jeg kan varmt anbefale dette firma, super service, de overholder tiden og er søde og imødekommende.
I oktober 2012 købte jeg Samsung Galaxy S3 hos Telegiganten uden problemer. I Januar sendte jeg telefonen til garantireparation, da display fejlede. Hr. Hamid hos Telegiganten bekræftede skriftligt, at telefonen var modtaget hos Dem uden hardwarefejl. Samsungs garantireparatør påstod efterfølgende, at de havde modtaget tel. med flere brud på skærmen, og afviste deres garantiforpligtigelse. Jeg var helt uforstående, men Hr. Hamid beroligede med, at jeg ville blive holdt skadesløs for en skade, som ikke kunne relateres til mig, han ville gå videre til Post Danmark med problemet. Jeg har i dag modtaget min telf. omkostningsfrit retur, 100% i orden, i h. til garantibestemmelserne. Jeg kan varmt anbefale Telegiganten, som til fulde har givet mig hvad jeg forventede, og lidt til!
Ole Klausen
Perfekt handel,enestående kundeservice
Telegiganten i Næstved er uden tvivl det bedste sted i Næstved og få lavet sin mobil/tablet/pc. Tror aldrig nogensinde at jeg har fået så god service som man får når man er der inde. Og så er det også hurtigt og billigt, men stadig sikkert og godt. Der er et steed mellem 1-3 dages vente tid, så det gør det jo bare endnu bedre.
Ingen problemer: Billigste pris på den valgte smart phone og hurtig levering, hvad mere kan man ønske sig?
Varen kom hurtigt og var som beskrevet, ingen problemer.
Da jeg ved et køb hos Telegiganten.dk havde nogle spørgsmål omkring min vare, fik jeg et hurtigt og meget klart svar tilbage via mail. Det er rigtig god service!
Telefonen ankom som forventet og alt fungerede.
Æsken var plomberet om forventet.
Da jeg tændte telefonen var den installeret med tysk sprog og den sparsomme manual var også på tysk.
Jeg ved godt at det bare skulle ændres til Dansk, men der skulle lige arbejdes noget med internet osv. før vi fandt ud af hvordan. Derfor kun 4 stjerner.
Service er i top - Billige produkter - Hurtig lervering
Bestilte en galaxy s3 og den kom få dage efter, og fik hurtige svar på mine spørgsmål som jeg sendte via mail til telegigantens kundeservice.
Det er ikke nogen dårlige oplevelser fra min side af :-)
det var som det skulle være
Overskuelig hjemmeside med gode priser, varen var på lager og blev afsendt umiddelbart med track'n'trace. Der har (heldigvis) ikke været behov for at teste reklamationsbehandlingen.
Jeg bestilte en vare om morgenen, alt fungerede tilsyneladende fint. Efter nogle timer bliver jeg dog ringet op: Det jeg havde bestilt var desværre ikke på lager længere. Pga. juletravlhed var den blevet udsolgt inden de havde fået opdateret lager-status. Min ordre blev således annulleret (og der blev selvfølgelig ikke trukket nogle penge). Det er selvfølgelig lidt træls at handlen ikke gik igennem, men på den anden side er der ikke så meget andet at gøre når de reelt ikke har varen længere. Jeg synes at det var meget fin og god service at de ringede relativt hurtigt og gjorde opmærksom på hvordan det forholdt sig.
Leveringen tog kun få dage, og der kommer mange mails om status på ordren.
Det gik hurigt og nemt. Men den medfølgende manual var på polsk...
Når man bestiller varer hos Telegiganten.dk burde man kunne være sikker på at de oplysninger der står på den faktura som man har betalt INDEN leveringen også er identiske med virkeligheden.
Jeg bestilte en IPhone hos Telegiganten.dk og betalte med mit VISA-kort. Jeg fik selvfølgelig fremsendt en fakturakvittering hvor leveringsmåden er angivet. Her står der højt og tydeligt at varen leveres med Post Danmark - hvilket betød at jeg kunne afhente varen på nærmeste posthus. Herligt.
Torsdag kommer jeg hjem fra arbejde og opdager til min forbavselse at TNT har været og forsøgt at aflevere en pakke til mig fra Telegiganten.dk - hvilket selvfølgelig ikke kunne lade sig gøkre da jeg ikke var hjemme.
Efterfølgende var jeg - for at gøjre en lang historie kort - nødt til at tage en dag fri fra arbejde for at kunne være hjemme til en ny levering. Telegiganten.dk syntes ikke der var noget mærkeligt i at den leveringsmåde de skriver på fakturaen (åbenbart en standardtekst som man ikke skal regne for noget) er anderledes en den faktiske leveringsmåde... så der va ingen hjælp at hente. TNT så intet odiøst i at deres online-genleveringssystem ikke fungerede.
IPhonen kom til at koste ca. 2000,- kr mere en den var bestilt til.
Jeg er blevet kontaktet efter at have skrevet min andmeldese. Hvor vi fik snakket frem og tilbage om det der var sket. De var kede af at der var sket en fejl. Jeg er glad for at blive ringet op, hvor der bliver sagt at det selvfølgelg ikke var meningen osv :-)
Billigst på den telefon jeg skulle bruge, Samsung Galaxy S3. Havde den på lager til hurtig levering. Modtog telefonen rimelig hurtigt og i uåbnet emballage.
Jeg har intet skidt at sige om den handel.
RAR OG VENLIG BETJENING . BESTILTE EN VARE SØNDAG AFTEN, TIRSDAG FORMIDDAG AFLEVEREDE POSTEN PAKKEN TIL MIG.
Bestilte en mobil. Den var der allerede efter et pr. Dage... SUPER :)
På hjemmesiden indtastes fakturerings- og leveringsadresse. I bunden er der en opsumering, hvor der er byttet rundt på de to. Efterfølgende får jeg en mail med korrekt leveringsadresse (min arbejdsplads), men da pakken afleveres er det af en postmand, som dukker op på min privat adresse.
Varen var dog korrekt og leveret til tiden, men sjuskeri omkring levering skal der strammes gevaldigt op på.
---
Opfølgning:
Jeg har nu fået flere henvendelser fra Telegiganten omkring ovenstående anmeldelse. Spørgsmålet er, skal en anmeldelse laves på baggrund af den faktisk oplevelse, eller også på baggrund af eventuelle forbedringer en virksomhed laver?
Min oplevelse var til de afgivne tre stjerner, da leveringsadresser skal være i orden.
Hvis alt omkring levering er fikset, så er det en 5'er og god vind til Telegiganten.
Jeg tror derfor, at med den store fokus Telegiganten vitterligt har udvist, så må jeg rykke den til fire stjerner.
Jeg købte først én telefon hos Telegiganten, men ændrede mening kort efter bestilling. Jeg kontaktede dem, fik cancelleret ordren, og købte en ny. Herefter kontaktede de mig direkte, fordi det valgte tilbehør ikke passede til mobilen. Pakken ankom hurtigt, servicen var god og alting spillede perfekt.
Jeg har haft problemer med telefonen, men de har reageret proaktivt ifht løsning af dette. Mere og hurtigere end ventet. Og jeg har lige modtaget en ny telefon til erstatning af den forrige, der ikke fungerede.
Opfølgning: Jeg er vist desværre mere uheldig en gennemsnittet, for min nye telefon (nr 2) er også gået i stykker. Jeg satser dog på, at telegiganten igen hjælper mig hurtigt - og håber at jeg bare har været ualmindeligt uheldig.
Rigtig god service, vi fik telefonen med posten dagen efter den var bestilt :)
Jeg bestilte en telefon torsdag, og fik den leveret fredag. Det kan ikke gøres bedre.
Har fået en god oplevelse ved at handle på denne side , kan varmt anbefales.
Bestilte en mobil og det 100% smertefrit med betalingen og leveringen!
Telefonen blev leveret et par dage efter bestilling, og alt har fungeret upåklageligt indtil videre. Jeg måtte finde en dansk manual på nettet, men bortset fra det og en enkelt episode hvor skærmen 'frøs', er jeg meget tilfreds.
Købte til afhentning, men butikken var ved at flytte. Fik derfor tilsendt mobilen og havde den allerede næste dag - Flot!
Gav egentlig kun 4 stjerne...der skal jo være plads til forbedring (fx. at man skriver på sin hjemmeside at man er ved at flytte :-) ) Så den sidste stjerne gives for de mange gode svar, du giver til os der anmelder, det vidner om en oprigtig lyst til være perfekt!
Dagen efter jeg havde bestilt min nye smartphone og cover til samme, blev jeg ringet op af telegiganten. Coveret var udsolgt, så de kunne ikke sende det så hurtigt som først lovet. Da jeg havde fået mobilen, mailede jeg et spørgsmål til telegiganten. Samme aften fik jeg venligt og brugbart svar på mailen. Fin service
Har kun positivt at sige... Man bestiller, betaler og får sin vare dagen efter. 5 stjerner fra mig :-)
Hej, jeg har egentlig været godt tilfreds med at handle med Telegiganten. Det var nemt at bestille og betale, og leveringsfristen blev overholdt. Kun på eet væsentligt punkt var jeg ikke helt tilfreds:
Den lille instruktion i, hvordan man kommer igang, var udelukkende på polsk, og da jeg så fik telefonen startet op, var også sproget på telefonen polsk. Det var ikke svært at lave om, men alligevel!!
Efter min første bedømmelse af kundeoplevelsen, er jeg blevet kontaktet af firmaet, som har sendt mig et link til en dansk brugsanvisning og givet mig en fyldestgørende forklaring. Jeg takker for en god og hurtig reaktion
Iphone leveret to dage efter bestilling. Det servicevæksted der blev henvist til var ikke behjælpelig med reparation eller ombytning af defekt tilbehør til den købte iPhone. Efter kontakt til Telegiganten blev der uden tøven fremsendt nyt tilbehør.
Telegiganten er en god leverandør. Der går ikke lang tid fra bestillings datoen, til at man modtager sine produkter, der er blevet bestilt. Du får en god hjælp, når du ringer ind angående spørgsmål.
Det hele fingerede bare uden problemer, hurtig levering mv.
Fin service og hurtig levering, men varen svarede ikke helt til det afbillede produkt, men den er til at leve med!