[REPLY]
Varen var hos mig dagen efter ...... Stedet kan kun varmt anbefales her fra
Jeg er rigtig glad for telefonen . Den kom første gang fredag hvor jeg ikke var hjemme om mandagen fik min underbo lov at tage imod , det gik hurtigt fra jeg bestilte den :)
Købte min Samsung Galaxy SIII hos telegiganten. Hurtig levering. Mailede et par spørgsmål til dem ang. leveringen og der var hurtigt svar på mine spørgsmål.
Udelukkende positiv oplevelse fra mig.
Bestilte en vare om morgenen og dagen efter ved middagstid var den hos mig. Det skal siges at jeg bor på Bornholm, hvor postgangen altid er langsommere, men her var der hurtig service.
...men også en fair kunde
...efter meget hurtigt (ros) at have fået en sort iPhone i stedet som bestilt, en hvid (ris)! Så fik jeg tilbudt en flipover - som jeg accepterede
...og modtog et par dage senere ok.
Fantastisk hurtig betjæning. Og gode billige priser på mærkevarer.
Bestilte en Samsung S3 søndag, fik en mail om den var afsendt mandag og modtog den tirsdag. Alt i alt intet at klage over
Syntes Telegiganten.dk er helt fantastiske og billige. Siden er overskuelig og let at finde ud af. Deres levering er lyn hurtigt og derfor får de 5 stjerner fra mig. Her handler jeg også næste gang
Men jeg kunne nu godt have brugt en brugsanvisning til telefonen, skrevet på Dansk.
De har en nem hjemmeside. De holder hvad de lover. Hurtig og fejlfri levering. Helt sikkert en jeg vil handle hos igen og anbefale til andre. Annette en tilfreds kunde
Bestilte en Samsung Galaxy SIII. Alt fint. Eneste der trak ned var at jeg aldrig modtog URL til at følge pakken undervejs. Det var dog ikke noget problem og den ankom dagen efter at jeg fik beskeden
Bestilte en samsung galaxy s3 i forgårs. Jeg bestilte den om morgen, inden jeg skulle i skole. En halv time efter jeg havde bestilt varen fik jeg en opringning fra telegiganten. De ville sikre sig at adressen var korrekt, da der er to adresser i huset. Det kalder jeg en super kundeservice. Prisniveauet på de forskellige varer kan også hamle sig op med konkurenterne.
Kan derfor varmt anbefale at handle hos telegiganten.
Jeg syntes, at Telegiganten gav en god service og jeg ville nok handle der igen idet de køre med konkurrencedygtige priser og har emærket..
Dog skal det lige siges, at de burde gøre opmærksom på, at hvis man handler inden kl 15 så bliver varen sendt samme dag.. Jeg købte min mobil kl 15.22 i torsdags og får den først idag, hvilket jeg syntes er træls for det kræver ik det store at skrive det på hjemmesiden.. De kunne godt skrive mere tydligere track and trace nr. på fakturaen og jeg blev knap så begejstret for at modtage ikke mindre end 6 mails på 5 min med teksten "har du glemt noget?" og rabatkuponer, hvor der ikke står, hvor meget rabat de tilbyder.. Glæder mig til at få mobilen idag og håber at alt er i orden.. ;)
Ps. Jeg vælger nu at ændre min anmeldelse men ikke på den gode måde! Syntes ikke det er rart at blive ringet op efter man har lavet anmeldelsen af en sælger, der gerne vil have at man giver dem flere stjerner. Til det har jeg kun en ting at sige: hvis I ønsker dem må I ændre de mangler jeg har foreslået. I får dem ikke ved at ringe og prøve at presse folk til det som jeg nu kan læse, at I gør ved alle der ikke har givet jer 5 stjerner. trustpilot er ment som er service, hvor folk kan læse, hvad andre kunder mener om jeres virksomhed og ikke hvad I gerne vil have at der står.
Pps. Denne gang behøver I ikke at ringe til mig!
Kan ikke klage over selve processen med bestilling, betaling, forsendelse osv.
MEN telefonen er importeret fra et land hvor dansk som sprog ikke er lagt på telefonen fra starten. Det har Telegiganten selv gjort, men efter 10 dage, og en genstart af telefonen var dansk sprog ikke længere en option. RET irriterende, især da jeg jo med en ny telefon ikke har lyst til at sende den ind for at få det fixet, da jeg jo godt kan bruge telefonen...
Super hurtig levering, modtog varen dagen efter jeg havde bestilt.
Havde udfordringer med en udgået telefon. Telegianten ringede straks tilbage og gav råd om anden model kanon Servic.
God og hjælpsom kundeservice..Hurtig og nem bestilling. Samt hurtig levering af den bestilte vare.. God oplevelse :-)
Var på jagt efter nogle særlige hovedtelefoner, og fandt dem hos Telegiganten.dk.
Fik bestilt, betalt og fik modtaget bekræftelse på ordren.
Dagen efter fik jeg et opkald fra kundeservice hos Telegiganten og han fik (meget venligt) forklaret mig at der desværre kun var én tilbage på lager, som lige for kort tid siden var blevet købt af en anden kunde, og han regnede ikke med at de ville få flere af varen indenfor den nærmeste tid. Han var ked af fejlen, men forsikrede mig at ordren ville blive annulleret og at jeg ikke behøvede at foretage mig yderligere (andet end at købe varen et andet sted naturligvis).
Jeg fandt efterfølgende et andet sted at købe varen og sandt nok, ingen penge blev trukket eller andet.
Så, selvom der vare en smule bøvl med deres webshop som viste noget som "på lager" da det ikke var, så synes jeg stadig det var en meget fin kundeserviceoplevelse totalt set, og jeg vil helt sikkert overveje at handle hos Telegiganten i fremtiden.
God Pris Alle aftaler holdt. Der vil jeg gerne handle igen.
Ved køb af en iPhone stod det anført, at den ville blive leveret med Post Danmark. Men den kom med DHL, der forudsætter, at man er på leveringsadressen i hele perioden kl. 09 - 17. Da vi er en almindelig famile, hvor alle er på arbejde (hvor vi ikke har mulighed for at modtage pakken) er leveringen ikke mulig!!
God forretning, dog kunne Track&Trace nummeret på fakturaen godt placeres et bedre sted.
En rigtig god oplevelse .Havde bestilt en Samsung S 3 og et flipover cover ,men så ikke at coveret var til Samsung S 2'eren, så jeg blev ringet op og det blev ordnet .Godt set af medarbejderen ,og glad var jeg .Jørgen.
Tag og prøv Elgiganten. De er billige og hurtige.
God hjemmeside, godkendt virksomhed, hurtig levering og billigste pris på Samsung G .
Bestilte torsdag Kl 15.30 og modtog pakken dagen efter. Kanon service både i telefonen og pr. mail.
Meget billigt, med levering inden for få dage.
Stor ros for lynhurtig ekspedition. Den ene dag købt, den næste dag ankommet. Hurtigere kan det ikke gøres. Og min brugsanvisning er på dansk.
v.h.
Mogens Bang
jeg vil da anbefale jer til andre
Jeg bestilte en telefon for en uge siden og dagen efter blev den afsendt. I mailen hvor det stod fik jeg at vide jeg ville få en ny mail med en url hvor jeg kunne følge pakken via track&trace men den mail kom aldrig. Der er nu gået en uge og jeg har hverken modtaget telefon eller mail.
EDIT: Telefonen er kommet op og det er mig der er et fæ.
Mailen med track&trace nummeret dukkede dog aldrig op så var ikke klar over den lå og ventede på mig.
Hurtig og god service, på den telefon jeg købte. Effektiv og god kundeservice. Eneste minus er at den medfølgende manual var på polsk - men alt i alt en rigtig god oplevelse, køber der gerne igen.
Ingen problemer alt gik fint og hurtigt.
Billig mobiltelefoner anbefales. Nem og overskuelig forløb
Fra jeg bestilte varen til jeg havde den i hånden gik der 2 dage fra en lørdag.
Der var overhovedet ingen problemer da jeg foretrak at anvende min fortrydelsesret på 14 dage, der gik ganske få dage før jeg havde pengene retur på min konto.
En rigtig god oplevelse.
Jeg valgte Telegiganten, da de var 600-700 kr billigere end konkurrenterne mht Iphone 4S. Forsendelse, produktet og ikke mindst kundeservice har mere end levet op til mine forventninger.