[REPLY]
Det er nogle ok spil, når de virker. Har en kraftig computer og synes stadig spillene både loader og køre langsomt.
Pas på med at klikke på fuldskærms-knappen. Det resetter bet, som pludselig er LANGT højere. Ikke godt nok !
Ingen chat-mulighed med supporten og ej heller et telefonnummer. Det er i mine øjne ret dårlig service.
Ved udbetaling giver siden fejl og beder mig kontakte kundeservice.
Har i dag deltaget i deres "DM i slotmaskiner" og efter at ha' taget turen helt ind i Tivoli, får man blot 5 minutters spilletid på en bærbar computer. Ja, 5 min! og så gik turen hjem igen.
Ved godt tivoli er nye på online casino banen men alligevel, support delen er for langsom, ingen chat mulighed og ingen telefon nummere man kan ringe til, så hvis man spiller uden for normal åbeningstid og for problemer må man vente, spillemaskinerne (slots) virker ok man kan genkende mange af dem fra microgaming casinoer, deres indbetaling virker så ikke helt som den skal, efter at have sat penge ind på kontoen og prøver at spille kan man få fejl såsom "ingen penge på kontoen"
selv om der er penge inde på sin konto, man kan håbe det bliver bedre men indtil vidre kan det kun give 2 stjerner.