[REPLY]
Første gang jeg bestiller. Bestilte før kl 11.00 og bad om leverance samme dag mellem 15-16.00. Varene blev leveret af to flinke fyre kl 15.05.
Super service!
..Gode nyheder at Todoor genåbner, de har været savnet. Ser derfor frem til at kunne bestille fra Todoor igen.
opdatering MARTS 2013
ja så fik jeg da tørt på må man sige.... magen til flabet kundebetjening har jeg da aldrig set ærgerligt at de ikke kunne tåle at få vokseværk!!! sørgeligt...! vil bestemt ikke anbefale nogen at købe gavekort eller Værdibeviser til dette firma.... efter utallige samtaler og mails på en nevu hvor børnehave børn ku deltage og bidrage med mere godt den todoor skulle jeg da om ikke andet få mine penge tilbage men vil nu se det før jeg tror det.... tak for røv siger jeg bare......
mvh den tidligere bruger at todoor.....
Jeg har været kunde siden maj altid med friske vare og sku der mod forventning opstå et problem bliver det altid løst omgåendene med et smil på læben..... kundesservice i verdensklasse :-) så der for gør det ekstra ondt at høre i måtte lukke ikke mindst fordi julen står for døren :-) så mit juleønske må være at i hurtigt får mulighed for en frisk start så vi atter kan nyde godt af jeres fantastiske virksomhed :-)
God jul til alle i todoor :-)
Mvh flemming nielsen
André Klein found this review useful
Modtog aftensmad til tre dage i træk - alt sammen leveret som kvalitetsvarer. Helt fantastisk gennemført koncept der holder til den travle familie.
Bestilte i går nogle kanon tilbud og har fået dem allerede idag.
En skam jeg ikke kunne bestille Toms julekalender og Anthon Berg chokolade, fordi jeg bor i Jylland.
Men kommer helt sikkert igen.
Købte en deal hvormed man kunne få halv pris - varerne var fine, smilende bud trods problemer med at finde opgangen og levering passede med det ønskede tidsinterval - alt i alt, nemt og smertefrit og ingen problemer. - Eller det troede jeg.
Opdagede at jeg manglede en vare, på trods af at den stod på leveringsedlen, og desuden var min mælk utæt - tydeligvis fra levering, men altså det kan jo ske. Skrev til kundeservice ang. den manglende vare, men har i dag 10 dage senere stadig intet hørt fra dem. Det var kun en vare til 25 kr, men jeg synes stadig ikke det er OK. Desværre, for alt andet forløb problemfrit. Uanset om det er købt som deal eller ej, forventer man at få de varer man har betalt for.
Updata: Har talt med todoor og fået meget fin undskyldning og kompensation. Slet ingen problemer på det punkt!
Absolut intet at beklage sig over herfra. Varerne var iorden, kom til tiden og budet var eksemplarisk venlig og høflig.
Vi har handlet hos todoor.dk nogle gange nu og der har ikke været noget at sætte en finger på - ikke på noget tidspunkt. Varene blev leveret til tiden og kvaliteten var i orden. Vi kommer helt sikkert til at handle der igen. :)
Har netop til aften fået leveret mine varer - 6 fulde poser. Den mindste lille petite pige, der skulle bære det hele op - på 6. sal! Det gik sørme hurtigt, i fuld spring og med et kæmpe smil og venlige kommentarer. Fuld af beundring for det arbejde de udfører. Hun ringede sågar en time før de skulle komme, da hun havde et hul i hendes tidsplan, og ville høre om jeg var hjemme tidligere. God service! Kan varmt anbefales til alle - nemt, hurtigt og smilende.
Det ringede på døren for 20 minutter siden og da jeg svarede dørtelefonen, lød det friskt: "Hej, det er Mette, jeg kommer fra ToDoor og har nogle varer til dig!".
Det er virkelig sjældent at jeg møder kvindelige bud og så var hun både sød og køn oveni. Mine varer er i orden, leveringen til tiden og med et smil - det eneste der mangler var et afslag ... nåh nej - jeg havde købt en deal via et af de der halv-pris-sider, så jeg fik varer for 500 kr og betalte kun det halve.
Jeg har tidligere handlet hos ToDoor og har kun været tilfreds med kvaliteten af både varer, leveringer og kontakt med Kundeservice.
Jeg fik leveret min bestilling halvanden time senere end seneste tidspunkt. Da jeg selv kontaktede kundeservice et kvarter efter seneste lovede tidspunkt, fik jeg bare at vide, at de ikke kunne give en tidsramme for hvor meget de var forsinket. De har mit mobilnummer, så de kunne havde givet varsel eller skrevet på hjemmesiden, at der var forsinkelser. Men fik intet andet end en doven besked om at det var der altså.
Da jeg så endelig modtog varerne, var den ene poses varer indsmurt i løs jord, og nogle af grøntsagerne tydeligvis mugne (på trods af at der ikke var nogle grøntsager med jord på i posen O.o)
Jeg har klaget til todoor med det samme, og håber meget, at de samler op på de mange problemer, der var med min forsendelse.
Edit: Fik varerne klokken 21.30 i går aftes. I dag ville jeg så spise mine "friske" tomater til frokost. De var så allesammen stødte, bløde og misfarvede. Sikken en stand at sende ud!
Update: Fik en god snak med Sidsel fra deres kundeservice, der har sørget for en fin kompensation, som plaster på såret på min oplevelse. Derfor får de lige en stjerne mere.
Synes ToDoor har et rigtigt lækkert udvalg på deres hjemmeside.
Har bestilt to gange, og frugt/grønt, kød, og mejeriprodukter levede til fulde op til mine krav om friskhed og kvalitet.
Fik endda en blomst med i købet :)
Eneste minus er, at den salat jeg havde bestilt til aftensmad kom i den lille version, i stedet for den store. Ærgerlig fejl, som der ikke er så meget at gøre ved, når man spiser maden samme aften.
Kundeservice var dog utroligt hurtige til at svare og kompenserede uden brok.
Varerne blev leveret til tiden og levede op til forventningerne.
Have i fredags bestilt varer mellem 15 og 16. Tror klokken er ca 16:30 hvor jeg skriver til kundeservice via. deres chat, og fortæller jeg ikke har modtaget. De siger så at buddet HAR været der, både til at ringe på og ringe til min mobil, hvilket jeg fatter hat af, da jeg har været ved mobilen og hjemme HELE dagen!
Han er så i nærheden og ville komme i løbet af et kvater, og jeg bliver bedt om at holde øje, det gør jeg så fra min altan på 3 sal og jeg ser den grønne bil komme og tænker fint. Men ser så han forsvinder ind i opgangen LIGE ved siden af min! Jeg må så farre ned og vente noget irriteret ved han bil og da han kommer ud af den forkerte opgang, med ellers ret stort og tydeligt nummer over døren, siger jeg hey, nummer 17 er her henne. ''nååååh, det havde han ikke lige set'' også tænker jeg, at hvis han er så talblind, så er det da KLART min mobil ikke har ringet. Nåh. Får mine varer og da jeg pakker ud, mangler der 3 ting! Må IGEN have fat i kundeserice, og uhh det ved de ikke hvor er. også måtte jeg ellers aflyse min planer for at vente på de 3-4 timer senere ville komme med tingene. Det gjorde de også. intet der. Desuden var min fløde sur da jeg samme dag ville bruge den. Dér orkede jeg bare ikke mere og smed den ud. Rigtig øv! Det gør jeg helt sikkert ikke igen.
Frederik J found this review useful
Jeg bestilte allere torsdag med levering lørdag ml. 12-13
Mine varer blev leveret ca. 13.15 men rugbrødet fra Lagkagehuset og de søde kartofler manglede.
De lovede derfor at komme med en efterlevering.
De ringede mig op, og vi aftalte, at de skulle komme med det sidste ml. 17-18
De kom dog ikke, så jeg ringede ind igen. Vi aftalte at de skulle komme forbi med rugbrødet dagen efter, og at de skulle tage en kage med.
Stor var min forundring derfor, da jeg ved 19-tiden fik leveret et rugbrød og nogle søde kartofler.
I dag fik jeg så endnu et rugbrød og en meget lækker kage.
Jeg kan ikke tilføje andet end at de følger ordrene til dørs.
Vi havde bestilt nogle varer der skulle være kommet mellem 13 og 14 lørdag. Da klokken bliver 14 og varerne stadig ikke er kommet, ringer jeg ind og hører hvor de bliver af, hvortil medarbejderen svarer at han kan se på sin GPS at deres bud er i nærheden, men ikke præcist hvor. (GPS?)
Da jeg skal gå en halv time senere, bliver jeg urolig efter endnu et kvarter og der stadig ikke har været noget bud. Jeg ringer derfor igen og får så at vide at de vil ringe til buddet og derefter ringe mig op igen for at opdatere mig på situationen. Da klokken så bliver 14:30 har de stadig ikke ringet tilbage, så jeg ringer derfor igen og forklarer dem at jeg ikke længere er hjemme til at kunne modtage varer.
Vi aftaler så at de kan komme forbi mandag med varerne i stedet for selvom jeg egentlig helst bare ville have refunderet mine penge og annulleret ordren.
Senere samme aften ringer telefonen. Nu er det et bud der uanmeldt er dukket op på vores adresse selvom vi ikke er hjemme. Han har frostvarerne med, som han så får at vide han kan stille uden for døren da vi er hjemme kort tid efter. Buddet forklarer dog at der har været nogle problemer med frostvare leverancerne og at det skyldes forsinkelsen, hvilket de overhovedet ikke nævnte hos deres kundeservice.
Med frostvarerne ligger der en faktura hvor der står at alle varer er "leveret" hvilket de ikke er. Dette gør mig nu urolig igen, da jeg endnu ikke ved om de er klar over at vi ikke har modtaget andet end frostvarerne. Jeg har i skrivende stund skrevet tre forskellige emails til kundeservice og endnu ikke fået svar på en eneste af dem.
Det er virkelig dårlig service, og jeg handler aldrig hos jer igen. Det var meningen at det skulle være nemt at handle over nettet, men med dette forløb fortryder jeg at jeg ikke bare selv tog ned i supermarkedet. Det er ikke en måde at bygge jeres forretning op på.
OPDATERING:
I dag mandag kom de så med varerne i det aftalte tidsrum og havde også vedlagt en pæn kompensation i form af en flaske vin og dobbelt op på frostvarer så vidt jeg kan se. Det er en god måde at gøre skaden mindre på og derfor kvitterer jeg også med en ekstra stjerne.
Så tusind tak for det!
Jeg havde nogle problemer med noget kød fra ToDoor, så jeg henvendte mig til dem. De gav hurtig svar, og jeg var meget glad for den løsning, vi fandt frem til - som de for i øvrigt selv foreslog uden jeg havde nævnt det.
Problemer med råvarer kan forekomme alle steder engang i mellem, det er ganske enkelt umuligt helt at undgå. God kundeservice findes ikke alle steder - men hos ToDoor gør det i høj grad!
Plejer at bestille på nemlig.com,men har for første gang prøvet at bestille på todoor.dk.
Desværre ikke den bedste oplevelse. Jeg synes hjemmesiden var rodet.Når man bruger deres opskriftsektion (tilføj til kurven), fortæller den at x antal er tlføjet og x antal er ikke. Skal man så gætte sig frem til hvilke varer I ikke har?
Varerne ankom en smule forsinket, men leveret en en sød medarbejder. Jeg havde bestilt to bæger med frisk frugt, hvoraf det ene allerede udløber dagen efter?!? Det andet smagte meget gæret, og udløber iøvrigt allerede om to dage....Æv!
Jeg tror jeg vender tilbage til nemlig.com. Kvalitets/datokontrollen er simpelthen ikke god nok her
Update: todoor.dk kontaktede mig umiddelbart efter anmeldelsen, og vi fandt en løsning sammen - Fejl kan ske for selv de bedste, og todoor.dk har bevist de er i stand til at håndtere det vældigt fint. Tak for det - Nu ser jeg frem til en mere overskuelig hjemmeside og forhåbentlig en app indenfor kort tid :)
Har tidligere givet 4 stjerner pga. jeres gamle uoverskuelige hjemmeside.
Med jeres nye hjemmeside forhøjer jeg det til 5.
Alting har foregået efter planen, der er ikke noget, at sætte en finger på...
Og I har helt klart de mest eksemplariske, flinke og venlige bude! Det skal de helt klart have ros for! Altid smilende, høflige og viser, at de faktisk gider hvad de laver.
Bestilte for flere måneder siden og fik varene til tiden, ingen problemer der. Jeg afleverede så min pant, så jeg kunne komme af med det, det var også fint, indtil de skulle give mig penge for dem.
Jeg har flere ganage talt med kundeservice og der ikke vil gå længe før jeg vil modtage pengene, men der skulle alligevel gå nogle måneder for jeg fik dem.
Det jeg synes er mest uforskammet, er at de har taget et administratioans gebyr for at håndtere min pant, når de har haft så mange problemer med deres pant system.
Ikke i orden todoor.dk
Når man bliver taget på det forkerte ben, uventede gæster, manglende indkøb og en hektisk dag - så er ToDoor en super oplevelse. Vi fik alt det vi havde bestilt - og mere til. Smukke blomster til husets frue og bamse til junior + at vi fik lækre madvarer og kvalitetsvin. En super god oplevelse - når man mindst venter det. Vi kan varmt anbefale alle andre at gøre det svære let - ring og bestil hos ToDoor - for vi er kræsne og har haft en god oplevelse, som vi gerne deler med andre.
Tak for en god service og glade gæster.
Jeg har handlet regelmæssigt hos Todoor siden de åbnede, og må sige at jeg har været meget tilfreds. De leverer til tiden, har gode varer og gode tilbud; både egne tilbud og tilbud gennem Downtown etc.
Der har selvfølgelig været et par småproblemer undervejs, men de er altid blevet håndteret venligt, hurtigt og professionelt.
Det er første gang, at jeg prøver online bestilling af dagligvare og det er også den sidste. Vi købte ind til 1 uges forbrug, men da mælken blev leveret var den allerede 8 dage gammel :-( De frostne kylletter blev leveret i en åben pakke, hvilket jeg ikke finder voldsomt hygiejnisk. De øvrige vare var generelt også af ældre dato.
Jeg har skrevet til todoor om problemstillingerne, men har intet hørt. Det kan godt være, at 8 dage gammel mælk er ok for todoor, men så forventer jeg i det mindste et svar.
Jeg havde købt et tilbud til todoor og da varerne kom manglede der godt nok en af varerne (det kan jo ske), jeg ringede og spurgte om det kunne passe at det blev taget fra gavekortet da det jo så var ikke var et ligeså godt tilbud.
En fyr ved navn Adam fiksede det hurtigt og jeg har nu nogle nye varer på vej.
Vi fik alle de bestilte varer og alt fungerede, som forventet og lovet.
Grunden til, at de kun får tre stjerner på trods af, at købet forløb perfekt, er, at hjemmesiden er lidt svær at finde rundt på. Især deres søgefunktion er dårlig. Jeg søgte på 'olie' og troede i første omgang, at de kun har én slags, fordi deres øvrige olier først kom langt nede i søgningen efter alle mulige andre varer.
Derudover er deres varesortiment temmelig begrænset, hvilket også trækker ned.
Min anmeldelse er nok meget farvet af, at jeg normalt handler hos nemlig.com, som efter min mening er langt bedre, når det kommer til varesortiment og hjemmeside (primært søgefunktionen).
5. juni 2012 Opdatering: Jeg har nu købt ind hos Todoor.dk flere gange og har valgt at 'opgradere' min anmeldelse til 4 stjerner. Deres betjening er altid god, varerne er af god kvalitet og leveringerne kommer som aftalt (en enkelt gang kom de 40 min. for tidligt, men ligegyldigt for os).
I forhold til nemlig.com er det et plus, at varerne kommer i rigtige plastikposer, som kan bruges igen. Nemlig.com benytter store uformelige poser, som ikke engang kan bruges i affaldsstativet.
Den 'manglende' stjerne skyldes, at jeg stadig ikke er så gode venner med søgefunktionen og vareudvalget. Det lyder godt, at der fortsat arbejdes på det! Tak for det herfra.
Hvis kvaliteten bibeholdes, så lover det godt.