[REPLY]
Jeg ambefale å kjøpe tings hos dere til mine veninnene
Veldig fornøyd! Bamse er stor, koselig og myk! Tusen takk:-)
Jeg bestilte et piknukkbord på nettet, men fikk beskjed om at det ikke skulle være mulig å bestille bordet på nett!
Enkelt å finne frem i kategorier, stort utvalg, rabatter og tilbud. Ofte gode tibud som f.eks fri frakt over kr 500. Billig porto/forsending. Slipper moms. Sist, men ikke minst, kort tid før varen er ankommet. Dette er veldig bra, og alle kvaliteter og egenskaper jeg er opptatt av når jeg bestiller via nett, er på plass hos toys r us. Til slutt er d et stort pluss med sporing heke veien. Dette anbefaler jeg til andre og vil selv bestille flere ganger herfra. Dette er det beste. Savner bare innlogging via medlemskap, slik at man kan samle eks.vis som BR merker.
Jeg har bestilt 2 ganger. Ingen problemer. De sender raskt.
En ting som er litt rart, er at de ofte ser ut til å ha bare én på lager av noe, og etter at man har bestilt, kommer varen på lager igjen. Jeg opplevde det nå nettopp med en vare som gikk ut av produksjon. Jeg tror det skjer med varer det er få igjen av, sånn at fler kunder får sjansen til å kjøpe dem.
waiting for goods more then 1 week and I do not have the goods yet...
Hei, jeg er veldig glad, og min søn. Tusen Takk
Mvh Neringa
Leveringtiden var på ca. 1 uke når de sendte fra Danmark til Trondheim, noe som er bra. Fornøyd.
Alt for lang leveringstid.
En har gått en uke siden jeg mottok mail om at varen var levert og under sending. Dette er i midlertidig feil, for det er først i dag varen er sendt fra lagret. Det sto ingen plass ved bestillingen at en måtte påberegne lang leveringstid. Jeg bestilte klinkekuler til min barn. Disse er ment å være i bruk før sommerferien (skoleferien), men ser nå at den urimelig lange leveringstiden gjør at barna ikke vil få glede av dette i mange dager før ferien.
Produktene ble lagt i handekurv torsdag kveld, sms fra posten neste onsdag morgen om at varene var klare for opphenting. Smertefri og ryddig prosess, men kunne gjerne gått litt raskere selv om det overhodet ikke hadde noe å si for oss denne gangen.
Positivt overasket over både utvalget og kvalitet... Anbefales.
Veldig fornøyd :)
Greit å bestille og betale. Leveringen kunne gjerne ha v'rt raskere, men denne gikk ikke over det som var lovet. Varen sto til forventningen.
Jeg synes det er en butikk med stort utvalg, og det gikk raskt å få varene etter bestilling. Greit å finne fram i butikken, kjekt at man kan velge barnets alder og sortere på flere ulike måter.
Anbefaler denne butikken.
Fikk ikke alle varene, men en god forklaring og rask tilbakemelding så var det greit :-)
Enkel nettside. Som oppbevarer lekene i kurven dersom en ikke kjøper dem samme dag. Rask levering når en har kjøpt lekene.
Bestilte på nett. Så at varen var på lager og fikk vite forventet levering. Rask og uten problemer.!!
Strålende at dere har gode tilbud. Leveringstiden er ikke for lang. Fint at man kan betale med kort. Enda bedre at man kan få sendt sin bestilling til ønsket adresse, uavhengig av hvor man bor. Vet ikke om dere har en beløpsgrense når det gjelder fri frakt. Men det hadde vært veldig bra om man hadde fått fri frakt hvis man bestiller for f.eks. 500/1000 kr. Mange av de nettbutikkene jeg bestiller fra har det. Og det er nok en stor fordel. Også skulle det vært litt mer info om produktene og flere bilder.
Det som jeg eventuelt savner er bedre beskrivelse av produktene, og gjerne litt tydeligere og detaljerte bilder.
Jeg er super fornøyd med denne nettbutikken. Billigere enn mange andre lekebutikker og får det hjem. Har brukt den mange ganger. Relativ kjapp leveringstid også. Eneste minuset mitt er at når jeg klikka på sporings linken etter å ha mottatt mail om at varen var sendt sto det ingen ting før jeg fikk hente mld av posten på sms 6dager senere. Sto at ingen sending var mottatt kun mld. Men ellers topp :) diggere å handle på nett enn i butikken synes jeg, slipper at minsten går amokk ;)
Toys r us bruker en evighet på å levere varene. Bestilte søndag for 10'dager siden. Pakken er fremdeles ikke kommet.
Det fungerte fint å titte på hjemmesiden, bestille det jeg ville ha til min kjære datter, betale, og få det sendt hjem i posten. Og jeg fikk faktisk riktig varer også! ;-)
Vi bestilte en Disney dukke til min datter før påske. Hun er kjempefornøyd, og varen er som beskrevet. Den kom etter 4 virkedager.
Kan virkelig anbefales!
Så enkelt, så raskt, så bra!
Slapp å vente på pakke i posten under mas fra kidsa, den kom FØR de rakk å mase😊
Søkte rundt på nettet etter å trålet butikkene. Dere hadde den, og etter en enkel bestilling var det handel. Den var raskt levert.
Lekene har lavere pris enn de fleste andre konkurrenter. Siden varene sendes fra Danmark, må man belage seg på litt mer ventetid enn fra norske sider, men ikke noe lengre enn spesifisert ved kjøp (4-7 dager). Det tok 7 dager før pakken var på posten, og jeg kunne hele tiden spore pakken.
Bestilte et sjørøverskip til min sønn. Fikk den i posten etter fire virkedager. Gutten ble strålende fornøyd med innholdet!
Kommer til å bestille igjen om de har flere gode tilbud.
Det er fantastiske tilbud, og det var da jeg bestillte gratis frakt og pakken kom som lovet og min lille prinsesse ble kjempe fornøyd.. Men syns det er veldig mye her inne så man kan jo sitte i evigheter her inne og se etter tilbud og ting man vill ha.. Det er jo positivt i seg selv men skrollingen tok tid og laste seg opp.. skulle heller vært at man bladde om til side 2,3,4,5 osv istede.. men super enkelt å finne fram hvis man veit hva man vill ha :)
Supert å fikse gaver uten å måtte kjøre hit og dit.
Hvis du vet hva du skal ha er det supert å fikse det på nett uten kjas og mas.
Labre gode erfaringer med dere, så anbefales på det varmeste til alle. Gratis frakt er bare kjempemessig.
Anbefales på det varmeste som nettbutikk, og med fri frakt, supre tilbud og stort utvalg så er det en selvfølge å sjekke på Toys"R"Us først når leker etc skal bestilles.
Har aldri hatt noe trøbbel med å bestille og å få levert varer kjøpt i nettbutikken på Toys"R"Us.