[REPLY]
Jeg blev ringet op af en sælger, som var dejlig og høflig i røret. han fik gennemgået hele deres koncept og det lød godt!
spurgte ind til forskellige detaljer inden jeg sagde ja, og han var hurtig til at besvare alle spørgsmål grundigt.
Tak for fedt samarbejde!
alt fint og god kaffe
søde og rare mennesker, godt koncept levere varen til tiden og fik alle oplysninger nævnt pr. Telefon.
Vh
Asim Tariq
Har haft en fin dialog med sælger i telefonen, men derefter kan det virket lidt svært at leve op til de forventninger, som blev lagt frem.
Synes dog at det er et super godt formål at støtte og ønsker dem god vind med projektet.
Rigtig flinkt og hjælpsomt personale.
super sælger en dejlig betjening,, gode produkter mine kunder elsker deres chokolade, også støtter man et godt formål, i har min støtte fremover , forsæt den gode stil Trade2Support ApS .
hilsen Salon Le Clip
Min oplevelse med Trade2Support har været rigtig positiv. Jeg havde en rigtig god og hyggelig samtale med jeres salgskonsulent, der fik mig til at trække i smilebåndet. Det varmer mit hjerte, når jeg køber jeres produkter, da det er med til at gøre en forskel for de syge ramte børn.
Behagelig dialog dernæst takkede jeg ja, vik en meget uddybne ordrebekræftelse, varen blev leveret som aftalt.
Indforstået med procent fordelingen hvor sælgeren udpenslet det for mig uden jeg spurgte ind til det, ærlig og troværdigt firma.
Steen
Hurtigt leverinh, flotte armbånd i præsentabel boks:-)
Betina
Tak for bolsjer
Jeg kan stærkt anbefale Trade2support, som arbejder for at forbedre børns vilkår.
Jeg blev ringet op af en meget venlig medarbejder som hed Jannich, som stille og roligt fortalt hvad min støtte kunne gøre for at forbedre levevilkårene for børn som havde det svære end andre børn.
Vi valgte at støtte med et beskedent beløb på 5000 kr.
MVH
Sune Rauer
Direktør
TRUST Sales & Marketing ApS
Helt OK, at man kan afvise dem.
Tak for god behandlig og hurtigt levering, super service.
Fik bekræftelse og fik tilsvarende nævnt procent fordeling i mail og pr. Telefon.
Vh
niels
Ja kan jo kun vedkende mig de samme positive feedbacks. De altid venlige.
1.)De ikke anmassende og repetere hvis man har travlt.
2.) de nævner de 10 % i samtalen
3.) de sender ordrebekræftelse
4.) varen leveres til tiden.
Super søde og venlige mennesker.
Jeg blev kontaktet af en meget høflig fyr der forstod at tale med mig på en behagelig måde og uden at virke pågående eller anmassende som jeg har oplevet med mange sælgere efterhånden.
Jeg vil gerne støtte et godt formål og det syntes jeg af jeg gør her.
Jeg syntes 10% er fint........ når man tænker på hvad der også er af omkostninger ved at hjælpe andre.
Jeg har ikke en finger at sætte på noget og har på intet tidspunkt stillet spørgsmålstegn ved noget.
Det er rart at de tager sig tid til at snakket med een og svare direkte på eventuelle spørgsmål.
Hilsen
S. Pedersen fra SP Consult.
Jeg kan varmt anbefale andre virksomheder at handle med Trade2Support ApS
De er sandfærdige omkring deres procent fordeling, både når de ringer ud, men også i den ordrebekræftelse jeg modtog,.
Så kan man diskutere omkring de 10 % er nok, men har kun haft gode oplevelser både hvad angår leveringen og prisen.
Behagelig og sød konsulent som bestemt ikke var påtrængende.
De bedste hilser
Christian M.