[REPLY]
De har et godt sortiment og man får det bestilte inden for 2 hverdage. Alt i alt kanon kanon kanon. Vil stærkt anbefale denne side til andre.
Hurtig levering til 0 kroner. Gaven var pakket fint ind og det var dejlig nemt at være kunde :-) - rigtig god service. Et sted jeg gerne vil handle en anden gang og anbefale til andre.
Overordnet set var det et problemfrit køb og gaven var fint pakket ind.
Dog manglede jeg en bekræftelse på at pakken var blevet afsendt, da der gik 5 dage før jeg modtog den (hvilket muligvis skyldes postdanmark). En lille mail med "din pakke er nu afsendt" og muligvis et track-and-trace nummer, ville have beroliget mig en hel del.
Bestilte varen kl. 15.50, og dagen efter lå den i min postkasse, det kan man kalde SUPER service.
Vil helt klart handle her igen.
Bestilte en formiddag, og havde mine nye tasker næste dag! Vildt fedt! Så elsker jeg nethandel! Og så er fri porto også en afgørende faktor!
Hurtig forsendelse og gode priser, fint udvalg, prof hjemmeside.
Et kvalitets produkt som jeg er utrolig glad for og meget hurtig levering.
Hjemmesiden er rigtig fin og varen er også rigtig fin.
Jeg har ingenting at klage over og er meget glad for min nye taske
Jeg er meget tilfreds med min handel med trendybags. Prisniveauet er fair og varen kom hurtigt og problemfrit frem.
Trendy Bags er en helt fantastisk netbutik, men rigtig venligt personale og en helt igennem super service..
Jeg fandt den pung jeg ville ha´, bestilte, betalte og så lå den i post kassen to arbejdsdage efter. Nemt, når jeg nu ikke lige havde tid til at køre ind til byen og købe den. Og så var den oven i købet på tilbud.....hvor heldig kan man være.:)
Lækker taske til 50% i flot indpakning. Portofrit og leveret i fornuftig emballage.
Yderst tilfreds. Vender tilbage igen en anden gang :)
hurtig levering, behagelig medarbejder i telefonen skønne priser!
Gerne lidt flere oplysninger om produkterne på hjemmesiden
Er meget tilfreds, pakke til tiden, alt ok
Vh Christa Willems
Jeg modtog lige den taske jeg havde forestillet mig - få dage efter betalingen.
God oplevelse.
jeg fandt en flot taske med 60% rabat, bestilte det og modtog det hurtigt, En god service!
Jeg fik den bestilte taske 2 dage efter bestilling og den var pænt emballeret.
Dog mangler der, at man får tilsendt en mail om at ens vare er afsendt.
Jeg kan klart anbefale Trendybags udfra de handler jeg har lavet. Pung og taske som jeg har købt svarer 100% til beskrivelsen på hjemmesiden.
Kan varmt anbefales. Fandt min fine Adax taske herinde og bestilte den søndag. Tasken +lille chokolade blev leveret tirsdag og pengene blev også først trukket fra min konto på leveringsdagen.
Jeg benyttede mig af et godt tilbud og modtog pakken (portofrit) to dage senere :-)
Alt forløb som planlagt og i løbet af få dage modtog jeg den bestilte pung.
Hurtig sendelse, flot indpakning samt lidt lækkert til munden.
Vil helt sikkert bruge jer igen.
Nemt og enkelt - det fungerede bare
Du kan trygt handle hos Trendy Bag - varene bliver leveret dagen efter uden problemer..
Hjemmesiden, bestillingsprocessen og levering af pakke virkede som det skulle! Kan anbefales!
God hjemmeside super varermog hurtig levering
Jeg bestilte en Adax pung søndag aften og tirsdag morgen var den leveret, det kunne ikke være nemmere ellers hurtigere.
Jeg fik den taske, som jeg havde ønsket mig, i den beskrevne kvalitet. Flere billeder havde været et plus.
Jeg fandt en taske, der var sat ned til under halv pris. Tasken er af utrolig god kvalitet. Herudover skete der hurtig levering. Dog kun fire stjerner, da hjemmesiden kunne være lidt mere informativ omkring produkterne, da der kun stod målene på tasken og var to billeder.
Let og overskuelig hjemmeside.
Fik min pung 2 dage after bestilling. Farvegengivelse og str. Helt i overensstemmelse med hvad der var angivet på nettet.
Stort TAK
Perfekt pasform, og super hurtig levering. Der vil jeg handle igen.
God og overskuelig hjemmeside med varer der lever op til den standart der beskrives. Hurtig levering og super betjening.
Bestilte en taske, var alligevel ikke helt rigtig, returnerede den og fik pengene igen helt uden problemer.
Venlig og imødekommende.
Men svært, når man ikke har haft tingene i hånden inden man køber.