We are hiring!

Most recent review
Review company
  • Reviews (30)

Sådan!

Fin betjening hele vejen igennem :-)

hurtig ekspedering

Jeg købte lingeri som jeg ikke kunne få i min lokale forretning, og med 30%. Men jeg kan se at ikke udsalgsvarer er dyrere end i den lokale forretning, - og der kan jeg prøve undertøjet inden jeg køber det

Let og sikkert

Det var let at bestille en vare, og varen var hurtigt og sikkert fremme.

Fin service - fantastisk udvalg

Har lige den model og størrelse du mangler! Levering og kommunikation herom svinger lidt, men alt i alt en god webshop :-)

Nemt og hurtigt

God hjemmeside og nemt at bestille, samt hurtig levering.

Review by confirmed purchaser

God hjemmeside og hurtig levering :-D

Det er et sted jeg godt kan finde på at handle igen.

samhandel i top

Fuld tilfredshed

Review by confirmed purchaser

Fantastisk let at handle på nettet.

Det var let at finde rundt på hjemmesiden og nemt at handle. Der var tydeligt, hvad næste handling skulle være.

Hurtigt og nemt

Fin kvalitet, som levede op til min forventning

Super hurtig levering

Nemt enkelt og hurtig

Review by confirmed purchaser

Fantastisk kundeservice, også ved personlig henvendelse i butikken

NET KUNDER DELTSAGER IKKE I LODTRÆKNINGER

Undertøjet er lækkert forsendelsen er hurtig og omhyggelig priserne er på rimelige
leje på undertøj er der ofte faste priser på de dyreste ting. Ved henvendelser med spørgsmål bliver der hurtigt svaret. alt i alt er service fin .Men det er forkert at net kunder ikke kan deltage i diverse lodtrækninger

Perfekt på alle måder

Prisen var OK - levering gratis og til tiden - rigtig størrelse og farve. Super behandling !!!

det er let

det er meget nemt

Review by confirmed purchaser

Fin hjemmeside, leveret til tiden.

Udmærket, vil gerne benytte igen. Dog modtog jeg en BH som krasede lidt, men det fikser jeg med lidt tape ;)

god handel

Pakken kom til tiden alt var i orden.

Skal det være nemt og godt, så vælg Tryde Andrés

Der kom en ønskeseddel. På den stod Gavekort til Tryde Andrés. Ønskesedlen blev skimmet en gang til i håb om, at der stod noget om gavekort til butikker, man kan komme i nærheden af, når man bor midt i det vestsjællandske bondeland. Men der var kun den ene anmodning.
Så skulle der googles, og i løbet af en brøkdel af et sekund kunne jeg klikke ind på butikkens hjemmeside, og til min støre glæde og begejstring, var det ret let af bestille gavekortet online. Fem minutter senere var gavekortet bestilt og betalt, og der kom prompte en ordrebekræftelse på mail.
På trods af, at det var midt i julehandlen, gik der kun to dage fra bestilling til levering. Super og hurtig ekspedition.
Da der senere kom endnu en ønskeseddel med et hedt ønske om gavekort til Tryde Andrés, var der hverken sved på panden eller rystende hænder. Endnu engang gik ekspeditionen hurtigt og let - og med hurtig levering.
Jeg kan kun anbefale Tryde Andrés.

Review by confirmed purchaser

Tryde - de vil dig aldrig snyde

.... for en god og professionel betjening.

I Tryde Andrés får du altid en god betjening og man går næsten aldrig forgæves. I Tryde Andrés finder jeg undertøjet - f.eks. til mit bryllup. Jeg fik en rigtig god og kyndig vejledning.
I Tryde Andrés har jeg også været heldig flere gange at finde rigtig pænt tøj både til hverdag og til festlige lejligheder.

Review by confirmed purchaser

Besøg Tryde Andres og du bliver tilfreds.

En lækker forretning, og meget venlig betjening.
Og ikke mindst dejligt lækkert tøj plus lingeri.
Et besøg værd.

Review by confirmed purchaser

Alt var fantastisk. Kanon go service. Fik bestilt forkert størrelse. Sendte retur med besked om ny størrelse. Fra jeg sendte den retur til jeg havde den igen gik der 3 dage. Fantastisk

Perfekt handel

De bestilte varer ankom hurtigt.
Varerne skulle byttes p.g.a. ændring i størrelse, og de nye varer ankom meget hurtigt.
Vil til enhver tid anbefale folk at handle med Tryde Andrés.

Fuld tilfredshed

Kan klart anbefales, varen var som forventet og pakken ankom til tiden.

Alt var OK

Alt var som lovet og forventet..

Review by confirmed purchaser

Nemt at handle online men dårligt udvalg.

Det er nemt og overskueligt at handle online, men udvalget at bl.a. triumph er alt for dårligt i forhold til hvad der er i den fysiske butik.

Hold da op....

Ja HOLD DA OP, hvor går det hurtigt! Jeg nåede nærmest ikke at betale før postmanden bankede på med pakken... Og det er slevfølgelig overdrevet, men bestilte tirsdag kl 13 og fik pakken dagen efter kl 11.
Priserne er det samme som alle andre steder, men tilgengæld kommer det hurtigere.

Julegave

Købte julegaven til min kæreste hos Trydeandres.dk og blev ikke skuffet. Både varer og forsendelse var i orden. Kan fint anbefales.

Tryde Andrés

Sendte en saks med i plastikposen med tøjet

Jeg modtog tøjet i en af de sædvanlige plastikposer man som regel får tilsendt tøj i. I dette tilfælde havde de dog lagt en spids saks ned i posen med det dyre tøj. Heldigvis var der ikke sket andet end at plastikposen var hullet og papiret inde i posen var revet itu. Jeg er overbevist om, at de ikke gjorde det med vilje, men professionelt virker det altså ikke. Levering og retur virkede ok.

Tryde Andrés

Fedt tøj og god service!

Godt sted at handle i Odense - hvis du både vil have lækkert tøj og god service!

Fantastisk service - som altid

Den bedste service, den hurtigste levering - sådan er det bare HVER gang !! Og så har de bare de sødeste ekspedienter i deres fysiske butikker .... Det kan ikke gøre meget bedre ;-)