[REPLY]
Kan kun anbefale firmaet. Bestilte skræddersyet rullegardiner til vores hus, og de var af en god kvalitet, og lige hvad vi ledte efter. Levering skete inden for 5 dage, selvom de skulle skræddersyes til os. Kan varmt anbefale at handle hos dem.
Jeg skulle bruge bundvægte til lamelgardin. De var billige, blev hurtigt leveret og alt forløb som det skulle.
Det er anden gang jeg har bestilt fra Unigardin. Begge gange uden problemer.
Fint gardin. Ingen problemer. Det er dog ærgeligt at Leveringen tager så lang tid, selvom det er oplyst på siden.
Den 25. Maj oprettede jeg en reklamation på et Velux mørklægningsgardin, men jeg har intet hørt fra Unigardin, selvom jeg modtog en mail med, at reklamationen er modtaget.
Vi havde bestilt rullegardiner hos Unigardin. For at få det perfekte resultat havde vi en montør fra firmaet til at komme og opmåle vores vinduer. Vi skulle derefter selv montere gardinerne. Ved første levering af rullegardiner var 5 ud af 9 gardiner fejlmålte - de kunne ikke monteres på vinduesrammerne - endvidere var de for smalle til at dække ruderne. Montøren kommer tilbage og erkender, at de er fejlmålt - gardinerne tages retur, og nye bestilles. Da de nye så kommer, har de samme mål, som dem, der blev returneret som fejlmålt i første omgang. Vi kontakter endnu engang Unigardin's kundesupport med henblik på at få løst problemet. Da vi ikke mener, at vi kan sætte gardinerne op, så de passer, aftaler vi med dem, at montøren skal komme og opsætte gardinerne - vel at mærke med et tilfredsstillende resultat (alt dette på vores regning). Da han kommer, gør vi ham opmærksom på aftalen med Unigardin om, at det færdige resultat skal være acceptabelt. Da han ved selvsyn kan se, at gardinerne ikke vil kunne dække ruderne, og flere ikke vil kunne monteres grundet for smalle karme (der skal dog her i parentes oplyses, at der i forvejen var monteret rullegardiner, der kunne dække ruderne, men som nu trængte til udskiftning), så vælger han at tage afsted med beskeden om, at vi ville høre nærmere. Næste besked vi får fra Unigardin er, at montør/opmåler og Unigardin er af den overbevisning, at de har leveret præcis de gardiner, som er aftalt.
Vi står nu tilbage med 5 stk. rullegardiner, som Unigardin én gang selv har erkendt, er fejlmålt!!
Dette er virkelig frustrerende for os, for hvem bestiller dog gardiner, der ikke kan monteres og dække ruderne.
Har bestilt mørklægningsgardiner af to omgange og var lidt betænkelig ved at bestille sådan et produkt online, men det var en god kvalitet og levering som lovet. Dejligt at få et gardin som passer de nøjagtige mål og fint at man kan få gratis prøver.
Denne butik kan varmt anbefales
Meget hjælpsom når man ringer
Lyn hurtig lev og alt var iorden
I 2009 købte vi 3 rullegardiner hos Unigardin til en for markedet høj pris da vi gerne ville betale for service og kvalitet. Ved levering var det ene gardin i stykker. Unigardin lovede at afhente dette. Da vi begge arbejder tog vi fri for at kunne være hjemme på dagen for afhentning. Der skulle gå tilsammen 5 dage med en fast aftale hver dag inden fragtfirmaet kom. Det vil sige en uges ferie for et rullegardin da fragtfirmaet ikke levede op til sine aftaler om afhentning. Unigardin skød på fragtfirmaet. Fragtfirmaet på Unigardin. I 2010 gik et gardin så i stykker. Unigardin lovede at afhente og reparere det. Vi nåede aldrig så langt for efter 3 dage igen med faste aftaler og mails frem og tilbage var fragt firmaet ikke kommet og vi måtte sige stop. Vi står nu med et ødelagt gardin, en masse frustration, en masse undskyldninger (men ingen handling eller kompensation) fra Unigardin og 8 færre fridage. Derfor prøv om ikke i kan købe jeres gardiner andetsteds. Mvh Martin
Jeg bestilte et rullegardin hos unigardin. Gardinet kom som forventet og der var fin information omkring min ordre fra jeg bestilte gardinet og til det var afsendt.
Vi bestilte rullegardiner på nettet. Fik omgående bekræftelse og oplysning om leveringsdag. De kom præcis den dag og passede perfekt. Absolut en god oplevelse af firmaet Unigardin, som varmt kan anbefales.