We are hiring!

Most recent review
Review company
  • Reviews (3)

Kunne ikke være bedre

Fandt præcis hvad jeg søgte. Det eneste der kom på tværs af hurtig levering var weekenden, men det kan de jo ikke gøre for. Bestilte torsdag aften og modtog ordren mandag morgen :-)

Super Service

Bestilte og købte tallerkener til virkelig billig pris, opdagede at det var de forkerte! Ringede til vardeEngroslager som hurtigt sendte de rigtige tallerkener. De sørgede også for at de forkerte tallerkener blev afhentet af fragtmand uden at vi skulle betale! Vi er meget tilfredse med den gode service og deres lave priser! Vi kan varmt anbefale at handle ved VardeEngroslager.dk!
Hilsen Karin & Peter Spröwitz :-D

Vardeengroslavpris

Lave priser og fantastisk service!

På trods af navnet leveres der også til private.

Jeg fandt andre webshops der tilbød samme varer, men bestemt ikke til samme priser.

Varerne kom stort set med det samme, pakket godt og forsvarligt ind, så jeg kan varmt anbefale firmaet. Og da varerne er bestilt til et bryllup er det selvfølgelig vigtigt at vi får vores ting i god tid og god stand, hvilket jeg må sige de var.

Is Vardeengroslavpris your company?