[REPLY]
Købt to billetter til Top Gear til en pris på 5000 Kr. Som skulle være VIP men på mine billetter stod der så en pris på 750 pr stk !!!!!!
HOLD JER VÆK FRA VIAGOGO.....
Pia Nørgaard found this review useful
Jeg fik de dårligste billetter til over dobbelt pris, vi sad elendigt. Jeg bruger dem aldrig mere
Har fået tilsendt forkerte billetter, med forkert navn. Og til kæmpe OVERPRIS, jeg var desværre ikke opmærksom på div gebyer, til over flere hundrede kroner... :( Nu er det spændende om jeg overhovedet skal se Grease med min søster i morgen, en oplevelse vi har glædet os meget til.
Får kun en stjerne fordi man skal bedømme for at kommentere.
Lige nu er jeg nemlig usikker på om det her svindel..:(
Bestilte billetter til Top Gear Live i Forum tre måneder inden showet. Alt var tilsyneladende i orden med Viagogo, hvis kundeservice en uge inden showet beroligede med, at billetterne ville komme indenfor et par dage.
Fire dage inden showet kom der en mail om, at de ikke kunne levere billetterne alligevel...
Da var der købt hotelophold mv. Heldigvis lykkedes det at skaffe billetter ad anden vej, men det blev første og eneste gang vi benyttede Viagogo.
Jeg bestilte to billetter til Berlin - Bayern München.
Det gik fuldstændig gnidningsfrit - ingen ekstra gebyrer, og levering to dage efter med BUD (ikke engang i postkassen, men helt til døren!).
Priserne var rimelige.
Jeg handler her igen, næste gang jeg skal have fodboldbilletter til kampe udenlands.
Jeg vil stærkt fraråde dig at købe billetter hos Viagogo.. Du får kun problemer.
Jeg ved det for jeg får 3 - 4 opringninger om dagen over kunder der er blevet snydt.
Du kan ikke kontakte dem via telefon. Hjemmesiden er totalt lukke for kontakt. Det eneste du får er et telefonnummer og det er ikke til dem. DET ER TIL MIG.. Og jeg har ikke noget med det at gøre.
Jeg har gjort alt for at få kontakt til dem og jeg har jo kun et telefonnummer og ..... DET ER JO TIL MIG SELV.
Derfor ved jeg at det går galt for alle. De ringer jo til mig.
Så gør mig og dig selv den tjeneste at købe et andet sted. Du bliver snydt så vandet driver..
Rickie-Lee Moe and La Storm found this review useful
Til Viagogo
Hvis i vil have en god anmeldelse fra mig så skal i skynde jer at sende de penge i har snydt mig for med jeres forpulede lortefirma.
I er bare billet hajer af den værste skuffe.
Jeg købte 4 billetter for kr 2873.83 for senere at finde ud af at pålydende pris var 400,00 pr stk. altså 1600,00.
I har kun fået en stjerne fordi at det er nødvendigt for at man kan sende anmeldelsen. I burde have minus 4 stjerner.
Torben Nielsen found this review useful
Jeg købte 3 billetter til Grease i Tivoli. Jeg syntes som udgangs punkt at de var alt for dyre. Vi købte de næst billigste som var over 700 kr pr.stk. Derudover var der for 400 kr gebyrer. Da jeg så skal printe billetterne ser jeg at det er standard billetter til 365 kr stk. Det holder jo ikke at Viagogo Sætter så meget ekstra på regningen. Vi kom til at sidde sådan at jeg kun kunne se lidt over halvdelen af scenen. Jeg er alene mor til 2 teenagere og vil så gerne give mine børn nogle gode kulturelle oplevelser som de kan mindes , men det er altså kun for mennesker med ret høj indkomst forundt at betale så mange penge. Mine piger elskede forestillingen, det var det vigtigste for mig. At jeg så sidder tilbage med alle ærgelserne skal jo ikke ødelægge det for dem.
To billetter til Feist blev dobbelt så dyre som prisen på Billetnet, som jeg desværre først tjekkede bagefter. Billetterne var opdelt i kategorier, hvor jeg heldigvis valgte den billigste. Alle kategorierne resulterede i fuldstændig de samme unummerede billetter - det er bondefangeri.
Jeg bestilte 1 billet til Rammstein koncert i Herning, fik tilsendt en e-billet som jeg udskrev og viste til koncerten. Jeg var på forhånd lidt nevøs der jeg havde læst på billetnet´s hjemme side at de frarådede at man købte via viagogo, da det var for dyrt og ikke altid at billetten virkede. Dyrt det var det, men det valgte jeg jo selv da jeg gerne ville have billet til en udsolgt koncert. jeg kan kun anbefale viagogo hvis man mangler billet til et arrangement hvor man ikke længere kan købe via de officielle købs stæder.
Jeg bestilte 3 billetter til LMAFO koncert i Falkoner Teater d. 21/02 som blev tilsendt, så alt var i den fineste orden! men da jeg kom til koncerten gik det op for mig at jeg havde betalt overpris for billetterne! De blev købe i den tro at det var specielt gode pladser, der var flere kategorier, men det viste sig at alle billetter var ståpladser og i virkeligheden kostede det samme 290.- pr stk. jeg betalte lige omkring 2200.- altså 1330.- for meget! jeg er blevet opfordret til at politi anmelde Viagogo.
Ville bestille billetter til Top Gear showet i Forum.
Der findes tre kategorier: Guld, sølv og bronze.
Der er ingen information om hvad du får for de forskellige kategorier.
Et sted kan du bestille én billet til X kroner.. Et andet sted kan du bestille 4 billetter til, hvad der ser ud til at være Y kroner.. men som viser sig at være 4 gange Y kroner.
Og pludseligt skrives priserne i dollars, hvilket kun får det til at se billigere ud.
Der er intet oversigtskort over salen, så her er der heller ingen hjælp at hente.
Når man forsøger at bestille en billet, lægges der gebyr, fragt OG moms oveni prisen.... ekstra priser der virker som om de er fuldstændigt opdigtet.
Priserne veksler fra 638.30 kroner til 3089,06 kroner!!!?
Lidt søgning fandt Billetlugen hvor prisen er fra 420 + gebyr til 1270 kroner + gebyr. Altså, meget, meget anderledes pris end Viagogo!
Viagogo vil for altid være brændt ind i min bevidsthed som en udbyder der skal undgåes på linje med pest, terrorister og landminer!
Fik lovning på tilsendelse af billetter til FC Barcelona- Valencia, og betalte gerne ekstra for billetter for at skulle undgå at bruge tid på at hente billetter.
Først i allersidste øjeblik fik jeg oplyst, at jeg skulle afhente billetter på et hotel flere timer før kampen, og måtte stå 1½ time i kø, hvorefter jeg fik udleveret 2 sæsonkort med billede af to ældre herrer, hvoraf min hustru altså skulle identificere sig med det ene v indgangen til stadion. Desuden krævede de ved udleveringen, at jeg skulle returnere sæsonkortene til hotellet efter kampen ved midnatstid!
Om denne praksis er legal, tvivler jeg på.
Der var dog ingen problemer med at få adgang til stadion.
Først så jeg billetterne, så ville jeg lige ringe sælgeren op. Jeg talte med sælgeren, og 6 dage senere ankom mine billetter til Drake. Tak for en god oplevelse =)
2 biletter til disney on ice kostede 365 kr pr stk. der blev trukket 1452 kr på netbanken. uforvarende kommer man til at betale i euro hvor billetprisen pludselig er meget højere.
Det lykkedes os at få hele beløbet tilbage for de tre billetter, vi havde købt til Bob Dylan. I alt 712 euro.
SÅDAN GJORDE VI:
Vi mailede til viagogo og de navne, vi kunne finde på deres hjemmeside, stillede spørgsmål og henviste til at viagogo på deres hjemmeside skriver, at de betaler pengene tilbage, hvis købte billetter ikke giver adgang. Omsider var der en kommunikationsmedarbejder, der svarede os. Hun ville få nogen til at se på sagen.
Hele kommunikationen foregik på engelsk, som vi heldigvis er ret skrappe til. Vi blev ved med at skrive, også at vi ville kontakte dem via alternative kanaler, hvis de valgte ikke at svare på vores henvendelser. Vi var omhyggelige med at efterkomme deres krav og overholde tidsfrister, men vi gav dem samme længde tidsfrister, som de gav os til at besvare deres mails og fremskaffe yderligere dokumentation.
Tilsidst fik vi en mail på dansk, hvor der stod at pengene ville blive overført til os og det holdt stik. Så det kan lade sig gøre; selv om vi brugte meget tid og energi på sagen, var vi glade for at få vores mere end 5000 danske kroner retur.
HISTORIEN:
Billetterne kostede 200 euro stykket plus et samlet gebyr på 112 euro. Gebyret var skyld i, at vi kom op af stolen og fandt ud af, at viagogo måske ikke var helt fine i kanten.
Det fik os til at kontakte alle implicerede parter; viagogo, personen, hvis navn stod på billetterne og MCH, hvor koncerten fandt sted. De eneste vi hørte fra var selvfølgelig MCH, der reagerede lynhurtigt og meget professionelt. De kunne naturligvis ikke svare os på om billetterne var falske, før de havde dem i hånden. Da vi ankom blev de konfiskeret på vegne af arrangøren LiveNation, fordi de var anskaffet til overpris. Det er ulovligt i Danmark.
Vi fik altså ikke adgang til arrangementet med de billetter vi havde købt hos viagogo, derfor forlangte vi pengene retur.
Jørgen F. Qvist found this review useful
Brug ikke Viagogo
Jeg køber normalt ikke billetter til noget, men nu ville jeg give min mand to billetter til top gear. Jeg fandt viagogo på nettet og det så meget prof ud og jeg bestilte to billetter til 1080 pr stk. Total beløb med gebyr blev 2598,- Jeg fik en mail på at jeg kunne downloade mine billetter. På mine billetter stod der så en pris på 750 pr stk og kundenavn var en helt anden end mit. Jeg kontaktede Billetlugen da det stod på billetten, men de sagde at de desværre ikke kunne hjælpe mig da biletterne var bestil ved viagogo og det er normalt at de tager overpris på billetter. Men hun rådede mig til at få dem annulleret for hun mente de var falsk med hensyn til navnet. Jeg prøvede at kontakte viagogo men der kom aldrig noget respons. Jeg fik så banken til at trække beløbet retur da jeg havde alt sort på hvidt at jeg var blevet snydt. Så endelig ikke bestille ved viagogo........
Købte for 1 md siden 4 biletter til UEFA CUP kampen mellem Lazio og FC -Zürich. Bestilte specifikt billeter til langsiden da jeg ikke ville sidde sammen med mine børn blandt tifosis i "Curva Nord". "¤=€ som blev trukket fra min konto dagen efter. Der gik herefter 3 uger uden at jeg så nogle billet. Jeg ændrede derfor min leveringsadresse til et stort hotel i Rom og rejste med familien til Rom. Da der dagen før kampen stdadig ikke var dukket billetter op, forsøgte jeg at kontakte dem via mail (de har naturligtvis intet telefonnummer), og fik intet svar. På dagen for kampen 10 timer før kick-off havde vi stadig ingen biletter. jeg mailede igen og fik omsider svar hvor de forsikrede mig om at de var i kontakt med billetsælgeren som havde sendt billetterne 3 dage tidligere. 5 timer før kampstart dukkede der endelig billetter op. Det var 4 af de billigste billetter til 16 € stykket og var til "cuva nord" altså blandt Lazios tifosis. Ikke alene svindler de, de er også fulde af løgn.
Måtte købe 4 nye bedre og billigere billetter i Rom, hvilket kun kan anbefales. BRUG IKKE VIAGOGO !!!
Jeg ville ALDRIG købe billetter der inde...
For det første er de HERRE dyre!!
og for det andet, feks. til NKOTBSB (NKOTB + BSB) der er i salg nu... kan man kun købe billet som ståplads og på lower level... inde på viagogo har de også til upper level?? det lyder lidt mistænktsomt....
jeg siger bare pas på!! vil ikke anbefale det!
Købte 3 billetter til Bob Dylan i Herning. Prisen var i følge hjemmesiden 200 euro pr. stk. Der blev hævet 712 euros på kontoen. De ekstra 112 euros dækkede over betillingsgebyr på 90 euro, 18 euro for moms, 4 euro for forsendelsesomkostninger. Vi printede jo selv billetterne...
Har skrevet en mail til viagogo for at få de næsten 1000 ekstra kroner retur og forsøger at få hjælp fra banken til at få pengene tilbage. Vi ved ikke, om vores billetter er "gode" nok, men de var i hvert fald dyre.
Det bliver spændende i morgen.
Jan Hjuler found this review useful
Jeg købte billetter til Eagles-koncert i Hjallerup - 15. juni 2011. De hævede kr. 3.200 og efterfølgende annullerede de mine billetter. Jeg har skrevet til dem mange gange og de har lovet at sende mine penge retur. Her den 17. juli er det endnu ikke lykkedes. BRUG ALDRIG VIAGOGO - ALDRIG...
Viagogo snyder med priserne. F.eks. står billetter til Dolly Parton fra 415.00 - 815.00 kr, som de også gør på billetnet, men hvis man så vil bestille, stiger prisen pludselig til mellem 893,88 til 3389,00 kr.
Viagogo sælger billetter til fiktive priser og gemmer sig bag amerikansk lovgivning, selvom det er en dansk hjemmeside på dansk. Det er en klar overtrædelse af lov nr. 458 af 23. maj 2007 "om videresalg af billetter til kultur- og idrætsarrangementer"