We are hiring!

Most recent review
Review company
  • Reviews (1,238)

Viaplay fryser..

Viaplay er sgu lidt træls... Fryser næsten efter hvert afsnit af en serie, så man skal rejse sig op og slukke sin PS3.. Det bliver man hurtig MEGET træt af..

Eller er udbuddet udmærket. Men dog lidt rodet..

ok - men elendig lyd

Der er så lav lyd når folk taler, at jeg skal skrue den HELT op på min Macbook. Jeg har set få film, men det har været gældende for dem alle.
Det er ikke sådan med andre sider. Eller andre film - Kun Viaplays film.
Hvad kan man gøre? og hvorfor er der så lav lyd?

Viaplay

Rigtig godt men med fejl

Ja hvad kan man sige der er en masse gode ting på siden plus den er overskuelig men.. Men syntes stadig der forkommer fejl som fx i dag er der 0 ud af 0 ting på deres side -.-

Hej Rasmus,

Tak for din fine anmeldelse.

Jeg er glad for, at høre du er tilfreds med indholdet på Viaplay og at du finder siden overskuelig opbygget.

Jeg skal beklage eventuelle fejl du har haft med Viaplay. Når vi har udfordringer med tjenesten, udfører vores tekniske team efterfølgende en grundig undersøgelse af episoden, for at sikre os mod, at lignende fejl ikke opstår i fremtiden.

Såfremt du ikke har været i kontakt med vores support, vil jeg anbefale dig at sende en mail til support@viaplay.dk hvis du skriver "Trustpilot" i emnefeltet, vil jeg forsøge at hjælpe og finde en løsning til dig.

God dag.

Næsten perfekt!

Jeg bruger meget Viaplay og er meget opslugt af tjenesten. Det virker perfekt med billed kvalitet, men nogle gange begynder den og "buffe" ret meget (det fixer sig hvis man refresher sin browser). Dog syntes jeg det er så besværligt at man kun kan havde 4 enheder af gange og det er så svært at for nogle fjernet.
By the way, jeg har viaplay til min mobil, og den app virker perfekt til min Sony Ericsson jeg forstår ikke hvorfor der er SÅ mange kritiske anmeldelser på Google Play Store, fordi mine programmer bliver da opdateret!

Hvis I for lavet det med enhederne og bufferingen ville anmeldelsen likke på en 5'er!

FED TJENESTE!
-Christian

PS: Idag har jeg oplevet nogle problemer på jeres side, hvor jeg ikke har haft adgang til nogle afsnit eller film.

Hej Christian,

Tusinde tak, for din anmeldelse.

Det lyder til, at du det meste af tiden har fint signal igennem, men der til tider kan være lidt ud svingninger af kvaliteten. Uden nærmere kendskab til dit netværk, har jeg desværre ikke så stor mulighed for at hjælpe dig herinde, men jeg vil rigtig gerne høre fra dig via vores support, så vi kan få løst dine buffering problemer.

Jeg kan sagtens forstå din frustration over vores enheds begrænsning. Jeg kan dog informere dig, at vores udviklere er igang med at undersøge muligheden for at administrere det på en anden måde.

Du er meget velkommen til, at sende mig en mail på support@viaplay.dk
Hvis du skriver "Trustpilot" i emnefeltet vil jeg holde øje med din mail.

Viaplay

Fin service, dog ikke prisen værd.

Jeg har så taget imod tilbudet om 1 måned gratis hos Viaplay.

Kort sagt, så har de noget spændende indhold. Og man bliver bestemt ikke skuffet over udvalget..

Det der skuffer er deres teknik bag siden. Selvom siden er lækker, og ser indbydende ud. Så oplever jeg tit at skulle vente på at den er færdig med at buffer. Filmen går i stå til tider, og skal sørme da liiiige buffer lidt videre...

Livestreams fungere heller ikke for godt. Vil man undgå det lagger, så er man tvunget til at se på deres "0.2 Mbits" kvalitet. Jeg kan ikke engang sætte den op på 1 Mbit, uden den står og buffer, lagger, hakker whatever. Det irritere mig enormt meget. Og derfor køber jeg ikke 1 måned hos dem.

iPhone appen er pæn og overskuelig. Dog så må en serie ikke have mere end 3 sæsoner, da den kun indeksere de 3. Come on Viasat, vi snakker 2013.

Få styr på de major flaws, og jeg skal gladeligt komme skifte fra Netflix. Meld gerne ud når det er. Men IKKE før.

Hej Martin,

Godt at høre du tilfreds med udvalget på Viaplay.

På Viaplay anvender vi Silverlight som afspiller. De bruger en teknologi kaldet Smooth Streaming.

Smooth Streaming er med til, at give minimal buffering og hurtig opstartstid ved at tilpasse kvaliteten af ​​det video-stream du ser, baseret på din skiftende båndbredde eller CPU forhold.

Du er meget velkommen til at kontakte mig på support@viaplay.dk for at få det uddybet, og vi kan prøve at finde en løsning på dit problem. Hvis du skriver "Trustpilot" i emnefeltet, vil jeg være opmærksom på din mail.

Håber at høre fra dig.

Tyveri !

Jeg købte adgang i går for at se europa league finalen ml. Benfica og Chelsea. I stedet brugte jeg hele aftenen på at bande og svovle over viaplay. Billedkvaliteten var ELENDIG og billedet faldt ud med 1-2 minutters interval, så man hele tiden skulle genstarte. Jeg ved, at min forbindelse er i orden, da jeg har 25/2 m/bit fast forbindelse leveret af TDC/YouSee. Og jeg brugte endda kabel til anledningen frem for wifi. Jeg kan på ingen måde anbefale dette produkt. Det er en skændsel, at viaplay tillader sig at tage penge for et så ufærdigt produkt. Det er på grænsen til, hvad der burde være lovligt!

Hej Lazaros,

Jeg beklager du har oplevet problemer med tjenesten.

Jeg håber du har sendt en mail til vores support, som ofte kan hjælpe og vejlede med eventuelle problemer.

Hvis du sender en mail til support@viaplay.dk og mærker den "Trustpilot" vil jeg personligt holde øje med din mail og forsøge, at fejlsøge dit problem.

Viaplay

Super kvalitet og lynende hurtig viaplay

Viaplay er en god platform for streaming af film og serier...Det er stabilt og et stort udvalg af film gør at man aldrig keder sig.
Jeg vil dog først give 5 stjerner når de nye lejefilm kan købes til 20 kr.
Det er jo ren forkælelse og så skal man jo give fuld hus.
Filmnarkomanen....

Hej Martin,

Tak for din fine anmeldelse.

Vi er rigtige glade for, at høre du er overordnet set, er tilfreds med tjenesten.
Der er forskel på prisen af vores lejefilm, da vi køber rettighederne til de enkelte film og her kan prisen varier lidt. Vi har derfor valgt at inddele vores film i forskellige prisgrupper, hvor vi førhen havde en fast pris, men højere pris pr. titel.

Viaplay

God tjeneste med revler i fundamentet

Jeg fik idag at vide at mit max antal af enheder er nået, og vil derfor gerne have frakoblet og rykket på hvilke enheder der kan komme på steaming tjenesten.

Men jeg fandt til min store overraskelse, desværre ingen løsning på det igennem viaplays hjemmeside. Ikke engang under "Ofte stillende spørgsmål" stod der noget omkring emnet.

I stedet var jeg inde og søge på Google og der fandt jeg en hel del debatter, der har været netop om dette emne. Utroligt nok skal man ringe ind til kundeservice, for at få nulstillet ens enheder, som jeg mener er en fuldstændig latterlig og tumpet løsning.

Tag et kig på hvordan Netflix og Apple løser problemet:
Hos Netflix, kan man igennem ens Indstillinger frakoble eller aktivere en enhed med et enkelt klik. Men hos Viaplay derimod, skal man først ringe til kundeservice, bruge adskillige minutter på ventetid, for derefter at få frakoblet ens enheder at en af jeres medarbejdere.

Hos Apple kan man igennem iTunes, visuelt se hvilke enheder ens Apple-ID er forbundet med. Her kræver det kun et enkelt klik og så er tingene løst. Det er nok den mest enkle og bedste måde dette problem kan løses på.

Jeg har været godt tilfreds med Viaplay, men dette problem er simpelthen for stort til ikke at gå ind og rive hele tjenestens fundament i stykker. Jeg skal og vil gerne kunne rykke rundt, imellem hvilke enheder der skal være aktiveret. Min kæreste og jeg har en hel del enheder og derfor gider vi ikke at ringe ind hver gang vi skal have nulstillet en smartphone/tablet/pc eller andet. Det skal kunne lade sig gøre ved et enkelt klik eller to.

Jeg håber Viaplay snart får det løst, da nuværende løsning er uprofessionel.

Hej Kenneth,

Jeg beklager besværet med denne ordning.

Grundet et stigende misbrug har vi desværre været nødsaget til at indføre denne ordning.

Det skal selvfølgelig ikke gå ud over vores trofaste kunder, og vi er derfor i fuld gang med at undersøge en anden løsning i forhold til denne begrænsning.

God dag.

Viaplay.
Viaplay

Føler mig snydt! Bestilte en gratis prøveperiode, men modtog ingenting! OG i hæver 79 kr fra min konto!!

Jeg har for en måned siden bestilt min gratis prøveperiode, men har aldrig modtaget min adgangskode (til prøveperioden). Har ringet gentagende gange til Viaplay, for at få en ny tilsendt, men er hver gang blevet mødt med en kommentar om at den burde være blevet sendt og modtaget. Ingen af de 3 gange jeg har rettet henvendelse, er der nogen af jeres medarbejdere, der har oprettet en sag, hvilket her gjort jeg hver gang har måtte forklare sagen på ny, hvorefter jeg (igen) er blevet lovet i vil skrive en kommentar om min sag, plus at i vil sende mig en ny kode. (Den 3 gang jeg ringede ind, lovede jeres medarbejder mig en måneds forlængelse af min gratis periode, som undskyldning for hele den "beklagelige oplevelse").

Mit problem er nu:
Jeg stadig ikke har modtaget nogen kode, ELLER en mail bekræftigelse på en måneds ekstra gratis prøve. MEN i tilgengæld trukket 79 kr fra min kontro idag...

Det synes jeg ikke er okay.. Jeg forventer at modtage en refundering af mine penge..

MVH
Naja Hansen

Hej Naja,

Jeg beklager du har oplevet problemer med tilmeldingen til Viaplay.

Hvis du sender en mail til support@viaplay.dk og mærker den "Trustpilot" vil jeg holde øje med din henvendelse og fremsende din adgangskode.

Jeg vil sikre mig, at alle i afdelingen bliver informeret korrekt omkring forløbet fremadrettet, således at gentagende problemer ikke opstår for andre kunder.

træls

vil kun gi dem 3 stjerner for vi valgte viaplay. Fordi vi gerne vil se for premiere på luksus fælden. Og hjælp vores hus skal sælges. og andre af deres udsendelser.
men det koncept har de så valgt og sløjfe.

Hej Stefan,

Jeg skal beklage, at forpremieren på Luksusfælden og Hjælp vores hus skal sælges ikke har været at finde på Viaplay.

Jeg vil straks undersøge de nærmere omstændigheder for hvorfor de ikke er på.

PLAT skal have en playstation plus konto for at se Viaplay prisen 50 % op

det er noget PLAT at man skal have en playstation plus konto for at se Viaplay. sådan en konto koster ca. 40 Kr. om måned. jeg ved det godt det er Sony skyld NEJ DET ER DET IKKE. det er Viaplay der har lavet den aftale der miste i lige 3 kunder men i må have nok kunder. endnu .

Hej Kevin,

Vi ville selvfølgelig meget gerne at folk kunne tilgå Viaplay via PS3 uden også at skulle betale for at Playstation Plus, men dette er ikke noget vi bestemmer.

Vi forhandler løbende med Sony, men i sidste ende er det dem der sætter dette krav om abonnement på Plus for at tilgå andre tjenester, og da de ejer platformen har vi desværre ikke indflydelse herpå. Det samme gør sig forøvrigt gældende på Xbox.

Viaplay

Jeg oplevede et problem med min konto for et par dage siden, og kontaktede Viaplay for at få en løsning. Da jeg havde brug for at se fodbold i weekenden, tog jeg ingen chancer og købte defor et "ekstra" abbonoment. Helt uden at informere Viaplay, opdagede de dette og fik refunderet beløbet for mit ekstra køb og fik min gamle konto til at køre igen. Hos andre selskaber, har jeg oplevede at refunderingssager har taget op til 8 uger, med en masse bøvl ind imellem. Derfor er det forfriskende med god, ærlig og hurtig service.

Ingen varsel

Jeg valgte at prøve den 30 dages gratis prøveperiode. Jeg var voldsomt utilfreds da jeg synes kvaliteten var utilfredsstillende, og udvalget var elendigt så stoppede med at bruge det efter få dage.

Har i den forbindelse glemt at opsige abonnementet, og der er i dag blevet trukket 79kr for fornyelse af abonnement. Synes det er for dårligt at der ikke kommer nogen advarsel, mange firmaer sender eksempelvis en mail ud "Din gratis prøveperiode udløber om xx antal dage" osv osv.

Dog ikke noget Viaplay gider bruge tid på ser det ud til. Lorte service.

Viaplay

Voldsomme priser, men kvalitet for pengene!

Det års tid jeg havde viasat og viaplay på tvet var en skøn oplevelse. Yderst nemt at håndtere, stort udvalg og ingen problemer. Det hele blev sat op for mig gratis, og da jeg skulle flytte igen var der ingen problemer. Eneste minus er prisen, hvis man som mig er studerende.

Hej Morten,

Tak for din fine anmeldelse.

Det er dejligt at høre du overordnet er tilfreds med tjenesten.

Jeg kan godt forstå, at du synes det kan være dyrt med TV-pakker når du er studerende. Du skal dog være opmærksom på, at du på Viaplay.dk kan få vores TV+Film pakke helt ned til 79,- kr. pr. måned.

Review by confirmed purchaser

Ganske god kvalitet og oplevelse når det kører.

Men en noget rodet omgang at finde rundt i.

Hej Brian,

Vi er rigtig glade for, at høre du oplever en god kvalitet når du benytter dig af Viaplay.
Jeg vil give din feedback videre til rette person. Såfremt du ønsker at uddybe det, er du velkommen til at kontakte mig på support@viaplay.dk

Viaplay

Ubrugeligt på mac elendig service

Købte dette produkt denne aften for at se championsleague kampen på nettet, men efter lidt over en time gik signalet, og i skrivende stund virker det stadig ikke. Så spildte 230kr på ingenting.

Derfor skrev jeg at jeg fortrød købet, men fik svar om jeg havde set en time, og derfor kunne de ikke refundere. SELVOM det ikke virker...

Håbløst.

Hej Claus,

Tak for din anmeldelse. Jeg skal starte med, at beklage du ikke fik set kampen som du ønskede. Vi har efterfølgende haft en samtale pr. telefon og da jeg ikke har hørt yderligere fra dig, vil jeg gå udfra at du har fået løst problem?

Er dette ikke tilfældet, vil jeg bede dig kontakte mig igen på support@viaplay.dk
Skriv "Trustpilot" i emnefeltet og jeg vil besvare din henvendelse hurtigst muligt.

TV-pakken er fjernet?

Hej, jeg er egentlig godt tilfreds med Viaplay, og synes det var en god idé med de 3 forskellige pakker. Da jeg kun så tv-udsendelserne og ingen film, så var den lille pakke nok. Men det ser ud til at I har fjernet den, så man nu skal vælge imellem tv+film eller tv+film+sport. Er det permanent?
Bortset fra det. Et lille sidespring, har I ikke en dansk facebook side? for af en eller anden sær årsag kan jeg kun finde Norges, Sveriges og Finlands. Både på Viaplay og Viasat.
Men i bund og grund er jeg godt nok tilfreds med det, men det ville være lidt træls hvis i fjernede den mindste pakke. :)
MVH
Rebecca

Hej Rebacca,

Prisforskellen på TV og TV+Film var kun 10 kr, og for at forsimple produktet og af rettighedsmæssige årsager har vi valgt at have 2 pakker i stedet for 3.

Vi arbejder på, at udvikle en Dansk facebook side, som forhåbentlig vil være klar snart.

Det holder ikke

Har lige oprettet mig som abonnent. Men vil så se en film via Ipad over Airplay til mit Apple TV. Men det virker ikke. Der kan ikke komme undertekst på. På andre film kan man kun få lyden på og ikke billede.
Ringede ind til supporten, der sagde, at det kunne de ikke hjælpe med, da det var et rettighedsproblem.
Jamen det holder da ikke. Andre af jeres konkurrenter kan udemærket finde ud af det.
Har allerede nu opsagt mit abonnement. Det er simpelthen for ringe!

Hej,

Jeg beklager, at vi af rettighedsmæssige årsager desværre ikke understøtter Airplay fuldt ud. Det er desværre et rettighedsproblem hvor nogle film- og TV-producenter ikke ønsker at tilbyde muligheden for Airplay.

Jeg har videregivet dit ønske til vores programudvikling, som løbende er med til at forbedre og udvikle tjenesten på andre platforme.

Elendigt koncept!!!

Tænk at det skal være så besværligt at få adgang på en ny enhed hvis man har brugt på 4 i forvejen.. Jeg har lige købt IPad, og kan så ikke få lov til at bruge det medmindre jeg ringer ind og får en anden slettet.. Vel og mærke kan man kun slette en med 90 dages mellemrum... Jamen er da glad for at jeg skal betale i 3 måneder før jeg kan bruge det på min iPad.. Fucking ringe lavet at man ikke kan nulstille den på deres hjemmeside, men at man skal ringe ind!!!

Hej MR-Ejby,

Jeg beklager, du har haft en dårlig oplevelse med Viaplay.

Af sikkerhedsmæssige årsager, har vi desværre været nødt til at begrænse antallet af enheder pr. konto.

Hvis du har behov for at få uddybet svaret, er du velkommen til at kontakte mig på support@viaplay.dk Skriv "Trustpilot" i emnefeltet, så vil jeg holde øje med din mail.

Ikke iorden

Jeg har nu oplevet et par gange at " Der er ikke nogen emner i denne kategori" og det var ALLE kategorierne UNDTAGET lejefilm sjovt nok der var der ingen problemer.
Nogen gange for jeg at vide jeg ikke har adgang til alt materiale selv om jeg har fuld pakke og betaler fuld pris.
Der er ikke noget system i tvserie oversigten det hele vælter bare rundt hultertilbulter, man kan ikke se alle sæsoner af friends f.eks. og man kan ikke se lige så mange series på tv'et som man kan på computeren. HVORFOR????

Hej Kim,

Jeg beklager de problemer du har oplevet med tjenesten. Jeg vil anbefale, at du tager kontakt til mig via vores support, så vi kan få løst de problemer du oplever med tjenesten. Hvis du mærker emnefeltet med "Trustpilot" vil jeg holde øje med din mail.

Af rettighedsmæssige årsager, kan vi desværre ikke tilbyde de samme serier på Smart-TV. Vi vil i fremtiden så vidt muligt, sikre os rettighederne til alle platforme.

Viaplay

hvad fanden er det for noget?

Hvad fanden er det for noget at i ligger diva'er i junglen finalen op her til aften også fordi man ikke ser med lige præcis kl 21, så kan jeg så sidde med en lorte fornemmelse og se på ekstrebladets hjemmeside og se hvem der vandt , i er så til grin!

Hej Pernille,

Jeg beklager der skete en fejl i forbindelse med finalen af Divaer i junglen.
Det er selvfølgelig rigtig ærgerligt og jeg kan forsikre dig om, at vi vil gøre alt hvad vi kan for, at sikre at lignende fejl ikke opstår i fremtiden.

Såfremt du ikke allerede har været i kontakt med vores support og du eventuelt har uddybede spørgsmål, er du velkommen til at skrive til mig på support@viaplay.dk Hvis du skriver "Trustpilot" i emnefeltet, vil jeg holde øje med din mail.

viaplay
Viaplay

Alt for mange fejl, og PS Plus???

I starten var det okay. De får 2 stjerner fordi de får okay nye film, men der fra går det ned af bakke.
Okay man skal have en playstation plus konto for at spille den over sin PS3. Ja okay de siger de ikke kan gøre noget ved det, på grund af Sony. LIGEMEGET. det skal de have huk for. Det er deres produkt. Meget dårligt af dem at lave sådan en aftale med Sony. Der er tit fejl på deres player, når man ser deres film over PS3'en. Købe The Hobbit, spoler man tilbage så går den i stå.
Både på PS3 og PC buffer den meget, og nej ikke på grund af mit net. 1 har 30Mb og Netflix køre uden problemer.
Deres layout på PS3 er jo helt håbløst. Synes ikke man kan kalde dem et service firma, for der er ingen service.

Hej Kasper,

Jeg kan kun beklage, at det kræver Playstation Plus abonnement for, at benytte tjenesten på din PS3.

Vi arbejder tæt sammen med Sony for, at løse de omtalte problemer og vi håber, at have en ny app tilgængelig indenfor kort tid.

Jeg kan anbefale dig, at du kontakter vores support i forhold til de udfordringer du oplever med kvaliteten herunder buffering. De vil ofte have mulighed for, at hjælpe dig, med lige netop dette problem.

I forhold til layoutet, vil jeg give dit input videre til rette afdeling, som løbende arbejder på at forbedre layoutet.

Viaplay

høje priser, men det virker!

Priserne er lidt høje hvis man skal have sportspakken med, men til gengæld virker det bare.

God udvalg blandt film, serier og sport.

Live-stream kan hakke lidt når man kører via Wi-fi, men brug et LAN-kabel i stedet så kører det bare!

Hej Andreas,

1000 tak for din fine anmeldelse.

Vi arbejder hårdt på, at kunne tilbyde vores kunder det bedste og mest eksklusive udvalg af TV, film & live events i Danmark.

Vi mener selv, at have et godt og bredt udvalg herunder både Danske såvel som udenlandske serier, flere tusinde film og et kæmpe udvalg af live events med eksempler som Champions League, Formel 1, US master, British Open og mange flere.

I forhold til dine erfaringer ved brug af Wi-fi, kan vi som du selv nævner anbefale, at benytte en kablet forbindelse. Jeg har dog alligevel et par gode råd, hvis du kontakter mig via vores support, på support@viaplay.dk Hvis du skriver "Trustpilot" i emnefeltet, skal jeg holde øje med din mail.

Jeg tager, din feedback omkring den for høje pris, med tilbage til vores produktudviklere.

Jeg ønsker dig en god dag.

håbløst

Det er måske ikke viaplays skyld.. men for fanden.. et tv-produkt til over 200 kroner om måneden skal muligvis bare ikke lanceres før teknologien er klar til det. så må udbyderen sgu eventuelt spille på flere heste end bare en enkelt streaming platform eller hvad ved jeg.

Hej Simon,

Vi beklager, at du har haft problemer med vores tjeneste.

Jeg vil anbefale dig, at skrive en mail til vores kundeservice på support@viaplay.dk hvor du i emnefeltet skriver "Trustpilot". Du må meget gerne uddybe de problemer der er opstået, således at jeg kan hjælpe dig på bedst mulig måde.

Jeg ser frem til at høre fra dig.

Viaplay

Sport streaming? Nej tak!

Har lige siddet og forsøgt at se fodboldkampen mellem FCN og FCK, og det var fuldstændigt sindsygt som forbindelsen hakkede og hostede.
Så den forskudt da der var børn der skulle puttes først, og blev pludselig smidt 20 minutter frem i transmissionen, midt i en scoring i 2. halvvej. VILDT FRUSTRERENDE!!
5 minutter efter gentog det sig gudhjælpemig. Måtte i øvrigt genstarte forbindelsen et hav af gange da billedet frøs hele tiden, og det selvom jeg skiftede mellem Ethernet og Wifi flere gange, for at se om det kunne være min net-forbindelse der var problemet. ØV!!
Jeg har kun valgt Viaplay fordi jeg vil se lidt superligabold en gang i mellem og er enormt bitter over at guldkampen her til aften blev spoleret fuldstændigt for mig.
UNDER AL KRITIK VIAPLAY!!
I burde ærligt give en kompensation for det her!!

Hej Morten,

Jeg beklager du oplevede problemer med FCN - FCK kampen.
Desværre oplevede enkelte brugere på Windows platformen problemer med kampen, hvilket naturligvis er meget beklageligt.

Vores tekniske team er igang med et efterfølgende stykke arbejde for, at finde frem til årsagen så vi kan sikre at fremtidige kampe bliver afviklet som de skal.

Har du brug for uddybende svar, er du velkommen til at skrive til mig på Support@viaplay.dk Mærk emnefeltet med "Trustpilot" så vil jeg holde øje med din henvendelse.

Viaplay

Virkeligt en fornøjelse at bruge og god kvalitet. Hvis du oplever hakker eller falder ud så læs her

Først vil jeg sige at jeg kun har oplevet få fejl den mest irriterende er at æøå vises som ? og jeg kan ikke finde ud af hvorfor. og så har jeg 1 gang været ude for at en udsendelse bare gik i sort.

i forhold til netflix så er det ca samme problemmer jeg oplever der (har brugt NF i 6 mdr)
Jeg vil sige at jeg synes billed kvaliteten er meget bedre på VP end NF og jeg ser det via mit mediecenter og bruger et ethernet kabel til internet forbindelsen. Jeg har altid en 3 mbit forbindelse til deres servere så det er perfekt.

Nu kan jeg se at der er kommet en masse ret dårlige anmeldelser af VP her og det er ikke retfærdigt hvis man ikke har testet t det 100% er VP skyld og ikke ens eget system som er problemmet. Jeg vil lige nævne nogle ting her som kan hjælpe folk til en bedre forbindelse.

Først så er der PS3 den er bagud i trådløs teknologi den understøtter ikke sidste nye wifi version. Man kan sige at ps3's wifi g skulle kunne køre 56m/bits og det skulle være mere end godt nok til et 3 mbit video signal. Men i praksis så har man typisk ikke mere end 20-30 mbit og det vel og mærke hvis man sidder lige ved siden af routeren. hvis man flytter sig bare 2 rum væk så er man heldig hvis 10 m/bit er muligt.
Hvis man så oven i købet bor tæt ved andre som også bruger WIFI og man måske kommer til at køre på samme kanal som andre så falder ens m/bits også.
og hvis andre enheder også bruger ens wifi (tænk telefoner tablets o.s.v.) så falder ens M/bits også.
Du kan næsten regne ud hvor jeg vil hen. Hvis man bruger PS3 til at se video så sæt et kabel i den fordi WIFI G erbare for dårligt til det. Hvorfor NF måske køre bedre kan jeg kun gætte på, 1 ting kan være at de nedsætter kvaliteten mere end VP kan/vil.

Jeg vil lige tilføje at jeg ikke vil forsvare VP eller forskønne dem. Men jeg synes at man skal være fair når man anmelder på sådan en side her og jeg synes nogle anmeldelser bærer præg af at personen ikke har den rette viden til at rette deres problem.

Derfor vil jeg også lige beskrive hvordan jeg har sat mit hjem op for at kunne klare de her nye multi medie streaming tider.

1. Router er lige blevet opgraderet til en asus rt-n53 den er rigtig god til prisen og kan klare data trafik mængden.(kostede 399kr.)
2. Smart TV og ps3 og medie center har alle en internet forbindelse via et kabel (1 kabel fra router til en switch ved mit tv som tv/pc/ps3 siddr i.
3. de fleste bærbare computere og telefoner bruger WIFI N for at få så meget fart på som muligt.
4. Jeg har ved hjælp af en app kaldet WIFI analyser (android) tjecket hvilke kanaler der var bedst at min router bruger for ikke at overlappe naboers kanaler)

Jeg håber det her ikke blev for teknisk beskrevet og at i kan bruge det til at få en bedre streaming oplevelse.

Til slut vil jeg lige sige til Viaplay at det simpelt hen er for dårligt at man SKAL! have et playstaion plus abonement for at bruge sin PS3 som medie afspiller. Om det er fordi Sony som altid er grådige og at det nok koster hundresvis af millioner for at få lagt sin app på forsiden lige som netflix. Eller om det er en anden form for aftale er lig gyldigt. i mine øjne er det bare ikke ok og jeg ville hellere se at ikke have den mulighed så.

René Fisker found this review useful

Hej Arnold,

Tak for din fine anmeldelse. Vi er meget glade for, at du deler ud af dine erfaringer som forhåbentlig kan hjælpe andre brugere til, at få en bedre streaming oplevelse.

Jeg kan godt forstå din frustration i forhold til at det kræver Playstation plus abonnement for, at benytte sig af app'en. Jeg vil tage din feedback med videre.

Elendigt!

Jeg er så træt af viaplay!!
Bruger det på min PlayStation3, og hver evig eneste gang jeg har set noget skal jeg lukke app'en ned og åbne den igen for at den vil afspille et nyt. Den skriver "fejl".. Jeg kunne forstå hvis dette skete indimellem, men sådan har det været ved hver afspilning indenfor minimum en måned! (Som jeg enda også har kontaktet kundeservice omkring, hvor jeg fik svaret "vi er godt klar over den fejl er der" ... Jamen, SÅ FÅ DET DA FIXET!

Som minimum burde man blive informeret om fejlen pr. Mail, og at de beklager og arbejder hurtigst muligt for at forbedre fejlen.. Eller en prisreduktion? Men jeg siger bare mit abb. Op, og vil snakke negativt om jer til evig tid!

Tror måske Viasat har taget munden lidt for fuld, indenfor et område hvor de mangler kompetencer til at kunne konkurrere med de andre streaming programmer.

Hej Simone,

Jeg beklager du har haft en dårlig oplevelse med Viaplay.

En række af vores kunder oplever desværre problemer med Viaplay applikationen på Sony Playstation 3. Dette skyldes en fejl i app'en, og vi arbejder på højtryk sammen med Sony for, at løse problemet så hurtigt som muligt.

Frusterende elendigt!

LAD VÆR! LAD VÆR! LAD VÆR! - Hvis du overvejer at købe abonnement til Viaplay.dk, så lad vær og spar dig timevis af frustration og spild af tid du kunne have brugt på en hvilken som helst anden streaming-hjemmeside. Der er INTET der fungere, det virker sådan umiddelbart, men ret hurtigt opdager man, at stort set alt er fyldt med fejl - ligefra skærmen der går i sort i tide og utide, at man ikke kan spole i filmen, at underteksterne ikke fungerer eller at filmen pludselig pauser fordi den skal "buffe". Og nej, det skyldes ikke at mit internet er for langsomt. Jeg bruger både Netflix og HBO og jeg har ikke en oplevet de samme problemer med andre end Viaplay. Hvis Viaplay vil hav en reel chance på streaming-markedet, foreslår jeg, at de får helt basale aspekter af deres tjeneste gevaldigt op i kvalitet for det de tilbyder nu er ganske enkelt for ringe!!

Hej,

Jeg beklager, at du har oplevet problemer med tjenesten.

Jeg vil anbefale, at du tager kontakt til vores support, da vi i de fleste tilfælde vil have mulighed for at hjælpe dig. Det lyder umiddelbart til, at være et problem med din afspiller.

Du kan kontakte mig på support@viaplay.dk ved at mærke emnefeltet med "Trustpilot"

Jeg håber, at høre fra dig.

Viaplay

Er viaplay på røven? Siden de nopper betaling 2 gangen. (ticket # 115274)

Hold øje med jeres bank konto, når i benytter viaplay. Hos mig har de trukket 79 kr 2 gange på samme dag i både marts og april mdr. Jeg har prøvet at været i dialog med Viasat om dette problem, men svaret har alle gange været at de kun kan se et træk hver mdr. I deres system. Jeg har sendt et print til dem fra min konto, hvor det ses, dog har jeg endnu ikke hørt fra dem. Jeg har rykket for svar men beskeden fra viaplay var blot at jeg skulle tale med den herre som har sagen, ham må jeg mellemtiden ikke få et nummer på, eller blive omstillet til.
Dog foreslår viaplay at jeg beder min bank om a slette de 2 træk der er kørt for meget. Men kan jo så godt blive nevøs for om det så skal gøres hver mdr.
Var ellers ganske tilfreds med viaplay indtil dette.

Svar til simon viaplay..
vi har ellers haft en længere mail-korrespondance (115274),jeg mener nu også at huske at du skrev at sagen var afsluttede fra jeres side af.

Hej Bavne,

Jeg beklager, at du har haft en uheldig oplevelse med vores tjeneste.

Under normale omstændigheder vil/skal det ikke kunne lade sig gøre, at gennemføre en dobbelt betaling. Jeg vil dog ikke afvise, at der er tale om en fejl og vil derfor gerne undersøge de nærmere omstændighedder i sagen.

Jeg kan umiddelbart ikke finde dig i vores system, og skal derfor bede dig tage kontakt til mig på support@viaplay.dk Hvis du blot skriver "Trustpilot" i emnefeltet vil jeg holde øje med din henvendelse.

Jeg håber at høre fra dig.

SÅ RINGE!

Viaplay lever så absolut ikke op til deres reklamer - forbindelsen er alt for ofte dårlig (og jeg har en god internetforbindelse, så nej det er ikke det) der kan i 99% af tilfælde ikke afspilles via appletv som både dr og andre kan tilbyde. Udvalget af film er meget meget ringe og kvaliteten elendig! Hvis I vil overleve skal i dæleme oppe jer!

Hej Marie Louise,

Når der opleves dårlig forbindelse på Viaplay skyldes det gerne en af flere ting:

1. Trådløst netværk kan til tider være ustabilt hvilket kan medføre udfald i streamingen. Benytter du trådløs netværk kan du med fordel prøve at bruge et kabel i stedet.

2. Fejlen kan også ligge i en forældet version af Silverlight. Du kan tjekke om du har den seneste version her: http://www.microsoft.com/getsilverlight/

Vi er opmærksom på, at en stor del af vores indhold ikke kan afspilles via apple TV. Afspilning af video indhold via apple TV kræver specielle rettigheder, som vi arbejder på at tilegne os i fremtiden.

Jeg vil anbefale at du tager kontakt til mig på support@viaplay.dk og mærker emnefeltet med trustpilot. Så vil jeg holde øje med din mail.

Fantastisk kundeservice!

Jeg har to gange været i kontakt med kundeservice - og begge gange har været i forbindelse med tilbagebetaling af penge og det kan til tider kradse lidt... men ikke hos Viaplay! Fantastisk service HVER gang! Og kvaliteten i top!

Tak for det!

Hilsen Ditte

Hej Ditte,

Tak for din fine anmeldelse, den er vi rigtig glade for og håber fortsat at du kan tilbringe mange gode timer hos os. :)

Viaplay

Lorte Viaplay - især til PS3!

Har aldrig oplevet en dårligere serie og filmudbyder end Viaplay.. Der er hverken HD, det lagger, der mangler undertekster og man kan ikke spole i filmen. F.eks. så jeg en film, hvor jeg var 1 time og 30 minutter inde i den og manglede KUN lige afslutningen, altså de sidste 30 minutter, men så stoppede filmen.. Og jeg kunne jo ikke spole hen til tidspunktet igen, så filmens ende er endnu uklar for mig.. Dårligt Viaplay!

VÆLG N.E.T.F.L.I.X!

Hej Nicklas,

En række kunder oplever desværre problemer med Viaplay applikationen på Sony Playstation 3. Dette skyldes en fejl i app'en, og vi arbejder på højtryk sammen med Sony for, at løse problemet så hurtigt som muligt.

Magen til lorte app til ps3 skal man sgu lede længe efter

Har lige installeret Via play app'en på min ps3, samt oprettet en konto (heldigvis med 1 gratis måned). For det første understøtter app'en ikke sd kvalitet (hvilket jeg er nødt til at bruge fordi mit hdmi ikke virker i mit tv), dernæst er layoutet mega småt og mega rodet at se på. Og gudhjælpeme om man så ikke også skal oprette en Playstation Plus konto (115 kr for 90 dage) for at få lov til at se afsnit. Hmmm, 79+38 kr i måneden for at se film og serier.........NOT FUCKING WAY, derfor holder jeg mig sgu til mit Netflix i stedet for. Nemt og simpelt.
Så hvis du vil spare penge, så vælg Netflix !!!

Hej Henrik,

For at vi altid kan tilbyde vores kunder den bedst mulige kvalitet, er det ikke muligt at afvikle tjenesten i SD kvalitet på Sony Playstation 3. Jeg kan selvfølgelig sagtens forstå din frustration når HDMI indgangen ikke fungere i dit TV.

I forhold til layoutet vil jeg næsten tro, at det netop skyldes problemet med din HDMI indgang.

Det er et krav fra Sony, at brugere af app'en skal have Playstation plus abonnement.

Du er altid velkommen til at kontakte mig på support@viaplay.dk Mærk emnefeltet "Trustpilot" og jeg vil holde øje med din henvendelse.

Meget frustreret!!

Jeg har nu haft viaplay en måned. Som udgangspunkt er det ærgerligt, at man ikke kan få sportspakken uden tvpakken, da dette er elendig tv i mine øjne.
Men det jeg er mest frustreret over er, at alle de gange jeg har set noget sport, hakker det virkelig ofte.
Har lige set tennisfinale med konstant udfald, buffering, genstart og ofte dårlig kvalitet...! Når man betaler så meget for et produkt, er det ikke i orden!!! Jeg får ikke det jeg betaler for. Min downloadhastighed er 10Mbit, og jeg testede det under kampen..

Jesper found this review useful

Hej Lars,

Rettigheder på sport er væsentlig dyrere end f.eks. rettighederne til Film og TV-serier. For at kunne tilbyde et nemt, overskueligt og attraktivt produkt har vi valgt, at tilbyde vores kunder en samlet pakke til en fordelagtig pris.

Jeg vil dog alligevel tillade mig at videregive dit ønske til vores produkt-afdeling.

Viaplay

Jeg forstår det simpelhen ikke..!

Jeg har ALDRIG haft en dårlig oplevelse med Viaplay... Fantastisk indhold og i HD kvalitet..!! Ros på ros...!!

Hej Tobias,

Det er altid dejligt at have glade kunder, tak for din anmeldelse og fortsat god fornøjelse med Viaplay :)

Viaplay

20MB og det hele går konstant i sort...

Ja det er korrekt... 20MB forbindelse - connected med PS3'en.
Ligegyldigt hvad man ser, så går den i sort, fryser og starter forfra.
Jeg har installeret det hele dags dato som supplement til Netflix.
Desværre kan jeg kun fraråde folk at hoppe på Viaplay...
For mig, er det på ingen måde færdigudviklet og de når ikke Netflix til sokkeholderne.
For hold dog op en ringe streaming kvalitet! - og man får slet ikke lyst til at se mere, når det konstant går i sort, loader osv. osv. osv. osv. osv. GAAAB.

Kom nu ind i kampen Viaplay...
Kan i da for sørensen ikke snart få styr på det...
Orker ikke at skulle framelde mig for 3. gang :O

/Michael

Hej Michael,

En række kunder oplever desværre problemer med Viaplay applikationen på Sony Playstation 3. Dette skyldes en fejl i app'en, og vi arbejder på højtryk sammen med Sony på at løse problemet så hurtigt som muligt.

Ingen HD i Samsung SmartTV

Jeg finder det ufatteligt at jeg skal se på grynet SD kvalitet video på en 55" skærm.
Hvorfor er der ikke noget HD udvalg på Samsung SmartTV (UE55es7005) app'en??
Havde det ikke været for den uduelige Smart TV app ville jeg have skiftet til ViaPlay.

Hej Jan,

De fleste SmartTV app's er på nuværende tidspunkt ikke helt klar til, at streame og afvikle film i HD. Vi arbejder i et tæt samarbejde med Samsung for, at udvikle og forbedre vores produkter løbende.

Mange problemer

Jeg har flere gange ikke kunnet se tv/film på ViaPlay, hvilket har været ret frustrerende, da jeg netop kun har anvendt ViaPlay i situationer, hvor jeg har kedet mig.

Hej Kevin,

Jeg håber du været i kontakt med vores support, da de i mange tilfælde har mulighed for, at hjælpe dig godt på vej.

Hvis du sender en mail til support@viaplay.dk og mærker den "Trustpilot", skal jeg gøre et forsøg på, at løse dit problem.

Jeg håber at høre fra dig.

Fedt med sport!

men video kvaliteten er meget ringe - langt fra HD!!
Netflix sender film i meget bedre kvalitet ... så teknologien er der - den er bare ikke kommet frem til VIAPLAY ;-(

Hej Kevan,

Når du streamer indhold på Viaplay, bliver hastigheden automatisk indstillet efter din båndbredde. Vi oplever i enkelte tilfælde, at denne funktion kan give udfordringer, hvis du benytter dig af et trådløst internet. Jeg vil anbefale, at du skriver til mig via vores support på: support@viaplay.dk hvor jeg vil holde øje med din henvendelse, hvis du blot skriver "Trustpilot" i emnefeltet.

Review by confirmed purchaser

Langt bedre end jeg havde forventet

Har Viaplay for at kunne se F1 og var lidt: "Øv, at man er tvungen til at have TV og Film med, når man bare gerne vil se motorsport og absolut ikke gider se Paradise Hotel og lignende". Men har fundet ud af at der er jo faktisk også meget andet jeg godt gider se :-)

Hej Rie,

Tak for din fine anmeldelse.

Det er altid en udfordring at fortælle om indholdet når man har så bredt et udvalg som vi har. Derfor håber vi også folk vil prøve tjenesten, da dette er den bedste måde hvorpå man kan undersøge om der er noget for ens egen smag.

Vi har stor fokus på hele tiden at tilføje flere nye film og amerikanske serier (samt den bedste sport), så hvis man nu ikke er til dansk underholdning er der stadig meget at vælge imellem.

På gensyn på Viaplay