[REPLY]
Vandaag besteld, morgen geleverd! Fout, gratis ruiling.
Snelle nalevering.
Gewoon gemakelijk shoppen voor alle bureaumeterialen aan goede prijzen.
Zeer snelle levering zoals beloofd. Goede klantendienst die u steeds de nodige informatie biedt. Eventuele fouten bij de levering worden altijd correct opgelost.
J'apprécie la qualité des produits et rapidité des services de Viking, mais je suis choqué par l'application d'une garantie obligatoire. Cela ressemble un peu à des techniques à la "Ryanair"
sans problème dans le secteur de la fourniture tant que pour les commandes, les prix et les livraisons
Onze bestelling worden op de verkeerde plaats geleverd. Waardoor het leeggoed blijft staan. De plaats waar de goederen moeten afgeleverd worden, wordt steeds extra vermeld bij de bestelling.
Ik heb al herhaalde malen iets besteld bij jullie, maar de laatste malen kwam mijn bestelling steeds te laat of zelfs niet. Na telefonisch contact te hebben genomen is de bestelling niet gevalideerd of het was te laat besteld. Eénmaal heb ik zelfs te horen gekregen dat het niet meer beston, voor 11 u bestellen de dag daarna geleverd. De volgende maal kreeg ik dan te horen dat het goed was dat ik om voor 11u besteld had, dan kon het nog dezelfde dag mee. (????).
Er is geen rechtlijnigheid meer en ik stond (sta) op het punt om ergens anders te gaan.
Voor de derde keer heeft men het verkeerde artikel geleverd.
voor een snelle en perfekte levering moet je bij viking zijn.
steeds vriendelijke ontvangst bij telefoneren of mailen naar onze klantbeheerder (Nancy De Vos) en telkens een gerichte oplossing zoeken bij eventuele problemen
Bestellingen bij Viking worden voor bijna 100% daags nadien reeds geleverd. Bij eventuele klachten of abuus bestelde artikels worden deze zeer eenvoudig teruggenomen. Als vaste klant mogen we ook genieten van extra kortingen die ons persoonlijk worden medegedeeld. Akties met artikels die we regelmatig afnemen worden ook onmiddellijk gecommuniceerd.
dus zijn we heel tevreden.
Voor geen contact te hebben met mensen is alles vlekkeloos verlopen, zeker voor herhaling vatbaar
PRIMA ,BEHALVE VOOR ELEKTRONISCHE TOESTELLEN.
TOESTELLEN KOMEN UIT NEDERLAND !
Après une semaine je n'ai toujours pas reçu ma commande. Quand je téléphone on me dit qu'on me livrera demain et ça pendant une semaine.
Wij hebben er alvast nog geen problemen mee gehad. Stipt en correcte leveringen.
Ik ben zeer tevreden over de service. Eén minpuntje: wanneer er iets misloopt met bestellingen die Viking zelf uitgeeft zoals bv. magnetische whitebord, dan is er geen enkele manier tot communicatie mogelijk. Ik heb maanden moeten wachten en steeds aan een andere operator het probleem moeten uitleggen. voor de rest kan ik Viking aan iedereen aanbevelen. De bestelling wordt steeds de dag nadien geleverd en alles klopt altijd.
ik ben zeer tevreden over de vlotte levering van Viking.
Choix de plusieurs gammes, commandes facile et livraison rapide.
Efficace et nous sommes content!
très bonne organisation
délivrance rapide à domicile
facturation claire
échange possible sans problème
...
bij de betere firma's voor bureaubenodigdheden - stipte levering -
Wij hadden kaften van Esselte besteld. Een deel is nog steeds niet geleverd. Een ander deel zat in gewone dozen waardoor de kaften lichtjes beschadigd zijn. Dit is reeds de 2de maal dat we dit voorhebben als we kaften bestellen.
YESSSS, le soleil pendant 365 jours avec Viking !
Ik kan alleen maar zeggen dat ik geen slechte of ongemakkelijke ervaringen kan zeggen over de service van Viking Belgium.
Aangezien wij maar een klein bijberoep hebben in de auto sector, hebben we niet zoveel kantoor materiaal nodig. Doch is het geen probleem om ook in kleine hoeveelheden artikelen te bestellen en te mogen ontvangen.
Hartelijk dank hiervoor en ik zou zeggen: "Doe zo voort!".
Deed bij benard ongeveer zelfde bestelling maar daar kreeg ik een 7 inches tabletje bij zonder vragen , cadeautje zonder vragen is wel leuk
Iemand kan ik een plezier doen en dat doet ook mij plezier
snel en keurig uitgevoerd. Ik hoef er zelf niet meer voor in de wagen
Viking heeft een prima website waarop je praktisch al je kantoorbenodigheden vindt.
De prijs is meestal wat hoger, maar hiertegenover staat het gebruiksgemak, de goede service en snelle levering.
Plastic vuilniszakken die ik bestelde waren niet voorradig... Dus leverde Viking zomaar andere zakken...
Deze werden wel gecrediteerd na een telefoontje.
Voor de rest : correcte levering
La commande est facilement passé, le paiement est sécurisé, la livraison est ultra rapide (le délai est réellement respecté).
Le seul bémol est, probablement, issu d'une mauvaise manipulation au départ : la facture qui doit être éditée en intra-communautaire ne l'est pas.
certains produits sont absents; la qualité des cadeaux est largement inférieure à celle de Bruneau, ce n'est pas déterminant mais parfois cela attire!
goeie site, snelle service, en gebruik van Lyoness !
wil je 1 tot 2 percent terug van uw aankopen terug gestort op uw rekening, dan beveel ik jullie LYONESS aan, dat is een van de redenen waarom ik aankoop bij Viking ! meer info ... bjvalerie@telenet.be
Kan enkel zeggen dat ik nog nooit teleurgesteld werd, bestelling voor 11u00 worden dag later effectief geleverd.
Dienst na verkoop tot hiertoe nog niet nodig gehad.
Indien ik een product niet kan terugvinden op site en telefonisch contant opneem wordt ik steeds geholpen.
Dus effectief 5 sterren waard !
Valerie De Bruycker found this review useful
Heel goed over heel de lijn ..
Valerie De Bruycker found this review useful