[REPLY]
har været nu i over et år hos vindstød,de besvare mail ret hurtig.
jeg var på ferie da en regning skulle betales ,kom hjem 2 dagen senere end betaling frist .
jeg skriv til dem var grund var,gebry blev slettet,da jeg ellers altid har betalt til tid.
super ,da findes stadig firma som gider bruger tid på at forstår kunder når problem opstå.
super
tak igen
Skiftede til vindstød for 1 års tid siden og deres kundeservice har været super - også efter flytning til udlandet, hvor jeg skulle have penge refunderet.
Har sammenlagt brugt 5 minutter på at skifte.
Fremover får jeg så fortsat en regning fra min "gamle" leverandør for leveringen af strømmen (denne regning var nu ca. 600 kr billigere) - og een regning fra vindstoed.dk på ca. 350 kr.
Begge dele er meldt til betalingsservice - så det er ikke noget jeg mærker. 250 kr. sparer jeg om året - på en 5 minutters indsats.
Fin timeløn.
Mark Barner found this review useful
Fint initiativ som kan fremme udbydningen af vedvarende energi.
Prisen svarer ganske godt til den pris, faktisk er det lidt billigere end det, som jeg idag betaler for min frie el.
Her kommer strømmen via vindenergi, fremfor kul og olie.
Virker umiddelbart enkelt at blive kunde og du har også din egen log-in side, så du kan følge med i forbruget.