[REPLY]
Jeg prøvede at bestille 6 vine de havde tilbud på, som de reklamerede med havde fået god kritik af vinblade og af vivino brugere. Jeg blev dog noget skuffet over vinen, som i øvrigt var over en uge om at ankomme til min dør.. Jeg tror jeg prøver en enkelt gang mere, at bestille et af deres tilbud , da smag og behag jo er forskellig og denne ene vin nok bare ikke passer til min smag.
Ja, jeg har modtaget vinen inden for det lovede tidsrum og min holdning til vinens smag er rent subjektiv, men denne anmeldelse og karakter er baseret på min subjektive købsoplevelse, som blev foretaget ud fra en reklame der lokkede med en "god" vin. Den var bare ikke god til mig og derfor er JEG ikke tilfreds. Skal man give 5 i karakter bare fordi man har modtaget varen? Nej, at modtage varen giver ingen karakter - det må anses som værende en nødvendig del i en handel mellem to parter hvor ejerskab skifter hænder (i dette tilfælde mine penge mod deres vin).
Måske det går bedre næste gang og i så fald bliver karakteren hævet.
Har købt vin via Vivino's nyhedsbrev flere gange, og alle gange har det været god vin til prisen. Leveringen er sket hurtig inden for 2-4 dage - ingen problemer.
Ang. app'en mangler jeg mere omkring priser og hvor man kan købe vinen. Ellers super.
En virkelig fin ide. Jeg har brugt det mange gange og er tilfreds med måden det virker på. Jeg mangler dog lidt mere omkring pris og hvor vinene kan købes. Men det er jo i høj grad op til kunderne at dele den info. Har købt PRO appen og det fungere fint for mig.
En del af konceptet - som fungerede for lang tid siden - er at man scanner en vinetikette ind og så får man at vide hvilken vin det er, hvordan den er rated og hvad den fx koster andre steder.
Fordelen for Vivino er at man får kontakt til kundesegmentet, kan tilbyde vine pr. email o.s.v.
Desværre fungerer det ikke mere. Når en vin ikke umiddelbart genkendes får man fortsat at vide at den er scannet, afleveret og svar vil blive returneret. Men man får også at vide at man fx er nr. 20.000 i køen ... og så sker der aldrig mere.
Jeg tror konceptet er brudt sammen for Vivino. Men man meddeler ikke dette via appen eller på websitet.
Jeg købte forleden et godt tilbud på 6 flasker Montsant '06 hos vivino.com, det var der andre der også benyttede sig af, hvilket resulterede i at tilbuddet hurtigt blev udsolgt. Af hensyn til de kunder som kom for sent lavede Vivino et nyt tilbud på samme vin blot nyere årgang ('11) samtidig med at de ville give 10 % til Knæk Cancer. Jeg falder også for det nye tilbud og kontakter deres kundeservice via chat funktion og forklarer dem at jeg dagen inden allerede havde købt 6 flasker Montsant og om jeg derfor kunne spare fragtomkostningerne for den nye order. Dette resulterede i at jeg slet ikke skulle betale fragt, da vivino.com fragter gratis ved køb af minimum 12 flasker. God service , tak!
Jeg har haft købt et af Vivinos vintilbud.
Inden leveringen blev jeg informeret om at de ikke kunne overholde deres normale leveringstider pga. påsken. God information!
En af flaskerne i sendingen var desværre defekt, men jeg fik uden problemer et gavekort modsvarende flaskens værdi.
Kommunikationen var hele vejen igennem hurtigt og professionel.
Vivinos app og hjemmesider fungere ret godt, og er super til at huske på vin man kan lide/ikke kan lide.