[REPLY]
Jeg sidder i øjeblikket på et Hotel i Frankrig med WIFI på værelset, men kan ikke se dansk TV uden en dansk IP.
Jeg har derfor købt en måned hos VPN-byen.dk... Nå kan jeg se alt dansk TV (VIAplay, TV2Play, DR og alle de andre) hastigheden er fin, stabil og lige så hurtig som det trådløse uden VPN.
Det var utroligt let at sætte computeren op, ved at anvende den udførlige vejledning på hjemmesiden
Tusind tak - glæder mig til LIVE superligabold :)
Goddag i Højer.
Jeg har de senere år har opholdt mig i adskillige måneder af gangen
i Thailand og således også i øjeblikket.
Sidste år betjente jeg mig af jeres ydelser et par måneder men dog
ikke med den store tilfredshed, da kvaliteten var meget varierende
og hakkende.
Jeg er ikke et øjeblik i tvivl om at det skyldtes min daværende
internetopkobling og at jeg benyttede Windows 7 som OS samt
Firefox browser.
Denne gang har jeg fået en lidt hurtigere opkobling, "skrottet"
Windows og bruger stort set kun Linux/Ubuntu som jo opdaterer
meget hurtigere og naturligvis min Firefox - browser og alt er fuldt
opdateret.
Da jeg har installeret Windows 7 side om side med Linux/Ubuntu
har jeg naturligvis også prøvet at benytte dette til VPN-byen men
det er tydeligt at Linux/Ubuntu og Firefox virker bedst og giver den
bedste kvalitet og så er jeg ikke nervøs for virus angreb og deslige.
Her i denne del af verden er men jo i risikozonen hvis man er Windows
- bruger ;o)
Naturligvis kan kvaliteten varierer men i år er jeg meget tilfreds med
jeres produkt og det er mit håb at i får succes med det herude og
får en god og stabil kundekreds.
Med venlig hilsen,
Klaus Ørnbæk
Eagle Consult & trade
p/t Bangkok
vpn-byen.dk er et fint produkt, desværre kunne det ikke opfylde mine behov.
Hvis du gerne vil koble vpn på router, skal routeren kunne arbejde med domænenavne. Man kan ikke koble på vpn via ip-adresse, domænenavnet wnb.dk skal bruges..
VPN fungerede ikke. Internet i Grenoble i Frankrig fungerede ved at man loggede på et trådløst netværk, derefter loggede på, i en internet browser. Og her fungerer VPN altså ikke. Det undrer mig, at man ikke måler på hvem der har brugt forbindelsen indenfor fx 14 dage, og tilbyder assistance når man kan se, at forbindelsen ikke er anvendt.
deres support hjemmeside web form virker ikke den står bare og kører i en uendelighed.
Mit login virkede ikke så det er en spild af penge når man sider i udlandet og ikke kan komme i kontakt med deres support.
Når man ringer er man altid nr. 1 ? Der må være mange problemer siden de aldrig tager telefonen direkte.
Jeg er på vej hjem nu og har ikkke mere brug for VPN i denne omgang.
Vil prøve andre næste gang.
Fik hurtigt mit VPN tildelt efter bestilling!
Dog var der lidt problemer med at få lov at se dansk tv via stofas app.
Dette fik jeg hurtig og konstruktiv hjælp til at løse, og nu virker det!
Tak til Jesper Nissen, VPN-Byen, for support
Har været med hos VPB-Byen.dk lige siden de startede. Efter lidt børnesygdomme, kører deres VPN-server suverænt og stabilt, uden tab af ens normale downloadhastighed. Vi ser alle de danske TV-live udsendelser vi kan ønske os fra Danmark uden hakkeri eller problemer. Alt dette fra vores residens i Frankrig. Vi ser endvidere film via Netflex og Filmstriben fra de danske biblioteker. Vi anbefaler varmt til venner og bekendte denne udsøgte og billige service. I tilgift en hurtig og kompetent support.
Henning
Har du behov for en dansk IP-adresse, når du er på nettet i udlandet (f.eks. hvis du vil se dansk TV), så er VPN-byen en enkel og effektiv måde at løse udfordringen.
Jeg er overrasket over hvor nemt og hurtigt det er at få til at fungere! Fra man betaler går der 1 minut så har man sine oplysninger til at logge på, og opsætningen tog under 2 minutter!
Kan anbefales til alle, også folk der ikke har "forstand på computere"! !
Thomas Wehmeyer found this review useful
Fungerer fint og meget nem at sætte op, det også virker på min Mac
Jeg bestilte, installerede og var i gang på ca 10 min. Hvis man følger opsætningsguiden, kan alle finde ud af det. Jeg bor i Sverige og her er nettet ret godt, så jeg kan se net-tv helt uden problemer, også selvom jeg kører over vpn.
Rigtig god support og proffesionel virksomhed.
Hastigheden er perfekt du trænger igennem med det samme.
hvis du Fx sidder på en skole og de lukker ned for at man kan komme ind på Facebook, så bruger man bare Vpn, også trænger du igennem med det samme.
Mvh Jeppe Andresen
Superfin tjeneste, man får det hurtigt sat op vha. deres meget grundige og letforståelige guide, upåklagelig tjeneste. Uundværlig, når man er i Kina og gerne vil på fx. facebook og youtube. Jeg har testet lidt frem og tilbage, og jeg mærker ingen tydelig ændring i min forbindelses hastighed med og uden VPN slået til.
Super enkelt og altid god service. Der er ingen tvivl om, at firmaet går op i, at deres kunder er tilfredse. Så længe de holder dette niveau, kunne jeg ikke drømme om, at anvende et andet firma.
Bor i Sverige og skulle bruge en hurtig og stabil VPN forbindelse. Bruger iPad og det var enkelt at sætte op og kører stabilt.
Kort sagt, en glad og tilfreds bruger
Mvh. Per Christensen
Jeg har kun godt at sige om VPN-Byen.dk. Deres service kører helt perfekt her fra sydspanien. Deres support er også fantastisk og deres supportere er meget hjælpsomme. Alt i alt kan jeg varmt anbefale VPN-Byen.dk.
En meget tilfreds bruger af VPN-Byen.dk
Der var lidt problemer med at få email godkendelsen kode. Men efter opringning til vpn-byen blev problemet løst hurtigt og effektivt. Så her anden gang jeg bruger vpn-byen kan jeg kun igen give dem min bedste anbefaling.
VPN-Byen. professionel service, hurtigt trods weekend. Et godt virkende produkt brugt fra Dubai.
Frontside på hjemmeside mangler dog lidt flot grafik. Ser lidt amatør agtig ud.
Jeg ville som så mange andre have en VPN forbindelse i Kina og købte derfor en VPN forbindelse i VPN-Byen. Det tog ikke 5 minutter fra første opslag til at jeg havde bestilt, betalt og installeret programmet. Som iøvrigt fungerede fuldt tilfredsstillende og som beskrevet hos udbyderen, både under installation og anvendelse.
Jeg er studerende i Kina, og jeg er desværre ikke tilfreds med produktet VPN-Byen, da det ikke fik mit internet til at fungere som i Danmark som ellers var proklameret. Tværtimod virkede mit internet overhovedet ikke når jeg havde min VPN slået til. Browseren ville ikke åbne nogle sider, heller ikke dem som normalt fungerer fint i Kina. Andre internetydelser, såsom Skype og MSN Messenger, ville heller ikke fungere.
Når VPN-Byen er et produkt man har betalt for, så er det ikke særlig hensigtsmæssigt at det fungerer dårligere end de proximy-softwares som man kan downloade gratis på internettet.
Servicen var helt fin, og medarbejderne hjælpsomme, selvom de ikke kunne løse problemet.
Dog er det heller ikke helt optimalt at man af medarbejderne, efter de ikke kan løse problemet, får at vide at "det problem kender de ikke til", og at de ikke ved hvad jeg så skal gøre for at løse problemet.
Det undre mig, at jeg i det mindste ikke bliver tilbudt at få pengene tilbage, når jeg tydeligvis har købt et produkt som ikke virker og derfor ikke lever op til reklamationen.
Er periodisk i udlandet og har brug for en dansk IP adresse til at se dansk net tv. Helt uden problemer, betalt, setup og se tv, nemt og problemfrit.
Dejligt at kunne se dansk tv fra udlandet. Nem tilmelding, hurtig tilbagemelding med adgang til dansk server. Virkede med det samme. Flot
Sidder i Polen og havde brug for en VPN forbindelse for at kunne se lidt dansk TV,søgte lidt på nettet og fandt VPN-Byen.Det var en Søndag men en person sad klar til at hjælpe med de spørgsmål jeg havde(kompetent person).Bestilte kort efter en måneds abo..Straks efter at betaling var gennemført havde jeg min kode og det fungerer upåklageligt.
Mange tak for god service fra en fremtidig kunde.
Torben.
Jeg har prøvet forskellige VNP services, men VNP-byen er klart den bedste til danske IP-adresser.
Vi har kun brugt forbindelsen i ca. 2 uger.
Der har kun været et par dage hvor forbindelsen har været dårlig, men ellers har det fungeret perfekt.
Det bliver spændende at se om de kan bibeholde hastigheden når der kommer flere brugere.
Nemt at sætte op, og dejligt med online chat kundeservice - Selv på en søndag aften!
Brugte den til at se DR & Sputnik fra Tyskland.
Udover nogle ubrugelige link gik det fint med opsætningen kun hastigheden er blivet lidt langsommere.
Først og fremmest vil jeg sige, at der var en super service hos VPN-Byen.dk.
Det var nemt at bestille og supporten var fantastisk!
At nettet er blevet langsommere ved denne ip, end med den jeg bestiller hos [henvisning fjernet] er til gengæld noget skidt ...
VPNByen virkede 5 min. efter jeg havde betalt, så det har været en god oplevelse.
Jeg bor i udlandet og vil gerne se dansk tv og det lader sig gøre hos de fleste via VPNbyen, men viaplay lader sig ikke omgå.... Lidt træls.
Jeg er udmærket tilfreds med produktet, som fungerer upåklageligt,
og har gjort det lige siden opsætningen (tilmeldingen)
mine bedste anbefalinger, og god og hurtig service fra
supporten !
Hilsen ole <;o))
Jeg fik mit abonnement hos VPNbyen for en uges tid siden, og jeg må sige jeg er imponeret over deres service. Der var en chat-person tilgængelig sent om natten som både var venlig og som svarede kompetent på mine spørgsmål.
Løsningen er nem og virker bare - godt gået!
Bor i udlandet og havde behov for en dansk ip-adresse for at se dansk net-tv. VPN-Byen ydede fantastisk support (på trods af at det var midnat i Danmark da jeg kontaktede supporten) og forbindelsen var nemt sat up. Og frem for alt - forbindelsen virker upåklageligt!
5 stjerner herfra.
Er tidligere bruger af Beevpn, skiftede over til Vpn Byen efter min kammerat rådede mig til det, og har ikke fortrudt!! Super hurtig og stabil, har ingen problemer hverken med gaming, downloads eller noget. Kan varmt anbefales :-)
Jeg har efterhånden prøvet forskellige VPN-udbydere, men aldrig en som VPN-Byen.dk, Deres service er super, og der er aldrig nede tid, og super god hastighed, samt god kundeservice!
vpn-byen.dk kan klart anbefales til andre. Service er i top og det er en vpn der bare fungere. Ud med beevpn.com og ind med vpn.byen.dk :D