[REPLY]
jeg kan varmt anbefale denne virksomhed, det gik smertefrit at få undervisningen og bestå prøven på en og samme dag.
undervisningen var effektiv og nemt at forstå.
TAK
En stor fornøjelse jeg bestemt gerne anbefaler!
En meget kompetent underviser, der forstod at tilpasse både det teoretiske og det praktiske, så alle deltagere blev undervist på et niveau der passede til deres erfaring og viden om motorsejlads.
Jeg har selv erfaring med undervisning, og det er en meget stor kunst at inddrage alle, når erfaringsgrundlaget er vidt forskelligt.
At der så samtidigt var overskud, til at krydre undervisningen med et par sjove øvelser og et levende billedsprog, det har min store respekt!!
Det har betydet, at jeg efterfølgende har haft nemt ved at huske mange af signalerne og teorien.
Jeg fik langt mere for pengene, end jeg på forhånd havde forventet. Super leveret!
Asbjørn G. Chr.
Jeg tog Duelighed og speedbåd bevis i april 2013 og kan kun anbefale Watergames.
God stemning, dygtig instruktør som gav os den ekstra viden vi søgte.
Har bestemt mig for at tage Y3 med samme instruktør.
Udstyr helt i top.
Gode undervisnings mat.
Prekursus materiale super godt.
God forplejning.
Det har været en super dag sammen med WATERGAMES. Afslappet stemning og god undervisning. Der bliver taget højde for at alle er med, både med teori og praksis på vandet. Det har været fedt og jeg anbefaler gerne dette kursus til andre med hang til action på vandet!
Det er en super god oplevelse, selvom det er koldt. Lidt anderledes end bil-kørekort, men meget sjovt at prøve :)
God atmosfære. Rolig stemning. Der bliver undervist i god tempo så man sagtens kan følge med, selvom man ikke er vant til begreberne eller aldrig har været ud at sejle før.
Instruktørene har virkelig været gode både til det faglige men også i det praktiske... Det har hele dagen igennem været en rigtig lærerig dag, men masser sjove og udfordrende stunder.
Jeg kan kun anbefale Watergames.... 10 stjerner herfra.
Meget positiv oplevelse. Godt og samtidig et sjovt kursus, hvor et rigtig rart team står bag.
Tog Speedbådbevis sammen med nogle af mine venner, hos Watergames i Egå. Det var tidligt om morgen og vi startede med at få noget kaffe og noget morgenbrød. Holdet blev så delt op i 2 hvor vi som det første hold kom til at sejle deres ribbåd med 250 som de første. Super fed oplevelse fra Watergames og der var ingenting der manglede! Vi blev instrueret af den meget unge instruktør Jake, som var meget erfaren inden for emnet. Alle fik lov til at sejle det de havde behov for ( Selvom pigerne tog 3/4 dele af tiden). På vandet var der tålmodighed og alle elever blev ved indtil de følte sig sikre. Jake fortalte hvad man kunne bruge det til udover bare sejle fritid. Det var en rigtig god dag, med masser af sjov vandet.
Watergames får udelukkende roser herfra! Der blev undervist af en yderst kompetent instruktør - som sørgede fo at hele holdet forstod hvad der foregik - med en bestået "eksamen" til at afslutte en super sjov og lærerig dag!
Top herfra!
Super dejligt kursus, behagelig underviser der vidste hvad der skulle til for at jeg kunne bestå:0)
Jeg tog mit speedbådscertifikat i København, og jeg må sige at forholdene er iorden.
God forplejning og højt humør fra underviserens side.
Jeg var slet ikke i tvivl om at jeg ville bestå!
Tog et speedbåds certifikat på 1 dag i Egå v/ Aarhus.
Undervisningen var koncentreret. fra morgen til middag gik undervisningen med den teoretiske del mens eftermiddagen gik med den praktiske sejlads. Afslutningen blev en sejltur med en sagkyndig fra Søfartsstyrelsen.
Det var tilmed sjovt, og man havde en masse til fælles med de andre kursister.
Intet at udsætte - professionelt kursus.
Vi havde en super dag på vandet med Jake. Jake var også instruktør på teorikurset 20.-22. april 2012, og han er rigtig god til det - alle får tid og lejlighed til at øve, og med hans rolige tilgang til emnerne bliver eleverne også trygge.
Jeg var ikke nervøs, da vi tog ud med censor, og det gik jo godt ....
Tak for god undervisning og for viden om et spændende emne, som man kun brænder endnu mere for efter kursus.
Grundig undervisning og effektiv udnyttelse af tiden på vandet, blev rammen om mit speedbådscertifikat hos Watergames i Brøndby med Martin som underviser. Vejret var kraftigt imod os, men alle tog oplevelsen og øvelserne med et smil og den friskbryggede kaffe stod klar på bordet, da vi kom drivvåde tilbage for at lære teorien. Jeg vender helt klart tilbage til samme sted for at tage mit duelighedsbevis.
Jeg er 17 og tog speedbåds kortet den 26.Maj
Teorien var rigtig god og jeg fik lært en masse - her var der dog ingen prøve som sådan, kun mundtlig opsamling
- Sejladset var fint, men de mindre erfarne fik ikke "prøvet" rigtigt. Jeg havde erfaring med sejladset i forvejen, men synes stadig der burdes tildeles en "vil du lige prøve et par gange mere for at være sikker".
Ellers var det fint, selvom "lærer" lærte os én måde at lægge til Kai, hvorimod Censor ville se en anden metode, som forvirrede mange af "begynderne".
Alt i alt, rigtig godt - Kurset er rigtig fint til de der vil tage speedbådskort og lære en masse teori på kort tid
Har i dag taget speedbådskort hos Watergames.
1 underviser til 10 mand.
Teori foregik uden underviser med ved video.
Derefter 19 nemme spørgsmål.
Så ud på vandet hvor vi hver stod ved roret i 5-10 minutter.
Så til examination af censor med ca. 2 minutter ved roret og en mand over bord øvelse.
Og nu sidder jeg så og kigger på mit bevis og tænker over om det her ikke bare er et stykke beukratisk stykke pap som watergames har formået at lave en god fidus på.
Der var en del ventetid og heldigvis var det jo fedt vejr at sole sig i.
Men i får da 3 stjerner og de kan så fordeles med 1 stjerne for super dygtig underviser i de desværre alt for få timer vi så ham.
1 stjerne for sandwichen som var rigtig lækker.
Og så en enkelt stjerne for den sjove og hurtige båd og fordi jeg nu trodsalt har mit kort..
Men ærlig talt.. Havde forventet at jeg havde lært meget mere, både teoretisk og praktisk for de 1600 kr. Og tid var der jo masser af...
****************************
Tilføjelse 29/5 2012
***************************
Jeg har både her i tråden og personligt pr. mail fået tilbud om privatundervisning på grund af min middelmådige oplevelse, hvilket jeg må betragte som yderst professionelt.
Jeg har derfor tilføjet en stjerne for en super respons på min anmeldelse. Alle kan lave fejl. Det er hvordan disse håndteres man skal måles på. Og her må jeg tage hatten af for Watergames.
Jeg har netop gennemført begge kurser hos Water Games. Det gik rikgtig godt og kurset og instruktørerne var super gode. Jeg kan klart anbefale WaterGames !
Hej Watergames:-) Tak for en spændende og veltilrettelagt dag med masser af kompetent action i jeres superbåd i Egå Marina den 1. april 2012.
V var i gode hænder og følte os trygge og undervist af dygtigt unge mennesker med forstand og check på sikkerheden. Sådan!!
Og-- vi bestod prøverne:-)
Hermed min kone og jeg Watergames 5 stjerner.
Christian og Marianne
Fiskeavisen Aps
God og let forståelig undervisning gjorde at jeg fik mit duelighedsbevis!
Kan varmt anbefales.
mvh
Stephan
Dueligheds bevis jatak, Kurset har levet helt og holdent op til mine forventninger.
Jeg føler mig klædt godt på til de kommende sæsonner,og tak til god instruktør (Robert), du gjorde kurset levende.
Jeg kan stærkt anbefale Watergames til Duelighedsbevis / speedbådskort.
Mvh
Jakob H
Netop overstået Dueligheds kursus, var både informativt og levende beskrevet af instruktøren, jeg føler mig godt klædt på til de udvidet kurser (Y3) samt en masse sikker sejlads i kommende sæson.
Tak herfra,
Jack
Jeg har taget både speedbådsprøve og Duelighedsbevis hos Watergames... begge kurser var nogle super gode forløb, og top proffesionelle undervisere! Super fed båd gav en kanon dag på vandet...
Hjemmesiden er god og overskuelig!!
Brian found this review useful
Jeg har både taget speedbådscertifikat og duelighedsbevis.
Kvaliteten af undervisningen var høj og meget brugbar ift. min. Egen sejlads. Begge undervisningsgange var en god oplevelse med levende og nærværende instruktører og rig mulighed for at jeg kunne føle mig sikker og hørt med min erfaringsbaggrund.
Har taget speedbåds- og duelighedsbevis hos watergames, ved begge forløb har jeg været utrolig glad for den meget brugbare undervisningen jeg har fået.
og ej at forglemme prisen er god!