[REPLY]
Priserne inkl. fragt er billigere end i butikkerne. Og jeg fik endda mine varer hurtigt og i den flotteste indpakning.
Kan klart anbefales :)
Som overskriften siger, hurtig levering og billige vare, kan klart anbefales.
Mvh. Winnie
Jeg fik min vare to dage efter at jeg havde bestilt det. Jeg er fornøjet med varen og servicen.
Modtog varerne dagen efter de blev bestilt. Prisen absolut konkurrencedygtig.
Handler helt sikkert på Webapoteket igen.
Nogle gange er jeg nødt til at kigge til andre sider for enkelte varer, og enkelte gange er priserne bedre på konkurrenters sider. Udover det, så er der intet at sætte en finger på. God service, god kundeservice, godt design, og fair priser.
Jeg har aldrig prøvet at bestille på nettet før...men er tilfreds med servicen..
Da jeg bor langt ude på landet er det dejligt at kunne bruge web-apoteket. Hurtig levering og ingen problemer!
Jeg havde længe ledt i mange forskellige butikker. Og så fandt jeg det, nemt og sikkert, med et par klik - på webapoteket.
Jeg handler online på Webapoteket fordi der er åbent når jeg har tid Der er et godt vareudbud. Priserne er ikke dyrere end i en traditionel butik. Jeg har fået leveret mine bestilte varer hurtigt.
Det er nemt og hurtigt, og jeg vil klart bruge det igen
Er utrolig hurtig til at sende varerne ud. Er rimlig billig med sine priser.
Var inde og søge på nettet, for at se om det var muligt at købe Glucosamin andre steder end på apoteket. Til min store overraskelse, var det jo ikke noget problem. valgt Webapoteket, da det kunne tilbyde det samme som jeg har fået før, blot til en bedre pris. Vil helt sikkert handle der ige.
Yderst tilfreds, var bare lidt skuffet, da jeg opdagede at den fine kuglepen, som var sendt med varerne, ikke kunne skrive.
M.v.h. IH
God og hurtig service. Nem at handle med på nettet, og hurtig levering.
Jeg bestilte en vare og fik straks meddelelse om, at den blev ekspederet. Få dage efter ankom varen med posten. Perfekt.
Jeg bestilte tidligt om morgenen onsdag før kristi himmelfartsdag.
Det blev først afsendt fredag efter kristi himmelfartsdag.
Og da der åbenbart ikke bringes pakker ud om lørdagen, fik jeg det først mandag.
Men det er evt. bare formulering, der er lidt optimistisk.'
Ellers alt indholdet OK.
hurtig levering og korrekt indhold. kræver en "stor" bestilling da fragten ellers bliver for dyr
Hurtig levering og varerne levede op til forventningerne
det var en fin oplevelse at handle på webapoteket. nemt og hurtigt og jeg vil helt klart gøre det igen.
De har gode priser og handel og levering gik som det skulle.
Professionel og hurtig service. Har bestilt derfra et par gange og det fungerer rigtig godt.
Jeg modtog det allerede dagen efter jeg havde bestilt min ordre. Helt klart værd at anbefale :-)
Det almindelige apotek bruger jeg efterhånden kun til receptpligtig medicin. Webapoteket har et langt større udvalg af håndkøbsprodukter og en overskuelig hjemmeside med god information. Nem onlinebestilling, supergodt udvalg og lynhurtig levering!
Til os der ikke har lyst til at stor indkøb
Det er første gang, jeg har bestilt varer fra webapoteket.dk, men bestemt ikke sidste gang. Priserne er gode og portoen ikke så dyr. Hurtig levering, så alt i alt kan det kun anbefales at handle hos webapoteket.dk
Konkurrencedygtige priser, gode tilbud , hutig og prræcis levering, altså fuldt tilfredsstillende.
Udover hurtig forsendelse, blev jeg meget positivt overrasket, da jeg åbnede pakken: Der var små prøver vedlagt, så jeg kunne prøve produkterne, før jeg tog hul på de rigtige pakninger. Meget fin ekstra service!!