We are hiring!

Most recent review
Review company
  • Reviews (24)

Forkert pris på SSD disk

Jeg manglede en ny SSD disk. Gennem Edbpriser.dk fandt jeg det suverænt bedste tilbud hos Wehaveitall. Før jeg afgav nogen ordre, tjekkede jeg som sædvanligt Trustpilot. De mange dårlige anmeldelser foruroligede mig naturligvis - især de kunder, der havde oplevet forkerte priser. Derfor skrev jeg til Wehaveitall's kundeservice og forhørte mig på, om den annoncerede pris virkelig var rigtig samt den forventede leveringstid. Dagen efter (dvs. 10/5) fik jeg følgende opmuntrende svar:

"Ja, den er god nok. Til og med i dag er er prisen 766,-
Da den ligger på vores fjernlager vil der typisk være en leveringstid på 3 hverdage."

I god tro afgav jeg min ordre samme dag. Efter et par dage, hvor jeg kunne se, at min ordre endnu ikke var blevet afsendt, ringede jeg til kundeservice for at få en status (fik nemlig intet svar pr. mail). "Der kunne gå flere uger" fortalte han efter at have kontaktet leverandøren - SSD disken var nemlig ikke på lager, og det var åbenbart uvist, hvornår den ville komme det. Jeg har løbende forsøgt at få en ny status på min ordre, men uden held.

I dag, 2 uger efter min bestilling, modtager jeg så en mail om, at der er sket en prisfejl:

"Da vi har oplevet en fejl i prisen ... er vi desværre nødsaget til at bruge vores ret til at rette prisfejlen.
Vi vil dog gerne tilbyde dig SSD disken til en yderst god pris på 1300,-
Hvis ikke du ønsker dette, annullerer vi naturligvis ordren.
Bekræft venligst hvad du ønsker der skal ske, tak."

Helt absurd forsøger de at godtgøre fejlen ved at tilbyde mig SSD disken til "en yderst god pris på 1300,-", hvilket jo blot er 70% mere end de 766 kr, som jo var det jeg bestilte den for. Ordren er nu blevet annulleret.

Jeg har kontaktet edbpriser.dk for at få dem fjernet fra deres prissammenligningsservice med henvisning hertil, når de i så mange tilfælde oplyser forkerte priser.

Jeg kan naturligvis ikke anbefale dette firma og finder det dybt uprofessionelt. Jeg handler aldrig mere hos Wehaveitall.dk igen!

Morten Brandt and Mathias Boesen found this review useful

wehaveitall.dk

Pris OK men support ved garantireparation elendig!

Da jeg oprindelig købte min printer, gik alt som det skulle, dog en dårlig webshop, hvor man ikke fik melding om varen var afsendt, Track & Trace og lign.

Efter ca. et år, gik den omtalte printer i stykker. I flg. deres hjemmeside, skulle der oprettes en "RMA". Denne funktion virkede dog ikke, så jeg kontaktede derfor WehaveITall telefonisk. Her fik jeg at vide, at der skulle oprettes en RMA på hjemmesiden. Da det ikke kunne lade sig gøre, ville medarbejderen undersøge, hvordan jeg så skulle forholde mig. Det var starten på et fire ugers lang forløb, hvor jeg blev kastet rundt mellem Samsung og WehaveITall. Efter tre uger, hvor WehaveITall ikke kunne finde ud af, hvordan jeg skulle forholde mig, da der ikke var oprettet en RMA (som man jo ikke kunne pga. fejl på deres hjemmeside!!) måtte jeg købe en ny printer, da mit firma ikke kunne undvære en længere. Den mundtlige aftale var, at jeg ville få en passende kompensation i form af nogle tonerkassetter til den nye printer. Jeg mod tog én sort toner (til en udsalgspris på ca. 300,-!!) som et plaster på såret. Nu står jeg tilbage med fornemmelse af at være blevet rullet godt og grundigt - samt en defekt printer, som der lige var indkøbt for 1000,- nye tonerkassetter til, og som selvfølgelig ikke passer i den nye printer.

Jeg ved ikke om den behandling jeg har fået, er "company policy", eller om det var en uduelig medarbejder, men jeg har handlet hos WehaveITall for sidste gang!

Baltic Webdesign

wehaveitall.dk

Hurtig levering til en god pris

Men på hjemmesiden under kundelogin står min ordre stadig som ikke ekspederet/under behandling. Jeg fik faktura fra et andet firma og skrev tilbage om det mon betød at min ordre nu var ekspederet? Det gjorde det lød svaret og nogle dage senere fik jeg varen med GLS. Varen var fuldt tilfredsstillende og prisen lav og derfor den gode karakter trods det lidt forvirrende købsforløb.

wehaveitall.dk

5 dages levering ok, men ingen faktura!!!

Det som bekymrer mig mest er at der ingen faktura er kommet. Deres anmeldelser svinger helt vildt og det tyder på mangel på effektiv service. Hvad er grunden ved vi ikke.

wehaveitall.dk

syntes det er noget lort!!

Jeg var inde og bestille et ting som de havde til og stå af de var på lager og der ville går 1-3dage men jeg bestilte det den 27-03-13 og fik den første del den 09-04-13 og den sidste del den 18-04-13.
Begrundelse var af de var løbet tør for denne vare!!!!
så måske de skulle opdatere deres hjemme side noget tider!!!!

wehaveitall.dk

Hurtig - pris og kvalitet som forventet.

Bestilte negativlommer (fotoudstyr), som tilhører en svunden tid. Jeg var glad for, at WehaveITall kunne levere, og det gik fint. Det var så lidt uventet, at fakturaen kom med mail fra Descom a/s. Men forklaringen er vel, at Descom a/s ejer WehaveITall.

Hurtig levering, korrekt pris

Bestilte en ekstern HDD (fundet på edbpiser.dk) - prisen var enslydende med wehaveitall.dk's egen hjemmeside, og varen var på lager. Fik den med posten dagen efter. Sweet!

wehaveitall.dk

Hurtig levering.. Ingen faktura & info?

Leveringen var hurtig. Der kom straks en bekræftelse på bestillingen men der var ingen faktura vedhæftet. Dagen efter kom varen, hvilket var rigtig flot.
Dog kommer der ingen info om T&T nummer eller en faktura. Jeg ved faktisk ikke om man nogensinde får en faktura?

wehaveitall.dk

Ingen tilbagemelding på status af ordre, eller ordreforløb..

Bestilte tasken d. 05/02, og måtte selv kontakte dem d.d. 19/02 for at få status på min ordre.

Inde på deres hjemmeside stod der at den var forventet på lager d. 18/02, men da jeg kontaktede dem fik jeg af vide at den først var på lager d. 26/02.

Jeg annullerede min ordre hos dem, det er for ringe service ikke at informere deres kunder om deres ordre.

Det tog sin tid

Jeg har kun handlet hos Wehaveitall en enkelt gang og det tog sandt at sige sin tid at få bestillingen leveret. Ordren blev opdateret med ny forventet leveringstid ganske mange gange før den rent faktisk blev leveret. Forsinkelsen skyldtes manglende leverance fra deres leverandører, hvilket det naturligvis kan være vanskeligt at gøre noget ved fra deres side.
Jeg oplevede ingen uoverensstemmelse imellem priser og kundeservice var forstående, hjælpsom og høflig, men jo ude af stand til at afhjælpe problemet med egne leverandører.

Forkert pris...

Jeg bestilte en computer, som skulle være en julegave.
Den 14. december modtog jeg en bekræftelse på bestillingen via mail. efterfølgende hørte jeg dog ikke mere, og computeren blev ikke leveret. Jeg rettede derfor henvendelse d. 18 december, hvor wehaveitall, så skrev at handlen var blevet annulleret, da der var sket en fejl i forhold til prisen.

sagt på en anden måde, havde jeg ikke henvendt mig den 18 december, så havde jeg stået uden gave juleaften(jeg fik ingen besked om at handlen var annulleret)

Sammenholdt med at mange andre tilsyneladende også har oplevet "forkerte priser", så giver det altså et klart indtryk af at Wehaveitall.dk ikke er en seriøs/professionel virksomhed, idet problemet med forkerte priser ikke prioteres, - man er tilsyneladende ligeglad og fortsætter . Samtidigt må jeg også sige, at når man ved hvor besværgelig en sag generelt kan være, hvis man har et defekt/skadet produkt, så skal jeg ikke nyde noget af at handle med en virksomhed, hvor der er intikatorer for at tingene ikke følges op/fungere optimalt.

Forkerte priser!

Har prøvet at købe fra dem flere gange, hver gang har de oplyst forkerte priser og blev "nødt" til at annullere min ordre.

TSK and Dennis Madsen found this review useful

wehaveitall.dk

Bestilte en mus og nogle andre små ting og fik det leveret allerede dagen efter :)

Upåklageligt og handler gerne hos dem igen :)

Undgå for enhver pris

Søgte priser på edbpriser.dk på en SSD disk.

WehaveITall var billigst.

Bestilte 2 SSD diske og modtog 'bestillingsbekræftigense'.

De opdagede så at 'de have modtaget forkerte priser fra leverandøren' og annulerede orderen.

Så regn ikke med de priser de opgiver på deres hjemmeside og som de indgiver til edbpriser.dk.

Jan Zepelin, Dennis Madsen and Mikkel Borring Jakobsen found this review useful

• Taastrup, DK
  • 35 Reviews

Forkert priser

De sender forkerte priser til www.edbpriser.dk. Dum fejl som de bør undgå.
Fejlen er der nu på 2. dag på Gigaset SL 910

Johannes, Thomas Møller and Dennis Madsen found this review useful

wehaveitall.dk

Den rigtige service til den rigtige pris!

Jeg ringede og spurgte om jeg kunne tilføje en vare til en allerede bestilt ordre og de sendte bare pakken uden nogen problemer. God og personlig betjening.

Hurtig levering - fin kundeservice

Jeg havde brug for et større antal USB sticks dagen efter, ringede til deres kundeservice som kunne sørge for de var på min adresse til tiden. og det var de:-) Jeg vil bestemt handle der igen

wehaveitall.dk

Annullere handel pga fejl fra deres side

Bestilte et objektiv på deres hjemmeside, og fik efterfølgende en bekræftelse på bestillingen. Varen var ikke på lager ved bestilling, så jeg skriver en mail og spørger til leveringstiden. Får hurtig svar tilbage, hvor der bliver oplyst at jeg skal regne med 3-4 ugers leveringstid.
Efter to dage bliver jeg så ringet op af en medarbejder der siger at de grundet en prisfejl fra deres leverandørs side ikke kan levere objektivet til den pris det er bestilt til. Totalt uacceptabelt og i strid med dansk lovgivning. Brug jeres penge et andet sted.

Thomas Møller found this review useful

Perfekt

Super flinke folk ved kundeservice de var så godt til at hjælpe.
De havde osse klart den bedste pris på den epson projekter jeg købte samt deres levering. Bestilte mandag havde den tirsdag aften..bestemt ikke sidste gang jeg handler der. Skal nok give jer noget gratis reklame blandt famillie og venner.. Og en kommentar til Jon.. At edb priser er så langsomme til at opdatere deres side kan vel ikke være deres problem. Synes det er pænt fjollet af dig at give den dårlige andmeldelser når det er edbpriser som er galt på den!!

Pris passer ikke

Pris på en Verbatim ekstern harddisk på edbpriser passede slet ikke med pris på deres hjemmeside. Spildte min tid på deres falske reklame som resulterede i at jeg nok aldrig vil handle hos dem.

Thomas Møller found this review useful

god handel

lidt ventetid, pga vare ikke var på lager, kom via descom, god handel

Plads til forbedringer

Dag til dag levering, men fik hverken ordrebekræftelse, følgeseddel eller tracking informationer - det er bare ikke i orden.

Handel uden problemer..

Min første handel hos wehaveitall,dk gik smertefrit, fik varen et par dage efter. Grunden til 4 stjerner og ikke 5, er ganske enkelt fordi jeg ikke har har brugt reklamationsretten, så ved af gode grunde ikke hvordan servicen er på dette punkt.