We are hiring!

Most recent review
Review company
  • Reviews (39)

Troværdigt firma!

Fantastisk firma! Vi blev valgt som huerepræsentanter fra vores klasse, og vi valgte, som den eneste klasse på skolen, at bestille vores huer hos Wiberg - et valg vi langt fra har fortrudt! Wiberg fremstod fra første mail som et troværdigt og ærligt firma, og de var de eneste, der gav en klar beskrivelse af, hvad vi kunne få og til hvilken pris. Deadline for levering af huerne blev første uge i maj, og her d. 2. maj har vi netop modtaget vores huer - uden fejl! Det kalder vi god service. Vi vil klart anbefale andre at vælge Wiberg, når de skal bestille studenterhuer!

Wiberg Scandinavia

Fik ikke leveret studieturstrøjer til deadline

Jeg og en klassekammerat havde stået for at bestille nogle studieturstrøjer til klassen fra Wiberg Scandinavia. Vi oplevede dog en del konflikter - muligvis bare uheldige konflikter. For det første var bestillingen ret ustruktureret og forvirrende - deres website gik uheldigvis ned da vi skulle betale for vores bestilte trøjer, hvorfor der var en del bøvl med betalingen. Derudover overskred firmaet deadline, da nogle trøjer ikke var på lager - hvilket vi ikke havde fået besked på! Da jeg, et par dage efter deadline, sendte en mail afsted med hvorfor vores trøjer ikke var ankommet, fik jeg svar tilbage at det var pga. at nogle af trøjerne ikke var på lager, og om vi ville ændre disse, eller vente med at få dem til april (hvor vi havde været på studietur, hvorfor trøjerne ville virke meningsløse)! (Hvis jeg ikke havde sendt den mail, ville vi så først have fået vores trøjer til april???) Ganske uacceptabelt at man ikke bliver oplyst om dette før overskridelsen af deadline, og istedet SELV skal kontakte firmaet for at finde ud af hvad der foregår. Herefter var vi nødsaget til at ændre 6 af vores trøjer (medmindre vi ville vente til april), til en anden model, farve eller størrelse, da de ikke havde dem på lager som vi havde bestilt - hvilket da ikke kan være vores problem, så må de lade være med at sætte deadline så tidligt! Desuden havde vi fået af vide, at vi højest sandsynligt ville få vores trøjer lang tid inden deadline, men det blev derimod lang tid EFTER deadline.
Desværre har vi oplevet en del konflikter med dette firma, og ønsker ikke at benytte nogle af deres tilbud igen. Vi fik dog trøjerne før vores studietur - de er i god kvalitet, god størrelse, model og farve, og værd at betale for!

Kvantitet eller kvalitet

Kun hos Wiberg fik vi en behandling, hvor man følte sig velkommen fra starten. Både tøj og betjening var super kvalitet.
Jeg vil kart kunne anbefale dig at tage et kig forbi deres hjemmeside. Super fedt.

Rigtig god serivce

Vi har lige fået leveret vores nye studietrøjer fra Wiberg, men uheldigvis var der en trygfejl på min trøje. Jeg ringede ind til Wiberg og fik en rigtig sød dame i telefonen.
Det tog ikke ret lang tid, inden hun lovede mig, at jeg ville få tillsendt en splinterny trøje med det rigtige navn, også selvom det ikke engang var Wibergs skyld, at der var trygfejl på trøjen :)
Trøjen er af super god kvalitet ligesom servicen - så jeg vil klart anbefale Wiberg til andre.

Fantastisk huefirma

Så er vores årgang endeligt blevet studenter. Og dette skal fejres i traditionens tro med en hue på hovedet. Vi valgt Wiberg som hue leverandør til Ballerup tekniske gymnasium, da vi synes at deres hue var en af de pæneste på markedet. Efter store diskussioner og lange debatter med andre huefirmaer, fandt vi os godt tilpas hos Wiberg. Wibergs sælger var super flink og der blev ikke lagt skjul på noget. Hvis vi spurgte om nogle ting fik vi et åbent og troværdigt svar. Under hele forløbet er vi blevet godt informeret og følt at vi var i gode hænder. Vi har været meget glade for vores samarbejde med Wiberg og kan varmt anbefale andre kommende studenter til at vælge Wiberg Scandinavia som hueleverandør.

Daniel
HTX Ballerup
2012

Meget tilfreds

Vi har bestilt huer hos Wiberg med stor tilfredshed, de blev leveret 1 måned før afslutning, og de var helt perfekte. Ingen fejl og virkelig god behandling af Wiberg huer.

HG Holbæk

Tilfredshed

Min klasse har fået deres huer og de var fuldstændig perfekte. God kvalitet og komplet.

Rigtigt god service

vores klasse har været rigtig tilfredse med Wiberg vi har fået vores ting til tiden og det har været rigtigt lavet. kan klart anbefale Wiberg.

Wiberg Scandinavia

Thank you for your service!

This company has the best service i've ever met. When i faced a problem with my student hat, Wiberg managed to find a solution in less than a few hours time.
Thank you for understanding and your work. Keep going this way!
it's not so often one would meet such a professional team that would help you when you need it.
Now I can celebrate my graduation with the hat i dreamt of for a long time :)
p.s. One wouldn't find a better place to buy a student hat ...

Wiberg Scandinavia

Fantastisk betjening og særdeles godt services

Wiberg Scandinavia har givet mig en fantastisk services. derudover er de utrolig imødekommende og venlige. Jeg anbefaler alle der skal have studenterhuer at handle hos Wiberg Scandinavia :)

Wiberg Scandinavia

Hjælpsomme og god kvalitet !

Vi har netop fået leveret vores studietrøjer fra Wiberg, vi er meget glade og tilfredse med resultatet ( INGEN fejl på noget) og mange har allerede taget den lækre trøje i brug.
Gennem hele forløbet med bestilling, betaling osv. har Wiberg virkelig været hjælpsomme og nemme at få kontakt med vedr. spørgsmål osv.
Vi har endda fået lov til at bestille en ekstra trøje til vores nye dreng, uden problemer, som vil være på vores skole inden længe.

Hele 2.f fra Sankt Annæ Gymnaisum takker for GOD SERVICE.

Skrevt af Maja Langdal 2.f ( Sankt Annæ Gymnaisum)

Mathias Machóó found this review useful

Wiberg Scandinavia

Super hjælpsomme og god service

Vi har modtaget studietrøjer fra Wiberg Scandinavia, der har igennem hele forløbet været rigtig god service. Vi blev ringet inden betalingsfristen udløb og informeret om hvem der ikke havde betalt endnu, og fristen blev udskudt 3-4 dage da der var et par stykker der ikke kunne tage sig sammen, de sørgede for at alle fik en trøje.
Da vi så fik trøjerne fandt vi ud af at der var tastefejl på to af bestillingslisten. En hurtig mail fra en af eleverne til Wiberg og kontaktpersonerne blev ringet op dagen efter og Wiberg har sendt 2 nye trøjer uden ekstrabetaling.
Så det er været en helt igennem fantastisk service, og så situationer hvor de ikke havde behøvet at gøre noget.

Skrevet af 2.x Allerød Gymnasium
- Janne

Klasse bedømmelse

Min klasse har modtaget trøjer, og der er stor begejstring !
Alle fik det de havde bestilt så der var ingen problemer. Hele vejen i gennem bestillingen har Wiberg været rigtige hjælpsomme, både over mail og telefon. De kommer altid med et hurtigt svar på alt.

Hele 2.y på Nørre Gymnasium siger i hvert fald stor tak for RIGTIG god service! Og sender en varm anbefaling!

Skrevet af 2.y Nørre G.
Line

Klasse service

Min klasse og jeg modtog her forleden vores studietrøjer. Humøret var højt da vi fik besked om at de lå klar til afhenting på kontoret og alle hoppede i dem med det samme. Ud af 27 elever var min trøje den eneste med fejl på. Jeg sendte samme dag en mail til Wiberg Scandinavia og fortalte dem her problemet. Jeg blev ringet op dagen efter og blev fortalt at det navn der var blevet skrevet til dem, var det de havde trykket. Så fejlen lå hos repræsentanterne fra min klasse. Der blev spurgt til om størrelsen på trøjen ellers passede og at de ville sende en ny med det samme, som jeg modtager i næste uge.

Tak for god service og hurtig tilbagemeldning!

Isabell 2.A Helsingør Gymnasium

Forstående og hurtige.

Leder man efter god service er Wiberg Scandinavia klart stedet. I vores klasse havde vi i forbindelse med bestilling af studietrøjer mange problemer grundet manglede destination. Vi overskred bestillingsdatoen for trøjerne fordi vi stadig var usikre på om vi kunne komme afsted. Wiberg Scandinavia var meget forstående og gav et super sødt tilbud om at vi kunne bestille senere og derved ville de bare arbejde på højtryk for at få vores studietrøjer klar til tiden. Et par stykker fra klassen var i mellem tiden også blevet i tvivl om de størrelser de havde bestilt var de rigtige men dette blev nemt løst af en medarbejder fra Wiberg Scandinavia som blot ændrede størrelserne om uden yderligere problemer. Vores trøjer ankom overraskende hurtigt og er perfekte. De er i super kvalitet og alle er meget tilfredse.

Om et års tid skal vi bestille studenterhuer og trøjer, og vi er alle enige om at de skal bestilles for dette firma igen.

Mvh.

Charlotte 2.N, Greve Gymnasium.

Wiberg Scandinavia

Kvalitet, god service og nem bestilling

Wiberg Scandinavia er et absolut anbefalelsesværdigt firma, hvis man ønsker god service, information og god kvalitet. Det har været nemt at bestille trøjerne, og leveringen har været også været hurtig. Da firmaet var ude og fremlægge deres tilbud var de meget søde og venlige, og desuden utrolig samarbejdsvillige. Der har været god information omkring "processen" hele vejen igennem, og hvis der skulle opstå problemer er vi ikke i tvivl om, at det ville være meget nemt at rette op på. Trøjerne er af rigtig god kvalitet, og det var rart at få lov til at se og prøve trøjerne inden bestillingen. Alt i alt en rigtig god oplevelse med et meget serviceminded firma!

Mvh,
Sophie 2.m, Borupgaard Gymnasium

Godt, nemt og tilfredstillende

Efter en god fremvisning af studietrøjer til min klasse og min's kommende studietur, var der ingen tvivl blandt eleverne, at vi skulle vælge Wiberg Scandinavia til at lave disse trøjer for os, da Wiberg selv gav os prøvelser på de trøjer vi kunne vælge imellem, så det blev, som vi vil have det. En god start og intet press fra virksomhedens side men kun en hjælpende hånd. Selve servicen igennem hele forløbet var utroligt, hvis der var den mindste ting, som de var usikker på, så kontaktet de en for at gøre alt perfekt.
Informationerne om betaling og levering var gode, samt var der ingen forskydelse af vores trøjers ankomst til skolen. Og hvis der var sket en fejl med en trøje, fik man beskeden, at den rigtige trøje vil komme hurtigst muligt.
Flot arbejde fra deres side.

Josephine, 2.Y
Frederiksberg Gymnasium

Top-Star Service

Wiberg er klart et af de mest service-minded firmaer jeg har stiftet bekendskab med. Et firma der overholde aftaler, og er frisk på gode tilbud til kunderne. Vi valgte Wiberg til Studieturstrøjer samt studenterhuer, grundet at Wiberg uden tvivl var det firma på markedet var villig til at gøre alt for os som kunder, lige fra god service via både mail og telefon, samt en garanti for at du får det bedste tilbud med dig hjem.

Jeg vil personligt, og på vegne af min klasse, varmt anbefal Wiberg til kommende studenter, af den simple grund at de er det bedste firma på markedet.

Sebastian Thaysen 2010/2013 Næstved Gymnasium og HF

SUPER SERVICE!

Rigtig fede huer til en refærdig pris!
Enorm go kundeservice og organiseringen er i top!
Glæder mig til at få både hue og blåbog :-)

super dejlige trøjer

Min klasse er virkelige glade for deres trøjer som er mega behagelige og sjovt nok var vi lidt skeptiske men alle 3.g'erne forsikrede os om at Wiberg Scandinavia var det bedste mærke og servicen har ikke været andet en dejlig og behjælpelig :)
Deres hjemmeside er også nem at bruge og de fine små ekstra tilbehøre man kan få er ikke dyre.
~Hanin 2.y - Ringsted Gymnasium

En super behandling

Min årgang valgte Wiberg fordi de, ulig konkurrenterne, ikke brugte ufine metoder (eksempelvis - meget - nedsættende omtale om alternativerne) til at markedsføre sig, men tog afsæt i deres gode produkter og priser. Alt var professionelt, helt ned til produktmagasinet.

Vi oplevede lidt problemer med betaling fordi en speciel aftale kom i clinch med systemet (som ellers fungerede), men det blev løst uden det store besvær i samarbejde med Wibergs venlige konsulenter via mail og telefon.

Forsendingen af trøjer kom som planlagt, og var af samme stof- og printkvalitet som lovet. En enkelt trøje skulle genbestilles fordi den ikke var stor nok til køberen, men det var intet problem for Wiberg at sætte en ny i produktion.

Vi er meget glade for vores valg af firma, og glæder os til at modtage huer i samme høje kvalitet næste år!

Marius Nielsen, på vegne af S-klassen årgang 2010-13

Wiberg Scandinavia

Super kvalitet og service!

Min skole har brugt Wiberg til at handle studietrøje og vi modtog dem i sidste uge. Vi har kun godt at sige om deres service, som har besvaret hvad end vi måtte have af spørgsmål. Kvaliteten af trøjerne er rigtigt god, selv efter vask!. Prisen har ligeledes været fair, specielt når man tænker på hvad man får for pengene. Kan kun anbefale Wiberg til andre, som vil have god service og kvalitet for pengene!

Wiberg Scandinavia

Lækker kvalitet og super service!

Hos Wiberg er det super nemt at bestille og de yder en god service.
Studiebluserne er af en lækker kvalitet og printet er langt bedre end forventet!

Fantastisk service!

Wiberg havde glemt årstal på vores trøjer, men tog dem tilbage og rettede fejlen gratis.

Wiberg Scandinavia

Vores studietrøjer havde lidt mangler men Wiberg tilbød at rette op på fejlen gratis.
Super service!!

Super god service

Vi har i min klasse på Greve Gym fået sendt nogle trøjer uden skolens logo, og det var vi en del der var sure over. Derfor kontaktede vi Wiberg, som var samarbejdsvillige, som kom med det initiativ, at vi kunne returnere trøjerne og få logoet trykt på Wibergs regning. Jeg synes det er super fedt, at de vil gøre sådan noget for at få deres kunder til at være tilfredse, og derfor vil jeg varmt andbefale Wiberg, til jer som ikke ved hvilken udbyder i skal vælge.
Alt i alt har deres service været god, og min klasse er tilfredse med studietrøjerne som er af god kvalitet.

Excellent service!

My class and I ordered some shirts from Wiberg for our class trip to Lissabon.

When the shirts arrived we saw that there was something missing in the print. I spoke to the Customer service and they would fix it and ship it without any cost.

Extremely good service!!

Kun det bedste fra Wiberg

Der er kun positive ting jeg kan sige om Wiberg. Hele mit gymnasium bestilte studietrøjerne fra Wiberg. Hvor vi fik vores egen tegning trykket og det ser virkelig godt ud. Alle de forskellige farver er tydelige, og selve trøjen er bare fed at have på. Deres hjemmeside er god og overskuelige, og det er nemt at bruge den, når en hel klasse skal bestille. Selvom Studieturene først er i Marts, er trøjerne gået hen og blevet ekstremt populære her på skolen. Der er folk der bruger dem dagligt, som en slags hverdagstøj. Og det er simpelthen pga. at trøjen den er så behagelig at have på, og så holder den en dejlig varm. Wiberg har været så venlige at før vi bestilte og købte vores trøjer, fik vi tilsendt en kasse, fyldt med deres trøjer i forskellige størrelser. Så vi kunne finde ud af hvilken størrelse, og model man ville have.
Så jeg kan varmt anbefale Wiberg, som levere de mest fantastiske og fedeste trøjer, til tiden.

Wiberg Scandinavia

En trøje man bare ikke vil af med igen

Jeg kan varmt anbefale Wiberg, som leverer fantastiske trøjer, lige til tiden. Min klasse bestilte en trøje til hver af os, som vi skal bruge til vores studietur. Vi har selv tegnet det der skulle på og det blev trykt præcist som vi ville have det, samt at vi selv kunne vælge mellem om vi ville have lynlåse og mærker med det land vi skal besøge. Selvom studieturen først er i Marts, er studietrøjerne gået hen og blevet meget populære og moderne i vores klasse - vi kan ikke lade være med at gå med dem til dagligt og bruger dem nu som en slags hverdagstøj, hvilket skyldes det dejlige, behagelige materiale trøjerne er lavet af som samtidig holder en dejlig varm.

Super!

Jeg kan faktisk kun anbefalde Wiberg ved handel af studietrøjer og studenterhuer. Vi er en hel gymnasieklasse der har bestilt studietrøjer hos dem, hvor vi fik vores eget tegnede tryk på, som er kommet til at se rigtig godt ud. Farverne er tydelige på trøjen, og selve trøjen er rigtig lækker at have på.
Hjemmesiden er god og overskuelig, og det er nemt at finde ud af når en hel klasse skal bestille.
Wiberg har været rigtig venlige og hjælpsomme gennem hele processen. Derudover fik vi endda tilsendt en kasse med forskellige størrelser og modeller, så det var muligt at prøve trøjerne FØR vi fik bestilt, så vi var sikre på det hele passede.

Super kundeservice

Jeg har kun positive ting at skrive om Wiberg sca. Min søn bliver student til sommer, og skal jo have en hue som alle andre. Han var så uheldig at få kyssesyge i efteråret og har ligget syg flere måneder. Af en eller anden grund fik klassen ikke formidlet til ham, at der skulle bestilles hue. Så vi kom for sent med bestillingen, og i første omgang kunne det ikke lade sig gøre at få en bestilling med gymnasienavn, samt alle de andre ting der hører med igennem. Men efter en fantastisk indsats af Wiberg og i særdeleshed Jeanette fra firmaet, lykkedes det at få det hele med. Jeg sætter stor pris på det og kan kun give de største anbefalinger til dette firma.

Wiberg Scandinavia

Studietrøjen du ikke vil ud af!

Hvis I står i en situation, som jeg og min klasse gjorde sidste år, at I skal til at bestille studietrøje til jeres studietur, vil jeg varmt anbefalde firmaet Wiberg.

Vi modtog vores studietrøjer i sidste uge, og vi er meget tilfredse. På vores skole blev der arrangeret et møde, hvor vi blev informeret om firmaet, priser og vi så eksempler på de trøjer vi kunne vælge.

Min klasse og jeg er meget tilfredse med resultatet af vores trøjer. Kvaliteten er i top og prisen fair. Det er også fedt, at Wiberg har et stort udvalg, så der er noget for enhver smag i klassen - trøjerne kan fås med og uden lynlås, i forskellige farver, så der er gode kombinationsmuligheder for alle!
Bestilling og betaling foregik over nettet, så det var nemt for alle at klare.

Vi startede vores samarbejde med Wiberg i efteråret, og kontakten har været god og nem lige siden.
Samarbejdet har været fleksibelt og de har været nemme at komme i kontakt med og svaret hurtigt på spørgsmål.

Så hvis I står og skal købe studietrøjer kan jeg varmt anbefale Wiberg, medmindre I ikke ønsker god kvalitet, god service og kontakt samt gode priser!

Wiberg Scandinavia

Et firma vi kun kan anbefale!

Min klasse og jeg fik vores studietrøjer her forleden, og vi er alle sammen virkelige glade for dem! Trøjerne er vildt komfortable at bærer, og vi kunne vælge mellem forskellige trøjer fx med lynlås eller normale hættetrøjer, og så kommer de også i fede farver (navy blå, lilla og mange andre). Det fedt at have et større udvalg, når alle i klassen har forskellige smag. Priserne er også vildt gode, fair pris for hvad du får. PLUS det store udvalg du har, når du skal vælge hvad for en pakke du skal bestille.

Min klasse lavede desværre en fejl da vi bestilte trøjerne, vi kom til at sende de forkerte papir til firmaet, og derfor manglede der nogle ting på vores trøjer. Da jeg så kontaktede wiberg, kom jeg direkte igennem, og jeg kunne stille og roligt forklar problemet. De var så flinke at tale med, og det var virkelig fedt, at de ville hjælpe os med vores trøjer, selvom det var vores fejl. Det viser virkeligt hvor meget de går op i at tilfredsstille deres kunder.

Min klasse og jeg har intet andet end ROS til firmaet, og vi er virkelig glade for at de ville samarbejde med os.

Vi anbefaler selvfølgelig at alle vælger wiberg, da i kan være 120% sikre på at i for et total godt tilbud, service og nogle luksus trøjer.

Godt firma - god service

Min klasse bestilte studietrøjer fra Wiberg og vi er alle sammen super glade for dem. Kvaliteten og prisen er god og desuden var mange vilde med de forskellige farver trøjen kan fås i :o) Jeg var kommet til at bestille min trøje et nr for stor og her har de været virkelig nemme at komme i kontakt med og utrolig hjælpsomme med en ny trøje. Jeg kan helt klart anbefale dem.

Wiberg Scandinavia

Min klasse har købt studietrøjer hos wiberg
Deres priser og kvalitet på trøjer er rigtig gode, desuden er servicen ved at de er meget nemme at komme i kontakt med fantastisk.
Desværre har de lidt problemer med deres hjemmeside når folk bestiller

Kære Kirsten

Mange tak for din feedback

Det er bare dejligt at høre at I har være glade for både kvalitet og priser:-) samtidig er vi også meget tilfredse med at høre vi har været nemme at komme i kontakt med.

Vores bestillingsprocedure er under udvikling og vi har fokus på at at gøre den mere brugervenlig,

Wiberg Scandinavia

Elendig hjemmeside, dog gode priser

I skal virkelig have ordnet jeres hjemmeside. Den er fuld af fejl!

- Man er ved at bestille, trykker på billedet i højre side for at se huen: billedet forsvinder og det kan ikke komme tilbage, med mindre du starter forfra.

- Siden loader utrolig langsomt!

- Når man redigerer sin bestilling, har man lige pludselig lavet to bestillinger?!

- Jeg trykkede videre for betaling, og der skete ikke en skid! Måtte starte forfra og prøve igen. Tog utrolig lang tid.

Jeg spurgte i klassen om det kun var mig som oplevede det, men samtlige i klasse havde haft nogenlunde de samme problemer.

Den eneste positive jeg kan se, er jeres priser. Fair...

Kære Jesper

Først og fremmest vil jeg takke for din feedback, det er vigtigt for vores virksomhed at høre kundernes mening.

Det er godt at høre du er tilfredse med vores priser

Vi er netop igang med en forbedring af vores hjemmeside og har skiftet server så den loader hurtigere så det skulle gerne løse problemet.

Genialt Firma!

Min Klasse og jeg købte gennem Stryberg (Wiberg nu) og var alle godt tilfredse med vores huer!
Desværre fangede jeg ikke lige systemet første gang, men det viste sig at det slet ikke var et problem, for jeg kontaktede blot Wiberg hvortil de hjalp mig med at bestille min Hue, ganske iorden.
Da jeg fik Huen, var jeg latterligt glad for den, og da dagen så kom med at vi skulle rulle rundt i vognen mistede jeg uheldigvis min Hue.
Wiberg har dog været så utrolig søde og hjælpsomme og valgt, i belysning af min situation, at finansiere en ny hue til mig, Det kan man da kalde forbruger-service der vil noget !

Skide fedt firma

Kære Jonas

Vi ved at studenterhuen er en milepæl for de fleste, derfor vil vi gøre alt for at studentertiden bliver mindet med glæde. Så vi mente at det var det mindste vi kunne gøre.

Wiberg Scandinvia

Fantastisk!

Jeg er hue-ansvarlig på min skole og er meget glad for at det lige var Wiberg som vi valgte til vores studenterhuer. Vi har ihvert fald fået et kanon flot resultat med alle vores studenterhuer, som både var til en god billig pris i forhold til de andre selskaber + de blev leveret til tiden. De har også meget SUPER hjælpsomme, hvis der bare var det mindste hjalp de til med det samme :)

Så kan ikke gøre så meget andet end at anbefale Wiberg til alle jer andre.

Kære Stella

Tak for din anbefaling

Hvor er det skønt at høre I er glade. Vi har i mange år løbende forbedret vores produkter og netop din feedback gør, at vi ved at hårdt arbejde betaler sig. Vores produktion af huer bliver kontrolleret to gange inden de bliver vidersendt til jer, skulle der være fej,l bliver de derfor opdaget inden I modtager dem.

Ganske fint!

Det huefirma min skole havde valgt, havde åbenbart glemt mig, hvilket jeg først finder ud af ALT for sent. Så min interresse lå bestemt ikke i at handle hos dem.
Jeg forsøger at finde frem til et nyt firma, der vil sælge mig den sorte hue, på forholdvis kort varsel. Her fandt jeg så Wiberg-scandinavia.
SUPER SERVICE. Intet mindre. I løbet af få timer nåede jeg ind og bestille min hue, og jeg fik endda rabat!
Der er to grunde til at jeg ikke giver dem 5 stjerner:
Man kan ikke rigtigt se deres tilbud, hvis ikke man er logget ind. Det er vel egentligt mest en ulempe for dem selv, fordi så vælger købere automatisk bare andre firmaer, hvor man ved hvad man kan få. Jeg var bare så ivrig efter at få mig en sort hue, at jeg støvede deres telefon nummer op, og så gik det jo alligevel.
Den anden grund er at jeg først har bestilt min hue i dag: Ergo ved jeg ikke om den er god eller ej. Jeg forventer dog at den er fin, og jeg ville blive meget overrasket hvis den ikke var.
Men jeg syntes ikke at jeg kan give 5 stjerner når jeg endnu ikke har set produktet: Jeg vender nok tilbage når jeg har fået huen!

Kære Esther

Tusind tak for din feedback og godt at høre vi kunne hjælpe:-)