We are hiring!

Most recent review
Review company
  • Reviews (18)

Sløvt sløvt

Nu har jeg bestilt nogle cd'er et par gange , men det kan tage op til en hel Måned inden de kommer , syntes de skal Rette deres leverins tid fra 7- 10 dage til 30 eller der over, det er ikke i orden, syntes de skulle tage sig sammen og tænke på kunden og ikke kun på de penge de kan få, det er lidt at tage pis på kunderne.

Wowhd

God til specielle albums.

Jeg handler både hos Cdon og Wowhd og har ikke haft nævneværdige problemer med sidstnævnte, som jeg bruger når jeg søger specielle albums. Har handlet her en snes gange. Finder af og til albums til under 1/4 af hvad man skal give på danske hjemmesider - eller som slet ikke kan fås her, og så incl. levering! Jo, der kan være lange leveringstider, men det kan jeg godt leve med når man er forberedt på det og et revnet plasticcover kan jo erstattes for få kroner.

Dan Bashie Larsen found this review useful

Wowhd

BRUG IKKE DETTE FIRMA - varen kom først efter en måned.

Kundeservice er flere dage om at svare. Deres undskyldning er at jeg har byttet om på post kode og by ved bestilling, selvom adressen stod helt korrekt på ordre kvitteringen.
De var meget hurtig til at hæve pengene, men varen kom først efter en måned.
BRUG IKKE DETTE FIRMA.

Martin P found this review useful

Wowhd

Dansk side som sender uden for EU

WOWHD sælger en del CD'er til ret fordelagtige priser, hvilket skyldes de sendes uden for EU og der dermed ikke er betalt moms og told.
Køb kun vare, som har en maksimalpris på 79 kr, for at undgå en efterregning for told, moms (+25%) og toldbehandling (ca. 160 kr)

Leveringstiden er typisk 2-5 uger og varene sendes normalt enkeltvis ofte i boblekuverter.
Dette gør desværre, at CD-covers kan være beskadigt i forsendelsen, hvorefter man skal lave en reklamation til WOWHD, for at få tilsendt et ny CD-cover.

Ved problemer med manglende levering, er WOWHD noget langsomme til at afhjælpe problemerne. Svaret er gang på gang blot, at man skal vente lidt længere, først 15 dage, så 21 dage - derefter beklager WOWHD forsinkelsen.

Wowhd

Udemærket service, men OBS på lagerstatus og leveringstid

Jeg bestilte to LP'er forleden på WOWHD.dk - Ganske vist havde jeg ikke læst på deres måde at udføre betaling i forhold til deres lagerstatus.

De to LP'er var givetvis på lager, men da jeg havde bestilt varen, og pengene var trukket, blev de hurtigt sat i "Restordre". WOWHD tillader sig altså at sætte betalingen igang, men skriver også på deres hjemmeside at denne "Restordre" status, kan vare mellem 1-4 uger, eller mere, hvorefter de kan tillade sig at slet ikke bestille den hjem, og selvfølgelig refundere din vare.

Da jeg så dette, skrev jeg straks til deres kundeservice (OBS: På både engelsk og dansk), og forklarede at jeg ville annullere ordren og refunderet beløbet.

Den næste dag fik jeg tre emails, to automatiske svar på dansk med annullerings-kvittering, og en personlig email på engelsk. Altså var der ingen problem med kundeservicen og få mine penge refunderet.

eksisterer wowhd overhovedet?

Jeg fik et gavekort i julegave. Bestilt dvd er d. 29.dec med merpris på 80 kr. Beløbet bliver debiteret med det samme. D 12. Dec får jeg afsendelsesmeddelse. Varen ikke modtaget d.d. 29.jan. Har skrevet til wowhd. No reply!!
Er det en svindelshop? Nul stjerner herfra.(må man ikke)

Wowhd

Ingen returret som køber!

OBS: vær ultra sikker på dit køb gennem WOWhd - de yder nemlig ingen returpolitik over for deres kunder, medmindre varen er beskadiget eller leveret til forkert adresse. Med dette skal forståes, at man ikke får pengene retur alligevel, men modtager en ny af samme udgave. Bestilte en dvdbox til en julegave d. 04/12/12 og de trak pengene med det samme, men modtog aldrig en ordrebekræftelse eller kvittering på mit køb! Dvdboxen nåede frem efter jul og efter gentagende forsøg på kontakt af WOWhds kundeservice modtog jeg et engelsk gensvar på mine mails. Jeg fik ingen løbende information om min pakke, og kunne ved levering se den var sendt helt fra Hong Kong, hvilket virker iøjenfaldende misvisende, når WOWhds udsang via hjemmesiden lyder på "vare på lager - afsendes indenfor 24 timer". Man efterlades som kunde i den gode tro, at varen er fremme inden for et par dage, uden at vide varen først skal gennem den halve verden. Jeg har simpelthen valgt at tage dette tilfælde til Forbrugerstyrelsen, for at kende mine rettigheder som kunde.

Den danske Forbrugerstyrelse har nu bekræftet, at ifølge paragraf 17 i Forbrugerloven, har man altid 14 dages fuld returret, når man forhandler med en dansk hjemmeside - wowhd.dk. Sågar udsalgsvarer har du som kunde returret på!

Wowhd

Absolut bedste anbefalinger herfra, men vær opmærksom..

Lige en notits til alle som klager over lange leveringstider og evt. efterfølgende momsopkrævning - WOWHD er IKKE en dansk webshop, ej heller Europæisk. De ejes af Élan Media Partners og har hovedsæde i Sydney, Australien.

Alle varer bliver sendt derfra uden moms - eller fra deres fjernlager i Hongkong. Så regn nok med 2-3+ ugers levering. Samt vær opmærksom på de danske moms/toldregler. Køb inkl. forsendelse over 80 kr. kan blive fortoldet (160 kr. i gebyr + 25% moms af købsbeløb pr. forsendelse).

Jeg har selv handlet hos WOWHD over 10 gange nu med flere bestillinger pr. ordre, og hver gang modtaget alle varer enkeltvis og i komplet stand. (Alle under 80 kr. stk).

WOWHD har efter min mening et spændende udvalg af film, musik m.m - alt fra populær mainstream til små og skæve udgivelser som ikke findes mange andre steder - og samtidig har de tit ekstra stærke tilbud, rabatkupopponer og kampagner.

Så hvis I bare er opmærksom på ovenstående hensyn, så er der kun de bedste anbefalinger til WOWHD.

God til billige CD'er

Har handlet flere gange hos Wowhd og gjort mange gode køb. Flere gange har de solgt nye CD'er til 79 kr, som koster 150 kr i butikkerne. Nyder at forsendelsen er gratis. Sender også jævnligt små rabatkuponer.
Der er dog det problem, at de ikke sender varerne fra EU. Det vil sige, at hvis man køber for 80 kr eller mere (pr. CD) risikerer man en stor beskatning fra de danske toldmyndigheder.
Wowhd refunderede dog beskatningen, da det skete for mig. Men det betyder desværre, at "dyre" CD'er ikke kan bestilles hos wowhd.

Alt for sløvt!!

Jeg bestilte en CD d.4/12 beregnet til julegave og en d.9/12. Pengene bliver straks trukket på mit kort, men det er også det eneste der er gået hurtigt!! Den 13/12 ser jeg på min "ordre" på deres hjemmeside, at der står: " restordre" det stod der ikke noget om da jeg bestilte dem.
Den sidst bestilte CD fik jeg mail om var blevet afsendt d.14/12, den først bestilte skulle være afsendt d. 18/12. Nu har vi d. 20/12 og jeg har ikke modtaget nogle af dem endnu!! Jeg synes at man burde kunne regne med at have en vare til jul, når den er bestilt d. 4. Dec.!!! Ellers bør man gøre opmærksom på det på hjemmesiden. Nu bliver jeg nødt til at købe en anden julegave istedet, for at være sikker på at kunne lægge en gave under træet. Jeg handler IKKE med WOWHD mere!!!

Skuffende

Jeg har købt hos wowhd 5-6 gange i en periode på 6 år.Har været meget tilfreds (dog en enkelt gang hvor varen har været en smule beskadigt, men det var noget der kunne leves med). Men mit sidste køb har været det værste køb. Ligesom mange andre, har min varer været utrolig meget forsinket. Kundeservicen har været middelmådig. Det ærger mig at bedømme wowhd sådan fordi de plejer at være gode at handle hos. Men denne gang har de simpelthen skuffet mig og jeg er tydeligvis ikke den eneste. Så det undre mig selvfølgelig at der ikke bliver gjort noget ved det fra wowhd's team, når der nu har været lign. klager og problemer i så lang tid.

Wowhd

Skodbiks ...min værste webshop oplevelse!

En meget stor del af modtagne varer er beskadiget ved modtagelse pga.
for dårlig emballering som butikken flere gange er gjort opmærksom på.
Køber man en vare til annonceret pris kan man herefter modtage en mail
der fortæller varen ikke kan skaffes, og pludselig er prisen steget drastisk
på den nøjagtig samme vare som altså stadig kan købes! De mange tilbudsvarer
du kan modtage på annonce mail kan du gøre brug af og herefter risikere
at betale fuld pris med den besked at en eller flere af de købte varer ikke
er med på tilbudslisten selvom du på tilbuds mailen benytter et direkte link
til tilbudslisten. Reklamationer besvares ikke altid .Gratis levering ja..men kan absolut ikke opveje ovenstående. KØB DINE VARER ET ANDET STED!

målløs

Hej jeg er godt sur rent ud sagt.
Jeg sidder og bestiller
og 1 acceptere den ikke min adresse fordi den stave med ø
fandt jeg ud af.
2.i mens alt dette står på bliver en af mine varer s'rme udsolgt.
3.og da jeg ville betale kunne man ikke skrive min adreese
ved felt når man har indtastet sit betalings kort..
4..SAMT SKREV JEG EN KLAGE MAIL
PÅ DANSK .FÅR SÅ EN MAIL PLEASE WRITE IN ENGLISH LOL
DET ER EN DANSK SIDE,MEN KLAGE MAIL PÅ ENGELSK.
5så jeg skriver på engelsk på mine problemer
og den varer som gik væk under alt dette .
5DÆLME OM JEG SÅ IKKE FÅR EN MAIL PLEASE WRITE THE TITLE
OF THE BOOK!!!!!!lol jeg har lige skrevet det i forrige mail.

så kan ikke anbefale siden til dem,som har problmer med bestillinnngen

Super priser

Har gennem de sidste 7-8 år bestile en del ting på Wow HD - både film, spil og musik....

INGEN er bedre på priserne, og det koster ikke noget at få det tilsendt (fra GB)

At det så tager 5-10 hverdage inden det ankommer, betyder ikke noget - så har man blot noget at glæde sig til!

Wow ;)

har flere gange benyttet mig af WOWHD / CDWOW. Og jeg er yderst tidfreds :) Nogle gange kan det godt tage noget tid inden varen kommer, men jeg har ikke oplevet at de ikke er kommet inden for leverings fristen 5 - 10 hverdage :) Og jeg har anbefalet denne side til flere af mine venner :)

Wowhd

Billige priser, godt udvalg, men...

Jeg har fået rigtig mange mails fra WOWHD med tilbud fra dem, og deres cd'er ER rigtige billige. Blandt andet kunne man forudbestille en masse cd'er, som jeg ikke umiddelbart kunne finde andre steder. Dette benyttede jeg mig af, og én ting er, at en cd, der kom ud i DK (fra en dansk kunstner) d. 3 september, først stod på deres hjemmeside til at komme ud d. 10 september. Jeg tænkte, at jeg ville tage chancen: det var trods alt en trejde del af prisen, man sparede. Men nu er det d. 19 september og jeg har ikke set skyggen af cd'en endnu.
D. 12 september fik jeg af vide i en mail, at den var blevet afsendt, men når det er en forudbestilling, hvorfor går der så så lang tid?
Jeg har i dag modtaget en dvd, jeg bestilte på samme tid som cd'en.
Jeg har også en forudbestilling til d. 25 september, gad vide, hvornår jeg så får den?

Jeg vil sige, at hvis det ikke er noget, der haster, så er det en smadder god side. Den er nem, og de har et godt udvalg, og i mine researchs er de overordnet dem med de billigeste priser.

Rigtig godt

Har bestilt CD'er og DVD'er hos WOW HD (eller CDWOW, som de hed før) et utal af gange, og har aldrig haft problemer.

Er man utilfreds med om coverne skulle være gået i stykker, kan man selv tilvælge forsendelsesforsikring.

En enkelt gang var varerne sendt fra et land udenfor EU, hvorfor de var blevet fortoldet og momsopkrævet. Ved henvendelse til butikken, idet de ikke havde varslet om muligheden for dette, fik jeg en rabatkupon på momsens beløb med det samme. Super god service.

rigtig tilfreds

jeg bestilte 7 CDér de er nu alle kommet uden skader de blev sendt hver for sig. Først modtog jeg 1 der var blevet sendt fra australien de 2 næste fra USA også de sidste 4 fra Hongkong ??? mystisk men det vigtigste er jo at de er kommet inden for ders tidsfrist

meget bedre end cdon.dk som har skuffet mig flere gange og som jeg ikke vil bruge mere

Is Wowhd your company?