We are hiring!

[DATE]

[REPLY]

123keukenapparatuur reviews

123keukenapparatuur Logo
Customers say: »Super ervaring, een dikke pluim...« »Wij vonden het niet de moeite...« »Eindelijk een bedrif die je...« 98
Good
8.9 out of 10

98 customer reviews
Review company
  • Reviews (98)

Featured review of 123keukenapparatuur

beste service van nederland

Via de website op 123keukenapparatuur.nl een inbouw afzuigkap besteld. Zij kwamen als goedkoopste uit de bus. Kon snel en overzichtlijk via de voorraad pagina zien wat ze hadden.
8-5 besteld en 10-5 mocht ik deze in ontvangst nemen! Helemaal top dus!
Toen ik deze maandag wilde laten installeren kwamen we er niet helemaal uit. Ik heb toen opgebeld naar de winkel en er is zelfs iemand langsgekomen om te helpen! Echt een geweldige service! 123keukenapparatuur bedankt!

123keukenapparatuur

Perfecte service en goede prijs/kwaliteits verhouding.

26 maart op zoek gegaan naar een Siemens pizzavorm aangezien de onze versleten was. Na deze gevonden te hebben bij 123keukenapparatuur (via Kieskeurig) deze gelijk besteld en nog dezelfde dag op kunnen halen. Na thuis de verpakking opengemaakt te hebben bleek dat hij helaas beschadigd in de verpakking zat terwijl deze nog ongeopend was. Gelukkig hadden ze vanavond koopavond en hebben wij de schaal gewoon om kunnen ruilen. Enorm vriendelijk geholpen en tot een oplossing gekomen. Perfecte service en goede prijs/kwaliteits verhouding.

Vriezer UIK1424

Aangezien de warme tijden er weer aankomen waren we op zoek naar een goede nieuwe vriezer. Na telefonisch contact te hebben gehad zijn we tot het besluit gekomen om voor de Liebherr UIK1424 te gaan. Deze dinsdag 20 maart besteld en donderdag 22 maart al in huis! Zeer snelle en duidelijke levering dankzij de berichten die je vooraf krijgt. Snel, voordelig en goed advies, wat wil je nog meer!

• J.
  • Achterberg, NL
  • 2 Reviews

Afgelopen zondag ging helaas onze koelkast stuk

Afgelopen zondag ging helaas onze koelkast stuk. Maandag morgen telefonisch contact gezocht voor een goed advies en direct een nieuwe besteld en aan het eind van de dag kunnen afhalen in Veenendaal. Super snel geregeld!

SMV50E70EU

Ik had dringend een nieuwe vaatwasser nodig nadat mijne het begeven had. 123 had kwam met de SMV50E70EU als goedkoopste uit de bus. Uitstekende service en snelle voorspoedige levering. Ik ben uitermate tevreden en de vriendelijke chauffeur was geduldig en behulpzaam. Ik kon zelfs het product controleren voordat hij bij me wegreed. Hij heeft de oude kapotte dan ook weer meegenomen. 123keukenapparatuur bedankt!

123keukenapparatuur

Afzuigkap volgens planning geleverd tegen beste prijs

ITHO Afzuigkap besteld met levertijd van een week. Is na precies een week geleverd. Levertijd tijdig aangekondigd en ook nagekomen.

Levering was volledig met duidelijke beschrijving, heb de kap nog dezelfde dag gemonteerd.

Geen lagere prijs kunnen vinden en geen bezorgkosten!

helemaal tevreden

Ik kwam net na 18.00uur bij de winkel maar er was nog iemand, mocht gelukkig nog even binnen komen, had op kieskeurig de bosch inductie zien staan.
Deze heb ik gelijk onder de arm meegenomen en kreeg er ook nog een panneset bij.

123 bedankt want de vrouw kan vanavond weer koken.

aan te raden door ons

afspraak en tijd per mail ontvangen. 12jan 2012 om 7uur
exact 7uur stond de monteur aan de deur
koel vries combinatie inbouw gedemonteerd en nieuwe geplaatst
zijn zeer tevreden over de monteur die alles netjes afgewekt heeft

gr r.v.dingstee

\\

123keukenapparatuur

Zeer snelle levering en top service!

3 dagen voor kerst ging mijn kookplaat kapot en de dag voor kerst had ik de nieuwe al in mijn keuken liggen! Na deskundig telefonisch advies, werd de kookplaat zeer vlot geleverd. Binnenkort a ik meer apparaten vervangen en ik kom hier zeker terug. Ook een prachtige duidelijke website trouwens!

mvg

Sharp

Plaatsen composiet keukenblad prutswerk

Na een maand zonder keuken en een desillusie armer, is het 123keukenapparatuur niet gelukt om een nieuw keukenblad (composiet) fatsoenlijk te plaatsen. Het blad is al geheel vernieuwd en bij de montage daarvan zijn nog meer fouten gemaakt. De eerste keer is mijn onderkastje gesloopt omdat men zich vergist had in onderbouw van de spoelbak en vlakinbouw. De monteur gat dan blijkbaar eerst slopen en dan pas nadenken. Verder zaten er luchtbelletjes in de rand van het blad. Bij de tweede montage na veel telefoontjes en slechte communicatie, kwamen twee monteurs, die slechst een buitenlandse taal spraken, welke zal ik in het midden laten, en van geen enkele afspraak op de hoogte waren. Het resultaat was droevig!
Spoelbak staat uit het lood, bak zit er lelijk in (onder het bladniveau, varierend van 1 tot 3 mm en een deuk in 1 rand, die men geprobeerd heeft te verhelpen met een hard voorwerp, resultaat putje in de rand), spleten tussen bladen te breed. Eigenlljk een schande.. Het lijkt wel of het ze geen ene moer interesseerd, noch de monteurs, noch de verantwoordelijken op kantoor! Ik heb kunnen schikken maar zit met een lelijke keuken.

Prima service

Na 2,5 ging er een scharnier van een Siemens onderbouwvriezer kapot (er stak een stuk van een veer uit). Dit mag natuurlijk helemaal niet voorkomen na 2,5 jaar maar goed.

Destijds daar gekocht omdat zij de beste prijs hadden en dat ze dan ook nog in Veenendaal zitten (mijn woonplaats) was dan nog mooi meegenomen.

Eerst even geprobeerd via het servicegedeelte van de Siemens site maar daar willen ze perse een monteur langs sturen. Geen probleem als dat niks kost maar dat weet je dan nog niet dus daar had ik niet zoveel zin in. Ben dan best in staat zelf een scharniertje uit te wisselen (heb tenslotte de vriezer ook zelf in een bestaande keuken ingebouwd).

Scharnier gedemonteerd en meegenomen naar de winkel. De bon kon ik niet meer vinden en ook in het systeem aldaar stond ik ook niet. Desalniettemin ben ik keurig geholpen en uiteindelijk gratis voorzien van een nieuw scharnier.

Dik tevreden dus en daarom even de moeite van deze beoordeling genomen.

123keukenapparatuur

Veel leugens en zeer slechte service

In december een beschadigde afzuigkap van 1500 euro bezorgd. Ondanks honderden telefoons nog steeds niets aan gedaan en ze laten ook niets van zich horen! We worden steeds aan de lijn gehouden, loze beloftes en geen daden!

Alles prima geregeld

Afgelopen maandag een koeler besteld en vanmorgen al netjes geleverd.
De monteur was correct en kon ook bij hem pinnen.
Mijn oude koeler werd gelijk meegenomen.

Ik ben in mijn nopjes met 123

Aan het lijntje houden

2,5 weken terug een Siemens inbouwkoelkast besteld. Levertijd 3-5 dagen!
Na 5 werkdagen maar eens gebeld, ....hij komt eraan. Niet dus!!!
Na 2 weken nog een keer gebeld, woensdag of donderdag wordt hij bezorgd.
Vandaag is het woensdag, nog geen mail dat hij morgen wordt bezorgd.
Morgen weer bellen.
Kortom, onbetrouwbaar bedrijf dat zijn afspraken niet nakomt!!!!
Ordernummer: 211060702

Perfekte afspraken

Via internet een nieuwe vaatwasser besteld. Vervolgens krijg ik via de mail bericht over het totaalbedrag, hoe te betalen enz. en verder word ik geïnformeerd over de levering. Twee dagen vooraf komt er aparte mail met exacte datum en tijdsindicatie. Omdat ik die dag niet aanwezig was, is er zonder enig probleem een nieuwe afspraak gemaakt.
De besteller was op tijd en heeft de vaatwasser ook nog naar de keuken gebracht.
Top, ga zo door!

Simpel maar goedkop

Laats een Miele inbouwvaatwasser gekocht. Vreemd dat er maar 1 bezorger kwam zonder dat hij wist of het apparaat een trap op moest. Komt een beetje slordig over. Ook jammer dat de bezorger de doos van de nieuwe vaatwasser niet wilde meenemen. Moet ik met die rommel in de auto naar de gemeentewerk.

De oude vaatwasser nam hij na wat tegenstgribbelen gelukkig wel mee. Jammer dat wij daarover zeurt het was immers afgesproken. Voor mij geld Afspraak is Afspraak.

Geen hoogstaande service en website. Wel lage prijzen.
Tja...."Je kan niet alles hebben"

found this review useful. Agree?

Thanks for your review.

To ensure that all reviews on Trustpilot is written by real people, you have to verify your email before your review is being posted online. You have just recieved an email with a link that instantly verifies your email.