We are hiring!

Most recent review
Review company
  • Reviews (9)

Upåklagelig oplevelse

Jeg har lige købt en oplader til min gamle Sony Ericsson K800i, og den kom lige med det samme.

Var ellers som udgangspunkt lidt utryg ved sitet, men min skepsis er blevet gjort til skamme.

Vil handle der igen uden at tøve.

God kvalitet.

Jeg bestilte en cooling pad til min Macbook. Kvaliteten er i top. Nok ikke et sted jeg ville bestille fra i fremtiden da leveringstiden til Danmark er omkring ca. 4-6 dage.

Jättebra!

Oftast supersnabba leveranser om varan finns i lager. Bra priser på det mesta.

Oj..

Jag beställde kl. 12:45 i går, och kunde hämta ut mitt paket i dag kl. 14? Imponerande!

Att det så är jättebra grejer till låga priser (originaldelar till min mobil, till under halva priset av telefonbutiken) gör ju inte direkt saken värre!

Blir inte sista gången jag beställer från 24.se!

Hurtigt og let

Bestilte et SD-kort søndag.
Mandag mail om at levering havde fundet sted.
Modtog kortet onsdag.
Billigt, hurtigt og enkelt.

• Glommersträsk, SE
  • 3 Reviews

5 stjärnor till 24!

Snabb och bra. Leverar på bästa sätt och bra fakturering. Rimlig!!!

Niels

Jeg har købt en bilholder til min Desire. Plus 3 andre varer som alle var ok. Desværre var bilholderen til en Desire HD. Har prøvet at kontakte 24 adskillige gange på telefon for at få rettet fejlen. (har ingen vagt selv om der siges at der er åben). Har så skrevet til supporten som også får på denne anmeldelse. Håber så at der sker noget. PS Posten (sverige) meddeler at varen er fremme, T&T, 3 dage før at du får et brev fra det danske postvæsen om at du kan hente varen på posthuset. du skal nemlig selv afhente.

Is 24 your company?