We are hiring!

Most recent review
Review company
  • Reviews (4)

høflig og go betjening.

de holder indtil nu de lover, både på pris og tiden de siger det tager.

3liter

Simpelthen det bedste 3L værksted.

Jeg behøver ikke skrive noget, Thomas Kristensen´s indlæg siger alt.

Fejlen blev fundet :)

Den 17 marts skrev jeg et artikel omkring min oplevelse hos JP Auto og blev på baggrund heraf kontaktet af indehaver af virksomheden omkring min oplevelse. Vi aftalte at de igen ”JP Auto” skulle se på bilen, for at kunne finde og løse fejlen, hvilket var helt ok for mig.

Det er nu 3 uger siden jeg afhentede min bil og kan nu konstatere at fejlen er fundet, hvilket jeg er meget glad for. Det er også på baggrund heraf jeg naturligvis synes det er på sin plads og rimeligt også at skrive dette efter mit sidste indlæg hos TRUSTPILOT.
Jeg fik en god service og synes det var meget professionelt ikke at tage en kritik ilde op selvom vi ikke er enige om mit oplevelsesforløb.
Jeg er selv ansat i Autobranchen og kender godt til sure og urimelige kunder 
Vil slutte med at takke Jesper og hans medarbejder for at løse problemet på min bil og jeg har bestemt ikke nogle betænkeligheder ved at anbefale JP Auto til nogen.

Mvh. René

Reply from 3liter

Hej Rene, den første gang du var her var problemet jo slet ikke koblingen og du fik løst det du kom for, den har vi også debateret en gang og du lød også for ca 2 år siden som om du godt kunne forstå det jeg forklarede dig, at du tager det op igen nu tager jeg mere som vrede over dit nye problem så derfor vælger jeg ikke at skrive yderligere omkring dette.

det rigtigt vi har haft din bil i 14 dage og det er også rigtigt det er svært at komme igennem. jeg kan sige at jeg nu har fået en kontor dame som tager telefoner så vi kan undgå alle de ubesvarede opkald, da det ikke er noget vi er tilfredse med selv heller.

Vi har ikke udskiftet "diverse" vi har skiftet EN del og din har vi stadig og ALLE der kender mig VED at jeg UDEN problemer ombytter den til din egen del igen UDEN beregning, vi beklager hvis det forholder sig sådan at din bil ikke virker efter du har afhentet den men sådan er det altså nogen gange med problem biler, hvis der er noget teknisk vedr. selve fejlsøgningen syntes jeg vi skal tage den på telefonen.

Ring til mig, jeg kan ikke komme igennem til dig, og har heller ikke modtaget nogen email og de bliver normalt ikke væk....;o)

Vi må have rettet dette så alle kan blive tilfredse.

Mvh. Jesper - JP-Auto.

Genial service

Hvis du har en VW Lupo 3l, så LAD VÆR med at lade andre værksteder prøve at fixe din 3L!
Så enkelt kan det siges, taler af egen erfaring. Har været 3L ejer i snart 10år.

Det virker til gutterne hos 3liter.dk er de eneste i branchen du virkelig kan stole på når det kommer til den lille sparegris plus deres arbejde er altid virkelig godt udført!

Is 3liter your company?