We are hiring!

Most recent review
Review company
  • Reviews (123)
4Sound

Ikke så spændende mere...

Jeg har tidligere handlet meget i 4Sound i både Aarhus C og Aarhus V. Det har altid været en fornøjelse i Aarhus C, hvor der var en energi og velvilje til at råde og vejlede. I Aarhus V er betjeningen en anden. Her virker personalet mere "arrogant". De svarer på de spørgsmål man stiller, men heller ikke mere. Der er slet ikke den pingpong mellem kunde og ansat, som jeg tidligere har oplevet. Det er ikke længere sjovt at tage på "inspirationstur". :(
Jeg kan lige så godt bestille på de tyske sider, til en langt lavere pris. Trist at det skal være sådan. Jeg betaler gerne en højere pris, men jeg forventer så også en positiv oplevelse, når jeg kommer i butikken.

Kære Casper

Du skal have tak for at du giver dig tid til at anmelde os her på Trustpilot. Det er yderst værdsat når vores kunder giver sig tid til at fortælle os hvad det er vi kan gøre bedre. hvor vi kan optimere vores kundeservice Vi vil gerne give vores kunder den bedste oplevelse og det er meget ærgerligt hvis der opstår en
uheldig situation - den undskylder jeg selvfølgelig.

Det har altid været regel for ansatte her på Viborgvej, at de er imødekomne, venlige og ikke mindst kommunikerende.

Vi er klar over at musikbranchen ikke ligner andre brancher, forstået på den måde at forholdet mellem personale og kunden er betragteligt mere intimt end man finder det i f.eks en hifi forretning. Det er musik det drejer sig om! og et instrument er ikke bare en vare men et værktøj til at udfolde sin kreativitet og sine følelser igennem. Dette bør afspejles i den måde vi driver forretning på og i den måde vi kommunikerer med vores kunder.

Er der er noget vi ikke ønsker, så er det at blive opfattet som arrogante - det er noget jeg og mine kollegaer tager særdeles alvorligt.

Har du tid, vil jeg gerne invitere dig ind i butikken her på Viborgvej, så drikker vi en kop kaffe og taler lidt om det hele.

Jens Vengsgaard
Butikschef Århus V

Manglende opmærksomhed fra personalet

Jeg var i Odenseafdelingen for at prøve et instrument, der var udstillet på hjemmesiden. Instrumentet var ikke til at finde i butikken, så jeg prøver naturligvis at få noget hjælp. Men medarbejderne stod sammen et hjørne af butikken og virkede langt mere interesserede i hinanden og et eller andet de rodede med, end i at betjene kunder. Jeg følte at jeg "forstyrrede" dem, selvom der ikke var andre end mig, og de bare stod og snakkede, nogle med ryggen til kundeområdet. Dem der godt kunne se mig, virkede rimeligt ligeglade. Endelig fik jeg fat i en af dem, der slog instrumentet op på sin computer, og vrissede at jeg kunne da se på hjemmesiden, at instrumentet var en bestillingsvare. Jeg er ked af at jeg ikke lige kunne tyde jeres farvekoder på hjemmesiden, men jeg synes ikke at behandlingen var helt i orden, da han slet ikke havde travlt, og jeg var den eneste kunde i butikken. Jeg kommer ikke tilbage. Øv.

Edit: Jeg har valgt at fjerne to stjerner, da jeg har tænkt lidt over det og er nået frem til at jeg synes behandlingen var urimelig og uacceptabel. Direkte grov vil jeg dog ikke kalde den. Jeg har flere gange oplevet det samme i afdelingen i København. Sådan som jeg ser det, har en del af jeres medarbejdere et attitudeproblem i "vi-er-bare-lidt-for-smarte-til-at-yde-god-service"-duren.

Hej Josefine.

Puha! Det gør rigtigt ondt på os at læse din anmeldelse her på Trustpilot. Vi er meget ærekære når det drejer sig om kvaliteten af den personlige betjening i vore butikker og bruger meget arbejde og ressourcer på at sørge for at vores kunder altid får en betjening som er venlig, kompetent og af høj kvalitet.

Vi skal beklage den oplevelse du har haft og vi tager dit indlæg op på vores ugentlige møde i butikken for at analysere hvad der gik galt og hvad vi kan gøre for fremtiden for at undgå at noget sådant sker igen.

Vi håber at du er frisk på at besøge vores butik igen så vi kan få en chance for at vise dig en anden betjening end den du har oplevet.

Håbløs idioti vedrørende levering

Jeg har bestilt en pakke over 4sounds hjemmeside. Pakken er bestilt med levering gennem Post Danmark. Det viser sig imidlertid, at 4sound benytter GLS. Jeg foretrækker normalt GLS.

4sounds hjemmesideansvarlige er desværre sjusket. Levering gennem GLS foregår til hjemadressen. Hvis man ikke er hjemme bliver pakken forsøgt leveret igen næste hverdag, medmindre andet er aftalt om levering til en pakkeshop (GLS ækvivalent til posthus). Denne aftale er umulig at lave gennem 4sound's hjemmeside. Nu har jeg selv lavet aftalen med GLS uden om 4sound om at få pakken leveret til en af GLS's pakkeshops på mandag. Havde det været en af de andre webshops, som jeg tidligere har benyttet, havde jeg haft pakken i dag - fredag.

I 1990'erne havde jeg givet 3 stjerner. I 2013 er det simpelthen for dårligt!

Mikael Amnitsbøl found this review useful

Hej Mikael

Tak fordi du har givet dig tid til at dele den oplevelse du har haft med os og trustpilots brugere. Det giver os mulighed for at give et svar og kan være med til at afsløre svagheder i den måde vi driver virksomhed på som vi kan forbedre. Til fordel for 4Sound og vores kunder.

Du placerer en bestilling hos os den 2/5 kl. 9.36. Bestillingen bliver plukket og pakket og overgivet til GLS kl.15.00 hvor vi sender en Track & Trace kode til dig på email, så du kan følge forsendelsens vej til din leverings adresse. Pakken forsøges leveret af GLS den 3/5 kl. 9.01. Da der ikke træffes nogen hjemme på dette tidspunkt ryger den tilbage med GLS til pakkecentralen. Som jeg forstår det så træffer du efterfølgende en aftale med GLS om levering og modtager din pakke den 6/5.

Jeg har kigget på forløbet og der er 2 punkter hvor forløbet ikke helt lever op til sådan som det burde være.

1. Hvis man bestiller den vare du bestiller så angiver hjemmesiden at pakken bliver sendt med Postdanmark men større pakker af den størrelse du bestiller sender vi med GLS. Det skulle du selvfølgelig have været orienteret om direkte hvilket vi også nårmalt gør men det er desværre glippet i dit tilfælde pga. en menneskelig fejl. Der står følgende i vores forretnings betingelser:

Forsendelserne håndteres som hovedregel af Postdanmark, bortset fra meget tunge forsendelser som Postdanmark ikke kan håndtere.

Men det kan godt anføres bedre og mere tydeligt. Hvilket vi vil kigge på og forbedre.

2. Du påpeger at det ikke er muligt at det ikke er muligt at booke levering med GLS, direkte igennem vores hjemmeside. Det er korrekt at man ikke kan dette. Det er en funktion som vi ønsker os meget og som vi arbejder på at få implementeret. Der vil dog desværre gå noget tid før vi får denne funktion.

Jeg har snakket med mine kollegaer i webshoppen og de er enige med mig i at din bestilling skulle have forløbet bedre og at vi benytter dit indlæg til at forbedre os så noget sådant helst ikke skulle forekomme igen.

Vi takker endnu engang for din kommentar og håber at du vil handle hos os igen, så vi kan få lejlighed til at vise dig at det var en enlig svale. Og vi håber at du er glad for de varer du har købt.

Med Venlig hilsen

Webshop

Hurtig korrekt levering

Købte et trommesæt med tilbehør en hverdagsaften, næste dag blev det sendt og næste hverdag igen blev det leveret. God pris på bundle-pakke.
Eneste irritationsmoment var, at der ved bestilling stod at varen ville blive leveret med Post Danmark, men blev reelt leveret med GLS. (Så senere i handelsbetingelserne at pakker over en vis størrelse ikke leveres med Post Danmark.) Det gør jo en forskel i forhold til muligheden for at få sin pakke hvis man ikke kan være hjemme den dag pakken kommer. Vi bor i rækkehus og kunne heldigvis få pakken stillet i carport ved at sætte fuldmagt på døren, men det er jo ikke en mulighed for alle.

4Sound

Alt gik fint og produktet var i orden

Varen var ikke på lager, men fik hurtig besked og hjælp, så ingen problemer der :)
Leveret til tiden.
Bruger dog meget strøm, men sådan er det jo :)

4Sound

Er lige begyndt at spille bas igen. Henvendte mig til 4sound i ÅrhusV ang. forstærker og basguitar. Har fået megen god og kvalificeret vejledning, lånt tre basser med hjem m.m. I stedet for at købe over nettet er det trygt at kunne gå til butik - og komme tilbage, hvis der er problemer. Prisen var også helt i orden. Stor ros til 4sound.

Fantastisk!

Helt fantastisk!
Jeg bestilte DJ udstyr for 1500 kroner.
Og fik det 2 dage efter, det er bare god service!
Gode priser og alt er bare i den fineste orden!

Jeg anbefaler 4Sound!

Aldrig igen!

Jeg kan ikke beskrive hvor utilfreds jeg er med 4sound. Aldrig aldrig køb derfra!
1. De sender forkert ting 2 dage før jul. ( den ligner men er plastik agtig, og et helt andet mærke)
2. Jeg ringer 3 gange efter en returseddel, hvor ingenting sker.
3. jeg modtager returseddel og sender den tilbage. Har lige ringet 2 gang for at høre hvornår pengene kommer ind igen. (1 måned siden sendte jeg den tilbage)

her 3 måneder efter har jeg lige ringet igen, hvor de igen siger at de har styr på det og siger at de sætter pengene ind. Lad os nu se.

4Sound

Hurtig levering og udemærket service både på web og i butik.

Bestilte en kompressor pedal torsdag den 20. dec. Den blev leveret lørdag 22. dec. trods juletravlhed. Fortrød senere købet, returnerede den og fik penge retur uden problemer. Købte senere nogle strenge, som også blev leveret hurtigt.

Efter en meget dårlig oplevelse med rockshoppen.dk, købte jeg en Sandberg bas hos 4sound i Odense. Fandt en fejl på mekanikken, som 4sound tilbød at kigge på.
Men da jeg bor på Vestsjælland og ikke lige havde planer om at kigge forbi 4sound på Fyn eller i Kbh, så aftalte vi, at de ville sende ny reservedel, så jeg selv kunne skifte det. Udemærket service.

11 ud af 10

Bestilte 2 stk. aktive højtalere og modtog dem for et halv års tid siden fra 4sound. Jeg kontaktede dem go sagde hvordan landet lå om at den ene var i stykker. Jeg skulle bare sende højtalerne tilbage og se sendte de nogle nye :)

Og de virker stadig super

4Sound

Super service og rådgivning!

Jeg stod for en uge siden og ville gerne have fat i en ny forstærker, og efter at have kigget rundt omkring fandt jeg 4Sound. Og efter at have kigget lidt rundt, fik jeg hjælp til at finde den rette forstærker, og fik endda en gennemgang af dens funktioner. Jeg skal helt klart handle her igen, hvis jeg står og mangler udstyr!

4Sound

Kan ikke sige noget dårligt om dem

Deres hjemme side er nem, og man kan søge på deres hjemme side som er hurtig. Hvis man vil ha hjælp kan man gå ned i en af deres mange butikker. Her er servicen Helt i top, og de hjælper med alt.
Kan kun varmt anbefales

• Københavnerstrup, DK
  • 7 Reviews

Hurtigere end jeg selv kunne cykle

Jeg søgte efter et midi keyboard til en fornuftig pris på nettet, hverken dba eller andre medie kunne finde mig denne løsning billigere....

Jeg gik på4sounds side og fandt det keyboard jeg ledte efter via deres demo varer, varen er vel beskrevet hvorfor og til den har været brugt, åbnet eller returneret og det var endnu bedre da jeg besluttede mig for at købe det og få det tilsendt.... det kostede lidt og blev tilsendt til nærmeste GLS - alt fint beskrevet i opfølgende emails....

Jeg kunne have hentet det på cykel hvilket ville have taget mig ca 1 time frem og tilbage (men på den dag jeg nu engang ville have tilrådighed engang i fremtiden) Nu fik jeg det købt og tilsendt og udleveret allerede 2 dage efter jeg havde trykket betal....

Nice og ikke mindst totalllllll let :-)
Hvor svært er det ikke at være musiker i dag... altså hvis man skal købe instrument :-)

Dårlig Service / Dårlig Kvalitet

Købte Guitar i december af mærket Ibanez GRGA42T BKN Black Night til min søn i julegave. Men glæden varede kun kort, da jeg / vi ved nærmere eftersyn måtte konstatere at den var fuldstændig OUT OF TUNE. Alt var ude af justering Tremolo, Strenghøjde, trussrod, 1 løs pickup samt at gribebrættet var udtørret. Den har højst sandsynligt ligget på lager en evighed, nok det samme som en bil der har stået længe stille og bremserne hænger. Det havde jeg ikke regnet med ved køb af ny guitar, så det vil jeg da helt seriøst tage med i mine overvejelser næste gang der skal købes en ny spade. Har skrevet e-mail til dem hvor jeg foreslog dem at dele halv skade.og sende mig noget olie til gribebrættet samt en tuner til at vi selv udbedre de fejl for at spare forsendelsen. Har pt stadig intet hørt fra dem og regner dog hellere ikke med det.

Hej Benny

Det et selvsagt et seriøst anliggende for 4Sound at de musikinstrumenter vi sælger er i absolut topstand når vi levere dem. Det er derfor højst beklageligt at du tilsyneladende har fået en model som ikke lever op til de krav både du og 4Sound har til et ny anskaffet instrument. Vi har sørget for at afhjælpning i sagen som du vil modtage en af de næste par dage. Vi ville have fortrukket at få guitaren retur til evt. ombytning, sådan som jeg foreslog det i min mail til dig, således at vi kunne sikre os at guitaren vare 100% i orden og gennem tjekket af en af vores guitarbyggere. Men hvis du skal bruge yderligere assistance eller hvis du skulle fortryde at du ikke fik den ombyttet i første omgang, så står tilbuddet om ombytning ved magt indtil den 1 Marts.

Hurtig og smertefri handel

Skulle bruge et par høretelefoner til spil og film, og faldt over 4sound.dk.
Fik en mail 15 minutter efter bestilling, og at ordren var pakket og klar til afsending, og at pakken vil blive sendt afsted med Post Danmark kl. 16.00.
Og ganske rigtigt fik jeg en mail og at pakken var afsendt kl. 16.
Sætter pris på hurtig ekspedering, og god information. Keep up the good work :)

Dårlig service.

De vil ikke servicere deres kunder. Og derfor smækker de bare på, så man overhovedet ikke får svar.

Rasmus Sandager found this review useful

Hej Mads

Tak fordi du har taget dig tid til at dele den oplevelse du har haft med os. Det er voldsomt værdsat da det nogle gange er med til at afdække svagheder i den måde vi driver virksomhed på, som vi måske ikke selv har været klar over eksisterede. Dette giver os mulighed for at rette eller forbedre den service vi yder til gavn for både os selv og vores kunder.

Den direkte kundekontakt er et af de områder i 4Sound vi prioriterer aller højest. Det er i sidste ende det der afgør om man vil handle med os og der er ærligt talt også det der gør det sjovt for os der arbejder i 4Sound. Vi har i de forløbne år derfor investeret kraftigt i et nyt og topmoderne telefon system, samtidigt med at vi har fået online chat på hjemmesiden, hvor man direkte kan komme i kontakt med en af vores medarbejdere (Det er for det meste mig der sidder der) I julen har vi tilmed haft chatten åbent om aftenen til kl. 23.00 For hurtigt og effektivt at kunne besvare de spørgsmål vores kunder måttet have og for at give råd og vejledning omkring de produkter vi sælger.

Hvis du har ringet ind og røret er blevet smækket på så er det ikke fordi vi ikke vil servicere dig, men fordi der er opstået en fejl. Vi smider IKKE med vilje røret på når vores kunder ringer til os. Det jeg tror der er sket er enten at en af mine kollegaer, ved en fejl, er kommet til at trykke på den forkerte knap på telefonen. Eller at vi har forsøgt at stille dig om til en produktspecialist hvilket du kan have opfattet som om at der var blevet lagt på.

Jeg takker for dit indlæg på Trustpilot og håber at du vil bruge os igen så vi kan få lejlighed til at ændre på din opfattelse af os.

Glædelig Jul

4Sound

Fed butik, men også en fed hjemmeside

Der er et kæmpe udvalg i 4sound enten om det er guitar eller tromme. Der er noget så alle kan være med prismæssigt. Både billige begynder guitarer og meget dyre Martin guitarer. Alt i alt en meget fed butik.
Der burde dog være fri levering :D

Helt i orden!

Bestilte el-trommesæt, men fandt ud af jeg havde snydt mig selv for en "bundle" pakke. Fik de ekstra varer med rabat, selvom trommerne allerede var pakket! :o)
SUPER SERVICE!

Fænomenalt

Perfekt service. Når man besøger dem gør de altid deres bedste og deres betjening er i top. Bestilte en vare som jeg gerne ville have afbestilt, og det gjorde de med det samme. Thumps up!

4Sound

God opsætning af hjemmeside, god service og gode produkter.

Tror overskriften siger det hele. Dybt tilfredshed herfra!

Mvh. Alexander Falk

4Sound

Super god oplevelse på værkstedet!

Jeg vil klart anbefale 4sounds/aage´s guitar værksted. Super kompetente medarbejdere, som gerne giver sig tid til at sikre at strengehøjden er perfekt!

God service!

Jeg har kun rosende ord til overs for Musikhuset Aage Jensen/4Sound. Jeg har efterhånden lagt tæt på 50.000 kr i butikken, men alligevel synes jeg, at det er mig, der har fuppet dem.

De ved, hvad de taler om. De bytter tingene efter mindste vink, og tager dig altid seriøs som kunde. Da et DJ-anlæg pludselig var 1.000 kr. billigere ugen efter mit eget køb, så fik jeg da et tilgodebevis. Aage er min favoritstop på en københavner-tur.

skod transportfirma - som 4sound.dk har i Aarhus

Så lykkedes det efter mere end en uges ventetid at få mine højtaler.

Jeg forstår ikke hvorfor det ikke er et bedre transportfirma der er - for det første fik jeg min pakke efter det tidspunkt jeg skulle - tæt kl. 22.00. og det er efter jeg rykkede 4sound.dk pr. mail og tlf. flere gange - men endelig lykkedes det!

Rasmus Sandager found this review useful

Hej Dorit

Vi har taget dit indlæg til efterretning og har, her i starten af december, skiftet transportør.

upåklageligt

har efterhånden handlet her mange gange både på nettet og i butikker rundt om i landet. og har aldrig oplevet det mindste problem hurtigt svar rar personlig service og om ikke de billigste priser så betaler jeg gerne den smule mere for den service og sikkerhed jeg får her!

Lasse madsen

4Sound

Varen ikke på lager, ingen ved noget?

Jeg bestilte en Blue Yeti mikrofon på 4sound.dk, inden længe fik jeg besked, om at varen ikke var på lager, det vidste jeg godt, det stod der jo på deres hjemmeside, jeg var rede til at vente de 2-3 uger det ville tage.
Efter 3 uger havde jeg ikke hørt noget fra 4sound, så jeg ringede derind, og fik at vide, at de ville undersøge sagen og sende en mail. 3 dage senere modtager jeg en mail, om at det kan tage "flere måneder" før jeg kan modtage varen. - Det er fair nok at i er ærlige, men ville være rart hvis jeg havde haft denne information til at starte med, så ville jeg ikke have spildt min tid.
Endte med at bestille direkte fra producenten (ordren blev nemt annulleret hos 4sound), som egentlig var omtrent 100 kr billigere. Siden er varen fjernet fra deres webshop, så de er da kommet lidt ud af sofaen :)

Hej Alex.

Forløbet omkring din ordre er således at da du bestiller din Blue Yeti konstaterer vi at den ikke er på lager og vi retter derfor, den 16/7, henvendelse til den danske importør og udbeder os en forventet leveringsdato. Samme dag sender vi dig en mail hvori vi skriver at vi har udbedt os en forventet leveringsdato fra importøren og at vi vil kontakte dig så snart vi har fået svar fra dem. Efter nogle dage retter du telefonisk henvendelse til os omkring leveringen af din ordre og vi undersøger det med importøren, men han kan stadig ikke oplyse os om hvornår han kan levere. Vi er på dette tidspunkt meget pessimistiske med hensyn til leveringen af mikrofonen så vi sender dig derfor en mail den 26/7 hvori vi informerer dig om at det stadigt ikke er muligt at oplyse en leveringsdato og at vi tror at leveringtiden godt kan løbe op i måneder. Hvorefter du vælger at annulere ordren.

Vi får efterfølgende oplyst at Blue har droppet deres distributør i danmark, og vi vælger derfor efterfølgende at fjerne alle Blue varer fra hjemmesiden som vi ikke har på lager, indtil Blue har fået styr på deres distribution i Danmark.

Med hensyn til de 3 uger hvor du siger at du ikke hører fra os, så vil jeg tillade mig at påpege at hele ordreforløbet, fra du bestiller den 15/7 til du annullerer ordren den 26/7, er på 12 dage i det hele.

Vi vil frygteligt gerne have kunnet give dig den reele leveringtid fra starten af. På det tidspunkt hvor du bestiller er vi, med basis i de informationer vi har fået, 100% overbevist om at vi vil kunne levere indenfor 2 til 3 uger. Det er først da vi retter henvendelse til leverandøren anden gang, hvor vi bliver informeret om at det godt kan tage væsentligt længere tid, at vi bliver klar over at leveringen vil tage væsentligt længere tid.

4Sound Webshop
4Sound

Højere priser og dårligt svar

Jeg sender en mail til 4Sound hvor jeg spørger om jeg kan få en vare til en lidt billigere pris, fordi jeg har set den billigere et andet sted. Det kan jeg ikke. Generelt synes jeg deres priser er for høje! I samme mail har jeg spurgt om noget teknisk, men får som svar, at jeg skal købe varen først, før han gider undersøge det. Dårlig service!

Mads Hasselblad Christensen found this review useful

4Sound

Problemer med Post Danmark ... eller?

Jeg bestilte mandag aften et sæt strenge til en spansk guitar via 4sounds webshop. Tirsdag får jeg en mail, at varen vil blive afsendt tirsdag. Alt ser ud til at være i skønneste orden. Nu er det torsdag - har endnu ikke modtaget strengene.
Jeg sender en mail og spørger hvorfor?
Post Danmark havde ikke afhentet pakker hos 4sound i nogle dage, men nu ville de tage kontakt til dem og sørge for, at bl.a. jeg får min pakke i morgen!!! (spændende)
Det er efter min mening lidt mystisk og dårlig service.
Jeg har handlet rigtig meget på nettet og fået det sendt med Post Danmark - dag til dag levering!

super

bestilling ,levering alt kørte perfekt , de får mine varmeste anbefalinger,
et sted jeg gerne handler igen

4Sound

omvendt på den gode måde

Stod i fona og kiggede på headsets, blev lidt vild med Monster Beats Solo. Men for det første var jeg sikker på at det var billigere på nettet og for det andet, ja, så var det fona.

Gik så forbi butikken ved Rundetårn og kiggde lidt rundt. Så så jeg et prisskilt på et par Solo til 300,- under fona prisen.

Den laveste pris i en specialbutik i hjertet af kbh, omvendt på den gode måde. Det er sgu federe at få varen med det samme man betaler - Og jeg lægger hellere mine penge i en "rigtig" butik end i en kæde.

Super service....

Har i tidens løb handlet meget hos dette firma; trommer, PA anlæg, mikrofoner, DJ udstyr, programmel, kabler med videre.. Altid fået en fået en god og proffessionel rådgivning, behandlindling samt tilsvarende service.... kan helt klart anbefales, også for sit kæmpe udvalg af simpelthen ALT hvad der har med musik at gøre...

Brian Holmstrøm Nielsen found this review useful

De er der altid!

4Sound står altid på lager med det jeg lige står og mangler! Specielt er deres værksted helt fantastisk! Til trods for at de havde meget travlt sidst jeg kiggede ind, tog de min guitar forest i rækken da det var en hastesag UDEN EKSTRA BEREGNING, selvom jeg gerne ville betale for dette! Det er virkelig hvad jeg kalder service! Anbefaler 4Sound til alle jeg kender, og handler udelukket hos dem når det kommer til musik udstyr!

Uden problemer

Det er et stykke tid siden, men jeg købte guitarstrenge, effekt, og plektre hos dem.
Jeg fik med det samme ordrebekræftelse, og to dage senere fik jeg produktet, og alt var i orden.

Det er dejligt når det hele virker som det skal

4Sound

Køb ikke, hvis det ikke er på lager..!

Nu har jeg ventet i 3 måneder på en mikrofon, hver gang jeg ringer til 4sound siger de bare "Vi vil se på det" men der sker ikke noget...

Køb ikke, hvis det ikke er på lager..!

Mads found this review useful

Hej Jonas.

Tak for dit indlæg. Vi ved det er voldsomt irriterende når man skal vente på sin vare. Leveringstid er noget vi konstant har fokus på, da det naturligt har stor betydning for vores kunder og dermed også den service vi ønsker at yde.

Leveringsevne og hastighed er derfor et områder vi arbejder med dagligt for at kunne holde leveringstider på et absolut minimum, og vi kan heldigvis sige at det generelt lykkedes. Vi har skærpet vores krav til vores leverandører, vi har opjusteret lageret på de varer som vores erfaring viser der er svingende leveringer på. Samtidigt har vi løbende ført statistik på vores leveringsevne for at se om de tiltag vi har gjort nu også virkede og vi har siden november 2011 registreret en kraftig forbedring på dette område.

Men det ændrer ikke ved at du nu har ventet 3 måneder på din mikrofon, det dur jo ikke! og det kræver at vi gør en ekstra indsats for for dig, for du skulle jo gerne være glad for at handle med os således at du også for fremtiden ser os som en seriøs og ordentlig musikforretning som du trygt kan handler med. Jeg vil derfor meget gerne høre fra dig, enten på tlf 33181776 eller på mail på: rene.clausen@4sound.dk. Så vil jeg undersøge hvad der er gået galt og se om der evt. er noget jeg kan gøre i sagen.

Til Mads:

Med hensyn til Novation Launchpad så har vi desværre måttet vente på den i et lille stykke tid, da Novations fabrik desværre ikke kan følge med den store efterspørgsel. Salget af Launchpad'en er helt uventet eksploderet, hvilket har gjort det svært for Novation at følge med. Samtidigt har det været umuligt at få Novation til at oplyse os en forventet leveringsdato, så vi har ikke kunnet give et klart svar på hvornår du ville kunne forvente at modtage den. Jeg har være i telefonisk kontrakt med Novation idag og de meddeler at de, hvis alt går vel, skulle kunne levere den så du kan have den i næste uge. Hvis du kontakter mig på 33181776 eller rene.clausen@4sound.dk så vil jeg holde dig informeret hvis der sker ændringer.

Top of the pop :-)

Altid Hjælpsomme.
Meget stort udvalg, både for professionelle og amatører.
Super engagerede, vidende medarbejdere. Nemt at få hjælp både i butik og på deres velfungerende hjemmeside, både i form af chat og i deres backstage forum.

4Sound

Det er bare som det skal være !!

Søndag aften bestiller jeg et par Beats by Dr. Dre Studio. 1-2 dages leveringstid så regnede med de ville komme tirsdag, og det gjorde de da. Track 'n trace virker som det skal. Det er bare som det skal være.

Fin webshop

Jeg har netop handlet en Gibson guitar og en Fender forstærker hos 4sound.dk. Priserne var rimelige og fragten gratis. Tingene dukkede op som lovet 2 dage efter bestillingen og var godt og forsvarligt indpakket.
4sound fortjener ros for hjemmesiden, som det er en fornøjelse at besøge bl.a. takket være de gode billeder af varerne.

4Sound

God lyd, gode priser = godt køb

Købte et par Ultrasone headphones, som kom to dage efter. Må sku sige de forstår at sælge godt.

Gode kvaliteter med en god pris.

Perfekt forretning!

4Sound

Jeg har tit købt hos 4sound og det kan anbefales. God service og kompetente medarbejdere!