[REPLY]
Lidt svær hjemmeside.
Men de var rigtig hurtige til at pakke og sende varerne.
Super hurtig levering og fine varer.. Er meget positiv overrasket over at der stod varerne ikke var på lager da jeg bestilte på nettet, men de alligevel kom på under 2 dage.. God overraskelse..
55 Nord afsendte varen samme dag, som jeg bestilte.
Alt fungerede perfekt i hele vejen fra bestilling til ordren var leveret.
Fin hjemmeside, men at bestilte og hurtig levering:-)
Desværre vil man ikke sende pakken som flex-levering, selv om man skriver på bestillingen at pakken må stilles i cykelskur. Så regner man selvfølgelig med at den bliver stillet der, men det kan posten jo ikke vide når det ikke kommer på pakken:-(
1. Hjemmesiden er nem at finde rundt i,
2. og stort plus at kunne se de nøjagtige valgte farver og giver kunden
bedre mulighed for at bedømme om det nu er den farve man vil have
- istedet for ét billed og hvor man bare vælger farven.
3. Man kan skrive bestemte vare man vil finde på søgmaskinen og der kommer så
de valgmuligheder man vil kigge på.
4. Varerne er af kvalitet, der lever op til at blive brugt ude i naturen!
5. Hurtig levering, fik pakken max inden for halvanden dag! Super godt! Så det er
gennemtænkt, kundeservice og hurtig handlings proces, så kan får et stort plus
af god kundeoplevelse.
Godt tilfreds - dyrt men god kvalitet
God betjening og hurtig levering med gode tilbagemelding af status
Bestilte fredag, fik det torsdag, på hans fødselsdag, så både farmor og barnebarn er super tilfredse :-)
når man taster varer ind går der en evighed inden det bliver registreret.Trykker man på info for varen kommer der ingen ting.
På betalings siden er der en"tilbage"men det er ikke mulig at komme tilbage hvis man evt.vil handle flere varer.
Selve hjemmesiden kunne godt være lettere at finde rundt i. Jeg var på jagt efter PR materialer og det tog lidt tid at finde frem til alt relevant materiale. Men det lykkedes. Det gik nemt og smertefrit med at putte varerne i "indkøbskurven" og nemt at ændre i antal etc. undervejs.
God information om hvornår pakken blev afsendt og forventet modtagelsestidspunkt.
Altså stort set en meget positiv oplevelse.
"Keep up the good work"!!
Super service, bestiller gerne igen ved 55 NORD ;o)
Et godt,trygt og enkelt sted at lægge sin handel. Du bestiller og varen kommer.
Varen kom hurtigt. Jeg kunne dog godt ønske mig lavere forsendelsesomkostninger.
En overskuelig side til bestilling, nem og bekvem betaling og så kunne jeg følge med i leveringen, der kom efter få dage som lovet. Det gør det nemt at handle over nettet.
Jeg skulle have en skovmandskniv til mit barnebarn, som fyldte år 1 uge senere.
Jeg skrev til 55 NORD og forklarede det. Kniven kom med med posten 4 dage efter.
God og hurtig service.
Venlig hilsen,
Minna Jensen,
8920 Randers
Det kan ikke gøres bedre.
Handlen gik hurtigt igennem og fik en besked om at varerne var afsendt samme dag. Fragten er dyr.
Alt fungerede fint og tilfredsstillende, dog er hjemmesiden bygget op, så det kan være svært at finde varer, når man fx efter helt bestemte fra tilbudskataloget. Desuden er hjemmesiden langsom.
Hurtig levering. De trænger til noget konkurrence, fra andre net sider. Super dyrt i fragt 86 kr. det er sku da vildt. Man kan få en pakke sendt fra Kina med fri fragt. Tag jer nu sammen!!!
Kanon firma.
Altid søde og hjælpsomme på telefonen.
God hjemmeside og hurtig ekspedition.
Vi bestilte en Fødselsdagsgave imellem jul og nytår og da vi rykkede pr mail for at vide om den nåede frem til fødselsdagen og for om muligt at tilføje hørte vi intet.
Men da jeg ringede over fik jeg fat i en sød dame der ville klare det hele, og næste dag lå varene i posten.
Hurra for den personlige kontakt.
Fin service og hurtig levering dog er ekspeditionsgebyr og forsendelde ekstremt højt i forhold til andre onlineshops.
Hurtige svar på henvendelser og fleksibel løsning på FDF-pakke, hvor skjorte og bælte skulle være forskellige størrelser. Hurtig levering efter køb og intet at udsætte på varerne.
det er hurtigt til at blive sendt også selv ved juletid. det eneste lille minus er at det er lidt svært at se hvad str. tøjet skal være ud af mæle skemaet når man skal bestille sjort / uniform til en pige der er kraftig. måske skulle dette skema laves lidt bedre :) ellers er alt som man kun kan være tilfreds med :)
Jeg bestilte den 19.12 kl 11.30 og havde pakken dagen efter.
Jeg havde bestilt et liggeunderlag på internettet og ville af hensyn til tiden selv afhente varen. På nettet bliver man pålagt fragt ved alle køb, og jeg regnede med at man så ville lave en tilbageførsel til banken efterfølgende, men nej ... ekspedienten havde skam allerede modregnet den pålagte fragt, det var faktisk en service udover, hvad jeg havde forventet. Tak for det, Så er man aldrig i tvivl om, hvorvidt man nu skal huske at bede om at få beløbet refunderet. Det kunne en del e-handelsvirksomheder lære af.
Det er nemt at handle her, og hurtig og effektiv betjening. Men mangler alternativ forsendelse, da Post Danmark er dyr. Men kan ellers varmt anbefales.
Det er ikke sidste gang jeg handler hos 55 Nord :)
Hjemmesiden er nogenlunde overskuelig, søgefunktionen fungerer dog ikke så godt.
Vores største anke er dog at skulle betale 82,. kr. i forsendelse, burde være muligt at vælge en alternativ forsendelse.
Selv op til jul er leveringen hurtig - priserne er som altid gode og kvaliteten er selvfølgelig i top
Forsendelseprisen følger PostDanmarks priser, så selv om det er dyrt - 82kr for op til 5kg - så er det Postvæsenet der er skyld i det, 55 nord har intet lagt oveni til hverken pakning eller emballage :)
God tilgængelighed, nem manøvrering, hurtig effektuering, god tracking, rettidig levering.
let at forstå, hjemmesiden er overskuelig, alt er OK
En god første gangs oplevelse! Varerne med leveret meget hurtigt og uden fejl!