[REPLY]
I sommer skulle jeg aflevere noget familie på banegården i Fredericia og ville have lidt at spise. En ciabatta sandwich så spiselig ud, men jeg blev klogere - halvbagt klister beskriver det vist bedst ...
For nylig var jeg så i lufthaven i Kastrup, hvor jeg desværre missede Steff-Houlbergs pølsestand - så jeg forsøgte mig med en ristet hapsdog fra 7eleven - den kan man da ikke ødelægge? DET KAN MAN SÅ GODT! Ved ikke om det bare er usle råvarer, men pølseskindet var sejt og uden knæk, mens indholdet nærmest var slimet grød :-(
Jeg er med på at man må betale for 'convenience' - men behøver det være SÅ ringe?
Skulle sende en pakke fra 7Elevens postkontor på Bjergbygade i Slagelse og kom for sent den første dag. Kunden i køen efter mig kunne godt hente en pakke, men jeg kunne ikke sende en ..... Lidt svært at se logikken men fair nok, så var det over postkontorets åbningstid og den stod skrevet på skiltet.
Kom igen dagen efter hvor min datter imidlertid havde haft åbnet pakken, som derfor havde brug for et stykke tape for at kunne lukkes igen. Forventede at postkontoret havde tape til rådighed for kunderne ligesom pakkebordene på posthuset - men nej. Jeg kunne købe en rulle for 20 kr. eller gå hjem igen med uforrettet sag...... Fik dog allernådigst et lille bitte stykke tape af damens "egen rulle", som rækte som en skrædder i helvede sammen med beskeden om "hvorfor jeg ikke bare havde lukket den derhjemme". Og ja - det ville have været smartere, men det havde jeg altså ikke lige fået gjort bl.a. fordi jeg slet ikke troede, at et stykke tape kunne være et problem!
Er lige kommet hjem fra USA hvor service er en fast bestanddel alle vegne. Her ville det aldrig have været et issue! Måtte købe en rulle og tilbød at donere den til andre værdigt trængende kunder som også kunne bruge lidt tape og lidt service - men det ville "damen" ikke tage imod - men hun havde selvfølgelig også sin egen rulle! Danmark er færdig - vi vinder aldrig konkurrencen med den attitude hos såkaldt "service-personale"!
Rent ud sagt, så syntes jeg at 7eleven butikkerne burde smides ud fra banegårdene rundt om i landet pga. de tårn høje priser de har. Jeg troede jeg havde kendskab til priserne i deres butikker dømt ud efter jævnlige besøg i den lokale 7eleven/Shell tankstation der ligger i det område hvor jeg bor, men under en togrejse skulle jeg finde ud af at 7eleven butikkerne på de 2 forskellige banegårde jeg benyttede, havde priser der var næsten dobbelt så høje på bare noget så simpelt som sodavand og kildevand.
Det resulterede naturlig vis i at jeg i stedet gjorde mine indkøb hos nogle mere lokale kiosker, som havde mere humane priser og det gør jeg også næste gang jeg skal jeg skal med tog.
skulle på mcdonnalds i tilst for at købe burger. de hadve lukket. så jeg gik hen på 7eleven for at købe lidt der. sikke noget lort der var der!
1. dankort maskinen virkede ikke + jeg hadve 36 kronner på mastercardet!
2. 7eleven måtte ikke sælge hotdogs fordi at mcdonnalds åbenbart tror at det vil tage deres kunder! så en lang gå tur efter noget lækkert endte med en tom mave og en halv times gå tur helt uden grund! til mcdonnalds og til 7eleven har jeg et ord! 7eleven har lov til at lave hotdogs og det kan mcdonnalds ikke bestemme! møg dag.
Benytter ofte 7 eleven butikkerne på hovedbanen, men syntes altid, at de ansatte virker som om, at de ikke rigtig gider deres arbejde..
Når man stille sig hen til disken og venter, så står de den ansatte og kigger på en i 30 sek som om der tænkes ”orker jeg virkelig det her”?. Ofte føler man sig til besvær, og det er ikke fair.
Butikkerne er ellers pæne, rene og med stort udvalg.
Sure kassedamer. Arrogancen skriger ud af ansigtet på dem.
De Ignorere én hvis man står i kø ved den forkerte kasse (2kasser, men én kø)
Køen er også generelt alt for lang!.
De er helt sikkert kørt træt af deres arbejde.
Jeg benytter mig tit og oftes af 7elevens tilbud!
Desværre er det bare blevet sådan at tilbudene er blevet lidt mere kedelige med tiden... savner 2 pølsehorn for 10kr.
Men på den anden side elsker jeg jeres nye tilbud med 3 pølsehorn for 25-26kr (alt efter hvor man er i landet) - og I er 100% de bedste til at lave Go-go Tiquitas! love them!
High-five!
Mvh
Patrick
Jeg har flere gange henvendt mig til dem via deres hjemmeside, og hver eneste gang har jeg fået al den hjælp, jeg ønskede - hurtigt!
Desuden er personalet i deres butik i starten af Strøget (mod Hovedbanegården), det mest imødekommende, smilende og venlige man kan forestille sig! :)
Herligt!
Jeg har ikke noget imod at der butikker her og der, men når en enkelt kæde tager over og styrer de små butikker har jeg rigtig meget imod det.
Man kan kun få de samme ting i alle 7-11 butikker og det er jeg på ingen måder interesseret i.
Er jeg ikke lige "7-11 sulten" går jeg et andet sted hen, men det kan man snart ikke længere.
Staten styrer med hård hånd antal af beværtninger hvor man kan hyge sig med lidt alkohol.
Der er lavet et monopoltilsyn, men det er ubrugeligt.
7-11 har nu mast sig ind på Shell stationer og DSB stationer, stod det til mig lukkede de to sidstnævnte, forretningen eksisterer allerede i flæng alle mulige steder.
Vi savner plads til forskellighed og anderledes udvalg, det kan ikke være på sin plads at den slags monopol virksomhed foregår i Danmark