[REPLY]
Altid en dejlig oplevelse i Aalborg Zoo. Selv en vinterdag med Sne.
Der er stor fokus på oplevelse.
Gode priser både på billetter, sæsonkort (der desuden også er gældende i andre parker) og mad.
Har altid nydt at komme i Aalborg Zoo. Det har været en fornøjelse vær gang, for såvel store som små. Der er altid mange aktiviteter og arrangementer for børn og barnlige sjæle. Det er en halvstor zoo, med mange grønne områder, så man kan godt sætte mere end bare et par timer af til besøget. Det eneste minus der er, er prisen på mad såvel som produkter - det er lige peberet nok, mens entreen er en fair pris.
Var lidt skuffet da vi besøgte dem i sommer. En masse spændende dyr og flotte anlæg men gamle slidte skabe og trækvogne :(
Bestilte årskort til hele familien via deres web-butik.
Har set bedre bestillingsformularer på nettet, men det lykkedes da - inklusiv upload af billeder til de i alt fire årskort.
Får umiddelbart bekræftelse på min ordre via e-mail.
Min eneste anke er denne:
Når der nu er mulighed for at angive alternative leveringsadresse, og jeg udfylder denne, hvorfor bliver varen så ikke leveret til denne adresse???
Årskortene skulle være en overraskelse til min kone og børn, men de synes alle det var spændende med en tyk kuvert til mig med meget tydelig afsender fra Aalborg Zoo.
Selvom de ikke kendte indholdet var 80 % af overraskelsen forduftet! :-(
Vi var i Aalborg Zoo her søndag d. 27-09-2009 var som altid hyggeligt, og det var da et kæmpe plus med alle de ekstra ting som var sat op.
At der så kun er 3 handicapparkeringspladser, hvilket er alt for lidt men ok det ser man nemt bort fra.
Men personalet i bistroen er under alt kritik, de er arrogante, nedladende og direkte flabet.!
Vi bestiller 3 bakker pomfritter og en fransk hotdog.
Alt imens vi venter, er det tydeligt at se de laver dem efter hvad de synes er sjovt, og ikke efter hvornår man bestiller.
Da der så er gået 25 min. Og ganske mange andre kunder som har bestilt efter os og en anden familie, klager vi selvfølgelig.
Hvor den flabet kommentar jamen vi kan jo ikke komme dem med pomfritter ned bag i køen, bare fordi de ikke er færdige.!
Hvor min kommentar var ”Nej det skal i da heller ikke men i skal da lave maden efter hvornår den er bestilt, vi har bestilt 3 bakker pomfritter og en fransk hotdog. Men jeg har set de første 5-6 med nummerer efter os som har fået burger og pomfritter så de er ikke færdige??. Men det er ganske tydeligt at tingene laves efter hvad der er favoritten.”
Får dog ingen svar hun går bare.
Synd at Aalborg Zoo kommer til at lide under de nye forpagtere.
Så fremover står den på mad hjemmefra.!
Bjørn Roa Bæhr-Larsen found this review useful